Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın kızlar herkese mutlu,güzel bir gün olsun inşallah.. Ben bugün işe başladım:18::18: istemeye istemeye Allaha emanet artık napim eşim çalışma bırak işi diyor ama diğer çalışan arkadaş askere gidiyor yeni birini aldık yetiştiriyoruz bir de şimdi ben çıkıyorum dersem zor durumda bırakmış olurum ne yapacağımı bilmiyorum yaniii 3gün gelmedim kıyamet koptu her gün aradılar bugün gel bugün gel diye işim oturarak ama çok stresli bir akıl verin ne yapayım

günaydın canım ya benim fikrim olmadı öğleye kadar çalışıyım öğleden sonra gidiyim dinlelnmem lazım de birde tüp bbek yaptırdıgını bilmiyolarmı birz anlayışlı olmaları gerekir

günaydın canım ya benim fikrim olmadı öğleye kadar çalışıyım öğleden sonra gidiyim dinlelnmem lazım de birde tüp bbek yaptırdıgını bilmiyolarmı birz anlayışlı olmaları gerekir

Hayır hayatım söylemedim tüp bebek olduğunu rahatsızlandım dedim burası turizm acentası hastayım dememe rağmen anlayış sıfır... Hayırlısı artık ne bilim şaştım kaldım..

Yaa aşkısı sen çok alemsinn ama tubiş dahada alemmm dimi ama
İkinizde benim bebeklerimsiniz

evet aşkısıı dedikodu yok diyen hatun günlerce kaynanasını çekiştirdi bize şimdi dedikodu yok diyooo
öpüşelimmi o zamannn

günaydınn canısııı...
topiği açmışsınn
inşallah canım yarında şöyle güzel bir değer aldımmı iyi yolda ilerlediğimize biraz daha inanacam...
kolay gelsin sana..ayrıca sen özet iste yeterki ben sana yazarımm

günaydın emelcim..
iş güç dert başlamış yine...
valla ben hep tutunacaksa herşekilde tutunur kuzular diye düşünüyorum...
tabii işi gücü abartmamak lazım...
oturarak çalışman iyi ama stres kısmına aklım takıldı biraz...
kendini strese sokmamayı başarabilirsen bence çalış...

günaydınlar nasılsınız doğru yolculuk yapıp geliyim

günaydınn su hatunn..
yarın ki test sonucunuzu çok merak ediyorum canım..
Allahın izniyle şöyle güzel bi değer çıksa nasıl mutlu olacam bilemezsin...

ben de senin gibi düşünüyorum güldencim ama bu kadar uğraşınca insan buluttan nem kapıyor..:18:

Hayır hayatım söylemedim tüp bebek olduğunu rahatsızlandım dedim burası turizm acentası hastayım dememe rağmen anlayış sıfır... Hayırlısı
artık ne bilim şaştım kaldım..

merhaba canımm günaydın..valla işin stresliyseee eğerrr ee bide anlayış göstemiyolarsa sen neden onları dusunuyosun kı..konus yanı hamıleliğim boyunca doktor stresten uzak dedı falan de ne bıleyımm cok canına yeterse cokk yanii..dinlenn keyfine bak hamileliğinin tadını cıkartt derimmm

günaydınn şekercikk iyiyizz sen nasılsnn nereye kayboldun kii

Ayyyy canım yaa agzından bal damlıyor Allah söyletti galiba inşallah hamileyimdir bak o zaman nasıl keyfini çıkaracağım...Seni kocaman

günaydın güzeller

canım hiç stres yapma moralinide bozma tutacaksa her türlü tutar
zaten işin masabaşı oturuyosun sadece stres yapma yeterli

Ayyyy canım yaa agzından bal damlıyor Allah söyletti galiba inşallah hamileyimdir bak o zaman nasıl keyfini çıkaracağım...Seni kocaman

valla canım oyle amaa bu kadar uğras sonra bırıne canını sık stres yap tehlıkeye att aa olurmu..yada ne bıleyım bız mı cok abartıyoruzz ama ınsan zorluklardan sonra elde edince daha cok dıkkat etmeye calışıyorr..

günaydınn canım iyiyzz sen nasılsn?

günaydın güzeller

valla canım her işte stres varr haklısın amaa eğerr cok stres varsaa calışmasın bence..valla ben hamile kalsam bir süre sonra bırakırım sanırımm yaaa..evde keyof yaparımm ahh ahh....

Canım mümkün olduğunca o stresin dışında kalmay,kendini yormamaya çalış...

Allah'ın izniyle testten sonra bırakırsın

Kolaylıklar dilerim canım

Gerçekten öyle canım çok zor buluyoruz çünkü ben tedaviye başlamadan önce hamile kalırsam doğuma kadar çalışırım diyordum ama şimdi eğer kesinleşirse hamile olduğum çıkıcam çalışmam diyorum eşime kalsa hemen çık gitme diyor.. Ama benim 1 ay daha çalışmam lazım borcum var en azından onu ödeyip öyle çıkayım diyorum.. Hamile olmasam da buradan çıkıp başka iş bulacağım çok zor burası 5 aydır burdayım ömrümü yedi dayanamayacağım yanii... İnşallah hepimizden tek tek güzel haberler gelir burada ve hiç bir yerde evlatsız kimse kalmaz...

günaydın güzeller

günaydınnnnnn yüreğide kendı gibi güzel arkadaşlarım...
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…