Tüp Bebek Günlüğümüz !

temızlıkcı kız ısten cıktı sonra ıcerde bırısı vardı o gelemeyınce o gelıp yapardı onu aldık ıcerı ıste anlattım gunluk bu bu....
kadın ben hamıleyım daha yenı calısabıldıgım kadar calısıcam dedı hayırlısı olsun dedım 2 oglu var bu ucuncu ıns kız olur dedım ıstemeyerek oldu ıstemedık hıc dıyor....
Allahım ıstemeyene verıyorsun da ısteyen bız kullarına neden vermıyorsun dıyesım var ama ısyan etmemek gerek dımı
hayırlısı olsun rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ...

Son düzenleme:

günaydın güzeller

canım hiç stres yapma moralinide bozma tutacaksa her türlü tutar
zaten işin masabaşı oturuyosun sadece stres yapma yeterli

günaydınnnnnn yüreğide kendı gibi güzel arkadaşlarım...
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

hepiciğinize günaydın olsunnn...

valla canım esın haklı yanıı...bence de test sonucun pozitif olursaaa kesın cıkk ama allah koruusnn olmazsaaa daaa baska bir iş bakk ala ala iş mi yokk..bosverrrrr....

günaydınnnnnn yüreğide kendı gibi güzel arkadaşlarım...
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

günaydınn canımcımmm..iyiyiz sen nasılsn.vala tatlım malesf ki bazen ole oluyorr istemedim ama oldu dıyorlar yaa bende sınır oluyorum ama yapcak bısey yokk ALLAHIN taktırı herşeyy

günaydınlar nasılsınız doğru yolculuk yapıp geliyim

günaydın canım ya benim fikrim olmadı öğleye kadar çalışıyım öğleden sonra gidiyim dinlelnmem lazım de birde tüp bbek yaptırdıgını bilmiyolarmı birz anlayışlı olmaları gerekir

günaydın güzeller

canım hiç stres yapma moralinide bozma tutacaksa her türlü tutar
zaten işin masabaşı oturuyosun sadece stres yapma yeterli

hepiciğinize günaydın olsunnn...

günaydın arkadaşlarr bugün benim ütü günümm

Günaydın kızlar...Güzel bir gün diliyorum hepimize..

oyle canım hanı ben cok sevındım ıkı oglu var ıns kız olur dedım fln o oyle ıstemedık fln degınce ben kızdım ıstemeden oldu ıstemedık hıc dedım oyle deme hayırlısı olsun kısmet hersey oyle ısteee

Evet tatlım maalesef benim de çevremde çok var böyle insanlar onlar aslında istemiyordum kaza oldu dedikçe benim canım yanıyor.. Asla isyan etmedim başımdan neler geçti demek ki bizim sınavımız da böyleymiş Allahın izniyle bu sınavı vericez hepimiz biz de hamileliğin ve anneliğin tadını doya doya çıkaracağız...

ya olmus rabbım vermıs nıye oyle dıyonkı dımı ıste kısmetttt....
ıns canım benımmmmmmmmmmmm
amın dıyorummmmmmmmmmmmmmm

kolaysa başınısa gelsiinn hiç sevmiyorummm ütü yapmayı

hehe yardıma gelımmı ben severım utu yapmayı ve akıllı saat oldugu ıcın de hep aksam 10 dan sonra yaparım malesef calısınca gunduz olmuyor halıyle bırde oyle yapsan bak nasıl seveceksın utuyu

Günaydın güzel hanımlar...Güneşin ışığı hep üzerinizde olsun...

nasılsın balımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…