Biliyorum aslında ama önceki tecrübelerden dolayı tırsıyorum:18::18:
[
Canım teşekkür ederim bende iyiyim
Bugün kontrolüm varBakalım duvarcığım kaç mm oldu :97:
günaydın güzeller
canım hiç stres yapma moralinide bozma tutacaksa her türlü tutar
zaten işin masabaşı oturuyosun sadece stres yapma yeterli
günaydınnnnnn yüreğide kendı gibi güzel arkadaşlarım...
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
Gerçekten öyle canım çok zor buluyoruz çünkü ben tedaviye başlamadan önce hamile kalırsam doğuma kadar çalışırım diyordum ama şimdi eğer kesinleşirse hamile olduğum çıkıcam çalışmam diyorum eşime kalsa hemen çık gitme diyor.. Ama benim 1 ay daha çalışmam lazım borcum var en azından onu ödeyip öyle çıkayım diyorum.. Hamile olmasam da buradan çıkıp başka iş bulacağım çok zor burası 5 aydır burdayım ömrümü yedi dayanamayacağım yanii... İnşallah hepimizden tek tek güzel haberler gelir burada ve hiç bir yerde evlatsız kimse kalmaz...
günaydınnnnnn yüreğide kendı gibi güzel arkadaşlarım...
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
temızlıkcı kız ısten cıktı sonra ıcerde bırısı vardı o gelemeyınce o gelıp yapardı onu aldık ıcerı ıste anlattım gunluk bu bu....
kadın cıkarken ben hamıleyım daha yenı calısabıldıgım kadar calısıcam dedı hayırlısı olsun dedım 2 oglu var bu ucuncu ıns kız olur dedım ıstemeyerek oldu ıstemedık hıc dıyor....
Allahım ıstemeyene verıyorsun da ısteyen bız kullarına neden vermıyorsun dıyesım var ama ısyan etmemek gerek dımı
hayırlısı olsun rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ...
günaydın arkadaşlarr bugün benim ütü günümm
hepiciğinize günaydın olsunnn...
Günaydın topik güzelleri
Herkes misil misil uyuyor sanırım
Bugün topigi ben actım :)
Yarın cuma mübarek gün Gül'den inşallah bizlere büyük müjdeyi verece
Bu arada bugün is yerinde yogun bir gün olacak topigi takip edemem büyük ihtimalle
O yüzden geldigimde özet isterim DERMİSİM :))))
Günaydın kızlar herkese mutlu,güzel bir gün olsun inşallah.. Ben bugün işe başladım:18::18: istemeye istemeye Allaha emanet artık napim eşim çalışma bırak işi diyor ama diğer çalışan arkadaş askere gidiyor yeni birini aldık yetiştiriyoruz bir de şimdi ben çıkıyorum dersem zor durumda bırakmış olurumne yapacağımı bilmiyorum yaniii 3gün gelmedim kıyamet koptu her gün aradılar bugün gel bugün gel diye işim oturarak ama çok stresli bir akıl verin ne yapayım
günaydınlar nasılsınızdoğru yolculuk yapıp geliyim
günaydın canım ya benim fikrim olmadı öğleye kadar çalışıyım öğleden sonra gidiyim dinlelnmem lazım de birde tüp bbek yaptırdıgını bilmiyolarmı birz anlayışlı olmaları gerekir
günaydın güzeller
canım hiç stres yapma moralinide bozma tutacaksa her türlü tutar
zaten işin masabaşı oturuyosun sadece stres yapma yeterli
hepiciğinize günaydın olsunnn...
valla canım esın haklı yanıı...bence de test sonucun pozitif olursaaa kesın cıkk ama allah koruusnn olmazsaaa daaa baska bir iş bakk ala ala iş mi yokk..bosverrrrr....
günaydınn canımcımmm..iyiyiz sen nasılsn.vala tatlım malesf ki bazen ole oluyorr istemedim ama oldu dıyorlar yaa bende sınır oluyorum ama yapcak bısey yokk ALLAHIN taktırı herşeyy
valla canım esın haklı yanıı...bence de test sonucun pozitif olursaaa kesın cıkk ama allah koruusnn olmazsaaa daaa baska bir iş bakk ala ala iş mi yokk..bosverrrrr....
günaydınn canımcımmm..iyiyiz sen nasılsn.vala tatlım malesf ki bazen ole oluyorr istemedim ama oldu dıyorlar yaa bende sınır oluyorum ama yapcak bısey yokk ALLAHIN taktırı herşeyy
temızlıkcı kız ısten cıktı sonra ıcerde bırısı vardı o gelemeyınce o gelıp yapardı onu aldık ıcerı ıste anlattım gunluk bu bu....
kadın ben hamıleyım daha yenı calısabıldıgım kadar calısıcam dedı hayırlısı olsun dedım 2 oglu var bu ucuncu ıns kız olur dedım ıstemeyerek oldu ıstemedık hıc dıyor....
Allahım ıstemeyene verıyorsun da ısteyen bız kullarına neden vermıyorsun dıyesım var ama ısyan etmemek gerek dımı
hayırlısı olsun rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ...
ayy kolay gelsınn kızz...
günaydın canımmmm
kolay gelsınnnnn
nasılsın canımmmmm bugunnnn
kolaysa başınısa gelsiinnhiç sevmiyorummm ütü yapmayı
Evet tatlım maalesef benim de çevremde çok var böyle insanlar onlar aslında istemiyordum kaza oldu dedikçe benim canım yanıyor.. Asla isyan etmedim başımdan neler geçti demek ki bizim sınavımız da böyleymiş Allahın izniyle bu sınavı vericez hepimiz biz de hamileliğin ve anneliğin tadını doya doya çıkaracağız...
kolaysa başınısa gelsiinnhiç sevmiyorummm ütü yapmayı
Günaydın güzel hanımlar...Güneşin ışığı hep üzerinizde olsun...
canım nasılsın ne yaptın transfer olacam diyordun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?