Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynen olee canımm napalımm ALLAHTan ümit kesilmezz beklicezz...

kolaysa başınısa gelsiinn hiç sevmiyorummm ütü yapmayı

valla bende sevmıyorumm yaaa o yuzdenn yardıma gelırım dıyememmm sekerimm..

Günaydın güzel hanımlar...Güneşin ışığı hep üzerinizde olsun...
günaydınn tatlımm...insallahh kızzz..

canım nasılsın ne yaptın transfer olacam diyordun ?

transferını oldu sonuclarını aldı bırazz dusuk cıktı sonucu ama yarın tekrar testını tekrarlayacakk canım gunden gune kat kat yukselıyor cnkuu hamıs aslında ama daha kendını listeye yazmadıı ...

gel çabııkkkkk

yettim gari...

biraz baş ağrım var bugün...uyuyamadım gece... ama yine de iyiyim bugün evlilik yıldönümümüz gözüm kapıda çiçekci bekliyorum

m,

merhaba arkadaşlar bugün hastaneden aradılar döllenme olmamış haberi alınca başımdan kaynar sular döküldü bir anda yarına kadar döllenmezse tedavi iptal olucak iş yerindeyim ve çok kötüyüm bu kadarını beklemiyordum((

yettim gari...

biraz baş ağrım var bugün...uyuyamadım gece... ama yine de iyiyim bugün evlilik yıldönümümüz gözüm kapıda çiçekci bekliyorum

m,

ay canım benim evlilik yıldönümünüz demek kaç yıl oldu bakalım duygulandımm :)

ahh canım ya..zor bir durum ama sana şimdi düşen sadece sabretmek zorda olsa..rabbim hayrı şerri bilendir biz bilemeyiz..
belki kalitesi döllenmiş şekilde konulsada tutmazdıki enazından merkzin bunu önemsiyor buda iiy birşey...
boşa umutlanmaktansa böylesi daha iyi değilmi..allah yardımcın olsunn

ah canım ya inan ne diyeceğimi bilmiyorum.hangi merkezde görmüştün tedavini.herşeyde bi hayır vardır.inan sonradan üzülmektense baştan bunu yaşaması daha iyi.dilerim ALLAH ımdan tez zamanda kavuşursun yavruna...

Diyecek birşey bulamıyorum canım, çok üzüldüm inan ki, yine de umudunu korumaya devam et, benim 1 embriyom sonradan gelişip blast seviyeye ulaşmıştı. Umuyorum sende de öyle olur.

yettim gari...

rabbım sızı omur boyu hıc ayırmasın kuzummmmm
bırlıkte yaslanın bırlıkte huysuz ıhtıyar olun ıns tatlımmmmmmmmmmm
cıcekelr aksamada gelır belkı bellımı olur yaaaaaa
mutluluklar canımmmmmmmmmmm

canım negatıf almıs gıbı cok zor ve kotu bır durummmm ...
rabbım yardım etsın tez zamanda toplanırsın ınssss....
belkı bır mucıze olur bugun dollenır bellımı olur ... ne bılım ne dıyım sana ben

bilmiyorumki şu andan itibaren hiçbirşey düşünemiyorum bu ikinci tedavimdi

aaaaa ne desem kı canım bılmıyorum yaaa boyle seylerde oluyor iştee bu tedavı de ne yazıkk kıı..ama uzulme dur bakalımm gun doğmadan nelerr doğarr.....

yettim gari...

m,

oo ooo maşallahh 3 .yılll demekk allah mutluluğunuzu bozmasınn canımm

yarın sabaha kadar belli olur bakalım ama hiç umudum kalmadı şu ana kadar hep umutla adım attım herşey bitti(

yarın sabaha kadar belli olur bakalım ama hiç umudum kalmadı şu ana kadar hep umutla adım attım herşey bitti(

Canım üzülme lütfen.Biliyorum şimdi büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorsun ama yıpratmamaya çalış kendini.Benim de ilk tedavim yumurta gelişmediği için iptal edilmişti zor biliyorum.Ama inşallah senin yumurtaların döllenir ve sana tutunurlarda sen de bugünleri unutursun canım...

Amin canımm, hepimiz hep mutlu , huzurlu olalım inşallah...

Amin , teşekkür ederim canım..

Canım çok üzgünüm inşallah yarına kadar döllenir yumoşların allah yardımcın olsun kuzum

Günaydın canlarım nasilsinz biz bugün anneannemiz ile takilicaz gezmeye gidicez inşallah tabii ben kendime gelip insan benzeyim giyinirsem darmadağın oturuyorum geceleri bu yaramaz beni tepikliyor uyandırıyor sonra küçük hanım uyuyor beni cın gibi yapıp kayboluyor İsim var benim şimdiden bu minik prensesle teyzeleri
Eee siz de ne var yokbakimm

Biz çıkıyoruz kızlar ben kalkıp hazırlanıcm aksam uğrarım artık guldenimmmm kuzuna iyi bak tamam mı cnm sizi seviyoruz hepinize guzel birgun diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…