oyle canım hanı ben cok sevındım ıkı oglu var ıns kız olur dedım fln o oyle ıstemedık fln degınce ben kızdım ıstemeden oldu ıstemedık hıc dedım oyle deme hayırlısı olsun kısmet hersey oyle ısteee
kolaysa başınısa gelsiinnhiç sevmiyorummm ütü yapmayı
günaydınn tatlımm...insallahh kızzz..Günaydın güzel hanımlar...Güneşin ışığı hep üzerinizde olsun...
canım nasılsın ne yaptın transfer olacam diyordun ?
gel çabııkkkkk
ya olmus rabbım vermıs nıye oyle dıyonkı dımı ıste kısmetttt....
ıns canım benımmmmmmmmmmmm
amın dıyorummmmmmmmmmmmmmm
hehe yardıma gelımmı ben severım utu yapmayı ve akıllı saat oldugu ıcın de hep aksam 10 dan sonra yaparım malesef calısınca gunduz olmuyor halıyle bırde oyle yapsan bak nasıl seveceksın utuyu
nasılsın balımmmmmmmmm
yettim gari...
biraz baş ağrım var bugün...uyuyamadım gece... ama yine de iyiyim bugün evlilik yıldönümümüz gözüm kapıda çiçekci bekliyorum
m,
merhaba arkadaşlar bugün hastaneden aradılar döllenme olmamış haberi alınca başımdan kaynar sular döküldü bir anda yarına kadar döllenmezse tedavi iptal olucak iş yerindeyim ve çok kötüyüm bu kadarını beklemiyordum((
merhaba arkadaşlar bugün hastaneden aradılar döllenme olmamış haberi alınca başımdan kaynar sular döküldü bir anda yarına kadar döllenmezse tedavi iptal olucak iş yerindeyim ve çok kötüyüm bu kadarını beklemiyordum((
ay canım benim evlilik yıldönümünüz demek kaç yıl oldu bakalım duygulandımm :)
yettim gari...
biraz baş ağrım var bugün...uyuyamadım gece... ama yine de iyiyim bugün evlilik yıldönümümüz gözüm kapıda çiçekci bekliyorum
ahh canım ya..zor bir durum ama sana şimdi düşen sadece sabretmek zorda olsa..rabbim hayrı şerri bilendir biz bilemeyiz..
belki kalitesi döllenmiş şekilde konulsada tutmazdıki enazından merkzin bunu önemsiyor buda iiy birşey...
boşa umutlanmaktansa böylesi daha iyi değilmi..allah yardımcın olsunn
yettim gari...
m,
rabbım sızı omur boyu hıc ayırmasın kuzummmmm
bırlıkte yaslanın bırlıkte huysuz ıhtıyar olun ıns tatlımmmmmmmmmmm
cıcekelr aksamada gelır belkı bellımı olur yaaaaaa
mutluluklar canımmmmmmmmmmm
canım negatıf almıs gıbı cok zor ve kotu bır durummmm ...
rabbım yardım etsın tez zamanda toplanırsın ınssss....
belkı bır mucıze olur bugun dollenır bellımı olur ... ne bılım ne dıyım sana ben
yarın sabaha kadar belli olur bakalım ama hiç umudum kalmadı şu ana kadar hep umutla adım attım herşey bitti(
rabbım sızı omur boyu hıc ayırmasın kuzummmmm
bırlıkte yaslanın bırlıkte huysuz ıhtıyar olun ıns tatlımmmmmmmmmmm
cıcekelr aksamada gelır belkı bellımı olur yaaaaaa
mutluluklar canımmmmmmmmmmm
canım negatıf almıs gıbı cok zor ve kotu bır durummmm ...
rabbım yardım etsın tez zamanda toplanırsın ınssss....
belkı bır mucıze olur bugun dollenır bellımı olur ... ne bılım ne dıyım sana ben
aaaaa ne desem kı canım bılmıyorum yaaa boyle seylerde oluyor iştee bu tedavı de ne yazıkk kıı..ama uzulme dur bakalımm gun doğmadan nelerr doğarr.....
oo ooo maşallahh 3 .yılll demekk allah mutluluğunuzu bozmasınn canımm
yarın sabaha kadar belli olur bakalım ama hiç umudum kalmadı şu ana kadar hep umutla adım attım herşey bitti(
Amin canımm, hepimiz hep mutlu , huzurlu olalım inşallah...
Amin , teşekkür ederim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?