Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaa bıcırık anneyi uyutmuyo demekkiii yaramaz bebişş annenle gezicen demekki ohh ne güzell bende ütümü bitireyimm kociş anneme götürecek çok öslediim demek ikimizde annişşler le buluşuyozz

aaa bıcırık anneyi uyutmuyo demekkiii yaramaz bebişş annenle gezicen demekki ohh ne güzell bende ütümü bitireyimm kociş anneme götürecek çok öslediim demek ikimizde annişşler le buluşuyozz

hıhhhhhhh bende ozledım anamı ama hafta sonu gıdecem daha varrrrr .
ama cumartesı aksamı kalıcam yaaaaaaaaaaa

Zuzu ve egunal ikinizide tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim
darısı olmayanların başına

benim kalmama kociş izin vermiyooo off kıskandıııımmmmmmmmmmmmmmmm

kuzum bende 4 yılımıza gırecem ve bu 2. kalısım yanı kıskanam benımkıde ızın vermıyo .... annemler tasınacak ta ben yardıma gıdecem c.tesı pazar ondan ızın verdı yoksa nerdeeeeeeeee
anen yakınmı sana

gunaydın kuzummmmmm
kendı adıma ıyım sukur sen nasılsınnnn ev toplandımı

bende iim şimdi iş falan yapmıom öle süpürüp siliom çünkü halılar yok o yüzden temiz kalmıo.experden rapor gelsin parkeler değissin öle artık dip temel temizlik bida...ama perdelerimi halılarımı herşeyi mi yıkamıstım ne güzel şimdi baştan başlıcammmçok gıcık bi durumm

canım ya ben seni tebrik ettim mi hiç hatırlamıom bu ara kafam karışık çok..
bebeğin işşallah sağlıkla gelirr dünyaya

Canım çok üzgünüm inşallah yarına kadar döllenir yumoşların allah yardımcın olsun kuzum

inş. canım hayırlısı olsun demekden başka çarem yok Rabbim ol dediyse her şekilde olur zaten. çok ilginç bişey öğrendim bunu kimseye söylemiyormuş doktorlar 24 saat içinde döllenirse erkek 48 saat içinde döllenme olursa kızmış çok ilginç ama araştırmalar sonucu yüzde99 böyleymiş bunu duyanınız varmı??

aa ben hiç duymamıştım böle bişi...
işşallah hayırlısıyla döllenirler yaa dualarım seninle...o kadar emek harcıosun böle iptal olursa çok üzülür insan...senin kiler erkek o zaman bakk

cok kotu kuzum yaaa tez zamanda toplanır ıns
sımdı hersey bastan sıl supur yıka ıyıkı sıgorta yapmısınız heee ne ıse yarar ev sıgortası demıycen bak

aa ben hiç duymamıştım böle bişi...
işşallah hayırlısıyla döllenirler yaa dualarım seninle...o kadar emek harcıosun böle iptal olursa çok üzülür insan...senin kiler erkek o zaman bakk

iNŞ. Allah razı olsun canım piskolojim resmen altüst oldu birde iş yerindeyim bağararak ağlamak geliyor içimden ama nerdeee sağolsun patronum mükemmel bir insan oda çok üzüldü sağolsun teselli etmeye çalışıyor görmelisiniz dışarı çık bi hava al gel toparla kendini diyor istersen eve git dedi ama ben kabul etmedim evde dahada kötü olurum diye düşündüm..yok kız benimkiler kız gek dölleniyormuş erkek erken dölleniyormuş.hayırlısı inş. sabah hayırlı haberler alırım....

Hayır hayatım söylemedim tüp bebek olduğunu rahatsızlandım dedim burası turizm acentası hastayım dememe rağmen anlayış sıfır... Hayırlısı artık ne bilim şaştım kaldım..
zor cnaım her ikiside lazım o iş olmayınca bebekde olmuya ama biraz dkkat et kendine

,
canım inşallah rabbime okadar dua ediiyorumki anlatamam dun inanrımısın aklımdan hiç cıkmadı ve miğrenim duttu çok kötüydüm birşeye takılınca üzülünce hemen miğrenim azıyor dularınız bekliyorum

ne güzel bir mesaj böyle iyiyz sen nasılsın

ay canım çok üzüldüm bu duyguyu bende çok ıyı bilirim benimkide iptal edilidi rabbım sabır verdin

cok kotu kuzum yaaa tez zamanda toplanır ıns
sımdı hersey bastan sıl supur yıka ıyıkı sıgorta yapmısınız heee ne ıse yarar ev sıgortası demıycen bak
bnde aynen kocişe demiştim ne gerek war die ama işe yaradı walla başımıza ne gelceeğini bilmioz çünküü...

kıyamam ya....
eet ewde yalnız daha kötü olursun bari orda oyaalanırsın biraz...
RABBİM hayırlısını nasip etsin işşallahh...

günaydın arkadaşlarr bugün benim ütü günümm

kolay gelsin canım..

günaydın canımmmm
kolay gelsınnnnn
nasılsın canımmmmm bugunnnn

iyiyim canımcım...
nazlı kuzumla takılıyoruz evde..
bu sabah az bişi kahve lekelenmem oldu a ha dedim kanamam başlayacak sonra geçti...

Günaydın güzel hanımlar...Güneşin ışığı hep üzerinizde olsun...

ama ankarada güneş yoookk taammııı

canım nasılsın ne yaptın transfer olacam diyordun ?

çiğdemcimmm şekerimm çok oldu transferi atlatalı...
değerim düşük çıktığı için 2 günde bir artışına bakılıyor..
yarın bi daha kan verecem bakalım 25 den kaça çıktı ya da çıktımı görecez..

Allah yardımcın olsun..
ne diyeceğimi bilemiyorum..
inşallah herşey yoluna girer..

ohh 3 kuşak gezmede anneanne,anne ve torun süper 3 lü...

günaydın canlarım işlerin yoğunluğundan anca girebildim hepinizi öpüyorum

hemen bende seni öpeyimmm

günaydınn canlarımmmherkess ii miiii?

canıımmmm benimm..
şahsım adıma daha iyiyim..

Zuzu ve egunal ikinizide tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim
darısı olmayanların başına

saol canım benimki netleşmedi henüz ama inşallah sonunda bende hamileyim diyebilirim..

günaydın arkadaşlar...

günaydın efenimm..

sen kendin güneş gibi hatunsun şekerim, her daim parlıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…