Günaydın canlarım nasilsinz biz bugün anneannemiz ile takilicaz gezmeye gidicez inşallah tabii ben kendime gelip insan benzeyim giyinirsem darmadağın oturuyorum geceleri bu yaramaz beni tepikliyor uyandırıyor sonra küçük hanım uyuyor beni cın gibi yapıp kayboluyorİsim var benim şimdiden bu minik prensesle teyzeleri
Eee siz de ne var yokbakimm
aaa bıcırık anneyi uyutmuyo demekkiii yaramaz bebişşannenle gezicen demekki ohh ne güzell bende ütümü bitireyimm kociş anneme götürecek çok öslediim demek ikimizde annişşler le buluşuyozz
Günaydın canlarım nasilsinz biz bugün anneannemiz ile takilicaz gezmeye gidicez inşallah tabii ben kendime gelip insan benzeyim giyinirsem darmadağın oturuyorum geceleri bu yaramaz beni tepikliyor uyandırıyor sonra küçük hanım uyuyor beni cın gibi yapıp kayboluyorİsim var benim şimdiden bu minik prensesle teyzeleri
günaydınn canlarımmmherkess ii miiii?
hıhhhhhhh bende ozledım anamı ama hafta sonu gıdecem daha varrrrr .
ama cumartesı aksamı kalıcam yaaaaaaaaaaa
benim kalmama kociş izin vermiyooo offkıskandıııımmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydın kuzummmmmm
kendı adıma ıyım sukur sen nasılsınnnn ev toplandımı
Canım çok üzgünüm inşallah yarına kadar döllenir yumoşların allah yardımcın olsun kuzum
hıhhhhhhh bende ozledım anamı ama hafta sonu gıdecem daha varrrrr .
ama cumartesı aksamı kalıcam yaaaaaaaaaaa
inş. canım hayırlısı olsun demekden başka çarem yok Rabbim ol dediyse her şekilde olur zaten. çok ilginç bişey öğrendim bunu kimseye söylemiyormuş doktorlar 24 saat içinde döllenirse erkek 48 saat içinde döllenme olursa kızmış çok ilginç ama araştırmalar sonucu yüzde99 böyleymiş bunu duyanınız varmı??
bende iim şimdi iş falan yapmıom öle süpürüp siliom çünkü halılar yok o yüzden temiz kalmıo.experden rapor gelsin parkeler değissin öle artık dip temel temizlik bida...ama perdelerimi halılarımı herşeyi mi yıkamıstım ne güzel şimdi baştan başlıcammmçok gıcık bi durumm
aa ben hiç duymamıştım böle bişi...
işşallah hayırlısıyla döllenirler yaa dualarım seninle...o kadar emek harcıosun böle iptal olursa çok üzülür insan...senin kiler erkek o zaman bakk
zor cnaım her ikiside lazım o iş olmayınca bebekde olmuya ama biraz dkkat et kendineHayır hayatım söylemedim tüp bebek olduğunu rahatsızlandım dedim burası turizm acentası hastayım dememe rağmen anlayış sıfır... Hayırlısı artık ne bilim şaştım kaldım..
,evet aşkısıı dedikodu yok diyen hatun günlerce kaynanasını çekiştirdi bize şimdi dedikodu yok diyooo
öpüşelimmi o zamannn
günaydınn canısııı...
topiği açmışsınn
inşallah canım yarında şöyle güzel bir değer aldımmı iyi yolda ilerlediğimize biraz daha inanacam...
kolay gelsin sana..ayrıca sen özet iste yeterki ben sana yazarımm
günaydın emelcim..
iş güç dert başlamış yine...
valla ben hep tutunacaksa herşekilde tutunur kuzular diye düşünüyorum...
tabii işi gücü abartmamak lazım...
oturarak çalışman iyi ama stres kısmına aklım takıldı biraz...
kendini strese sokmamayı başarabilirsen bence çalış...
günaydınn su hatunn..
yarın ki test sonucunuzu çok merak ediyorum canım..
Allahın izniyle şöyle güzel bi değer çıksa nasıl mutlu olacam bilemezsin...
ne güzel bir mesaj böyle iyiyz sen nasılsın
merhaba arkadaşlar bugün hastaneden aradılar döllenme olmamış haberi alınca başımdan kaynar sular döküldü bir anda yarına kadar döllenmezse tedavi iptal olucak iş yerindeyim ve çok kötüyüm bu kadarını beklemiyordum((
bnde aynen kocişe demiştim ne gerek war die ama işe yaradı walla başımıza ne gelceeğini bilmioz çünküü...cok kotu kuzum yaaa tez zamanda toplanır ıns
sımdı hersey bastan sıl supur yıka ıyıkı sıgorta yapmısınız heee ne ıse yarar ev sıgortası demıycen bak
iNŞ. Allah razı olsun canım piskolojim resmen altüst oldu birde iş yerindeyim bağararak ağlamak geliyor içimden ama nerdeee sağolsun patronum mükemmel bir insan oda çok üzüldü sağolsun teselli etmeye çalışıyor görmelisiniz dışarı çık bi hava al gel toparla kendini diyor istersen eve git dedi ama ben kabul etmedim evde dahada kötü olurum diye düşündüm..yok kız benimkiler kız gek dölleniyormuş erkek erken dölleniyormuş.hayırlısı inş. sabah hayırlı haberler alırım....
günaydın arkadaşlarr bugün benim ütü günümm
günaydın canımmmm
kolay gelsınnnnn
nasılsın canımmmmm bugunnnn
Günaydın güzel hanımlar...Güneşin ışığı hep üzerinizde olsun...
canım nasılsın ne yaptın transfer olacam diyordun ?
merhaba arkadaşlar bugün hastaneden aradılar döllenme olmamış haberi alınca başımdan kaynar sular döküldü bir anda yarına kadar döllenmezse tedavi iptal olucak iş yerindeyim ve çok kötüyüm bu kadarını beklemiyordum((
günaydın canlarım işlerin yoğunluğundan anca girebildim hepinizi öpüyorum
günaydınn canlarımmmherkess ii miiii?
Zuzu ve egunal ikinizide tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim
darısı olmayanların başına
günaydın arkadaşlar...
kolay gelsin canım..
iyiyim canımcım...
nazlı kuzumla takılıyoruz evde..
bu sabah az bişi kahve lekelenmem oldu a ha dedim kanamam başlayacak sonra geçti...
ama ankarada güneş yoookk taammııı
çiğdemcimmm şekerimm çok oldu transferi atlatalı...
değerim düşük çıktığı için 2 günde bir artışına bakılıyor..
yarın bi daha kan verecem bakalım 25 den kaça çıktı ya da çıktımı görecez..
Allah yardımcın olsun..
ne diyeceğimi bilemiyorum..
inşallah herşey yoluna girer..
ohh 3 kuşak gezmede anneanne,anne ve torun süper 3 lü...
hemen bende seni öpeyimmm
canıımmmm benimm..
şahsım adıma daha iyiyim..
saol canım benimki netleşmedi henüz ama inşallah sonunda bende hamileyim diyebilirim..
günaydın efenimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?