Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar dün başıma neler geldi ........
Öğleden sonra işyerinde otururken kanamam başladı. Önce pembe, sonra bayağı bayağı kırmızı. Hemen merkezi aradım. Coraspini kesip hemen 2 tane progestan 50 mg iğne yaptırmamı istediler. Benim elim ayağım boşaldı bir anda ağlaya ağlaya gittim bir acile iğnemi yaptırdım. Eve gidip yat dediler. Ben de eve girmemle kanamam şiddetlendi, böyle reglin ortasında oluyor ya kırmızı yoğun jelimsi bir kan...tabi ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Merkezi aradım, uzakta değilsen hemen gel yoksa yakında biryerde ultrasona gir dediler. Ben de merkezden epey uzak oturuyorum ve akşam trafiğinde oraya ulaşmak imkansız...
Neyse eşim geldi o arada hemen Medicana ya gittik. Allah bin şükür bebekler kanamadan etkilenmemiş. Zaten kesenin bir tanesi biraz geriden geliyor sanki. İlk muayenede de diğerine göre daha zayıftı. Dr. 1 hafta rapor verdi, kıpırdamadan yatacaksın, sadece tuvalete kalkacaksın dediler. Şimdi annemde kalıyorum... her zaman internete giremeyebilirim, haberiniz olsun dedim..
Hamileler özellikle ilk 3 ay çoookkkkk dikkat edin. Ben çok hareketliyim sanırım ondan oldu. Merdivenleri bile koşarak iner çıkarım yani....

Çok geçmiş olsun canımm.
Rabbim seni ve bebeklerini korusunn..
Bol bol dinleneceksin zaten aman diyorum kıpırdama güzelim o zamann..

tünaydın.............................
tünaydınn canımmm...

canım çok geçmiş olsunnn
yat dinlen sakın kalkma
sen nie o kadar çok hareket ediodun kii dikkaat et kendinee lütfenn

Aşkısıı hani sana dediğim hatun bana özelden mesaj atmış gene bugünn.
Sevgili pek muhterem bay-x daktır onada neler demişş.Git snein çocuğun olmaz boşuna uğraşma falann..
Kadıncağızın bir tane de bebesi var bu arada.Yıllarca düşünmemiş şimdi ikinciyi isteyince büle olmuşş amh falan düşük çıkmış..
Allahım bu adama akıl fikir versinn..
Kadıncağız ağlamaktan konuşamamış ilk görüşmede o kadar yanii..
Beni kutla bak onun yanında hiç gözyaşı dökmedim ben..
depreşti sinirlerim gene çok fena..

Ekinn nazlı çiçeğimmm inan hep aklımdasınn..
Biliyorum ayıp olduu dünde arayacaktım ama inan olmadı bir türlüüü..
Dualarımdasınn sende aklımın bir köşesindesin hep güldenim gibi..
Seni çok seviyorumm ev işlerinde kolaylıklar diliyorummm..
Beni affet olurmuu nazlı çiçeğimmm ilgilenemedim seninle bir türlüü..

canım çok geçmiş olsun... rabbim meleklerini sana bağışlasın...nazarlardan korusun

canım geçmiş olsun ya gördüm evini su basmış sana iş çıktı iyiki sigorta yapmışşsınız aslında bize boşuna gibi geliyo kasko sigorta ama çok gerekli bence tekrar geçmiş olsun

çok çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine ve bebeklerine.

çok geçmiş olsun dikkat etmen gerekiyor artık
merdivenleri koşarak değilde aheste aheste çıkıp inmen zamanı geldi

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine................

TÜNAYDINN bebişşş nabersinn

ayy canım benımm cok gecmıs olsunn..allahım ya ne cok korkumuşsundurr vallaa...amann yat dınlenn bol bol...bizim bebeklerr zaten zor tutunuyorlarrr bırde dusmesınlerr vallaa...allah korusunnnnnn insanın kalbı bu kadar acıyı zor tasırr ole bir durumdaaa...allah gostermesın bır daha boyle bır sıkıntııı kendıneee dıkkat ettttt

bnde aynen kocişe demiştim ne gerek war die ama işe yaradı walla başımıza ne gelceeğini bilmioz çünküü.....

valla cok ıse yaramıs kuzum ıyıkıde yapmısısınız yaaaa

iyiyim canımcım...
nazlı kuzumla takılıyoruz evde..
bu sabah az bişi kahve lekelenmem oldu a ha dedim kanamam başlayacak sonra geçti....

yerım ben senın kuzunu yaaaaaaaaa
tutunuyo annesı korkma sen hemn oyle aaaa

tunaydın canım .... nasılsın gectımı bas agrın... yatıp dınlen kuzummmm

hatta merdıvenlerı atla sen 3-3 fln cık boyle uzat ayagını ıyıce olurmu canım
delımısın sen ne hareketı yaaaa
yat dınlen sakın kalkma
cok ama cok gecmıs olsun canımmmm

Son düzenleme:

canım çokkk geçmiş olsun,çok dikkat et kendine,hareketler artık yokkk,,hele iki bebişin olucak 2 kat dikkat etmen lazım,ilk 3 ay çokk önemli gerçekten,çok şükürki bişi olmamış,raporunu uzat bence ,1 hafta yetmeyebilir dinlenmen için,mümkün olduğunca yat dinlen canım

canım düşünmen yeter saolasınn
walla şimdilik pek iş yapmıom çünkü parkeler değişcek.sadece 1 hafta daha beklicez sigortaya başka şişen yer olursa haber wercez.ona göre rapor falan hazırlıcak sonra parkeler sökülcek falan onlardan haber gelmeden sökmeyelim dedik çünkü her gün git gide havalanıolar
halıları yıkamaya werdim.perdeleri yıkamıştım ama tekrar yıkancak.şimdilik beklemedeyim ama sonra oturmak yok bana
canım ya... senin işinde zor..... allah kolaylık versin.....
çok gıcık bi durum yaşadığın......
saolasınn canımm benimm...aynen çok gıcık yaaa
canım geçmiş olsun ya gördüm evini su basmış sana iş çıktı iyiki sigorta yapmışşsınız aslında bize boşuna gibi geliyo kasko sigorta ama çok gerekli bence tekrar geçmiş olsun

aynen canım sigorta çok önemliymiş ne kadar para werirler bilmiom ama yinede ne kadar werseler kar yanii..saol canımmm

off ya gerçekten çok gıcık bir durum,o kadar temizlik yap sil yıka,parkeler de değişince daha da iş çıkıcak sanırım,her yer oynayacak yerinden,işin zor gerçekten canım ya,ALlah kolaylık versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…