Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok şiddetli değil zaten.... sanırım elifnazım onu şikayet ettiğim için kızıp al sana hareket dedi:)))))) iki gecedir tepikleyip tepikleyip habire uyandırıyo beni.......

canlarım ben çıkıomm teyzoşuma gideyim çaya annemde orda
sohbet muhabbet
artık akşam yemeğimide yer öle gelirim ewimee
sewiyorumm siziiii

cal nasılsın canım yumilerde varmı gelişme??

iyiyim canım saol. Sen nasılsın. Sabah kontrolum vardı gittim. Onca iğneye rağmen sadece 1 yumi gelişme göstermiş. Bugün cetrotıde iğne verdi. 3 günlük. Birde bant verdi. Cumartesi çağırdı ve dediki o bi taneyi alıp onu degerlendirelim hadi hayırlısı dedi.
Sanırım çok heyecan stres yapıyorum. Karnım filan kasılıyo böyle hasta olacakmısım gibi sanıyorum kendimi.

Sen neler yaptın.

iyiyim canım... uykusuzum biraz oda yorgunluk ve baş ağrısı yapıyo......

HMMmm bak sen yaramazz kızaa annesını uyutmuyor demekkk..nese canımm ya bu gunlerdee gecıcekk hoş gerçi doğduktan sonra da ağlayıp uyandırıyo bebeklerr annelerini ama olsunn onlarr için her zorluğa değerrrrr....

sohbet muhabbet
sewiyorumm siziiii

ohh canım vallaa ne guzell yaaa..size imreniyorum hee ne guzell..gezın dolaşınn.. öptümm by

canım hepsini vermiyolar heralde %40 ödüyo tam olarak bilmiyorum ama tekrar geçmiş olsun

kızlar ben hala kabızım yaa,,doktor duphalac verdi ama hala tık yok,,akşama lavman yapmayı düşünüyorum,artık dayanamıyorum çok fena bir durum,siz siz olun çok dikkat edin sakın kabız olmayın

çok şiddetli değil zaten.... sanırım elifnazım onu şikayet ettiğim için kızıp al sana hareket dedi:)))))) iki gecedir tepikleyip tepikleyip habire uyandırıyo beni.......

Yaaaa sen uslu uslu duran kızımızı sıkayet et oda senı tekmeler ıste boyleeee....
yerım ben onu yaaaaa
olsun annesı o ıyı olsunda sen var uyuma ne olcak dımı...

sohbet muhabbet
sewiyorumm siziiii

bızde senı sevıyoz cnmmmm ohh gez gez acısı cıkacak bunların

sanırsam cok stres yapıyorusun canım .... ıncır fln ye yumurta gelısımı ıcın corek otu ye arısutu al balla onu ye tarsın corektou bal karıstır ye

Kızlar sabahki kontrolümde sadece 1 yumoşun geliştirğini gördü doktor. Başka bi iğne ve bant verdi. Cumartesi geri çağırdı ve o bir taneyi degerlendireceğini söyledi. O 1 taneden başka çıkarmı
yada ne kadar yeterli olur ki
sanırım ptesi yada salı toplar değilmi arkadaslar. Sizce ??

Anlıyorum canım olsun 1 tane bile güzel gelişse süper olurr..
Benimde solda gelişmeye aday yumim varr.Önce kendiliğinden biraz büyümesini istiyor doktorum.Çünkü benimde senin gibi diğer tedavilerde yumiler büyümemişti..5 gün iğneden sonrada zaten doktor başından atıp bakmamıştı bilee..Şimdi bu doktorum biraz kendisi büyüsün sonra biz destekleyelim diyorr..Çünkü iğne kullanıp kullanıp sonra elim boş dönmekten fena bunaldım bendee..
Hayırlısı olsun calcım..
İnş o savaşçı yumi senin göbüşüne bebiş olsun..Turginurcuğumuz var önümüzde örnek..Ona Ol diyen Rabbim bizlerede Ol desin hayırlısıyla inşş

Son düzenleme:

kızlar ben hala kabızım yaa,,doktor duphalac verdi ama hala tık yok,,akşama lavman yapmayı düşünüyorum,artık dayanamıyorum çok fena bir durum,siz siz olun çok dikkat edin sakın kabız olmayın

ay tatlımm o ilaçta bir süre sonra etki etmıyor evett...doğal şeylerr kullann meselaa zeytinyağ içsenn zararı olmaz sanırımm dıe dusunuyorum kuru kayısı falan yeee..ayy bende de o sorun varr hep otururarak çalışmakk az hareket etmekk sebze meyve cok yememekten oluyorrr..aslında bız kendı kendımıze zarar verıyoruz canımm

canım erık cımıs al ye cılek ye duphalak fayda eder aslında ama ıcınce arkasından ılk su ıc 2 bardak
actıvıa varya ananaslı ve kayısılı onu al ye ama bunalrın ustune su ıc kı fayda etsın .... erık bıre bır bence

Tatlım bu iğnelerle geriden gelen yumi varsa tabii çıkabilir ama ne kadar büyümüş olur yada döllenebilirmi orası bilinmez..
Olsun sen tane sağlıklı yumine odaklann hem..
Kaç mm olduğunu biliyorsan opunu süleriz sana hangi gün olabileceğini..Daha çatlatma iğneni vurulmadın sonuçta..Cetrotide zaten erken çatlamasını engelliyor diye biliyorum ben..
Yüreğini ferah tut tatlım daha bunun döllenip döllenmediği kaçıncı kalitede olduğu mevzuları varr..Sabrın sana daha çooook lazım tamammı..

ben 6 gündür çıkamıyorum ki,lavmandan başka çarem yok,herşeyi denedim ama olmuyor,çokkkkkkkkkk fena bir durummuş , dayanamıyorum artık

canım bir tane gördüyse başka çıkmaz,onun gelişmesi çok ii bence,cumartesi eğer istediği gibi gelişmişse o gece yada ertesi günü çatlatma iğnesi vurdurtur,salı günü toplar herhalde,moralini bozma bence,

ya kızım masallah heee ne cok bılgılısınızzzz cok cok tebrık edıyorumm sızııı.. canımm arkadasslarımm bennnim

canım benım o 1 tane yeter... yeterkı kalıtelı olsun
catlatma ıgnenı ne zmaan vurulcan bellımı opuyu dıyek ama haftaya olur bence yumurtan kac cm ?
bence guzel gelımıs yoksa yok derdı kotu derdı o bırtaneyı alıcaz demıs demekkı hersey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…