canım erık cımıs al ye cılek ye duphalak fayda eder aslında ama ıcınce arkasından ılk su ıc 2 bardak
actıvıa varya ananaslı ve kayısılı onu al ye ama bunalrın ustune su ıc kı fayda etsın .... erık bıre bır bence
canım bir tane gördüyse başka çıkmaz,onun gelişmesi çok ii bence,cumartesi eğer istediği gibi gelişmişse o gece yada ertesi günü çatlatma iğnesi vurdurtur,salı günü toplar herhalde,moralini bozma bence,
canım hepsini yaptım,,erik ve çilek çok yedim ,üzerine su içtim ama olmadı ya,çatlayacağım sanki
activia kayısılı yedim ,kuru kayısıda yedim , suyunu içtim,maaleseffff,,,hemşire yeğenim var,o akşama lavman yap dedi,başka çerem yokmuş
hadii ya baya olmuş canımm ya zaten hamılelıkte daha da bu sorun artıyor diyolarrrr
kızzz maşallahh hee bebiş baya buyumuşşş 89 gunun kalmışş anammmmm
canım hepsini yaptım,,erik ve çilek çok yedim ,üzerine su içtim ama olmadı ya,çatlayacağım sanki
activia kayısılı yedim ,kuru kayısıda yedim , suyunu içtim,maaleseffff,,,hemşire yeğenim var,o akşama lavman yap dedi,başka çerem yokmuş
ben cok cekıyorum malesef cnm ne dıyım kı zarar vermesse elma sırkesı ıc .... yatarkende ballı ılık su ıs hatta lımonta at ıcıne ama suyun hep sıcak gıbı olsun
ben 6 gündür çıkamıyorum ki,lavmandan başka çarem yok,herşeyi denedim ama olmuyor,çokkkkkkkkkk fena bir durummuş , dayanamıyorum artık
büyüdü tabi kızımmm teyzesi,,1 kilo 250 gram olmuş meleğim benim..şans meleğim o benimm,darısı başınıza inşallahhh canımmm
ben cok cekıyorum malesef cnm ne dıyım kı zarar vermesse elma sırkesı ıc .... yatarkende ballı ılık su ıs hatta lımonta at ıcıne ama suyun hep sıcak gıbı olsun
tamam canım,bunların hepsini lerki günlerde yapıcamki bir daha olmayım,hele şu 6 günlüğü bir çıkarayım
sen kendin güneş gibi hatunsun şekerim, her daim parlıyorsun...
Kızlar dün başıma neler geldi ........
Öğleden sonra işyerinde otururken kanamam başladı. Önce pembe, sonra bayağı bayağı kırmızı. Hemen merkezi aradım. Coraspini kesip hemen 2 tane progestan 50 mg iğne yaptırmamı istediler. Benim elim ayağım boşaldı bir anda ağlaya ağlaya gittim bir acile iğnemi yaptırdım. Eve gidip yat dediler. Ben de eve girmemle kanamam şiddetlendi, böyle reglin ortasında oluyor ya kırmızı yoğun jelimsi bir kan...tabi ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Merkezi aradım, uzakta değilsen hemen gel yoksa yakında biryerde ultrasona gir dediler. Ben de merkezden epey uzak oturuyorum ve akşam trafiğinde oraya ulaşmak imkansız...
Neyse eşim geldi o arada hemen Medicana ya gittik. Allah bin şükür bebekler kanamadan etkilenmemiş. Zaten kesenin bir tanesi biraz geriden geliyor sanki. İlk muayenede de diğerine göre daha zayıftı. Dr. 1 hafta rapor verdi, kıpırdamadan yatacaksın, sadece tuvalete kalkacaksın dediler. Şimdi annemde kalıyorum... her zaman internete giremeyebilirim, haberiniz olsun dedim..
Hamileler özellikle ilk 3 ay çoookkkkk dikkat edin. Ben çok hareketliyim sanırım ondan oldu. Merdivenleri bile koşarak iner çıkarım yani....
Aşkısıı hani sana dediğim hatun bana özelden mesaj atmış gene bugünn.
Sevgili pek muhterem bay-x daktır onada neler demişş.Git snein çocuğun olmaz boşuna uğraşma falann..
Kadıncağızın bir tane de bebesi var bu arada.Yıllarca düşünmemiş şimdi ikinciyi isteyince büle olmuşş amh falan düşük çıkmış..
Allahım bu adama akıl fikir versinn..
Kadıncağız ağlamaktan konuşamamış ilk görüşmede o kadar yanii..
Beni kutla bak onun yanında hiç gözyaşı dökmedim ben..
depreşti sinirlerim gene çok fena..
çok şiddetli değil zaten.... sanırım elifnazım onu şikayet ettiğim için kızıp al sana hareket dedi:)))))) iki gecedir tepikleyip tepikleyip habire uyandırıyo beni.......
canlarım ben çıkıomm teyzoşuma gideyim çaya annemde orda
sohbet muhabbet
artık akşam yemeğimide yer öle gelirim ewimee
sewiyorumm siziiii
bi yere gidicem dedin de benmi kaçırdım???????????
kızzzz elma sırkesı işe yarıyormu bu konuda ????
senin çok fena olmuş.... duphalac da mı işe yaramadı gerçi ben onu içemiyom midemi bulandırıyo.... kabızlık bende hep var ama 6gün çok uzun süre olmuş senin durumun hakkaten vahim ve wc de ne kadar zorlanacağını bildiğim için rabbim yardımcın olsun diyorum.... ben sabahları kaysı falan yiyorum üzerine su içip 2 saat bişey tüketmiyorum başkası yese böle kesin cırcır olur ama beni anca normale yaklaştırıyo.... ama dün çağla (kayısı çağlası, badem çağlası olmaz) biraz fazla yedim üzerine de suyu çok içince kendiliğinden cırcır olmuşum.. sanırım çağlaların vakti geçmeye ve çok ekşileşmeye başlamasaından kaynaklandı yoksa çoktandır yiyorum böle bi etkisi olmuyodu.......
valal kuzu bu artık bızım yedıgımız ıctıgımız herseyden oluyor su ıcmek lazım dıyor herkes ben gunde 2 lt su ıcıyom tık yok bazenhadı cıkar bakalımmmmmmm
sorma canım yaa,,duphalacta işe yaramadı,akşamdan beri 3 ölçek içiyorum...aynen çok mide bulandırıcı bişey .öğürerek içtim ,hele dünkü 100 gram şeker yüklemesinden sonra berbattı ama başka çare yok,bende wc deki durumdan tırsıyorum biraz,nasıl atlatacağım bakalım,,artık bundan sonra kayısı kurusu yiyecem sabahları ki ,inş bir daha olmaz yaa,ilerleyen dönemlerde daha çok oluyomuş kabızlık aman dikkat diyim hepinize..
anladım bitanem.... çok yorma kendini dinlen güzelce.....
aynen canım,suyla olmuyor herşey,,hele ben çok severim suyu günde ne kadar içiyorum unutuyorum bile,ama çıkmıyorrrrr
HMMM anladımm canmm bı deneyelım bakalımm saol kuzummben cok cekıyorum malesef cnm ne dıyım kı zarar vermesse elma sırkesı ıc .... yatarkende ballı ılık su ıs hatta lımonta at ıcıne ama suyun hep sıcak gıbı olsun
valal kuzu bu artık bızım yedıgımız ıctıgımız herseyden oluyor su ıcmek lazım dıyor herkes ben gunde 2 lt su ıcıyom tık yok bazenhadı cıkar bakalımmmmmmm
2 tatlı kasıgı elma sırkesı 1 tatlı kasıgı bal 1 bardak suya ıc
yada sadece elma sırkesı ıc canım sabah ac karnına yada yatarken
saol canım...
bende dinlenmedeyim bugün...
bakalım yarın beni ne bekliyor...
yarında artış olursa bu kez 2 gün sonrası pazara dek gelir bu kez pazartesi yani 3.gün bakılır tahminen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?