Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım hepsini yaptım,,erik ve çilek çok yedim ,üzerine su içtim ama olmadı ya,çatlayacağım sanki
activia kayısılı yedim ,kuru kayısıda yedim , suyunu içtim,maaleseffff,,,hemşire yeğenim var,o akşama lavman yap dedi,başka çerem yokmuş

kızzz maşallahh hee bebiş baya buyumuşşş 89 gunun kalmışş anammmmm

ben cok cekıyorum malesef cnm ne dıyım kı zarar vermesse elma sırkesı ıc .... yatarkende ballı ılık su ıs hatta lımonta at ıcıne ama suyun hep sıcak gıbı olsun

vala canım o yoğurtlar bana etkı etmıyorr hiçç maleseff...dedığim gibi şurubu bı ara kullandım bır sure sonra oda etkı etmıyorrrr...artık lavman yapp bence de baya olmuş canım cnkuu

ben cok cekıyorum malesef cnm ne dıyım kı zarar vermesse elma sırkesı ıc .... yatarkende ballı ılık su ıs hatta lımonta at ıcıne ama suyun hep sıcak gıbı olsun

tamam canım,bunların hepsini lerki günlerde yapıcamki bir daha olmayım,hele şu 6 günlüğü bir çıkarayım

ben 6 gündür çıkamıyorum ki,lavmandan başka çarem yok,herşeyi denedim ama olmuyor,çokkkkkkkkkk fena bir durummuş , dayanamıyorum artık

senin çok fena olmuş.... duphalac da mı işe yaramadı gerçi ben onu içemiyom midemi bulandırıyo.... kabızlık bende hep var ama 6gün çok uzun süre olmuş senin durumun hakkaten vahim ve wc de ne kadar zorlanacağını bildiğim için rabbim yardımcın olsun diyorum.... ben sabahları kaysı falan yiyorum üzerine su içip 2 saat bişey tüketmiyorum başkası yese böle kesin cırcır olur ama beni anca normale yaklaştırıyo.... ama dün çağla (kayısı çağlası, badem çağlası olmaz) biraz fazla yedim üzerine de suyu çok içince kendiliğinden cırcır olmuşum.. sanırım çağlaların vakti geçmeye ve çok ekşileşmeye başlamasaından kaynaklandı yoksa çoktandır yiyorum böle bi etkisi olmuyodu.......

büyüdü tabi kızımmm teyzesi,,1 kilo 250 gram olmuş meleğim benim..şans meleğim o benimm,darısı başınıza inşallahhh canımmm

valla yaa maşallahh amin canımm..valla bende aksam arkadaşa ole fal baktırdımm tabı kız bısey bılmıyorr artık bebek dusunuyormusunuz falan dedıı hamıle haberı alcan falan dedı hazıran sonu temmuz basıı sende bıseylerr olabılır dedıı...anne karnında bebek gorms sozdeee bendee kısmet dedım ne dıyeyımm buna bıle sevındımm heee

tamam canım,bunların hepsini lerki günlerde yapıcamki bir daha olmayım,hele şu 6 günlüğü bir çıkarayım

valal kuzu bu artık bızım yedıgımız ıctıgımız herseyden oluyor su ıcmek lazım dıyor herkes ben gunde 2 lt su ıcıyom tık yok bazen hadı cıkar bakalımmmmmmm

sen kendin güneş gibi hatunsun şekerim, her daim parlıyorsun...

vauwwww süpper cevap..
teşekküler şekerim şımarrtın beniiii

inanmıyorum yaaa..
aman nolur dikkat et ne demek merdivenleri koşarak inmek çıkmak hemde riskli dönemde..
sen bilinçli bi hatunsun nasıl dikkat etmezsin..
neyse çok şükür yavru kartallarımıza bişi olmamış..
olmayacakta Allahın izniyle...

belli olduki aşkısı kolay hasta seçip onlarla başarıya ulaşınca reklamını yapmış oluyoo...
zaten talep çok adama o da bu durumu kullanıyoo ve zor hastaları yolluyooo..
ama tavrı çok yanlış uğraşmak istemiyorsun maden neden insanları ağlayacak duruma getirip yolluyorsun desene delikanlı gibi ben sizin gibi hastaları kabul etmiyorum başka merkez önereyim...tebrikler aşkısıı ağlamadığın için güçlü kadınsın sen...

çok şiddetli değil zaten.... sanırım elifnazım onu şikayet ettiğim için kızıp al sana hareket dedi:)))))) iki gecedir tepikleyip tepikleyip habire uyandırıyo beni.......

gülden teyze bu mesajı çok beğendi..

canlarım ben çıkıomm teyzoşuma gideyim çaya annemde orda
sohbet muhabbet
artık akşam yemeğimide yer öle gelirim ewimee
sewiyorumm siziiii

ben geldim sen gittinnnn

bi yere gidicem dedin de benmi kaçırdım???????????

yok canım evdeyim makinaya çamaşır attım serdim vs..bi de sabahtan beri çok ağrım var adet olacak gibi hissediyorum bir ara a ha oldum dedim bi baktım çamaşırımda kahve bi leke..sonra devamı gelmedi..bende yatıyorum nolur nolmaz diye..

sorma canım yaa,,duphalacta işe yaramadı,akşamdan beri 3 ölçek içiyorum...aynen çok mide bulandırıcı bişey .öğürerek içtim ,hele dünkü 100 gram şeker yüklemesinden sonra berbattı ama başka çare yok,bende wc deki durumdan tırsıyorum biraz,nasıl atlatacağım bakalım,,artık bundan sonra kayısı kurusu yiyecem sabahları ki ,inş bir daha olmaz yaa,ilerleyen dönemlerde daha çok oluyomuş kabızlık aman dikkat diyim hepinize..

valal kuzu bu artık bızım yedıgımız ıctıgımız herseyden oluyor su ıcmek lazım dıyor herkes ben gunde 2 lt su ıcıyom tık yok bazen hadı cıkar bakalımmmmmmm

aynen canım,suyla olmuyor herşey,,hele ben çok severim suyu günde ne kadar içiyorum unutuyorum bile,ama çıkmıyorrrrr

ne kadar dikkat etsende olmuyo işte.... dr. demire başla dedi hiç içimdeen gelmiyo içmek onuda içince kabızlık kaçınılmaz oluyo... sabahları kuru kaysıyı ılık suyla tüketip üzerine 2 saat bişey yememen lazım o yüzdeen mümkünsa sabaha karşı uyandığında ye.... ben bazen kaysıyı akşamdan büyük boy bardağın içine atıyorum uyanıncada hem o suyu içip hemde kaysılarını yiyorum....o suya kuru erik atmakta iyiymiş

anladım bitanem.... çok yorma kendini dinlen güzelce.....

saol canım...
bende dinlenmedeyim bugün...
bakalım yarın beni ne bekliyor...
yarında artış olursa bu kez 2 gün sonrası pazara dek gelir bu kez pazartesi yani 3.gün bakılır tahminen...

HMMM anladımm canmm bı deneyelım bakalımm saol kuzumm

valla ya bende su içmeye çalışıyorum 2 litreden fazlası olmuyor gecen bı kadını dınledım 5 litre içiyormuş gündeee...şaşırdım yanı

2 tatlı kasıgı elma sırkesı 1 tatlı kasıgı bal 1 bardak suya ıc
yada sadece elma sırkesı ıc canım sabah ac karnına yada yatarken

denıycimm....

saol canım...
bende dinlenmedeyim bugün...
bakalım yarın beni ne bekliyor...
yarında artış olursa bu kez 2 gün sonrası pazara dek gelir bu kez pazartesi yani 3.gün bakılır tahminen...

valla bende dıorum bu kızz neden yokk demek taze anneee dınlenmedeeee hadı bakalım canım sabereden dervıs muradına ermıssss gelıyorr bebeklerrrr heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…