Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm arkadaslar insallah hepniz iyisinizdir gecmisi okuyamadim
insallah biriniz bana gecenleri ozetler
evdeyim dinleniyorum cok sukur bugunku durumuma
toplamda 15 kilo aldim ama su ana kadar 11 kilo su gitti
ama henuz karnim tam inmis degil
yine de oncekinden iyi durumda
henuz saga sola donup yatamiyorum sacilarim oluyor
duz yatmak insani gercekten yoruyor
bu rahatsizligimdan hamile kalmamin tadini bil cikaramadim
benimki OHSSnin en siddetlisiymis tavan yapmis yani arkadaslar
allah razi olsun eger egunalcimla ogun konusmasaydim ben bir iki gun daha bekliycektim
herhalde bu sefer hastaneyede yetisemezdim.
acaip dengem bozuldu kendimi bi tuaf hissediyorum
insallah rabbimin izniyle bugunlerde gececek

dene canım elma sırkesı fayda edıyor....
5 litremı

valla bende dıorum bu kızz neden yokk demek taze anneee dınlenmedeeee hadı bakalım canım sabereden dervıs muradına ermıssss gelıyorr bebeklerrrr heee

gerçekten sabır sabır ya sabır durumunu tam anlamıyla yaşıyorum...
şekerim bence varsa biri tutunmuş olmalı bu değerle 2 tane tutarsaaa şok şok şokkkk

ayy bebeğimm cok gecmıs olsunn ne olurr dıkkat et kendineeee yaaa..kıyamam sanaaa egunall bızım bı tanemız hepimize bıkmadan usanmadan cvp verıyor allahtann..

canım bende oyle oldugumda bana hemsıre bır mama verdı adı aklımda degıl
sabah aksam oglen ben onu suya kattım ıctım ama tadı ıgrenc ve ınmeme yardımcı oldu ıstersen yogurda corbana da koyabılıyormussun
ıstersen doktoruna sor cok ta pahalı degıl 25 tl bısıydı
tekrar cok ama cok gecmıs olsun cnm
eczanelerde bıle vardır belkı

gerçekten sabır sabır ya sabır durumunu tam anlamıyla yaşıyorum...
şekerim bence varsa biri tutunmuş olmalı bu değerle 2 tane tutarsaaa şok şok şokkkk

valla canım senı tam anlamıyla anlayamam elbette ama beklemek cok zordurr tahmın edebılıyorum hanı belırszlık ınsanın canını sıkıyorr...ama varyaa ben ınanıyorum var yanıı bu kadarr ümitliyiz bosa cıkmaz yanıı..ya bu kadar ağızdann dua edıyoruz sanaaa lutfen aplaa sabırlıı oll...

canımmm gerçekten çok geçmiş olsun ben orta derecede atlattım sen ağırını yaşamışsın..
aslında ben 50 kere topikte yazmışımdır ohss belirtileri ve sonunda neler olabileceğini ama sen dek gelmemişsin..
Allahtan o gün dek geldik birbirimize daha önceden bilseydin ohss ne demek ve belirtileri neler bu aşamaya gelmeden önlemini alabilirdin..
çok şükürki daha iyisin..
demiştim sana ohss bi anlamda da gebelik habercisidir diye...
benimki orta derecede olmasına rağmen şişliğim 1 ayda geçti ben bi de gebe değildim..
seninki hemen geçmez hatta şişliğin kalır belki gebesin çünkü..
tekrar çok geçmiş olsunnn

Son düzenleme:
dene canım elma sırkesı fayda edıyor....
5 litremı

aynen oleee kızz 1 mayıs gunu gulbene bı kadın cıktı o soyledııı...bende o gunden berı detoksa takıldım iştee ama zorr beeee..gül kaynak tı konuğu sağlıklı yasam uzmanıı ama nasıl seyse 3 yıldır peynır yemıyormuşş bu nasıl sağlık uzmanı kı anlamadım:26:

ayy bebeğimm cok gecmıs olsunn ne olurr dıkkat et kendineeee yaaa..kıyamam sanaaa egunall bızım bı tanemız hepimize bıkmadan usanmadan cvp verıyor allahtann..

bende ümitliyim canım inşallah yanılmayız da bir mucize gelir beni bulur

saolun kızlar. doktor boyutunu söylemedi. sadece elimizdekini değerlendirelim. cumartesi gel dedi. bant ve diger iğneleri olacam. hemsire de en son yarın akşam eşinle ol. pazartesi günü kendisini caağırabiliriz dedi.

o kadar :)

keseyi ya da keseleri görmeye ne zaman gidiyorsunn..
ilk değerin kaçtı şekerim yazdığını hatırlamıyorumm..
söylede ikimizmi değilmi tahmin edelim

merhaba herkese,

bu aralar çok katılamıyorum aranıza.. gece gündüz köpeğimizle ilgileniyoruz... bir ara bizi çok aşırı üzdü... inşallah bebişim iyidir, üzüntüden etkilenmemiştir...

geçmişi çok okuyamadım ama 3 kişi hakkında bilgim var şu anda,

egunal, canım inşallah inşallah değerin yükselecek. yürekten istiyorum...

nurcanım, şimdi gördüm yazını, çok geçmiş olsun. çok ağır şeyler atlatmışsın.. inş. bir an önce sağlığına kavuşursun...

ve honeymooner, sanada çok çok geçmiş olsun.. çok üzüldüm ... inş. hiç bir şey olmayacak

hepinize de nazar boncuğu gönderiyorum...

noldu şekerim naptı köpişiniz yeni bi vukuaymı var...

Yaşasıııınn bunca zamandır ilk kez sayfa kutlamasına denk geldim yuppiiiii

nasılsınız canlarrrrrrrr bi uagrayayım dedımmm gulden yazmayınca kızıyooooooooo bu arada yazıp kacımmm ne olu ne olmaz papara yemeyelımmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…