Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam arkadaşlar nasılsınız egunalcim değerin yükselmiş maşaallah daha iyi olur inş RABBİM tamamına erdirsin inş hepimizin bebişleri olur ALLAH ım nasip etsin sağlıklı ve hayırlısıyla

Canım duzelmedımı hala kopıs yaaaa....
yok kuzum etkılenmez bebegın ıns kuzum yaaaa
tesekkur ederız nazar boncuguna kuzummmmmmmm

Canım duzelmedımı hala kopıs yaaaa....
yok kuzum etkılenmez bebegın ıns kuzum yaaaa
tesekkur ederız nazar boncuguna kuzummmmmmmm

sağolun kızlar, düzelmedi 20 günü geçti kalkmıyor... 10000 da 5 görülen bir hastalık.. kesin bir teşhisi bile yok.... bir kaç tedaviyi beraber deniyoruz artık... ne zormuş bu günlerini görmek... şimdi kemoterapi ilaçları kullanıyor... geçen gün ağlaya ağlaya onu gömeceğimiz yeri bile düşündük çaresizlikten... çok zormuş gerçekten ... Allah büyük bakalım.. inşallah toparlanır ama mucize lazım...

nasılsınız canlarrrrrrrr bi uagrayayım dedımmm gulden yazmayınca kızıyooooooooo bu arada yazıp kacımmm ne olu ne olmaz papara yemeyelımmmmmmmmmmmmmmmmm

ama ben kızmadım kii..
eli sopalı bi hatun yaptınız benii..
ben sohbet olmuyooo hadi hareketlenin manasında şeyettiydimm..

selam arkadaşlar nasılsınız egunalcim değerin yükselmiş maşaallah daha iyi olur inş RABBİM tamamına erdirsin inş hepimizin bebişleri olur ALLAH ım nasip etsin sağlıklı ve hayırlısıyla

saol canımm inşallah artar değerim herşey yoluna girer..

tatlım kaymaklım benımm ben sımdık yerıme oturdum valla işim vardıı bana hıcccc kızmaaaaaaaa heee

ya ben kızmadım bi kereee...
sizi gaza getireyim istedimm..
kızmam ben kötü kadın müzeyyenmiyim ayoll..

herşeyin hayırlısı allahtan canımm cok acı cekecekse canı cok yanacaksaaa allah kurtarsınn ama ıyıleşip eskı gunlerıne donecekseeee yasasın tabıkıı

Canlarım çok teşekkürler destekleriniz yorumlarınız için. Yatıyorum, dinleniyorum şu an. Allah bebeklerimi bağışladı bana, çok dua ettim. Bakalım kısmet, 1 tanesinin içinde yolk görünmedi daha ama sonradan da olabilirmiş, bakalım önümüzdeki hafta belli olacak o da. Diğer gayet iyi maaşallah

ya ne bılemm ben oyle anladımm hem kızsanda haklısın sekerım topik kurucusu sensınn ne desen hakkınn

cok gecmiş olsun canım,tabiki ilk üç ay cook önemli cok dikkat etmek lazım,,inanmıyorum sana merdivenleri koşarak inip cıkıyosun demek şok oldum yanii..benim bile hala kanamam oluyor..3 gün önce bi damla,sonraki gün 2 damla,bugün 5 damla kan geldi,hemen ignemizi yedik..kan görünce insan korkuyo..ben bile hala igne yiyorum 4 günde bir,heralde dogurana kadarda yicem..sanada rabbim tekrar göstermesin,bebelerine cook dikkat et lütfen..insan kaybetme duygusunu bi yaşadımı,aklı başına geliyor..oyüzden dikkatli ol..aeo..sevgiler

herşeyin hayırlısı allahtan canımm cok acı cekecekse canı cok yanacaksaaa allah kurtarsınn ama ıyıleşip eskı gunlerıne donecekseeee yasasın tabıkıı

Amin cnm sağol, bende aynı şekilde dua ediyorum. Bir an önce sonuca ulaşalım neyse hayırlısı.... Kötü bir zamana denk geldi benim için.. çok bağlıydım ona... :.( kendimi tutmaya çalışıyorum ama bende musluklar çok çabuk açılıyor... kaç gündür ağlamaktan gözlerim yanıyor artık... hayırlısı diyorum ne dersem diyeyim yine olmuyor... neyse sizide sıktım...

Sanda cook gecmiş olsun canım..ohss ne kötü bişeymiş yaa,egunalim de yaşadı o hep yazar belirtilerini,şöyle böyle diye bende ondan okuyodum seninde başına gelmiş,üzüldüm..bu yol uzun ve sabır isteyen bi yol işte,hepimiz aynı yolardan gectik,geciyoruz..rabbim sonunda yüzümüzü güldürsün inş..iyi ki beklememişsin,erken davranman iyi olmuş..tekrardan cok gecmiş olsun,acil şifalar diliyorum..sevgiler..

Canim kopegine cooook uzuldum hayvanlar hastalaninca masum masum duruyorlar insallah. COk Aci cekmiyordur cooook gECMIS olsun

çok şükür dediğin gibi bebeklerimize bişi olmadı..
ikiz gebeliklerde çok rastlanan bi durum bu bi sürü örnek veririm sana bir tanesi geriden geliyooo bazen yetişiyo sonradan...

ya ne bılemm ben oyle anladımm hem kızsanda haklısın sekerım topik kurucusu sensınn ne desen hakkınn

ama yaa deme öyle lütfen ben bu topiği kızlar istediği için açtım sadece benim adıma benim bi ayrıcalığım asla olamaz bunu yüreğimden söylüyorum

canımm ne kadar zor günler geçirdiğini anlayabiliyorum..
bi kuşum vardı konuşuyodu resmen hayatıma öyle yer etmişki o ölünce anladım...
daha küçüktü ama sebebini anlayamadığımız bir hastalığa yakalandı 2 gündede kaybettim onu elimde öldü..
ağlaya ağlaya içim çıktı..çok zor gerçekten inşallah düzelir diyorumm

a.s. canım ıyıdır sen nasılsınnnn

bi sürü kişiyiz topikte ama kimse bişi yazmıyoooo

canım yaaaa ben hem calsııyom hem sıze takılıyom ama

nasılsınız canlarrrrrrrr bi uagrayayım dedımmm gulden yazmayınca kızıyooooooooo bu arada yazıp kacımmm ne olu ne olmaz papara yemeyelımmmmmmmmmmmmmmmmm

ıyıdır kuzu sen nasılısnnnn
evet evet yeme paparayıııı

RUYALARİMİN PRENSESİ HAYALLERİMİN MİNİK KELEBEGİ SABRİMİN SİNİRLARİNİ ZORLADİGİM HASRETİNE DAYANMAK İCİN..
SENİ HİSSETMEK İSTİYORUM ARTİK KALP ATİSİNİ..TEKMELERİNİ..VEE EN COKTA SENİ KUCAGİMA ALİCAGİM GUNUN HAYALİYLE HASRETİYLE YANİYORUM O CENNET KOKUNU İSTİYORUM..BANA DUNYA DEGİL BANA SEN LAZİMSİN YAVRUM GELDE YALAN DUNYAMİN TEK GERCEGİ OL..bebegim..

evet canım anlıyorumm onun acı çektiğini görmekk gercekten cok uzucuu ama ne olur sende kendını cok yıpratmaa bebeğini düşünn birazda lütfenn..

tatlımm elbettee bılıyorumm senın alçak gonullu olduğunuu herkesı kendın gıbı gorduğunu belirtmek istediğimm sen onculuk yapmıssın cokta ıyı yapmışsınn bırbırımızı tanıdık dertlerımızı paylaştıkk iyi ki açmışsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…