merhaba herkese,
bu aralar çok katılamıyorum aranıza.. gece gündüz köpeğimizle ilgileniyoruz... bir ara bizi çok aşırı üzdü... inşallah bebişim iyidir, üzüntüden etkilenmemiştir...
geçmişi çok okuyamadım ama 3 kişi hakkında bilgim var şu anda,
egunal, canım inşallah inşallah değerin yükselecek. yürekten istiyorum...
nurcanım, şimdi gördüm yazını, çok geçmiş olsun. çok ağır şeyler atlatmışsın.. inş. bir an önce sağlığına kavuşursun...
ve honeymooner, sanada çok çok geçmiş olsun.. çok üzüldüm ... inş. hiç bir şey olmayacak
hepinize de nazar boncuğu gönderiyorum...
bi sürü kişiyiz topikte ama kimse bişi yazmıyoooo
Canım duzelmedımı hala kopıs yaaaa....
yok kuzum etkılenmez bebegın ıns kuzum yaaaa
tesekkur ederız nazar boncuguna kuzummmmmmmm
nasılsınız canlarrrrrrrr bi uagrayayım dedımmm gulden yazmayınca kızıyooooooooo bu arada yazıp kacımmm ne olu ne olmaz papara yemeyelımmmmmmmmmmmmmmmmm
selam arkadaşlar nasılsınız egunalcim değerin yükselmiş maşaallah daha iyi olur inş RABBİM tamamına erdirsin inş hepimizin bebişleri olur ALLAH ım nasip etsin sağlıklı ve hayırlısıyla
tatlım kaymaklım benımm ben sımdık yerıme oturdum valla işim vardıı bana hıcccc kızmaaaaaaaa heee
sağolun kızlar, düzelmedi 20 günü geçti kalkmıyor... 10000 da 5 görülen bir hastalık.. kesin bir teşhisi bile yok.... bir kaç tedaviyi beraber deniyoruz artık... ne zormuş bu günlerini görmek... şimdi kemoterapi ilaçları kullanıyor... geçen gün ağlaya ağlaya onu gömeceğimiz yeri bile düşündük çaresizlikten...çok zormuş gerçekten ... Allah büyük bakalım.. inşallah toparlanır ama mucize lazım...
egunal cnm senin yazınıda işaretlemiştim yukarıda ama beraber cevapla yapmamış...
ama ben kızmadım kii..
eli sopalı bi hatun yaptınız benii..
ben sohbet olmuyooo hadi hareketlenin manasında şeyettiydimm..
saol canımm inşallah artar değerim herşey yoluna girer..
ya ben kızmadım bi kereee...
sizi gaza getireyim istedimm..
kızmam ben kötü kadın müzeyyenmiyim ayoll..
herşeyin hayırlısı allahtan canımm cok acı cekecekse canı cok yanacaksaaa allah kurtarsınn ama ıyıleşip eskı gunlerıne donecekseeee yasasın tabıkıı
sağolun kızlar, düzelmedi 20 günü geçti kalkmıyor... 10000 da 5 görülen bir hastalık.. kesin bir teşhisi bile yok.... bir kaç tedaviyi beraber deniyoruz artık... ne zormuş bu günlerini görmek... şimdi kemoterapi ilaçları kullanıyor... geçen gün ağlaya ağlaya onu gömeceğimiz yeri bile düşündük çaresizlikten...çok zormuş gerçekten ... Allah büyük bakalım.. inşallah toparlanır ama mucize lazım...
Canlarım çok teşekkürler destekleriniz yorumlarınız için. Yatıyorum, dinleniyorum şu an. Allah bebeklerimi bağışladı bana, çok dua ettim. Bakalım kısmet, 1 tanesinin içinde yolk görünmedi daha ama sonradan da olabilirmiş, bakalım önümüzdeki hafta belli olacak o da. Diğer gayet iyi maaşallah
ya ne bılemm ben oyle anladımm hem kızsanda haklısın sekerım topik kurucusu sensınn ne desen hakkınn
selam arkadaşlar nasılsınız egunalcim değerin yükselmiş maşaallah daha iyi olur inş RABBİM tamamına erdirsin inş hepimizin bebişleri olur ALLAH ım nasip etsin sağlıklı ve hayırlısıyla
bi sürü kişiyiz topikte ama kimse bişi yazmıyoooo
nasılsınız canlarrrrrrrr bi uagrayayım dedımmm gulden yazmayınca kızıyooooooooo bu arada yazıp kacımmm ne olu ne olmaz papara yemeyelımmmmmmmmmmmmmmmmm
Amin cnm sağol, bende aynı şekilde dua ediyorum. Bir an önce sonuca ulaşalım neyse hayırlısı.... Kötü bir zamana denk geldi benim için.. çok bağlıydım ona... :.( kendimi tutmaya çalışıyorum ama bende musluklar çok çabuk açılıyor... kaç gündür ağlamaktan gözlerim yanıyor artık... hayırlısı diyorum ne dersem diyeyim yine olmuyor... neyse sizide sıktım...
çok şükür dediğin gibi bebeklerimize bişi olmadı..
ikiz gebeliklerde çok rastlanan bi durum bu bi sürü örnek veririm sana bir tanesi geriden geliyooo bazen yetişiyo sonradan...
ama yaa deme öyle lütfen ben bu topiği kızlar istediği için açtım sadece benim adıma benim bi ayrıcalığım asla olamaz bunu yüreğimden söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?