canım tekrar geçmiş olsun dikkat et kendineslm arkadaslar insallah hepniz iyisinizdir gecmisi okuyamadim
insallah biriniz bana gecenleri ozetler
evdeyim dinleniyorum cok sukur bugunku durumuma
toplamda 15 kilo aldim ama su ana kadar 11 kilo su gitti
ama henuz karnim tam inmis degil
yine de oncekinden iyi durumda
henuz saga sola donup yatamiyorum sacilarim oluyor
duz yatmak insani gercekten yoruyor
bu rahatsizligimdan hamile kalmamin tadini bil cikaramadim
benimki OHSSnin en siddetlisiymis tavan yapmis yani arkadaslar
allah razi olsun eger egunalcimla ogun konusmasaydim ben bir iki gun daha bekliycektim
herhalde bu sefer hastaneyede yetisemezdim.
acaip dengem bozuldu kendimi bi tuaf hissediyorum
insallah rabbimin izniyle bugunlerde gececek
Canlarım çok teşekkürler destekleriniz yorumlarınız için. Yatıyorum, dinleniyorum şu an. Allah bebeklerimi bağışladı bana, çok dua ettim. Bakalım kısmet, 1 tanesinin içinde yolk görünmedi daha ama sonradan da olabilirmiş, bakalım önümüzdeki hafta belli olacak o da. Diğer gayet iyi maaşallah
canımm ne kadar zor günler geçirdiğini anlayabiliyorum..
bi kuşum vardı konuşuyodu resmen hayatıma öyle yer etmişki o ölünce anladım...
daha küçüktü ama sebebini anlayamadığımız bir hastalığa yakalandı 2 gündede kaybettim onu elimde öldü..
ağlaya ağlaya içim çıktı..çok zor gerçekten inşallah düzelir diyorumm
slm arkadaslar insallah hepniz iyisinizdir gecmisi okuyamadim
insallah biriniz bana gecenleri ozetler
evdeyim dinleniyorum cok sukur bugunku durumuma
toplamda 15 kilo aldim ama su ana kadar 11 kilo su gitti
ama henuz karnim tam inmis degil
yine de oncekinden iyi durumda
henuz saga sola donup yatamiyorum sacilarim oluyor
duz yatmak insani gercekten yoruyor
bu rahatsizligimdan hamile kalmamin tadini bil cikaramadim
benimki OHSSnin en siddetlisiymis tavan yapmis yani arkadaslar
allah razi olsun eger egunalcimla ogun konusmasaydim ben bir iki gun daha bekliycektim
herhalde bu sefer hastaneyede yetisemezdim.
acaip dengem bozuldu kendimi bi tuaf hissediyorum
insallah rabbimin izniyle bugunlerde gececek
sorma canım yaa,,duphalacta işe yaramadı,akşamdan beri 3 ölçek içiyorum...aynen çok mide bulandırıcı bişey .öğürerek içtim ,hele dünkü 100 gram şeker yüklemesinden sonra berbattı ama başka çare yok,bende wc deki durumdan tırsıyorum biraz,nasıl atlatacağım bakalım,,artık bundan sonra kayısı kurusu yiyecem sabahları ki ,inş bir daha olmaz yaa,ilerleyen dönemlerde daha çok oluyomuş kabızlık aman dikkat diyim hepinize..
Nasılsınız kızlar,
Bugun benım yıne lekelenmelerım oldu . Anlayamadımm
RUYALARİMİN PRENSESİ HAYALLERİMİN MİNİK KELEBEGİ SABRİMİN SİNİRLARİNİ ZORLADİGİM HASRETİNE DAYANMAK İCİN..
SENİ HİSSETMEK İSTİYORUM ARTİK KALP ATİSİNİ..TEKMELERİNİ..VEE EN COKTA SENİ KUCAGİMA ALİCAGİM GUNUN HAYALİYLE HASRETİYLE YANİYORUM O CENNET KOKUNU İSTİYORUM..BANA DUNYA DEGİL BANA SEN LAZİMSİN YAVRUM GELDE YALAN DUNYAMİN TEK GERCEGİ OL..bebegim..
Nasılsınız kızlar,
Bugun benım yıne lekelenmelerım oldu . Anlayamadımm
Kus dEmeyin bana benim kusumda oyle guldenim 3 sefer olumden dondu burda ozel kus vetereni kurtardi insallah Ordada COk Iyi veterineler vardir........
canımm yerleşmee kanamasıdırr mı kıı acaabaaaa..vala bende bılmıyom tamm...az mıktarda ama demıııı
zaten kötüyümRUYALARİMİN PRENSESİ HAYALLERİMİN MİNİK KELEBEGİ SABRİMİN SİNİRLARİNİ ZORLADİGİM HASRETİNE DAYANMAK İCİN..
SENİ HİSSETMEK İSTİYORUM ARTİK KALP ATİSİNİ..TEKMELERİNİ..VEE EN COKTA SENİ KUCAGİMA ALİCAGİM GUNUN HAYALİYLE HASRETİYLE YANİYORUM O CENNET KOKUNU İSTİYORUM..BANA DUNYA DEGİL BANA SEN LAZİMSİN YAVRUM GELDE YALAN DUNYAMİN TEK GERCEGİ OL..bebegim..
zaten kötüyüm
zaten kötüyüm
içim sızlıyo kızlar( ben gözyaşlarımı tutamıyorum yarın olmıcak gibi yarına kadar döllenme olurmuki (((
RUYALARİMİN PRENSESİ HAYALLERİMİN MİNİK KELEBEGİ SABRİMİN SİNİRLARİNİ ZORLADİGİM HASRETİNE DAYANMAK İCİN..
bi sürü kişiyiz topikte ama kimse bişi yazmıyoooo
pervn ne olur sus ben zaten çok kötüyüm iş yerindeyim inşallah döllenme olcakiçim sızlıyo kızlar( ben gözyaşlarımı tutamıyorum yarın olmıcak gibi yarına kadar döllenme olurmuki (((
evet ya çok kötüyüm dün de çok kötüydüm ve miğrenim tuttu eşim yoktu ne ilaç hiçbirşey fayda etmedi gecenın 2 de kalkıp duş aldım benli gecer diye ama yok geçmedi suan bile ağrıyo eşime belli etmiyorum ama gercekten çok kötüyüm sadece gene 0 çıkarsa eşim için üzülüyorum çok kötü oluyor ümüdi herşeyi yıkılıyo onu taparlamak çok zor oluyo ..........................canım benim stresemi girdin yarın için sinirlerin bozuk anlıyorum ama dua edelimde güzel bir sonuç gelsin...
Allahım duysun sesimizii...
hemen yazayım balım..... mıtbakdaydım ondan yazamadım..........
pervn ne olur sus ben zaten çok kötüyüm iş yerindeyim inşallah döllenme olcak
evet ya çok kötüyüm dün de çok kötüydüm ve miğrenim tuttu eşim yoktu ne ilaç hiçbirşey fayda etmedi gecenın 2 de kalkıp duş aldım benli gecer diye ama yok geçmedi suan bile ağrıyo eşime belli etmiyorum ama gercekten çok kötüyüm sadece gene 0 çıkarsa eşim için üzülüyorum çok kötü oluyor ümüdi herşeyi yıkılıyo onu taparlamak çok zor oluyo ..........................
olur canım yerleşiyo kuzun yerini sağlamlaştırıyoo ondandır..
biliyorum canım senin kuş maceranı Allahtan güzel bitti sonu bişi olmadı..
pervn ne olur sus ben zaten çok kötüyüm iş yerindeyim inşallah döllenme olcak
evet ya çok kötüyüm dün de çok kötüydüm ve miğrenim tuttu eşim yoktu ne ilaç hiçbirşey fayda etmedi gecenın 2 de kalkıp duş aldım benli gecer diye ama yok geçmedi suan bile ağrıyo eşime belli etmiyorum ama gercekten çok kötüyüm sadece gene 0 çıkarsa eşim için üzülüyorum çok kötü oluyor ümüdi herşeyi yıkılıyo onu taparlamak çok zor oluyo ..........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?