Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine

inşalllah diğeride görürüsün rabbim bebeşlerini sana bağışlasın

Kus dEmeyin bana benim kusumda oyle guldenim 3 sefer olumden dondu burda ozel kus vetereni kurtardi insallah Ordada COk Iyi veterineler vardir........

canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin meleginide kucagina almayi nasi etsin insallah

canim sicaga yakin ilik suya 1 kasik bal biraz limon suyu ve iki karanfili kahvaltidan yarim saat önce ic kahvalti sonrasi hemen faydasini gösteriyor metobolizmayi hizlandiyor bu tarif ve kolay yapmaya yardimci gecmis olsun

honeymoner canim sanada cok gecmis olsun rabbim meleklerini korusun dikkat et kendine ve bebislerine...

Nasılsınız kızlar,
Bugun benım yıne lekelenmelerım oldu . Anlayamadımm

olur canım yerleşiyo kuzun yerini sağlamlaştırıyoo ondandır..

Kus dEmeyin bana benim kusumda oyle guldenim 3 sefer olumden dondu burda ozel kus vetereni kurtardi insallah Ordada COk Iyi veterineler vardir........

biliyorum canım senin kuş maceranı Allahtan güzel bitti sonu bişi olmadı..

zaten kötüyüm

içim sızlıyo kızlar ( ben gözyaşlarımı tutamıyorum yarın olmıcak gibi yarına kadar döllenme olurmuki(((

canım ben 2.dün döllenme durumu hakkında bişey bilmiyorum inşallah olurda Rabbim yüzünü güldürür...

Son düzenleme:
cook gecmiş olsun canım..ne denir bilmiyorum,biz evimizde kuş besledik kac defa onlar öldügünde bile cook üzüldük,gömdük hatta..sizinki daha zor tabi..ama iyileşip düzelcekse rabbim şifa versin,cok acı cektirmesin..buarada sen kendine dikkat et,bebegin etkilenmesin,içinde bi can var unutma sakın..herşeyin hayırlısı rabbimden..inş.düzelir..aglama artık sende,bebeginde üzülüyodur içerde yazık...

yarın bır mucıze olacak kuzum yaaaa

içim sızlıyo kızlar ( ben gözyaşlarımı tutamıyorum yarın olmıcak gibi yarına kadar döllenme olurmuki(((
pervn ne olur sus ben zaten çok kötüyüm iş yerindeyim inşallah döllenme olcak

canım benim stresemi girdin yarın için sinirlerin bozuk anlıyorum ama dua edelimde güzel bir sonuç gelsin...
Allahım duysun sesimizii...
evet ya çok kötüyüm dün de çok kötüydüm ve miğrenim tuttu eşim yoktu ne ilaç hiçbirşey fayda etmedi gecenın 2 de kalkıp duş aldım benli gecer diye ama yok geçmedi suan bile ağrıyo eşime belli etmiyorum ama gercekten çok kötüyüm sadece gene 0 çıkarsa eşim için üzülüyorum çok kötü oluyor ümüdi herşeyi yıkılıyo onu taparlamak çok zor oluyo ..........................

hemen yazayım balım..... mıtbakdaydım ondan yazamadım..........

heee ondan yanii..
bende öyle yatıyom sağ tarafıma laptobu almışım tek elle zorlada olsa yazıyorumm..
yemeğim yok aslında mutfağa girmem lazım ama bugün yatmam daha iyi olacak sanki kocişe derim bişiler getirsin...

hayırlısı bakalım Allah hepinizden razı olsun transferi olan arkadaşlar hepiniz pozitif sonuzlar alırsınız inş.tutan arkadaşlar hayırlısıyla kucağınıza almakda nasip olur inş. dualarım hepiniz için...

olur canım yerleşiyo kuzun yerini sağlamlaştırıyoo ondandır..

biliyorum canım senin kuş maceranı Allahtan güzel bitti sonu bişi olmadı..

Evet ya 2 hafta surmustu tedavisi Ben trdeyken Suu ogrenmis "haci Baba haci Baba seni gidi seni hadi baglim hayyyyt pust" diyor Face koycam videolarini kaployu bulamadim evde bulsam koyacam

hayırlısı bakalım Allah hepinizden razı olsun transferi olan arkadaşlar hepiniz pozitif sonuzlar alırsınız inş.tutan arkadaşlar hayırlısıyla kucağınıza almakda nasip olur inş. dualarım hepiniz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…