pervn ne olur sus ben zaten çok kötüyüm iş yerindeyim inşallah döllenme olcak
evet ya çok kötüyüm dün de çok kötüydüm ve miğrenim tuttu eşim yoktu ne ilaç hiçbirşey fayda etmedi gecenın 2 de kalkıp duş aldım benli gecer diye ama yok geçmedi suan bile ağrıyo eşime belli etmiyorum ama gercekten çok kötüyüm sadece gene 0 çıkarsa eşim için üzülüyorum çok kötü oluyor ümüdi herşeyi yıkılıyo onu taparlamak çok zor oluyo ..........................
pervn ne olur sus ben zaten çok kötüyüm iş yerindeyim inşallah döllenme olcak
evet ya çok kötüyüm dün de çok kötüydüm ve miğrenim tuttu eşim yoktu ne ilaç hiçbirşey fayda etmedi gecenın 2 de kalkıp duş aldım benli gecer diye ama yok geçmedi suan bile ağrıyo eşime belli etmiyorum ama gercekten çok kötüyüm sadece gene 0 çıkarsa eşim için üzülüyorum çok kötü oluyor ümüdi herşeyi yıkılıyo onu taparlamak çok zor oluyo ..........................
Boyle umutsuz olma cnm bnm..Yazını okuyunca içim yandı...Şuan yapabılecegımız tek sey dua etmek. Unutma hersey vesıle Allahım ol derse olur. Hep beraber dua edelım cnm Rabbım karsılıgını verıcektır. Hepberaber dua edelım cunku kımın dua kapısı acık bılınmez...Rabbimmm sen buyuksunn Allahımm..
heee ondan yanii..
bende öyle yatıyom sağ tarafıma laptobu almışım tek elle zorlada olsa yazıyorumm..
yemeğim yok aslında mutfağa girmem lazım ama bugün yatmam daha iyi olacak sanki kocişe derim bişiler getirsin...
Canim kopegine cooook uzuldum hayvanlar hastalaninca masum masum duruyorlar insallah. COk Aci cekmiyordur cooook gECMIS olsun
canımm ne kadar zor günler geçirdiğini anlayabiliyorum..
bi kuşum vardı konuşuyodu resmen hayatıma öyle yer etmişki o ölünce anladım...
daha küçüktü ama sebebini anlayamadığımız bir hastalığa yakalandı 2 gündede kaybettim onu elimde öldü..
ağlaya ağlaya içim çıktı..çok zor gerçekten inşallah düzelir diyorumm
evet canım anlıyorumm onun acı çektiğini görmekk gercekten cok uzucuu ama ne olur sende kendını cok yıpratmaa bebeğini düşünn birazda lütfenn..
tatlımm elbettee bılıyorumm senın alçak gonullu olduğunuu herkesı kendın gıbı gorduğunu belirtmek istediğimm sen onculuk yapmıssın cokta ıyı yapmışsınn bırbırımızı tanıdık dertlerımızı paylaştıkk iyi ki açmışsınızzz
cook gecmiş olsun canım..ne denir bilmiyorum,biz evimizde kuş besledik kac defa onlar öldügünde bile cook üzüldük,gömdük hatta..sizinki daha zor tabi..ama iyileşip düzelcekse rabbim şifa versin,cok acı cektirmesin..buarada sen kendine dikkat et,bebegin etkilenmesin,içinde bi can var unutma sakın..herşeyin hayırlısı rabbimden..inş.düzelir..aglama artık sende,bebeginde üzülüyodur içerde yazık...
pervın sana su yazmsım ama bıran oyle uzuldumkı karıstırdım
amin canım çok sağol diline yüreğine sağlık......................Boyle umutsuz olma cnm bnm..Yazını okuyunca içim yandı...Şuan yapabılecegımız tek sey dua etmek. Unutma hersey vesıle Allahım ol derse olur. Hep beraber dua edelım cnm Rabbım karsılıgını verıcektır. Hepberaber dua edelım cunku kımın dua kapısı acık bılınmez...Rabbimmm sen buyuksunn Allahımm..
evet amin evet ben kendime değil eşim için üzülüyorum en zor şeymiş bu kendinden geçiyosun eşine umut vereceksin diye için içini yıyo ama birşey yapamıyosunhaklısın canım daha önce neler yaşadığınızı düşününce şu an ki halin çok normal geliyor bana...
Allah yaşatmasın bi daha o kadar iğne ilaç yaramıştır diye düşünüyorum ben..
sonucu alana kadar ne söylesem seni rahatlatmaz biliyorum..
ama inan seni rahatlatmayı çok isterdim...
inşalllh canım hepinizden allh razı olsun iyiki varsınız ..............canımmmm umıdıı kaybette 0 cıkmıycak balım yaaaa.... offfffffff
döllenme olmamasındada bir hayır vardır embriyo oluşsaydı belkide kalitesiz olucaktı ve yine tutmıcaktı kendimi rahatlatmak için böyle düşünüyorum(
merhaba arkadaşlar bugün hastaneden aradılar döllenme olmamış haberi alınca başımdan kaynar sular döküldü bir anda yarına kadar döllenmezse tedavi iptal olucak iş yerindeyim ve çok kötüyüm bu kadarını beklemiyordum((
oyyy yerim ben onu...annesi seni utandırmış bıdık..maaşallah ona ..çok şiddetli değil zaten.... sanırım elifnazım onu şikayet ettiğim için kızıp al sana hareket dedi:)))))) iki gecedir tepikleyip tepikleyip habire uyandırıyo beni.......
canımm yaa ben neler çekiyorum kaçyıldır...canın nasıl yanıyor seni anlıyorum hamileykende bendede artacka biliyom ısrf buyüzden normalde doğuramam ben..kızlar ben hala kabızım yaa,,doktor duphalac verdi ama hala tık yok,,akşama lavman yapmayı düşünüyorum,artık dayanamıyorum çok fena bir durum,siz siz olun çok dikkat edin sakın kabız olmayın
canım..inşaallah yaırn güzle bi değer gelsinde bizde p.tesiyi sevinçle bekleyelim..saol canım...
bende dinlenmedeyim bugün...
bakalım yarın beni ne bekliyor...
yarında artış olursa bu kez 2 gün sonrası pazara dek gelir bu kez pazartesi yani 3.gün bakılır tahminen...
Canlarım çok teşekkürler destekleriniz yorumlarınız için. Yatıyorum, dinleniyorum şu an. Allah bebeklerimi bağışladı bana, çok dua ettim. Bakalım kısmet, 1 tanesinin içinde yolk görünmedi daha ama sonradan da olabilirmiş, bakalım önümüzdeki hafta belli olacak o da. Diğer gayet iyi maaşallah
canım benim..... dualarım seninle inşallah yarın güzel haberle geliceksin bize.....pervn ne olur sus ben zaten çok kötüyüm iş yerindeyim inşallah döllenme olcak
boşver..... dinlenmene bak sen.. mutfakta ekstra bişeyler yapasım tuttu anca geldim......heee ondan yanii..
bende öyle yatıyom sağ tarafıma laptobu almışım tek elle zorlada olsa yazıyorumm..
yemeğim yok aslında mutfağa girmem lazım ama bugün yatmam daha iyi olacak sanki kocişe derim bişiler getirsin...
güzel insan...................Hepinize güzel akşamlar dilerim arkadaşlarım
Görüşmek üzere
cannnlar ben geldimmmm.ne var ne yok tatlılarrr.
ben de yeni geldim okuldan sonra arkdaşımla görüştümmm iyi geldi valla.ösledim siziiiiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?