Tüp Bebek Günlüğümüz !

Boyle umutsuz olma cnm bnm..Yazını okuyunca içim yandı...Şuan yapabılecegımız tek sey dua etmek. Unutma hersey vesıle Allahım ol derse olur. Hep beraber dua edelım cnm Rabbım karsılıgını verıcektır. Hepberaber dua edelım cunku kımın dua kapısı acık bılınmez...Rabbimmm sen buyuksunn Allahımm..

haklısın canım daha önce neler yaşadığınızı düşününce şu an ki halin çok normal geliyor bana...
Allah yaşatmasın bi daha o kadar iğne ilaç yaramıştır diye düşünüyorum ben..
sonucu alana kadar ne söylesem seni rahatlatmaz biliyorum..
ama inan seni rahatlatmayı çok isterdim...

canımmmm umıdıı kaybette 0 cıkmıycak balım yaaaa.... offfffffff

pervın sana su yazmsım ama bıran oyle uzuldumkı karıstırdım

yat dıneln cnm sennnn esın getırın bıseyler ne olcakkkk ....
yada gelınce bı corba yapsa yeter dert etme aaaaa
hem oyle zorlama kendını bakımmmmm

Canim kopegine cooook uzuldum hayvanlar hastalaninca masum masum duruyorlar insallah. COk Aci cekmiyordur cooook gECMIS olsun

kızlar hepinizden Allah razı olsun.. zor günümde desteksiniz... Çıkmadık candan umut kesilmez diyorum... eşim zaten deli gibi çırpınıyor etrafında pervane... Eğilip kalkmamaya çalışıyorum mümkün olduğunca. Ani hareketler yapmıyorum.. Bebeğimi düşünmez olurmuyum?? Onu düşünmeseydim çok daha farklı durumda olurdum zaten... Ama onu üzmekten gerçekten çok korkuyorum fakat bazı şeyler elimde olmuyor maalesef... O kşup zıplayan meleğim şimdi ayağa bile kalkamıyor... düşündükçe niye diyorum, bu kadar gözünün içine bakarken, bu kadar dikkat ederken... Vardır Allahın bir bildiği deyip kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum... Gerçekten çok sağolun desteğiniz için... Çok zor bir zaman atlatıyorum gerçekten.. Tek duam Allahım birini verip diğerini almasın Ben şimdi yine onun yanına gidiyorum... Beni pek duymasada destek olmak istiyorum son dakikaya kadar .. İyi yürekli arkadaşlarım , Allah gönlünüze göre versin, çok sağolun

amin canım çok sağol diline yüreğine sağlık......................

evet amin evet ben kendime değil eşim için üzülüyorum en zor şeymiş bu kendinden geçiyosun eşine umut vereceksin diye için içini yıyo ama birşey yapamıyosun

canımmmm umıdıı kaybette 0 cıkmıycak balım yaaaa.... offfffffff
inşalllh canım hepinizden allh razı olsun iyiki varsınız ..............

canımm ne olur canını sıkmaa yaaa umarımm herşey cok guzell olucakk en azından sııznkının sebebi belli ona gore tedavı yapacaksınızzz ya bızz bı doktor sperm var ama cıkısı yok dedıı bırı sperm yok dedııı..sonra bılıosun zaten rapor iptal olunca bı dahaaaa bızde tam nedır ne değildir bilmiyoruzz...umarımm herşey gonlunce olurrr uzulmeeee

arkadaşlarım ben smdı cıkıyorum hepiniz kendınızee bebişlerinizee,eşlerinizeee cok iyi bakın allah gonlunuze gore versinn..bana da bu avatar resmımdekı gıbı bır kız evlat versinn bana benzıyo ama demıı hadi hoşçakalınn

dualarım seninle canım,rabbim yardımcınız olsun..inş.iyi sonuclar alırsınız..erkek için daha zor tabi..bizde de erkek faktörüydü o zorlugu iyi bilirim yani..rabbim eşininde yardımcısı olsun..inş.size bebeginizi getirecek kadar iyi sonuclar alırsınız,rabbim bebeginize kavuştursun inş..sevgiler..

canım ya,yazdıkların ne duygulu öle,ta içimde hissettim..üzülme ne olur,herşeyde bi hayır vardır..rabbim bi tane nasip etsin,bizim olsun..hep öyle diyoruz ya,benimde 5 yumurta oluştu,transfer için 2 tane kaldı,ikiside transfer edildi,ama biri tuttu ve ikiye bölündü..anladıgım kadarıyla yarın belli olcak o yüzden umudunu kaybetme,inan bi tane bile yeter canım..inş.o da tutunur sana..şimdiden olumsuz düşünüp aglama ne olur..rabbim gönlünüzün muradını versin inş..sevgiler..

şimdilik ben cıkıyorum canlarım..güldenim yarın büyük gün hadi bakalım..ohh totoyuda yay bugün,kociş getirsin bişeyler..:))merak ve heycanla yarını bekliyorum,gözüm kulagım sende:))hepinize sevgiler..

Hepinize güzel akşamlar dilerim arkadaşlarım

Görüşmek üzere

canım benim de aynısı oldu son tedavimde. ilk gün 4 yumurtadan 1 döllendi diye haber verdiler.ertesi gün transfere çağırdılar.tek diye gittim. gittiğimde süpriz var dediler. diğer 3 yumurtam da sonradan döllenip 1. kalite embriyo olmuştu:))) hiç üzülmeee!!!

cannnlar ben geldimmmm.ne var ne yok tatlılarrr.
ben de yeni geldim okuldan sonra arkdaşımla görüştümmm iyi geldi valla.ösledim siziiiiii.

çok şiddetli değil zaten.... sanırım elifnazım onu şikayet ettiğim için kızıp al sana hareket dedi:)))))) iki gecedir tepikleyip tepikleyip habire uyandırıyo beni.......
oyyy yerim ben onu...annesi seni utandırmış bıdık..maaşallah ona ..
ya bence yerleri dar geliyo yorulup biara dinleniyo bebeler..
bugün arkdşaımla hastanedyedik.kadın doğumun orda bekleme yerinde ultrasonda bebek izletiyolar içimiz igtti ya ..
rabbimin mucizesi..gülümsüyor,elini emiyor nebileyim suyun içinde ..rabbimin gücü herşeye kadir işte..
arkdşaım 11 yıllık evli ben 7 yıllık içlendik dua ettik bizede nasip et ya rab diyee..
kızlar ben hala kabızım yaa,,doktor duphalac verdi ama hala tık yok,,akşama lavman yapmayı düşünüyorum,artık dayanamıyorum çok fena bir durum,siz siz olun çok dikkat edin sakın kabız olmayın
canımm yaa ben neler çekiyorum kaçyıldır...canın nasıl yanıyor seni anlıyorum hamileykende bendede artacka biliyom ısrf buyüzden normalde doğuramam ben..
allah ayrımdıcn olsun..lavman yap ama bundan sonra uyanınc akoca bir bardak ılık suyla erik kruusu kayısı kurusu ye..
kızların dediği gibi sudada bekletsen olur....
daha bugün arkdaşımımla doktora gittik ameliyatlık olmuş hemoroidden..zor ya bend eoldum ama yeniledi maalsef

saol canım...
bende dinlenmedeyim bugün...
bakalım yarın beni ne bekliyor...
yarında artış olursa bu kez 2 gün sonrası pazara dek gelir bu kez pazartesi yani 3.gün bakılır tahminen...
canım..inşaallah yaırn güzle bi değer gelsinde bizde p.tesiyi sevinçle bekleyelim..
uzan yat ayaklaırnı yükseğede koy canım benimm

sanada çok geçmiş olsun..kızlar bakın kaçkere söyledim ya hamile kalmayal iş bitmiyor tüplerdede risk fazla ee okadar dışarıdan hormonla oluyo herşey..
kendinzie çok dikkat edin..eviileirnide boşverin batsın gitsin ve eski hayatınızı unutun ya gerekirse yavaşlayın....
biz tedbirimiz alalım takdir ALLAHTAN..tamam sakınan göze çöp batar derler bizde bunun alakaıs yok tabiki sakıncaz kolaymı yaşadıkalırmız kıymetli bebişler onlar..
bizde üzülüyoz ya alalh korusun bebeklerimiziii

canım benim..... dualarım seninle inşallah yarın güzel haberle geliceksin bize.....
boşver..... dinlenmene bak sen.. mutfakta ekstra bişeyler yapasım tuttu anca geldim......

Hepinize güzel akşamlar dilerim arkadaşlarım

Görüşmek üzere
güzel insan...................

cannnlar ben geldimmmm.ne var ne yok tatlılarrr.
ben de yeni geldim okuldan sonra arkdaşımla görüştümmm iyi geldi valla.ösledim siziiiiii.

adı güzel kendi güzel yüreği güzzel arkadaşım hoşgeldinnnnnn..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…