Tüp Bebek Günlüğümüz !

şekerim bende büyük gün bitmiyoki
bende merak ediyorum ama yarından çok bu maceranın sonunu..

cannnlar ben geldimmmm.ne var ne yok tatlılarrr.
ben de yeni geldim okuldan sonra arkdaşımla görüştümmm iyi geldi valla.ösledim siziiiiii.

hoşgeldiinn cicim..

canım..inşaallah yaırn güzle bi değer gelsinde bizde p.tesiyi sevinçle bekleyelim..
uzan yat ayaklaırnı yükseğede koy canım benimm

inşallah canım bende güzel haberler vermek isterim tabiki..
bakalım yarın neler yaşayacam..
bende gerilim aksiyon bitmiyoki

bak merak ettim şimdi ekstra derken ne yaptın acabaaa:26:

evet yakın zamna yada uzak zaman ben de izliyecem inşaallah..
cnaım güldenim der ya hep..BUGÜNLERDE GEÇECEK....bizde anne olacağızzz..

aynen öyle bugünlerde geçecek..
bu aralar daha bi çok söylüyorummm bende...

hiç içlenme.... çok yakın zamanda kendi bebişinin görüntülerini izleyeceksin.............

aynen öyle bugünlerde geçecek..
bu aralar daha bi çok söylüyorummm bende...

söyle canım..aksiyonlu kadınbenimd ebazen herkeste normal giden işle rbende ters gider..
ama seninde benden farkın yok hatta fazlan varsonu güzle olsun ALLAHIM..arkdaşım üzülmesin..
ben bebişine ciciiler alıp gideyim ankarayaaa
sonra seevyim onu göbüşte yada kucakta teyzelerinide perişan eden senmiydin diyeee

merhaba kader arkadaslarim.nasilsiniz?ben cok kotuyum bu gun kontrolum vardi,E2 107 cikdi Dr cok dusuk dedi.yarin bi daha test yapilacak,deyer yukselmezse transfer iptal olucak.moralim cok bozuk.kizlar lutfen benim icin dua edin.Allahim her seyin hayirlisini ver.Amin.

hoşbulduk kuzummmmmm nettin bakem sen?

hoşbulduk cicim nasılsın bakıymmm.belirti falan ne alemdesin.

canım üzme tatlı canını herşeyde vardır bi hayır yarına inşallah dahada yükselir e2 kaç olması gerekiyoki bende pazartesi kan vermiştim ama sonucum kaç çıktı bilmiyorum peki bu e2 nin yükselmesi için tedav. biraz daha uzasa olmazmı ne bileyim transfer bikaç gün ertelense inşallah normale döner canım allah büyüktür

Allah Allah yaa ne e2 miş arkadaş bu...
yükselince iptal az çıkınca iptal hayret bişey..
bende de yüksek çıkıyordu ama bi şekilde opu oldum..
inşallah sende transferini olacaksın canım..

hoşbulduk cicim nasılsın bakıymmm.belirti falan ne alemdesin.

iyiyim kuzum..
valla belirti her an adet olacakmışım hissiyle yaşıyorum..
bazen ciddi kasık ve bel ağrılarım oluyor...
hatta bu sabah çok açık kahverengi bi leke vardı çamaşırımda..
içerde neler oluyor fena halde meraktayım yani..

yok canım işlerin ters gitmesi konusunda kimse elime su dökemez yani
sen bebişime ciciler almadan da gelsen olur düşünmen yeter..
valla bu kadar nazlı bebek olunca acısını fena çıkarcam ondan sizin önünüze atsam yeter zaten...

hoşbulduk kuzummmmmm nettin bakem sen?

demiyim şimdi hamişlerimiz var..... kocişte şaşırdı yüzüme baktı baktı kızgın değilsin neye sevindinde döktürdün bu kadar diyo..... genelde ya çok kızgınken yada keyifliyken mutfakta seri üretime geçerim :))

yerleşme kanaması olmasın kuzummmm inşallahta öyledirrrrr.yarın güzel haberlerle gl inşallah bebişimmmmm.zuzumda adet olma hissi yaşamıştı bu kez bak oldu seninde neden olmasın canımmmm.yemelik hatunum benim.
bende netten bakıyom septumdan sonra ne zaman tüüp olabilir diye ama bişi de bulamadım bakalım 2 hafta sonra gel dedi benim dr.

sesin çıkmıo kuzummm taze hamişşş.yaz bakem sende ne var ne yok.belirtiler ne alemdeee.

çok şükür iyiyim canım bugün yağmur kırcı falan derken tırstım belirti de pek yok canım sadece iştahsızım işte o adet ağrıları var malum yerler şiş o kadar bazen yok gibi geliyro hala inanmakla inanmamak arasındayım keseyi görsem biraz rahatlarım herhalde. sen ne yapıyon nasıl oldun

Slm kızlarnasilsinzbakalim. Neler var neler yok neler yaptınız bugün
Biz kızimla gezdik ama cok yoruldum kendime Nasil kızdım walla neyse şimdi diktim ayakları yatiyorumYaa teyzeleri ben kızıma cukulata ve şekerleri koymak icin hastanede cok guzel pembe firfirli seker arabası aldım kocaman ay insallh Rabbim kullanmayı nasip etsin guldenimm senin bebeninde cinsiyeti belli olsun sana da alıcam aynısından. Bayıldım cok cici birde pembe taşlı ayakkabı aldım kokos olsun kızım dimiii

işlerin ters gitme konusunda lider sensin ve kendine rakip bulabileceğini sanmıyorum... biraz daha uğraşsan litaratüre ( ay bu bölemi yazılıyodu) geçicekdin:))

Ay bu kahve leke neguzel yeni okudum Oh oh insallh tutunma habercisidir bebegin

Teselliniz icin cok tskler.E2normalda kac olmasi gerekdiyini bilmiyorum,ama insallah dediyiniz gibi olur,transfer iptal olmaz cunki adetimin 17 gunu bugun. Kacinci gune kadar transfer ediliyo bilmiyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…