öyle valla at ortaya yeriz onu yer..sende kıyamazsın ama canı yanar yavrumun diyeyok canım işlerin ters gitmesi konusunda kimse elime su dökemez yani
sen bebişime ciciler almadan da gelsen olur düşünmen yeter..
valla bu kadar nazlı bebek olunca acısını fena çıkarcam ondan sizin önünüze atsam yeter zaten...
oyy maaşallah..ee kızında var yalnız değilsin yardım etmiştiir..kız evladı bi başka oluyo yaaademiyim şimdi hamişlerimiz var..... kocişte şaşırdı yüzüme baktı baktı kızgın değilsin neye sevindinde döktürdün bu kadar diyo..... genelde ya çok kızgınken yada keyifliyken mutfakta seri üretime geçerim :))
Ay bu kahve leke neguzel yeni okudumOh oh insallh tutunma habercisidir bebegin
demiyim şimdi hamişlerimiz var..... kocişte şaşırdı yüzüme baktı baktı kızgın değilsin neye sevindinde döktürdün bu kadar diyo..... genelde ya çok kızgınken yada keyifliyken mutfakta seri üretime geçerim :))
yerleşme kanaması olmasın kuzummmm inşallahta öyledirrrrr.yarın güzel haberlerle gl inşallah bebişimmmmm.zuzumda adet olma hissi yaşamıştı bu kez bak oldu seninde neden olmasın canımmmm.yemelik hatunum benim.
bende netten bakıyom septumdan sonra ne zaman tüüp olabilir diye ama bişi de bulamadım bakalım 2 hafta sonra gel dedi benim dr.
Slm kızlarnasilsinzbakalim. Neler var neler yok neler yaptınız bugün
Biz kızimla gezdik ama cok yoruldum kendime Nasil kızdım walla neyse şimdi diktim ayakları yatiyorumYaa teyzeleri ben kızıma cukulata ve şekerleri koymak icin hastanede cok guzel pembe firfirli seker arabası aldım kocaman ay insallh Rabbim kullanmayı nasip etsin guldenimm senin bebeninde cinsiyeti belli olsun sana da alıcam aynısından. Bayıldım cok cici birde pembe taşlı ayakkabı aldım kokos olsun kızım dimiii
işlerin ters gitme konusunda lider sensin ve kendine rakip bulabileceğini sanmıyorum... biraz daha uğraşsan litaratüre ( ay bu bölemi yazılıyodu) geçicekdin:))
çok şükür iyiyim canım bugün yağmur kırcı falan derken tırstım belirti de pek yok canım sadece iştahsızım işte o adet ağrıları var malum yerler şiş o kadar bazen yok gibi geliyro hala inanmakla inanmamak arasındayım keseyi görsem biraz rahatlarım herhalde. sen ne yapıyon nasıl oldun
çok şükür iyiyim canım bugün yağmur kırcı falan derken tırstım belirti de pek yok canım sadece iştahsızım işte o adet ağrıları var malum yerler şiş o kadar bazen yok gibi geliyro hala inanmakla inanmamak arasındayım keseyi görsem biraz rahatlarım herhalde. sen ne yapıyon nasıl oldun
yerleşme kanaması olmasın kuzummmm inşallahta öyledirrrrr.yarın güzel haberlerle gl inşallah bebişimmmmm.zuzumda adet olma hissi yaşamıştı bu kez bak oldu seninde neden olmasın canımmmm.yemelik hatunum benim.
bende netten bakıyom septumdan sonra ne zaman tüüp olabilir diye ama bişi de bulamadım bakalım 2 hafta sonra gel dedi benim dr.
Ay bu kahve leke neguzel yeni okudumOh oh insallh tutunma habercisidir bebegin
Teselliniz icin cok tskler.E2normalda kac olmasi gerekdiyini bilmiyorum,ama insallah dediyiniz gibi olur,transfer iptal olmaz cunki adetimin 17 gunu bugun. Kacinci gune kadar transfer ediliyo bilmiyom
bu iştahsızlığı bende yaşamıştım düşen bebişimde(
ilk aylar oluyor bazı hamişlerde canım..
yinede sen yersin az beslencek vitaminli şeyler..rahat tut içini inş. göreceksin keselerinii
Kızlar dün başıma neler geldi ........
Öğleden sonra işyerinde otururken kanamam başladı. Önce pembe, sonra bayağı bayağı kırmızı. Hemen merkezi aradım. Coraspini kesip hemen 2 tane progestan 50 mg iğne yaptırmamı istediler. Benim elim ayağım boşaldı bir anda ağlaya ağlaya gittim bir acile iğnemi yaptırdım. Eve gidip yat dediler. Ben de eve girmemle kanamam şiddetlendi, böyle reglin ortasında oluyor ya kırmızı yoğun jelimsi bir kan...tabi ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Merkezi aradım, uzakta değilsen hemen gel yoksa yakında biryerde ultrasona gir dediler. Ben de merkezden epey uzak oturuyorum ve akşam trafiğinde oraya ulaşmak imkansız...
Neyse eşim geldi o arada hemen Medicana ya gittik. Allah bin şükür bebekler kanamadan etkilenmemiş. Zaten kesenin bir tanesi biraz geriden geliyor sanki. İlk muayenede de diğerine göre daha zayıftı. Dr. 1 hafta rapor verdi, kıpırdamadan yatacaksın, sadece tuvalete kalkacaksın dediler. Şimdi annemde kalıyorum... her zaman internete giremeyebilirim, haberiniz olsun dedim..
Hamileler özellikle ilk 3 ay çoookkkkk dikkat edin. Ben çok hareketliyim sanırım ondan oldu. Merdivenleri bile koşarak iner çıkarım yani....
septum ameliyatını histeroskopi ilemi oldun yada olcan bende olmuştumadetimin son günlerinde olmuştum bi sonraki adetede tüpe başlamıştım canım ama laparoskopi+histeroskopi olursa durum daha farklı olur herhalde
en kısa zamanda yine yaşa ozaman :))) ben normalde çok iştahlıyımdır yani analatılamıyacak kadar pis boğazım ama şimdi tık yok eşim saolsun benim için vitaminli yiyecekler hazırlıyo yediriyo
inşallah canım kese yi de görelim
ooo maşallah kuzumaaaa.keseyide görcen inşallah bebşimm çoook rahatlıcan inşallah.
bende iyiyim kuzum dışardaydım ben yağmurda arkadaşımla görüştüm.ağrım falan yok şükür.
dün dr 1-1.5 ay sonra başlayabiliriz demiş eşim söledi ben hiç anlamamışım anestezidn dolayı 2 hafta sonra gel dediğini hatırlıyorum.nşallah başlayalım der yaaaa beklemek çok zorrr.
Canım arkadaşlarım ben BEŞİKTAŞ-fb derbisini izlemeye çekiliyorumm...
BEŞİKTAŞIMIN kazanması istiyorum uleennnn...
ohhhh afiyet olsun valla..
kocacına yaradı seri üretimm
ay yerleşemedi gitti sıpaa yer beğenemiyoo hala
sende acele etme daha kuzum bi toparla kendini..
oyyyy yerim onun taşlı kokoş ayakkabılarını...
demek şeker arabası aldın çok merak ettim amaaa...
cansın seeennn..
benim kuzumada şeker arabası alacakmış teyzesi saol canım Allahrazı olsun o güzel yüreğine göre versin Rabbim..
düşünmen yeter
he valla hemde çifter çifter yaşıyorum terslikleri..
literatür sanırsam oooo
ama emin değilim yanii...
daha fazla bu konuda liderlik yapmak istemiyom ben normale döneyim artık dimi ama..
nereye kadar aksiyon gerilim stres bi türlü bitmedi ya hu..
neyse şikayetlenmeyeyim beterin beteri var..
Rabbim başka dert verip bugünümü aratmasın...
Canım arkadaşlarım ben BEŞİKTAŞ-fb derbisini izlemeye çekiliyorumm...
BEŞİKTAŞIMIN kazanması istiyorum uleennnn...
inşaalalh yaşayım ama sonu kucakta bebişli olsun...iştahsızlık vardı annem bana çektin diyodu bulantısı olmazmış hiç..
aman sağlıklı olsun sonu güzle olsun razıyız herşeye değilmi canım...ben okadar pis boğaz değilim siz bakmayın dobikliğime
ama hayat beni buhale getirdi kabzılık olsun hormonla rolsun bide ailede var kilo maalesef...vereceğim inşallah ama yeni bir tedavi
olmadan...
allah razı olsun eşinden napsın adam baba olucak..en çok eşimin hallerini merak ediyorum gebe olunca yoksa kendim için istiyosam
namerdim
Oylemi?benim bebemin yuvasini kalinligi 9.6. Iyimi kotumu?bi de estrofemi dr 7 e kaldirdi midem bulaniyo varmi yan etkisi size kac tane iciyorsunuz?bu sabah oldu canımm..
kullandığım progestanın bir kısmı geri geliyodu beyaz olarak bir iki gündür daha koyu renkte geliyodu bugün ayaktaydım a ha dedim kanamam başladı bi baktım leke çok çok açık kahverengi...tutunma habercidisir demişin demek hala benim bebe hala tutunamamıştutunmuştur da yerleşirken olmuştur bence..
adetinin üzerinde ne kadar geçtiği önemli değil önemli olan rahim kalınlığının 7mm in altına düşmemesi...rahim kalınlığına bağlı canım transfer...
canım adetim bitince oldum 6.gün.sadece histereskopi yaptı öncede olmuştum kalanı aldı.temiz dedi.
bir gün öncede lucrine başlama tarihini de belirleriz demişti bakalım.başlamak istiyorum bende yaa.zaten uzun protokolde 21 gün başlıyon lucrine.
sen uzun protokolmü yaptırdıntedavine ameliyattan kaç gün sonra başladın yani
Yok yok alıcam hatta bisiklet olanida var erkek bebek icin yapmışlar bnm kıziminki cok cici walla deneyim iPad ten ekleyebilirsem gönderirim yaa ayakkabıda cok tatlı balerin ayakkabısı gibi kenarı tas işli senin bebenede gönderecek teyzesi insallh
yaa size ne Dicem Nasıl sınır oldum birarkadsla karşılaştık yanında bir kadın vardı ah Rabbim ah kaç ayliksin dedim 6yagirdim dedi a ne guzel aynınız dedim cinsiyet ne bilmem ki belli değil dedi eee nasıl yani dedi. Yok bn 28haftaligim dedi e sen bendn hemen hemen 6hafta Öndesin yani nasıl oluyr 6aya girmk dedim amn bilmem ki bosver vakti geldiginde doğacak dedi Yuh Yuh dedim içimden ne rahatlık yani Kadın sokakta doğuracak hiç birşeyinden bebeğinin haberi yok ah guzel Rabbim sen bilirsin dedim Rabbim bize bol bol versin insallh evlat yuvalarımıza da bilinçli sağlıklı nesil yetişsin
gecen Dr umdedki ay sizi ben coksiktim beni yakında kovacaksınız deim evet hayatım da bir hastayı ilk defa kovdum gecen ay dedi kadın 8aylik geliyor bnm tüp bebe Dr una bebekte bir sorun varmı diye ama 8aylik teyzem ve bugüne kadar hiç test yapılmamış idrar bile ve bnm Dr dıyorki ne zamn duydum test hiç yok kovdum şimdi diyor bu anadan bu babadan ne kadar zekası yüksek bir evlat çıkacak ki yani en guzel Rabbim bizede ver ciftercifter bebeler dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?