Tüp Bebek Günlüğümüz !

öyle valla at ortaya yeriz onu yer..sende kıyamazsın ama canı yanar yavrumun diye
inşaallah geliceğim yakındır
oyy maaşallah..ee kızında var yalnız değilsin yardım etmiştiir..kız evladı bi başka oluyo yaaa
Ay bu kahve leke neguzel yeni okudum Oh oh insallh tutunma habercisidir bebegin

ya bende diyemedim ama banada umut oldu inş. yerleşmedir karasu ...kanamaya dönemsin 9ay

ohhhh afiyet olsun valla..
kocacına yaradı seri üretimm

ay yerleşemedi gitti sıpaa yer beğenemiyoo hala
sende acele etme daha kuzum bi toparla kendini..

oyyyy yerim onun taşlı kokoş ayakkabılarını...
demek şeker arabası aldın çok merak ettim amaaa...
cansın seeennn..
benim kuzumada şeker arabası alacakmış teyzesi saol canım Allahrazı olsun o güzel yüreğine göre versin Rabbim..
düşünmen yeter

işlerin ters gitme konusunda lider sensin ve kendine rakip bulabileceğini sanmıyorum... biraz daha uğraşsan litaratüre ( ay bu bölemi yazılıyodu) geçicekdin:))

he valla hemde çifter çifter yaşıyorum terslikleri..
literatür sanırsam oooo
ama emin değilim yanii...
daha fazla bu konuda liderlik yapmak istemiyom ben normale döneyim artık dimi ama..
nereye kadar aksiyon gerilim stres bi türlü bitmedi ya hu..
neyse şikayetlenmeyeyim beterin beteri var..
Rabbim başka dert verip bugünümü aratmasın...

bu iştahsızlığı bende yaşamıştım düşen bebişimde(
ilk aylar oluyor bazı hamişlerde canım..
yinede sen yersin az beslencek vitaminli şeyler..rahat tut içini inş. göreceksin keselerinii

Son düzenleme:

ooo maşallah kuzumaaaa.keseyide görcen inşallah bebşimm çoook rahatlıcan inşallah.
bende iyiyim kuzum dışardaydım ben yağmurda arkadaşımla görüştüm.ağrım falan yok şükür.
dün dr 1-1.5 ay sonra başlayabiliriz demiş eşim söledi ben hiç anlamamışım anestezidn dolayı 2 hafta sonra gel dediğini hatırlıyorum.nşallah başlayalım der yaaaa beklemek çok zorrr.

septum ameliyatını histeroskopi ilemi oldun yada olcan bende olmuştumadetimin son günlerinde olmuştum bi sonraki adetede tüpe başlamıştım canım ama laparoskopi+histeroskopi olursa durum daha farklı olur herhalde

Ay bu kahve leke neguzel yeni okudum Oh oh insallh tutunma habercisidir bebegin

bu sabah oldu canımm..
kullandığım progestanın bir kısmı geri geliyodu beyaz olarak bir iki gündür daha koyu renkte geliyodu bugün ayaktaydım a ha dedim kanamam başladı bi baktım leke çok çok açık kahverengi...tutunma habercidisir demişin demek hala benim bebe hala tutunamamış tutunmuştur da yerleşirken olmuştur bence..

Teselliniz icin cok tskler.E2normalda kac olmasi gerekdiyini bilmiyorum,ama insallah dediyiniz gibi olur,transfer iptal olmaz cunki adetimin 17 gunu bugun. Kacinci gune kadar transfer ediliyo bilmiyom

adetinin üzerinde ne kadar geçtiği önemli değil önemli olan rahim kalınlığının 7mm in altına düşmemesi...rahim kalınlığına bağlı canım transfer...

bu iştahsızlığı bende yaşamıştım düşen bebişimde(
ilk aylar oluyor bazı hamişlerde canım..
yinede sen yersin az beslencek vitaminli şeyler..rahat tut içini inş. göreceksin keselerinii

en kısa zamanda yine yaşa ozaman :))) ben normalde çok iştahlıyımdır yani analatılamıyacak kadar pis boğazım ama şimdi tık yok eşim saolsun benim için vitaminli yiyecekler hazırlıyo yediriyo
inşallah canım kese yi de görelim

CANIM çok geçmiş olsun

septum ameliyatını histeroskopi ilemi oldun yada olcan bende olmuştumadetimin son günlerinde olmuştum bi sonraki adetede tüpe başlamıştım canım ama laparoskopi+histeroskopi olursa durum daha farklı olur herhalde

canım adetim bitince oldum 6.gün.sadece histereskopi yaptı öncede olmuştum kalanı aldı.temiz dedi.
bir gün öncede lucrine başlama tarihini de belirleriz demişti bakalım.başlamak istiyorum bende yaa.zaten uzun protokolde 21 gün başlıyon lucrine.
sen uzun protokolmü yaptırdıntedavine ameliyattan kaç gün sonra başladın yani

Canım arkadaşlarım ben BEŞİKTAŞ-fb derbisini izlemeye çekiliyorumm...
BEŞİKTAŞIMIN kazanması istiyorum uleennnn...

hepinize ayri ayri tesekkur ederim hepinizden allah razi olsun guzel dileklerinizden
rabbimm insallahhhh burdaki arkadaslarimin hepsinin guzel gonullerine gore versin
ve isteyen herkesin,allahim hepnizin yar ve yardimcisi olsun emeginizi bosa cikarmasin
insallahhhh hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alinca bu cektiklerimizi unutacaz
benim cokkk pisikolojim bozuldu,tup bebek kelimesi beni hasta ediyor nerdeyse hayatimi kaybediyordum
belkide o yuzden bu kelime beni cokk korkutuyor,dunyam degisti olumle ysam arasi gittim geldim
hayatimdaa bas agrisi cekmeyen ben agri kesici kullanmayan ben neler yasadim
yine de rabbime isyan etmiyorum hersey biz insanlar icin,acisiyla tatlisiyla
yasayarak ogreeniyor insan,allahim hepinize kolaylik versin ve banada tabi
hepnizi ayri ayri opuyorum kendinize nolur dikkat edin allaha emanet olun kiymetli arkadaslarimmmm,

inşaalalh yaşayım ama sonu kucakta bebişli olsun...iştahsızlık vardı annem bana çektin diyodu bulantısı olmazmış hiç..
aman sağlıklı olsun sonu güzle olsun razıyız herşeye değilmi canım...ben okadar pis boğaz değilim siz bakmayın dobikliğime
ama hayat beni buhale getirdi kabzılık olsun hormonla rolsun bide ailede var kilo maalesef...vereceğim inşallah ama yeni bir tedavi
olmadan...
allah razı olsun eşinden napsın adam baba olucak..en çok eşimin hallerini merak ediyorum gebe olunca yoksa kendim için istiyosam
namerdim

inşallah canım ben rahatlıyım senin tedavin başlasın bebiş gelsin arada çok fark olmaz .....
maşallah o yağmurda dışarda mıydın ben evde tırstım yaniii:18::18:
turgut bey işini bilir canım sen ona bırak herşeyi herhalde önümüzdeki adetle başlarsın hem başlamasan bile kendinden de gelebilir senin kuzu unutma hakkında hayırlısı olsun...

Canım arkadaşlarım ben BEŞİKTAŞ-fb derbisini izlemeye çekiliyorumm...
BEŞİKTAŞIMIN kazanması istiyorum uleennnn...

hey alalhım ne çok fanatik var burda...
iyi çok heyecan yapmada bebişi rahatsız etme...minik kartalınla izle bakalım
bende çıkıyom hastalığım artıyor akşama doğruu

Yok yok alıcam hatta bisiklet olanida var erkek bebek icin yapmışlar bnm kıziminki cok cici walla deneyim iPad ten ekleyebilirsem gönderirim yaa ayakkabıda cok tatlı balerin ayakkabısı gibi kenarı tas işli senin bebenede gönderecek teyzesi insallh

yaa size ne Dicem Nasıl sınır oldum birarkadsla karşılaştık yanında bir kadın vardı ah Rabbim ah kaç ayliksin dedim 6yagirdim dedi a ne guzel aynınız dedim cinsiyet ne bilmem ki belli değil dedi eee nasıl yani dedi. Yok bn 28haftaligim dedi e sen bendn hemen hemen 6hafta Öndesin yani nasıl oluyr 6aya girmk dedim amn bilmem ki bosver vakti geldiginde doğacak dedi Yuh Yuh dedim içimden ne rahatlık yani Kadın sokakta doğuracak hiç birşeyinden bebeğinin haberi yok ah guzel Rabbim sen bilirsin dedim Rabbim bize bol bol versin insallh evlat yuvalarımıza da bilinçli sağlıklı nesil yetişsin
gecen Dr umdedki ay sizi ben coksiktim beni yakında kovacaksınız deim evet hayatım da bir hastayı ilk defa kovdum gecen ay dedi kadın 8aylik geliyor bnm tüp bebe Dr una bebekte bir sorun varmı diye ama 8aylik teyzem ve bugüne kadar hiç test yapılmamış idrar bile ve bnm Dr dıyorki ne zamn duydum test hiç yok kovdum şimdi diyor bu anadan bu babadan ne kadar zekası yüksek bir evlat çıkacak ki yani en guzel Rabbim bizede ver ciftercifter bebeler dimi ama

inşallah canım rabbim o günleri göstersinn .... öyle canım eşim bu konuda iyidir ben çok hastalık çektim onlarda da bir üf demeden baktı allah ondan bin kere razı olsun...

demek eşin için bebiş istiyorsun allah sana iki tane versin biri ona biri sana :)))

bende çıkıyorum arkadaş oturmamız var geceye gelirim artık hepinizi çook öptüm...

Oylemi?benim bebemin yuvasini kalinligi 9.6. Iyimi kotumu?bi de estrofemi dr 7 e kaldirdi midem bulaniyo varmi yan etkisi size kac tane iciyorsunuz?

canım canım bende adetin 5. günü yaptırmıştım bi sonraki adetlede tüpe başlamıştım benimki kısa protokoldü

bilinçli anne baba bilinçli nesil slogan gibi oldu ama çok haklısın canım hep takipte olmak lazım herşey olabilir tedbirimizi alalım imkanlar varken takdir rabbime kalsın değilmii . bu arada fıstığının cicilerini çok merak ettiim benimde şeker testim 85 çıktı çok şükür rabbime bi sorun yok dedi doktorcuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…