Selam millet herkes nereye kayboldu ben hala çalışıyorum bu gece 11 de çıkıyorumKasıklarım bayağı ağrıyor üşüttüm mü ilaçlardan mı anlamadım :44:
canım canım bende adetin 5. günü yaptırmıştım bi sonraki adetlede tüpe başlamıştım benimki kısa protokoldü
geçmiş olsun canım.........
hey alalhım ne çok fanatik var burda...
iyi çok heyecan yapmada bebişi rahatsız etme...minik kartalınla izle bakalım
bende çıkıyom hastalığım artıyor akşama doğruu
Yok yok alıcam hatta bisiklet olanida var erkek bebek icin yapmışlar bnm kıziminki cok cici walla deneyim iPad ten ekleyebilirsem gönderirim yaa ayakkabıda cok tatlı balerin ayakkabısı gibi kenarı tas işli senin bebenede gönderecek teyzesi insallh
yaa size ne Dicem Nasıl sınır oldum birarkadsla karşılaştık yanında bir kadın vardı ah Rabbim ah kaç ayliksin dedim 6yagirdim dedi a ne guzel aynınız dedim cinsiyet ne bilmem ki belli değil dedi eee nasıl yani dedi. Yok bn 28haftaligim dedi e sen bendn hemen hemen 6hafta Öndesin yani nasıl oluyr 6aya girmk dedim amn bilmem ki bosver vakti geldiginde doğacak dedi Yuh Yuh dedim içimden ne rahatlık yani Kadın sokakta doğuracak hiç birşeyinden bebeğinin haberi yok ah guzel Rabbim sen bilirsin dedim Rabbim bize bol bol versin insallh evlat yuvalarımıza da bilinçli sağlıklı nesil yetişsin
gecen Dr umdedki ay sizi ben coksiktim beni yakında kovacaksınız deim evet hayatım da bir hastayı ilk defa kovdum gecen ay dedi kadın 8aylik geliyor bnm tüp bebe Dr una bebekte bir sorun varmı diye ama 8aylik teyzem ve bugüne kadar hiç test yapılmamış idrar bile ve bnm Dr dıyorki ne zamn duydum test hiç yok kovdum şimdi diyor bu anadan bu babadan ne kadar zekası yüksek bir evlat çıkacak ki yani en guzel Rabbim bizede ver ciftercifter bebeler dimi ama
iyi seyirler tatlım........
Oylemi?benim bebemin yuvasini kalinligi 9.6. Iyimi kotumu?bi de estrofemi dr 7 e kaldirdi midem bulaniyo varmi yan etkisi size kac tane iciyorsunuz?
ıyı aksamlar arkadaslar herzaman sohbetınıze katılamıyorum ama hepınızı takıp edıyorum bıkac gundur kacırdım egunal arkadasımızın sonucu ne oldu merak edıorum ınsallah olmustur haber verırsenız nsevınırım
Selam millet herkes nereye kayboldu ben hala çalışıyorum bu gece 11 de çıkıyorumKasıklarım bayağı ağrıyor üşüttüm mü ilaçlardan mı anlamadım :44:
çok bile kaldın sen pc başında dinlen tabi..
heycan yok canım zaten alcaz maçı ondan rahatım
saol canım düşünceli arkadaşım...
bi çok kadın var böyle kendinden bebeğinden haberi olmadan doğuran,bazılarıda aman nazar değmesin diye kimseye bişey söylemiyor en başından itibaren...
saol canımm..
gayet güzel canım..
e2 de hemen yükselirse süper olur y-transfer için..
ilgin için teşekkürler canım..
valla değerim en son 25 çıktı düşük başladığı için net bişey denemiyor..
yarın testi tekrarlayacam bakalım beni nasıl bir son bekliyor görecez.
oyyy kıyamam yaa yineme gecenin bir yarısına kadar çalışıyorsun..
oh ohhh iyidir kasık ağrısı elleme devam etsin..
hiç bişi olmamasından daha iyi bişi bu..
Ben maçın 2.yarısına döneyimm...
maç sonu görüşürüz artık..
bu arada BEŞİKTAŞIM 1-0 önde pek bi keyifliyim :124:
bilinçli anne baba bilinçli nesil slogan gibi olduama çok haklısın canım hep takipte olmak lazım herşey olabilir tedbirimizi alalım imkanlar varken takdir rabbime kalsın değilmii . bu arada fıstığının cicilerini çok merak ettiim benimde şeker testim 85 çıktı çok şükür rabbime bi sorun yok dedi doktorcuumm
egunal dua edıyorum ınsallah yukselır rabbım yardımcın olsun guzel haberlerle gelırsın ınsaallah
İnşallah boş boş ağrımıyordur gülden ilk 2 tedavimde eşim çok tepki vermiyordu ama bunda çok hevesli evde sürekli bir şeyler yapmaya çalışıyor sürekli arıyor nasıl gidiyor diye çok mutlu ve umutlu onu böyle görünce ya tutmazsa benden daha çok yıkılacak diyorum.Allahım inşallah test günü geldiğinde hayırlı haberler alırız.. bu mutluluğumuzu devam ettirsin Rabbim bizim, senin ve tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun...
Aşkısııı adakmı adasam ne yapsamm malum dün biz berabere kalınca bu maç çok önemli bizim içindeee..
Valla kocişi yollarken pazarlık yaptımmm
Bir beşiktaş yensin bak seni taklalar atarak karşılıcamm diye..
Halay mendilim elimdeee bekliyorummmm aşkısııııı..
Sık dişini beşiktaşşşşşşşşşşşş..
haydi aşkısı al mendilini gel halayaaa...
saol canım benim inşallah sonu güzel olur...
Amiinnn emelcim çok iyi anlıyorum seni..
benim kocişte belli etmemeye çalıştı sözde bana ama her akşam manalı bi şekilde nasılsın ne var ne yok deyip durdu...
bende senin gibi bu kezde olmadı nasıl derim diye düşünüp durdum...
Allah yardımcımız olsun her anlamda zor günleryaşıyoruz...
evet aşkısıı özellikle gs için pek bi değerli bizim galibiyetimiz...
inşallah kazanacaz az kaldıııı bitmesine...
kocişinde dün sevinmişti bugün sıra sende yap yapabildiğini:124:
haydi aşkısı al mendilini gel halayaaa...
evet güldencim gerçekten zor bir süreç benim bu 4. olacak ilk normal yolla bir gebeliğim vardı.. tüplerle birlikte 4 o da her seferinde yıkılıyor.. aslında onların işi daha zor daha çok içlerine atıyorlar daha metanetliymiş gibi gösteriyorlar kendilerini ama aslında öyle değiller...Allah yardımcımız olsun sen de inşallah yarın güzel haberler ver tatlım dualarım seninle...
biz onlardan çok daha güçlüyüz manevi yükleri kaldırmaları zor...
Rabbim bu kez ol demiştir inşallah bu kez anne baba olun..
bi daha kötü gün görmeyiinn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?