Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım inşaallah bebeğinin hebericsidir bunlar ya rabbim....inşaallah eşininde seninde yüüzn gülecek bukezz..
attınmı taklaları ama dikkat et pikaçumuza
oyy bide avatarına yazdım canım yaa severim onuu

evet ahh erkeklerin suskunluğu..biz ağlıyoz depiniyoz ama onlara çok zor yaa..
önce aşılamalrda eşim üzülümez sanırdım ama zaman geçtikçe öyle olmaıdğını anladım..
eşimde çok değişti daha önce sevdiği şeyleri yapmaz oldu adamı yılar tedaviler benim psikolojim yıprattı valla
inşaallah onlarada rabbim babalığı tattıracak...

attınmı taklaları ama dikkat et pikaçumuza
oyy bide avatarına yazdım canım yaa severim onuu

Hiç sorma canımm söz verdim bir kere bakalım bizimki nasıl eve gelicek moralman sıfırlarda kesinnn...
Ohhh içimin yağları eridi iyi oldu feneree..
Evet yaaa pikaçuuuuu napıyo acaba içerdee

Emelcimm amin canımm..Ama ben çok üzülüyorum sen büle çok çalışıyorsun diyeeee yaaaa

bendeeee üzülüyorum kadın perişan yanii gecenin bi vaktine kadar çalışıyoo hemde yeni transfer oldu..

Hiç sorma canımm söz verdim bir kere bakalım bizimki nasıl eve gelicek moralman sıfırlarda kesinnn...

bak beşiktaşımın galibiyeti sadece gs ye yaramadı yağlarını eritmeyede bi faydası oldu
Beşiktaşlı olmak böyle bişi fit kalıyorsun işte sende bir maçlığına tuttun hemencecik yağlarında kurtuldun

Gecmis olsun canım dikkat et kendine ben çok harekeyliyim bilirim hareketli tez canlı birinin yavaş olması çok zor ama olmalısın ne zorluklarla sahip oluyoruz bebislerimize. İnşallah en kısa zamanda gecer kanaman. Rabbim korusun bebeklerini ve seni

sen normalde hangi takımlısın fenerlimiydi?
bu günlükmü beşik taşlı oldun anlamadım..
ya nasıl bişi fanatik olmak anlamıyom valla..ben sadece milli maçlara bakarım ama
sanki gsliyim gibi oda tam değil nebileym takım sorduklarında gs derim rengindenmi eskidenmi kalma bilmiyom
pikaçu iyidiri inş. anneyi,babayı teyzelerini üzmüycek sağlığı yerinde büyüyorrrr

kız kilo verdiriyorsa hemen transfer olayım size
ayy bebelerime sen baktınmı gülden teyze siyah beyazlar:)))))

Son düzenleme:

Ben cimbomluyum canımm..eşim ve aileside fanatik fb li.
Bugün beşiktaşın yenmesi süper olduu..
Fenerbahçe lider olma hayallerini ardında bıraktıı..
Lider bizizzz ohhhhhhhhhhhhh canıma değsinn benim kocişe
Aminn cnm pikaçuu için dua ediyorum valla napayım artık

canım olmuyo aklından cıkmıyo dua edın ne olur szın neden rapor ıptal oldu anlayamadım
amın canım cok sagol sızınkıde erkek faktoruydu hatırlıyorum rabbım yardıcımız olsun bızı bebısımıze kavustursun annesı onu cok ozledı...............

bizde öyle bişi yok valla..
iki fanatik nasıl yaşıyonuz biarada..edecez duayla herşey..pikaçu için dedikleirmi okuycma akşam..

ama bebelerin siyah beyaz değillerki yeşil beyazlar bursaspor olmuşlar

olsun ordada anneannmler var bursada memleket sayılır
ama ben yüz renklerini demiştim biri esmer biri beyaz yaaa..
neys egeçmiyom canım takıma beni beğenmedin bebelerimideee

canım olmuyo aklından cıkmıyo dua edın ne olur szın neden rapor ıptal oldu anlayamadım
amın canım cok sagol sızınkıde erkek faktoruydu hatırlıyorum rabbım yardıcımız olsun bızı bebısımıze kavustursun annesı onu cok ozledı...............

olsun ordada anneannmler var bursada memleket sayılır
ama ben yüz renklerini demiştim biri esmer biri beyaz yaaa..
neys egeçmiyom canım takıma beni beğenmedin bebelerimideee

aaa ne ayıp ben beğenmedimmi dedim saptırmayalım lütfen...
başımızın üzerinde yeriniz var efenimm..

meraba SEHAK forumu takip ederken senin de Ankara Üniversitesinde Tüp Bebek tedavisi gördüğünü farkettim. ben de bugün ilk kez A.Ü. ne gittim tüp bebek tedavisi için. benim de eşimde sperm azlığı vardı. iki kez zekai tahirde spermiogram yaptırdık ve daha sonra oradan memnun olmadığımız için oraya gitmeye karar verdik. ilk denememiz olacak ve hiçbir şey bilmiyoruz bu konu ile ilgili. bana yardımcı olabilirsen çok memnun olurum. bu arada senin de hamile olduğunu öğrendim tebrik ederim. Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin. bugün ilk olarak oraya gittik ve eşimden spermiogram testi aldılar. benden ultrasonografik muayene ve hormon tahlili istediler. haftaya da hsg rahim filmi çektireceğim. benim sana sormak istediğim şunlar: biz oraya gittiğimizde doktorla muhatap olmadık. sadece muayene odasından yönlendirdiler. onlarında hemşire olduğunu sanıyorum. senin doktorunun bülent berker olduğunu gördüm. acaba onun muayenehanesine mi gittin yoksa orda özel muayene mi oldun. ya da kendiliğinden mi görüştürüyorlar. biz de tedavi aşamasında iyi bir hoca ile devam etmek istiyoruz ancak bunun nasıl yapacağımızı bugün anlayamadık. sadece bize eşimin sonuçlarını kaan aydosa gösterin dediler ancak o da sadece özel muayenehanede bakıyormuş, oradan neden yönlendirdiler anlayamadık. acaba rapor için bilerek mi yönlendiriyorlar. ve de süreç nasıl işliyor? rapor aldıktan sonra hemen tüp bebek tedavisine başlıyorlar mı? bu arada bize zekai tahir de aşılama yapmadan direkt tüp bebek dediler. bana geri dönersen çok memnun olurum. kusura bakma çok uzun yazdım. senin de ankara da oturduğunu ve orada hamile kaldığını görünce sormak istedim. ilgine çok teşekkürler ii geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…