canım inşaallah bebeğinin hebericsidir bunlar ya rabbim....inşaallah eşininde seninde yüüzn gülecek bukezz..İnşallah boş boş ağrımıyordur gülden ilk 2 tedavimde eşim çok tepki vermiyordu ama bunda çok hevesli evde sürekli bir şeyler yapmaya çalışıyor sürekli arıyor nasıl gidiyor diye çok mutlu ve umutlu onu böyle görünce ya tutmazsa benden daha çok yıkılacak diyorum.Allahım inşallah test günü geldiğinde hayırlı haberler alırız.. bu mutluluğumuzu devam ettirsin Rabbim bizim, senin ve tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun...
attınmı taklaları ama dikkat et pikaçumuzaAşkısııı adakmı adasam ne yapsamm malum dün biz berabere kalınca bu maç çok önemli bizim içindeee..
Valla kocişi yollarken pazarlık yaptımmm
Bir beşiktaş yensin bak seni taklalar atarak karşılıcamm diye..
evet güldencim gerçekten zor bir süreç benim bu 4. olacak ilk normal yolla bir gebeliğim vardı.. tüplerle birlikte 4 o da her seferinde yıkılıyor.. aslında onların işi daha zor daha çok içlerine atıyorlar daha metanetliymiş gibi gösteriyorlar kendilerini ama aslında öyle değiller...Allah yardımcımız olsun sen de inşallah yarın güzel haberler ver tatlım dualarım seninle...
Amin canımsın benim Allah güzel kalbine göre versin size de bize de tüm isteyenlere nasip etsin anne baba olmayı...
attınmı taklaları ama dikkat et pikaçumuza
oyy bide avatarına yazdım canım yaa severim onuu
Emelcimm amin canımm..Ama ben çok üzülüyorum sen büle çok çalışıyorsun diyeeee yaaaa
Hiç sorma canımm söz verdim bir kere bakalım bizimki nasıl eve gelicek moralman sıfırlarda kesinnn...
Ohhh içimin yağları eridi iyi oldu feneree..
Evet yaaa pikaçuuuuu napıyo acaba içerdee
Kızlar dün başıma neler geldi ........
Öğleden sonra işyerinde otururken kanamam başladı. Önce pembe, sonra bayağı bayağı kırmızı. Hemen merkezi aradım. Coraspini kesip hemen 2 tane progestan 50 mg iğne yaptırmamı istediler. Benim elim ayağım boşaldı bir anda ağlaya ağlaya gittim bir acile iğnemi yaptırdım. Eve gidip yat dediler. Ben de eve girmemle kanamam şiddetlendi, böyle reglin ortasında oluyor ya kırmızı yoğun jelimsi bir kan...tabi ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Merkezi aradım, uzakta değilsen hemen gel yoksa yakında biryerde ultrasona gir dediler. Ben de merkezden epey uzak oturuyorum ve akşam trafiğinde oraya ulaşmak imkansız...
Neyse eşim geldi o arada hemen Medicana ya gittik. Allah bin şükür bebekler kanamadan etkilenmemiş. Zaten kesenin bir tanesi biraz geriden geliyor sanki. İlk muayenede de diğerine göre daha zayıftı. Dr. 1 hafta rapor verdi, kıpırdamadan yatacaksın, sadece tuvalete kalkacaksın dediler. Şimdi annemde kalıyorum... her zaman internete giremeyebilirim, haberiniz olsun dedim..
Hamileler özellikle ilk 3 ay çoookkkkk dikkat edin. Ben çok hareketliyim sanırım ondan oldu. Merdivenleri bile koşarak iner çıkarım yani....
Hiç sorma canımm söz verdim bir kere bakalım bizimki nasıl eve gelicek moralman sıfırlarda kesinnn...
Ohhh içimin yağları eridi iyi oldu feneree..
Evet yaaa pikaçuuuuu napıyo acaba içerdee
bendeeee üzülüyorum kadın perişan yanii gecenin bi vaktine kadar çalışıyoo hemde yeni transfer oldu..
bak beşiktaşımın galibiyeti sadece gs ye yaramadı yağlarını eritmeyede bi faydası oldu
Beşiktaşlı olmak böyle bişi fit kalıyorsun işte sende bir maçlığına tuttun hemencecik yağlarında kurtuldun
sen normalde hangi takımlısın fenerlimiydi?
bu günlükmü beşik taşlı oldun anlamadım..
ya nasıl bişi fanatik olmak anlamıyom valla..ben sadece milli maçlara bakarım ama
sanki gsliyim gibi oda tam değil nebileym takım sorduklarında gs derim rengindenmi eskidenmi kalma bilmiyom
pikaçu iyidiri inş. anneyi,babayı teyzelerini üzmüycek sağlığı yerinde büyüyorrrr
kız kilo verdiriyorsa hemen transfer olayım size
ayy bebelerime sen baktınmı gülden teyze siyah beyazlar:)))))
canım olmuyo aklından cıkmıyo dua edın ne olur szın neden rapor ıptal oldu anlayamadımcanımm ne olur canını sıkmaa yaaa umarımm herşey cok guzell olucakk en azından sııznkının sebebi belli ona gore tedavı yapacaksınızzz ya bızz bı doktor sperm var ama cıkısı yok dedıı bırı sperm yok dedııı..sonra bılıosun zaten rapor iptal olunca bı dahaaaa bızde tam nedır ne değildir bilmiyoruzz...umarımm herşey gonlunce olurrr uzulmeeee
amın canım cok sagol sızınkıde erkek faktoruydu hatırlıyorum rabbım yardıcımız olsun bızı bebısımıze kavustursun annesı onu cok ozledı...............dualarım seninle canım,rabbim yardımcınız olsun..inş.iyi sonuclar alırsınız..erkek için daha zor tabi..bizde de erkek faktörüydü o zorlugu iyi bilirim yani..rabbim eşininde yardımcısı olsun..inş.size bebeginizi getirecek kadar iyi sonuclar alırsınız,rabbim bebeginize kavuştursun inş..sevgiler..
Ben cimbomluyum canımm..eşim ve aileside fanatik fb li.
Bugün beşiktaşın yenmesi süper olduu..
Fenerbahçe lider olma hayallerini ardında bıraktıı..
Lider bizizzz ohhhhhhhhhhhhh canıma değsinn benim kocişe
Aminn cnm pikaçuu için dua ediyorum valla napayım artık
ama bebelerin siyah beyaz değillerki yeşil beyazlar bursaspor olmuşlar
canım olmuyo aklından cıkmıyo dua edın ne olur szın neden rapor ıptal oldu anlayamadımcanımm ne olur canını sıkmaa yaaa umarımm herşey cok guzell olucakk en azından sııznkının sebebi belli ona gore tedavı yapacaksınızzz ya bızz bı doktor sperm var ama cıkısı yok dedıı bırı sperm yok dedııı..sonra bılıosun zaten rapor iptal olunca bı dahaaaa bızde tam nedır ne değildir bilmiyoruzz...umarımm herşey gonlunce olurrr uzulmeeee
amın canım cok sagol sızınkıde erkek faktoruydu hatırlıyorum rabbım yardıcımız olsun bızı bebısımıze kavustursun annesı onu cok ozledı...............dualarım seninle canım,rabbim yardımcınız olsun..inş.iyi sonuclar alırsınız..erkek için daha zor tabi..bizde de erkek faktörüydü o zorlugu iyi bilirim yani..rabbim eşininde yardımcısı olsun..inş.size bebeginizi getirecek kadar iyi sonuclar alırsınız,rabbim bebeginize kavuştursun inş..sevgiler..
olsun ordada anneannmler var bursada memleket sayılır
ama ben yüz renklerini demiştim biri esmer biri beyaz yaaa..
neys egeçmiyom canım takıma beni beğenmedin bebelerimideee
Dikiz dikiz bi yere kadardimi naber netekim gene geldi sapka rep rep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?