Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm lütfen dikkt et kenine bn bilirin 7hafta kadar yattım yerimde sabit sağlam pet bile koydum bn cidd. Kanama yasadım bn kan sulandiici iğne kullandım hemen kanama başlayınca kesti Dr durum ciddi hbrin olsin cok kıpırdak olma dikkt et ben de senin gibiydim yürümem ben koşarım evde suanda bile ayniyim halen alışamadım sadeçe yatakta zor donüyorum

Canım ben baktım ama göremedimm..
yarınmı örnek vereceksiniz??
Dualarımdasın güzelimm..
Rabbim yüzümüzü güldürsünn hayırlısı ile..

Caniiisiii. Pikacuuunun annesi yirim seni noruyon gecti mi belinin agrisi

Caniiisiii. Pikacuuunun annesi yirim seni noruyon gecti mi belinin agrisi

canısııııııııııı dinlenince daha iyi olduuu..
Çok gülüyorum yaaa..
eşime dedim bir folikülle düştüğümüz durumlara bakk diyeee..
Pikaçu aşağı pikaçu yukarıııı..
İnşş herşey yolunda gider semuşum yaaa offff..

Noruyonusunz bakiim 4 kisi kalmis topicte s te rontgenci hehehe akasya baciMmm elifnaz napiyo yerim ben onun kickboks yapan ayaciklarini

napak semoşum öle yayılıyoz tv karşısında...... elifnazım çok şükür pek bi hareketli bugün o tepindikçe benim ağzım kulaklarıma varıyo......

Hiç sorma canım çok zor bir gün geçti, bugün de biraz kanama oldu. Dr normal hemen kesilmez dedi.

Ay yetişsin yaaa, ilk zamanlarda ikiz diye tırstım ama şimdi kaybetmek istemiyorum....

canım tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine

inşalllah diğeride görürüsün rabbim bebeşlerini sana bağışlasın

honeymooner cok gecmıs olsun Allah bebıslerını sana bagıslasın ...Sun ıyı olmanıza cok sevındım..

Amin canlarım, insallah hiç bişi olmayacak bebeklerime

napak semoşum öle yayılıyoz tv karşısında...... elifnazım çok şükür pek bi hareketli bugün o tepindikçe benim ağzım kulaklarıma varıyo......

Sen böyle yazdıkça ben bile elif nazı minik burnunu pıtırcık gözlerini hayal edip duruyorum akasyaaaa..
Benim bile ağzım kulaklarıma varıyor inan..

Canim cok gecmis olsun dikkat et lutfen nazli senin bebislerin annesi. Rabbim nazarlardan saklasin ikisini de bol bol el mubdi cek
Herkese iyi gecelr tatli ruyalr ben kaciyorum

ayyy ben daha hiç bişe almadım bilionmu donsuz gezecek oğlum doğunca nedense almaya cesaret edemiyorum biraz daha geçsin diyorum . canım inşallah seninkide iyi çıkar ben derin bi nefes aldım rabbime şükür neyse bende yatayıımm yarın görüşürüzzz fıstığımın annesiii

gülden canımm yarın inşallah değerin tavan yapmış olur bugün perşembe gecesi senin için bütün evlat isteyenler için dua ettim özlellikle senin için sen benim için çok özelsin

Merhabalar güzeller
Topigimiz yine ben actım :)
Bugün gülden den güzel haberler bekliyorum.
Dün mac vardı malum ondan fırsat bulup gelemedim
Zaten macın ikinci yarısında oturduğum yerde uyuyup kalmışım :)
Demekki macı BJK nin alacağını hissettim uyandığımda yenildiğimizi duyunca üzüldüm
Ama hani biz şampiyon olacaktık (((((

Günaydın ve Hayırlı Cumalar benim güzel kalpli arkadaşlarım Allah dualarımızı kabul etsin...Güldencim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım seni çok öpüyorum

günaydın hayırlı cumalar
güzel haberlerin geldiği bir gün olsun
bugun kızımla randevum var doktorumuz ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…