delüüüüüüü....... hoşgeldin............
semra canımcım napıyosun
Caniiisiii. Pikacuuunun annesi yirim seni noruyon gecti mi belinin agrisi
Noruyonusunz bakiim4 kisi kalmis topicte s te rontgenci hehehe akasya baciMmm elifnaz napiyo yerim ben onun kickboks yapan ayaciklarini
Hiç sorma canım çok zor bir gün geçti, bugün de biraz kanama oldu. Dr normal hemen kesilmez dedi.cok gecmiş olsun canım,tabiki ilk üç ay cook önemli cok dikkat etmek lazım,,inanmıyorum sana merdivenleri koşarak inip cıkıyosun demek şok oldum yanii..benim bile hala kanamam oluyor..3 gün önce bi damla,sonraki gün 2 damla,bugün 5 damla kan geldi,hemen ignemizi yedik..kan görünce insan korkuyo..ben bile hala igne yiyorum 4 günde bir,heralde dogurana kadarda yicem..sanada rabbim tekrar göstermesin,bebelerine cook dikkat et lütfen..insan kaybetme duygusunu bi yaşadımı,aklı başına geliyor..oyüzden dikkatli ol..aeo..sevgiler
çok şükür dediğin gibi bebeklerimize bişi olmadı..
ikiz gebeliklerde çok rastlanan bi durum bu bi sürü örnek veririm sana bir tanesi geriden geliyooo bazen yetişiyo sonradan...
ama yaa deme öyle lütfen ben bu topiği kızlar istediği için açtım sadece benim adıma benim bi ayrıcalığım asla olamaz bunu yüreğimden söylüyorum
canım tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine
inşalllah diğeride görürüsün rabbim bebeşlerini sana bağışlasın
honeymooner cok gecmıs olsun Allah bebıslerını sana bagıslasın ...Sun ıyı olmanıza cok sevındım..
Gecmis olsun canım dikkat et kendine ben çok harekeyliyim bilirim hareketli tez canlı birinin yavaş olması çok zor ama olmalısın ne zorluklarla sahip oluyoruz bebislerimize. İnşallah en kısa zamanda gecer kanaman. Rabbim korusun bebeklerini ve seni
Cnm lütfen dikkt et kenine bn bilirin 7hafta kadar yattım yerimde sabit sağlam pet bile koydum bn cidd. Kanama yasadım bn kan sulandiici iğne kullandım hemen kanama başlayınca kesti Dr durum ciddi hbrin olsin cok kıpırdak olma dikkt et ben de senin gibiydim yürümem ben koşarım evde suanda bile ayniyim halen alışamadım sadeçe yatakta zor donüyorum
napak semoşum öle yayılıyoz tv karşısında...... elifnazım çok şükür pek bi hareketli bugün o tepindikçe benim ağzım kulaklarıma varıyo......
Canim cok gecmis olsun dikkat et lutfen nazli senin bebislerin annesi. Rabbim nazarlardan saklasin ikisini de bol bol el mubdi cekHiç sorma canım çok zor bir gün geçti, bugün de biraz kanama oldu. Dr normal hemen kesilmez dedi.
Ay yetişsin yaaa, ilk zamanlarda ikiz diye tırstım ama şimdi kaybetmek istemiyorum.
Amin canlarım, insallah hiç bişi olmayacak bebeklerime
Sen böyle yazdıkça ben bile elif nazı minik burnunu pıtırcık gözlerini hayal edip duruyorum akasyaaaa..
Benim bile ağzım kulaklarıma varıyor inan..
Guzel sloganEvet ya kızıma cok guzel ciciler aldım teyzesi ay dayanamıyorum ne görsem alaşım var ama esim kızıyor cok erkn diyor ama eve gelince önüne koyunca deli oluyor oh cok şükür sevindim iyi cikmasina darısı basıma insallh cnm umarım benimde yükleme iyi çıkar
günaydın hayırlı cumalar
güzel haberlerin geldiği bir gün olsun
bugun kızımla randevum var doktorumuz ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?