Ne güzel Allah bize de nasip etsin böyle güzel randevuları...
en kısa zamanda nasip olur inş.
Merhabalar güzeller
Topigimiz yine ben actım :)
Bugün gülden den güzel haberler bekliyorum.
Dün mac vardı malum ondan fırsat bulup gelemedim
Zaten macın ikinci yarısında oturduğum yerde uyuyup kalmışım :)
Demekki macı BJK nin alacağını hissettim uyandığımda yenildiğimizi duyunca üzüldüm
Ama hani biz şampiyon olacaktık(((((
Günaydın ve Hayırlı Cumalar benim güzel kalpli arkadaşlarım Allah dualarımızı kabul etsin...Güldencim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım seni çok öpüyorum
günaydın hayırlı cumalar
güzel haberlerin geldiği bir gün olsun
bugun kızımla randevum var doktorumuz ne diyecek
Gunumuz aydin Cumamız mubarek olsun sevgılı arkadaslarımm
Eki Görüntüle 406661 nasılsınızz canım arkadaşlarımm...egunall canımm ıyı haberlerlee gelmenı bekliyoruzz Eki Görüntüle 406662
en kısa zamanda nasip olur inş.
tek kaldım burdaaa nereye gıttınızz kızzz
valla canım bende iyiyimm ama gece gec yattım cok uykum varrr Eki Görüntüle 406673Sersem gibiyim
ıkımız kalmışızzz kızzz
tek kaldım burdaaa nereye gıttınızz kızzz
evet bugün herkes kayboluyor:44:
sabahtan ısım oluyor ve haber okuyorum artı olarak kızlar aaaaaaa
emelım ya gece gunduz durmadan calsııyon bacım uzuluyom sana ya
Evet bugün herkes kayboluyor:44:
sabahtan ısım oluyor ve haber okuyorum artı olarak kızlar aaaaaaa
emelım ya gece gunduz durmadan calsııyon bacım uzuluyom sana ya
Sorma canım yaa 3 gün gelmedim ya transferden sonra şimdi acısı çıkıyor bakalım diğer arkadaş bugün gelecek mi bilmiyorum inşallah gelir çok yorgunum dün gece 11 de çıktım bugün sabah 7 de geldim.. İnşallah olumsuz etkilemez bu tempo gerçi ilk 2-3 gün önemli sonra günlük yaşantınıza dönün diyorlar ama ne bilim aklımın bir köşesinde de acaba evde mi olmak lazımdı diye...:44: Ne yapayım artık Allaha emanet ettim nasip ettiyse olur..
Sorma canım yaa 3 gün gelmedim ya transferden sonra şimdi acısı çıkıyor bakalım diğer arkadaş bugün gelecek mi bilmiyorum inşallah gelir çok yorgunum dün gece 11 de çıktım bugün sabah 7 de geldim.. İnşallah olumsuz etkilemez bu tempo gerçi ilk 2-3 gün önemli sonra günlük yaşantınıza dönün diyorlar ama ne bilim aklımın bir köşesinde de acaba evde mi olmak lazımdı diye...:44: Ne yapayım artık Allaha emanet ettim nasip ettiyse olur..
VALLA yaaa bu kızlarrı sıkayet etcemm bak heee....
sekercım tamam ama bırden hepiniz gitmeyın demı tek basıma kaldım burdaa topikimiz ıssız kalmasınnnn..valla yaaa cok calışıyo
günaydın canlarım, EGUNAL aklım sende inşallah bugün kutlama yapıcaz. herkes iyidir umarım. beşiktaşlıları tebrik ederim hak ettiler maçı. fenerli olarak üzüldüm ama umudumuz var hala
hepimize güzel bir gün dilerim ve öperim sizleri
ah be kuzucum kıyamam. biliyormusun bende tarnsferden sonra o kadar yogundumki. birde benim toplantılarım oluyor bazen başka firmalara gidiyorum. hatta bir keresinde iğnemi arabayı sağa çekip yapmıştım :26: bir keresinde de bütün gün araba kullandım. akşam eve gittiğimde deli gibi kasıklarım ağrıdı ateşim çıktı tamam tutunduysa da gitti bebeğim diye ağlamıştım. ama yiyecek emeği varmış kuzucuğumun tutundu annesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?