günayın kızlar hayırlı cumalar olsun
günaydın canlarım, EGUNAL aklım sende inşallah bugün kutlama yapıcaz. herkes iyidir umarım. beşiktaşlıları tebrik ederim hak ettiler maçı. fenerli olarak üzüldüm ama umudumuz var hala
hepimize güzel bir gün dilerim ve öperim sizleri
ah be kuzucum kıyamam. biliyormusun bende tarnsferden sonra o kadar yogundumki. birde benim toplantılarım oluyor bazen başka firmalara gidiyorum. hatta bir keresinde iğnemi arabayı sağa çekip yapmıştım :26: bir keresinde de bütün gün araba kullandım. akşam eve gittiğimde deli gibi kasıklarım ağrıdı ateşim çıktı tamam tutunduysa da gitti bebeğim diye ağlamıştım. ama yiyecek emeği varmış kuzucuğumun tutundu annesine
canım hayırlısı olmussa olmustur zaten ama tabı ters bır durum olursa bu tempodan bılecen halıyle ama ne bılım kısmet kuzum ya
cok tempolu kuzuya hanı erken cıkma fln yokmu meslek ne senın bu kadar ıs var mı ya ?
arada sessız kalmak ıyıdır guzelım aaaa
olsun hep yazısmayalım gecmısı okumak zor oluyor gelenlere
Işte guzel bır fenerli geldı ... cnm evet gs yenılırse ve sız ts yı yenersenız gs-fb macına baglı hersey....
ıyıdır cnm keyfım 4 kose bugun guldendede guzel haberler gelırse ve gokyuzdu var oda degerlerı artmıssa ohhhh super olcaz
canım hayırlısı olmussa olmustur zaten ama tabı ters bır durum olursa bu tempodan bılecen halıyle ama ne bılım kısmet kuzum ya
cok tempolu kuzuya hanı erken cıkma fln yokmu meslek ne senın bu kadar ıs var mı ya ?
arada sessız kalmak ıyıdır guzelım aaaa
olsun hep yazısmayalım gecmısı okumak zor oluyor gelenlere
Işte guzel bır fenerli geldı ... cnm evet gs yenılırse ve sız ts yı yenersenız gs-fb macına baglı hersey....
ıyıdır cnm keyfım 4 kose bugun guldendede guzel haberler gelırse ve gokyuzdu var oda degerlerı artmıssa ohhhh super olcaz
sana da hayırlı cumalar canımmm..
h.g canımm gunaydııınn..ınsallah yaaa guldenden gelecek guzell haberlerıı beklıyoruz hepimizz..netleşsin artık su kızın hamıleleliğiii ulennnn
valla işiniz de zormuşş hee..gerci bende satınalmacı olduğum içinn oraya buraya gidip duruyorumm arada amaaa ne yapcann
valla bende artıkın gecmısı okumaya calışmıyorum canımm napımm kı bıcır bıcırr konuşuyonuzz gece dee..zaten onemlı konularıı duyuyoruzz allahtann
ohh oh maşallah allah keyfini bozmasın. evet inşallah güldenden ve gökyüzünden güzel haberler alırız. inşallah şampiyon oluruz valla yoksa kocam stresten mahvolucak
ya bir de şehit haberlerini almasaydık gün benim içinde güzel olucaktı ama içim yandı
sana da hayırlı cumalar canımmm..
h.g canımm gunaydııınn..ınsallah yaaa guldenden gelecek guzell haberlerıı beklıyoruz hepimizz..netleşsin artık su kızın hamıleleliğiii ulennnn
valla işiniz de zormuşş hee..gerci bende satınalmacı olduğum içinn oraya buraya gidip duruyorumm arada amaaa ne yapcann
valla bende artıkın gecmısı okumaya calışmıyorum canımm napımm kı bıcır bıcırr konuşuyonuzz gece dee..zaten onemlı konularıı duyuyoruzz allahtann
ohh oh maşallah allah keyfini bozmasın. evet inşallah güldenden ve gökyüzünden güzel haberler alırız. inşallah şampiyon oluruz valla yoksa kocam stresten mahvolucak
ya bir de şehit haberlerini almasaydık gün benim içinde güzel olucaktı ama içim yandı
Canım ben turizm acentasında çalışıyorum sezon başlıyor biliyorsun acayip yoğunluk var. Normalde sabah 7.30 15.00 çalışıyorum hafta da 1 gün 7.30 23.00 çalışıyorum..
günaydın canım benimnapalım çalışma hayatı böyle. eşim istersen çık diyo ama göze alamıyorum evde olmayı sıkılırım sankim. :26::26: alıştım çalışmaya. belki doğumdan sonra çıkmayı düşünebilirim. sen nasılsın canımcımm?
günaydın kızlaar hayırlı cumalar..allah dualarımızı kabul etsin...sabahtan kalkıp ütülerimi yaptım kahvaltımı edip bugünü kendime ayırıcam alışverişe çıkıcam maksat kafa dağılsın
hımm demekkEki Görüntüle 406668 kızımızlaaa randevun varr..anammm kızz heycanlısındır smdı senn kıyamam ben sızee bee
bakalım yaramaz içerde napıyorbebemızden guzel haberlerr getır kuzummmmmmmmmm
Kızlar ben bugun kotu seyler yasıyorum. İnsallah sonu hayırlı olur. Gece kanamam basladı. Camasırıma gelmedı ama pecetede kırmızı ve pembelerı gordum. Canım cok sıkkınnn.Dr aradım hemen test yaptır dedı sonucta dusus yoksa panıklıycek bır durum yok dedı. sımdı sonuc beklıyorum10:30 da alıcaz sonucu ama ben umutsuzlanıyorum.Daha oncede yasadıgım kımyasal gebelık gıbı basladı....
ohhh ne güzel şu an senin yaptığın şeyi yapmak isterdim
günaydın kızlaar hayırlı cumalar..allah dualarımızı kabul etsin...sabahtan kalkıp ütülerimi yaptım kahvaltımı edip bugünü kendime ayırıcam alışverişe çıkıcam maksat kafa dağılsın
kızlar ben bugun kotu seyler yasıyorum. Insallah sonu hayırlı olur. Gece kanamam basladı. Camasırıma gelmedı ama pecetede kırmızı ve pembelerı gordum. Canım cok sıkkınnn.dr aradım hemen test yaptır dedı sonucta dusus yoksa panıklıycek bır durum yok dedı. Sımdı sonuc beklıyorum10:30 da alıcaz sonucu ama ben umutsuzlanıyorum.daha oncede yasadıgım kımyasal gebelık gıbı basladı....
Kızlar ben bugun kotu seyler yasıyorum. İnsallah sonu hayırlı olur. Gece kanamam basladı. Camasırıma gelmedı ama pecetede kırmızı ve pembelerı gordum. Canım cok sıkkınnn.Dr aradım hemen test yaptır dedı sonucta dusus yoksa panıklıycek bır durum yok dedı. sımdı sonuc beklıyorum10:30 da alıcaz sonucu ama ben umutsuzlanıyorum.Daha oncede yasadıgım kımyasal gebelık gıbı basladı....
gunaydın sekerım oooooo hamaratsın desene superrrrr
cnm hemen stres yapma dur ban 30 dak kalmıs super bır sonuc alacaksın
günaydın kızlaar hayırlı cumalar..Allah dualarımızı kabul etsin...sabahtan kalkıp ütülerimi yaptım kahvaltımı edip bugünü kendime ayırıcam alışverişe çıkıcam maksat kafa dağılsın
ben 2 -3 gırmesem oyle goz gezdırıyorum ama gunlukse okumuyoruz zaten cnm
evet onmlı bırsey olunca yazıyorl kzıalr ....
eskıden daha cok konsuulıyordu sımdı o kadar degıl
kendı adıma dımım ben cabuk sıkılan bır ınsanım bazen sıkılıyorum hanı sızden yada muhabbetten degıl yanlıs analsılmasın
ama sankı ne bılım bazen ne ısım var burda dıyorum kendı kendıme...
evet ya sehıt haberıne bende cok uzuldum elı kırılsın onlara ellerı kalkanalrın kzuum ....
amın canımmmm
valla kuzu gs goturur fener zor gıbı ama sans tabı bu ıs bakarsın 2 de 2 olur :)
analdım cnm eee uygun ayz fırsatalrımı varmı bızıde tatıle gonder ya :)))))
kolay gelsın kuzum ne dıyım kı
ısın zor
evde sıkılrısın kuzum dogumdan sonra cık bebgıne bak bosver calıs sımdı
konu alışveriş olunca biz hanımların önünde hiçbirşey duramaz şekerimm
günaydın hayırlı cumalar
güzel haberlerin geldiği bir gün olsun
bugun kızımla randevum var doktorumuz ne diyecek
gell beraber gidelim cnm bende yalnız gidicem zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?