Tüp Bebek Günlüğümüz !

günayın kızlar hayırlı cumalar olsun

sana da hayırlı cumalar canımmm..

h.g canımm gunaydııınn..ınsallah yaaa guldenden gelecek guzell haberlerıı beklıyoruz hepimizz..netleşsin artık su kızın hamıleleliğiii ulennnn
valla işiniz de zormuşş hee..gerci bende satınalmacı olduğum içinn oraya buraya gidip duruyorumm arada amaaa ne yapcann

valla bende artıkın gecmısı okumaya calışmıyorum canımm napımm kı bıcır bıcırr konuşuyonuzz gece dee..zaten onemlı konularıı duyuyoruzz allahtann

ohh oh maşallah allah keyfini bozmasın. evet inşallah güldenden ve gökyüzünden güzel haberler alırız. inşallah şampiyon oluruz valla yoksa kocam stresten mahvolucak

ya bir de şehit haberlerini almasaydık gün benim içinde güzel olucaktı ama içim yandı

Canım ben turizm acentasında çalışıyorum sezon başlıyor biliyorsun acayip yoğunluk var. Normalde sabah 7.30 15.00 çalışıyorum hafta da 1 gün 7.30 23.00 çalışıyorum..

günaydın canım benim napalım çalışma hayatı böyle. eşim istersen çık diyo ama göze alamıyorum evde olmayı sıkılırım sankim. :26::26: alıştım çalışmaya. belki doğumdan sonra çıkmayı düşünebilirim. sen nasılsın canımcımm?

evet canım yaa Allah sabır versin ailelerine Allah rahmet eylesin...

günaydın kızlaar hayırlı cumalar..Allah dualarımızı kabul etsin...sabahtan kalkıp ütülerimi yaptım kahvaltımı edip bugünü kendime ayırıcam alışverişe çıkıcam maksat kafa dağılsın

egunall hayırlı haberlerle gel cnm inşallah..Allahım hakkında hayırlısını nasib etsin..inşallah bebişin seninledir cnmmm

egunall hayırlı haberlerle gel cnm inşallah..Allahım hakkında hayırlısını nasib etsin..inşallah bebişin seninledir cnmmm

ben 2 -3 gırmesem oyle goz gezdırıyorum ama gunlukse okumuyoruz zaten cnm
evet onmlı bırsey olunca yazıyorl kzıalr ....
eskıden daha cok konsuulıyordu sımdı o kadar degıl
kendı adıma dımım ben cabuk sıkılan bır ınsanım bazen sıkılıyorum hanı sızden yada muhabbetten degıl yanlıs analsılmasın
ama sankı ne bılım bazen ne ısım var burda dıyorum kendı kendıme...

evet ya sehıt haberıne bende cok uzuldum elı kırılsın onlara ellerı kalkanalrın kzuum ....
amın canımmmm
valla kuzu gs goturur fener zor gıbı ama sans tabı bu ıs bakarsın 2 de 2 olur :)

Canım ben turizm acentasında çalışıyorum sezon başlıyor biliyorsun acayip yoğunluk var. Normalde sabah 7.30 15.00 çalışıyorum hafta da 1 gün 7.30 23.00 çalışıyorum..

analdım cnm eee uygun ayz fırsatalrımı varmı bızıde tatıle gonder ya :)))))
kolay gelsın kuzum ne dıyım kı
ısın zor

evde sıkılrısın kuzum dogumdan sonra cık bebgıne bak bosver calıs sımdı

Kızlar ben bugun kotu seyler yasıyorum. İnsallah sonu hayırlı olur. Gece kanamam basladı. Camasırıma gelmedı ama pecetede kırmızı ve pembelerı gordum. Canım cok sıkkınnn.Dr aradım hemen test yaptır dedı sonucta dusus yoksa panıklıycek bır durum yok dedı. sımdı sonuc beklıyorum10:30 da alıcaz sonucu ama ben umutsuzlanıyorum.Daha oncede yasadıgım kımyasal gebelık gıbı basladı....

hımm demekkEki Görüntüle 406668 kızımızlaaa randevun varr..anammm kızz heycanlısındır smdı senn kıyamam ben sızee bee

bebemızden guzel haberlerr getır kuzummmmmmmmmm
bakalım yaramaz içerde napıyor

hemen umutsuzluğa kapılma canım benım

Son düzenleme:

gunaydın sekerım oooooo hamaratsın desene superrrrr

cnm hemen stres yapma dur ban 30 dak kalmıs super bır sonuc alacaksın

cnmm dur bakalım üzülme hemen.inşallah hayırlı sonuç alacaksın bu mübarek günde.yerleşme kanamasıdır inşallah.insanlar hamileyken üzerine adet bile göreblir.içini ferah tut..bolca dua et cnm.Allah yardımcınız olsun..

ohh ne güzel canımm keyfıne bakk..aminn tatlımm

anladım canım ee haklısın sendeee ısımız de var sonuctaaaa..artık bu işimize bi buraya bakıcazzz

aaa gecmıs olsun canım ama bence uzulmeeeee herşey yolundadırrrrrrrrr hemen haber ver bızede oğrenınceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…