canım arkadaşlarım yaaa ben çok duygulandımmm
pazara gitcem şimdiii ağlamaklıı sebze meyve alcammm
ya biz hiç kopmayalım birbirimizden hepimizin hamiş olup bebeklerimizi kucağımıza alalım işşallahh....
ben hepinizi çok sewiom..
normal yoldan hamile kalan birini duyunca sewiniom ama hayırlısı olsun diip geçiom.ama benim gibi bu yolda mücadele eden biri hamiş olunca sanki kendim olmuş gibi sewiniom..çünkü umut oluoz birbirimize...
RABBİM HEPİMİZİ EVLAT SAHİBİ YAPSINN KİMSEYE EVLAT HASRETİ ÇEKTİRMESİNNN
AMİNNNNN....
canım benimm...
şubat ayında açtık topiğimizi ama ekimden beri beraberiz hiç kopmadık aslada kopmayacaz...
biz sevgiyle bağlıyız birbirimize...
bırak gecmısı sonra cevap verırısın alıntı yapmadan hadı katıl kutlamalara kardesım benımmmmmmmm
valla öyle güzel kutlamar yaptınız ki başım döndü mutluluktan...
bizde seni çok seviyoruz...... ama kusura bakmassan nazlı meleğini senden çok sevicemmmmmmm.........
sev tabii teyzesi..
elifnazıma arkadaş geliyoooo inşallah..
hulusi amcalarına el öpmeye götürcez biz onları..
gözyaşların hep sevinçten olsun inşallahhhh... sende bu güzel haberle bizi mutlu ettin canımmm. Bizde seni sefiyozzzz
canım çok tebrik ediyorum gözünaydın...rabbim tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
tedavide olan,bebek isteyen arkadaslarıma allah güc kuvvet versin ve tez vakitte böyle güzel haberler vermeyi onlarada nasip etsin..
hamiş olanlarında hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallaahhhhhhhh...
kaç gündür hastayım(rabbim benim bebegimide korur inşallah) ama senin sonuncunu merakla heyecanla bekledim rabbim burda herkesi seninle beraber sevindirdi...sevincimiz daim olsun inşallah...
saol canımm..
zor zamanlardan sonra yüzüm güldü Rabbim sevincimi yarım bırakmasın inşallah...
Allahın izniyle bişey olmayacak bebeğine...
çok geçmiş olsun canım...
Canimmmmmmm inanamıyorum Rabbim bizi seni duydu kabul etti cok cok şükürler olsun öyle sevindim ki kelimeler yetmiyor İnan allahım ya superrr bı gun canim benim başardın iste... Hersey o güzel kalbine göre olsun insallahh
11 a lı asyaaa...
başarıyorum inşallah..
pazarteside güzel bi sonuç alırsam süpper olacak...
canım arkadaşım güzel sözlerine teşekkür ediyorum..
çok ama çokk sevindim egunalim canım benim dedğim gibi senin savaşçı bebişin var ve şükür ki kazandınız bebişinle bağ kurdunuz sımsıkı tebrikler en kocamanından gözleriniz aydın olsun Rabbim emeklerinin , sabrının karşılığını bugün gösterdi çok çok şükür çokk sevindim öpüyorum kocaman hem seni hem bebişini
evet canım savaşçı bebeğim var..
inatla bırakmıyoo annesini...
Rabbim herkese nasip etsin inşallah...
Cnm beni mm su mübarek cuma gunu alınacak enguzel hbr duydugum Rabbim tamamına erdirsin saglikla kucağına al insallh bir öğrenelim cinsiyet neler gonderiçek teyzesi kuzuna Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallh darısı bütün kardeslerimizin basına yanımda ninem var ne olmuş diyor arkadas hamile nee akadas hamile nine dedim 85yasinda kulakları az çalışıyorAy dedi başladı dua etmeye adı ne dedi gulden dedim allahım nurten kızımıza saglikla kucağına almasını na et dedi
Biz annemle koptuknurten kızım
Cnm bnm sonra düzeltti duası hadı icimde kalick hemen halay çekicem oldugum yerde
tuğbacım canım benim...
güzel yürekli arkadaşım...
hergece sabah akşam dua ettin kızınla bana Allahrazı olsun senden...
ninene de bayıldım yerim ben onu yaaa demek nurten dedi bana
onun niyeti güzel baksana dua etmiş Allahrazı olsun ondan da...
Duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum. Gerçekten çok mutluyum. Ağlamamak için kendimi tutuyorum. Allahım kucağına almayı nasip etsin canım. Mucizen seni bırakmadı. İnsallah hiç bırakmasın.
canıımmm...
teşekkür ediyorumm..
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ve yarım bıraktırmasın sevincimizi..
egunalcim çooook sevindim rabbim bu cuma mübarek günde senin ve tüm bebek bekleyenlerin dualarını kabul etsin.sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. diğer arkadaşlarada en kısa sürede nasip etsin bu duyguyu. her ne kadar endişeli anne adayları olsakta biz çok güsel bir duyguymuş gerçekten...
egunalcim ben her ne kadar aktif olmasamda burada ki emeklerini görebiliyorum,herkesin üzüntüsünü sevincini samimiyetle paylaşıyosun... bu mutluluğu sonuna kadar hak eden güsel bir anne adayısın ...tekrar çok tebrik ediyorum seni...Allahım yüzünü güldürsün inşallah....
ne güzel sözler bunlar amaa
yeni toparladım kendimi bak yine sulandırdım..
saol güzel yürekli arkadaşım...
bu ara güldencim büyük bi heycan ve sevinçle kocişimi arayıp haberi verdim oda çok tebrik ediyor seni.....
saolsun çağatay eniştem...
teşekkürlerimi ilet kendisine..
Canım kocişime bende söledim tlf da cook sevindi,zaten arkadaşın hamileydi dedi:)),degeri cok güzel cıkmış dedi,ailecek coook mutlu olduktekraradan tebrik ediyorum senide eşinide..ögle yemegine geldigi için kocam baya sayfa kacırdım akşam tekrar girerim inş..şimdi diş dizimin ikinci bölümüne,dolgu bölümüne geciyorum..hepinizi ve özellikle seni coook öpüyorum..
ah canııımmm saolsun demek tebrik etti beni.
kendisine teşekkür ediyorum çok düşünceli saolsun...
Eki Görüntüle 406980 Canım benim Allah sabrının,çabanın mükafatını verdi çok şükür.Eki Görüntüle 406982
şükür cemantacım...
bu arada senin randevudan bilgi alamadım kendi derdime düştüm..
aklımdasın unutmadım...
ya rabbim sen çok büyüksün herşeye kadirsin sana binlerce kez şükürler olsun bir mucize daha gerçekleşti canım gülden çok tebrik ediyorum sevinçten göz yaşlarımı tutamadım gene inşallah burda hepimiz pozitifi alırız ve kutlamalar hiç bitmez:119::119::119: nazar
evet canım bir mucize oluyor galiba..
hala tetikteyim..
Rabbim inşallah sevincimi yarım bırakmaz...
darısı sana ve tüm bebiş hasreti çeken arkadaşlarıma olsun..
Bir arada diyorum şu listeleri düzeltsen kendini ve gokyuzu nu alsan hamileler tarafına ne dersin????
ayy valla o en son iş canım..
şu an fena halde meşgulümm
ınsallah hayatımmmmmmmm
nene bızdede var dun yıkadık bızde kaynanamla
ama bızımkı bastonlu da vurmuyo sıkıntı yokkkk
bugunde sen gerıde kal kuzum aaaaaaaaaaaaaa
hep mutlu ol balımmmmmmmmmm
saol canım benim dün başlamıştı sevincim beşiktaşımla bugün de değer artışım gelince üstüne süpper oldu...