Tüp Bebek Günlüğümüz !

AMİNNNNN....
canım benimm...
şubat ayında açtık topiğimizi ama ekimden beri beraberiz hiç kopmadık aslada kopmayacaz...
biz sevgiyle bağlıyız birbirimize...

bırak gecmısı sonra cevap verırısın alıntı yapmadan hadı katıl kutlamalara kardesım benımmmmmmmm

valla öyle güzel kutlamar yaptınız ki başım döndü mutluluktan...

bizde seni çok seviyoruz...... ama kusura bakmassan nazlı meleğini senden çok sevicemmmmmmm.........

sev tabii teyzesi..
elifnazıma arkadaş geliyoooo inşallah..
hulusi amcalarına el öpmeye götürcez biz onları..

gözyaşların hep sevinçten olsun inşallahhhh... sende bu güzel haberle bizi mutlu ettin canımmm. Bizde seni sefiyozzzz

saol canımm..
zor zamanlardan sonra yüzüm güldü Rabbim sevincimi yarım bırakmasın inşallah...
Allahın izniyle bişey olmayacak bebeğine...
çok geçmiş olsun canım...

11 a lı asyaaa...
başarıyorum inşallah..
pazarteside güzel bi sonuç alırsam süpper olacak...
canım arkadaşım güzel sözlerine teşekkür ediyorum..

evet canım savaşçı bebeğim var..
inatla bırakmıyoo annesini...
Rabbim herkese nasip etsin inşallah...

tuğbacım canım benim...
güzel yürekli arkadaşım...
hergece sabah akşam dua ettin kızınla bana Allahrazı olsun senden...
ninene de bayıldım yerim ben onu yaaa demek nurten dedi bana
onun niyeti güzel baksana dua etmiş Allahrazı olsun ondan da...

Duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum. Gerçekten çok mutluyum. Ağlamamak için kendimi tutuyorum. Allahım kucağına almayı nasip etsin canım. Mucizen seni bırakmadı. İnsallah hiç bırakmasın.

canıımmm...
teşekkür ediyorumm..
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ve yarım bıraktırmasın sevincimizi..

ne güzel sözler bunlar amaa
yeni toparladım kendimi bak yine sulandırdım..
saol güzel yürekli arkadaşım...

bu ara güldencim büyük bi heycan ve sevinçle kocişimi arayıp haberi verdim oda çok tebrik ediyor seni.....

saolsun çağatay eniştem...
teşekkürlerimi ilet kendisine..

ah canııımmm saolsun demek tebrik etti beni.
kendisine teşekkür ediyorum çok düşünceli saolsun...

Eki Görüntüle 406980 Canım benim Allah sabrının,çabanın mükafatını verdi çok şükür.Eki Görüntüle 406982

şükür cemantacım...
bu arada senin randevudan bilgi alamadım kendi derdime düştüm..
aklımdasın unutmadım...

evet canım bir mucize oluyor galiba..
hala tetikteyim..
Rabbim inşallah sevincimi yarım bırakmaz...
darısı sana ve tüm bebiş hasreti çeken arkadaşlarıma olsun..

Bir arada diyorum şu listeleri düzeltsen kendini ve gokyuzu nu alsan hamileler tarafına ne dersin????

ayy valla o en son iş canım..
şu an fena halde meşgulümm

ınsallah hayatımmmmmmmm
nene bızdede var dun yıkadık bızde kaynanamla
ama bızımkı bastonlu da vurmuyo sıkıntı yokkkk
bugunde sen gerıde kal kuzum aaaaaaaaaaaaaa

hep mutlu ol balımmmmmmmmmm

saol canım benim dün başlamıştı sevincim beşiktaşımla bugün de değer artışım gelince üstüne süpper oldu...

Elıfle aglastık gulustuk ...akasya ıle aynen duygularımızın tavan yaptıgı anlardı hepsı benım ıcten ıce umutla bekledıgım sonuctu bu... Rabbım bu kadar cok duayı ıcten yalvarmalarımızı gerı cevırmedı kabul ettı cok sukur...Benım guzel yureklı arkadasım annelrın en guzelı olacaksın tum kalbımle dualarımdasın araabbım keseyı gormeyı kalp atıslarını duymayı tekmelrı yeyıp saglıkla dunyaya getırıp kkucagına almayı da nasıp kısmet etsınn ben halay ekıbıne katılamadım kesede ınsaallah tek basıma halayı kuracagım bebEEemmmmm

AMİNNNNN....
şükür cemantacım...
bu arada senin randevudan bilgi alamadım kendi derdime düştüm..
aklımdasın unutmadım...

Canım beniiim teşekkür ederim

Benim durum henüz netlik kazanmadı kuşum,önümüzdeki hafta belli olacak inşallah:97:

Canımın içi face kullanmıyorum

Sizin için bir Camenta hesabı açmayı düşündüysemde sizin gercek hesaplarınıza haksızlık olur düşüncesiyle vazcaydım.

Yoksa bende çok isterim

niye haksızlık olsun... benimde yoktu açtım hemen ve bissürü güzel arkadaşım oldu..........

Canım benim ne güzel dilekler bunlar...
Hepsine kocaman bir AMİİNNNNNNNNNNNNN diyorumm...
Rabbimin izniyle o günlerde gelecek...
Dediğin gibi sevincimiz yarıda kalmasın önce...
:13:

Kız bende kocamı arayıp mujde verdımm sevındı adamcagızz tanımasa da anlıyor ne kadar yakın oldugumuzu bıldıgınden ...ınsaallah topıgımız de hamıs olmayan kalmayacak yenıler de hemen hamıs oluyor nasılsa Eee sıra bızde sanırım ana demırbasımız hamıs olduguna gore degıl mı ama

canım yeni girdim güzel haberlerini aldım.mutluluk gözyaşları dökyorum.allahım dualarımızı kabul etti çok şükür.bundan sonra keyfini çıkar hamişliğin.bizede dua et bol bol... çok çok tebrik ediyorum allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah öpüyorummmmm :36

tamam cicim bıraktım artık zaten ilaç saatim geldi kaç saattir tel ve pc başındayımmm...
biraz dinlenmeye çekilmem lazım...

ah canım yaaa demek o halinle dua ettin bana Allahrazı olsun...
çok şükür bak değerin katlanmış Allahın izniylede bişey olmayacak..
bu tür kanama yaşayan çok hamişimiz oldu...

kafani ve moralini bozma. insallah hersey cok guzel olacak. tabloda bugun testi yenileyecegin yaziyor. sonuc nedir egunalcim. epeydir giremiyordum.seni cok merak ettim canim.

sanırsam hamileyimm değerim 161 çıktı...

canııımmm sen halay ekibine elif aşkısı sayesinde katıldınn o namına kutladı saolsun...
canımsın yaaa...sayenizde bugünleride gördüm gece gündüz dualarınızdan eksik etmediniz beni...
hepinizden Allahrazı olsun semracım seni çok seviyorum taammıı..

Canım beniiim teşekkür ederim

Benim durum henüz netlik kazanmadı kuşum,önümüzdeki hafta belli olacak inşallah:97:

anladım canım..
napalım bir hafta daha bekleriz bizde zaten biz beklemeye alışığız dimiii...

vallahi çok duygulandım yaaa..
ağla ağla içim çıkacak...
saolun canım arkadaşlarım...
ilginizi sevginizi görmek nasıl güzel bir duygu inanın anlatamıyorum...
turginur bayıldım ama leylekineeee

bebeğin yükleniyorduuu,şimdi leylekle beraber yola çıktıııı,,gelicekkk 9 ay sonraa

canımm saolsın valla sabrın sonu selamet oldu sanırım..
pazartesiyide bi atlatsam bi ohhh diyecem...
çok teşekkür ediyorum ilgine..
etmemmi canım arkadaşlarıma dua bizi bizden iyi kimse anlayamaz o yüzden her daim aklımdasınız...

canım arkadaşlarımm ilaç saatim geldi azcık dinlenmeye çekileyimm çok hareketli birgündü ağrılarım var...
topikteyim ama yazamayabilirim bi süre...

anladım canım..
napalım bir hafta daha bekleriz bizde zaten biz beklemeye alışığız dimiii...

Aynen öyle canım...

Donmuş minik kuşlarıma kavuşmayı beklerken ağaç değil orman oldum resmen. :119:

Sekizi birden ordalar aylardır biliyorum,bekliyorum,onlar için uygun ortam oluşturmaya çalışıyorum.:97:

Allah vakti saati geldiğinde,en hayırlı gördüğü zamanda nasip etsin inşallah.

EGUNAL senin halinden anlıyoruzda eşin ne durumda acaba nası söyledin ona eminim ayakları yere basmıyordur ben bu hamilelik haberlerinde en çok eşlerin ilk tepkilerini merak ediyorum onlar nekadar çaktırmasada bizden daha zayıflar bu süreçte

kizlar ben kacirdim sanirim. aradim ama bulamadim. egunalin degeri iyi mi cikmis. gecmiste baktim ama bulamadim. biri bana yazsin lutfeeen . insallah guzeldir?

ben kk ile bebek istemeye bsladığım zamqanlarda tanıstım
cookk uzun bi süre kızgınlığımdan ugramadım
olmuyo diye yoksa baska bişey değil
gecen yıl tekrar girmey başladım ama yine hüsrana ugradım bu sefer basladım kk da geyik yapmaya
sanki biraz rahatlamıştım baska arkadaslarım olmustu ama hiçç bebek konuşmuyoduk dahada rahatladığımı düşünüyorum
şimdi buralara fazla yazmasamda bakıyorum arada önceden yazıştıklarımın bir çocu evlat ahibi olmus
ama benim elim kolum hala boımboş ne yapalım deyip cektik sineye
yani diyeceğim o ki
bir tarafım buruk aklıyo helede hep aynı seyleri konuşmak sonra hep birlikte umutlanmak ve hüzünlenmek cok canımı sıkıyor..
bazen cok bunalıyorum ama elimde değil engelleyemiyorum...

gelcek tabi semoşum senin koca göbüşlü halinide görücem inşallah.......

Güldennnn canımmmmmmmmmmmmm ne dicemmm ki bilemedimmmm çok mutluyummm çok sevindimmm canımmmmm sonunda şükürr yüzüne güldü güzel rabbim ay bi garip oldum :))))rabbim ne büyük yaaaa o yeterki ol desin işte bu çok mutluyumn inşallah kucağına almak nasip olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…