Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımm seni çok iyi anlıyorum ve bir çoğumuzda anlıyor ama sabırr sabırr ya sabır başka çare yok elbette herşeyin zamanı var seninde zamanın gelince bebeğini kucağına alacaksın bende 2010 dan beri sabır diyorum ama 7 senelik evliyim benimde bütün arkadaşlarımın çocukları okula başladı ben daha karnıma bile alamadım :) ama umudumu yitirmiyorum

yeni gördüm ya çok sevindimmm çok sükür ya maşaalah iyi sonuç almışsın çok tebrik ediyorum darısı başımıza inşaalah

haklısınn evett bazen ınsan kızıyor gırmek ıstemıyorr ama bu topikte boyle bısey yokk..yanıı canın yansa da arkadaslar saolsun cok destek oluyorlar....

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim siteye sayfalar çok birikmiş.Egunal çok sevindim senin adına inşallah sorunsuz sağlıklı mutlu geçer 9 ayın.Okuyamadığım başka güzel haberler varsa onlarada güzel dileklerimi gönderiyorum.Benim 3 yumurtam olabildi ikisi 18 birisi18,5 pazar günü yumurtalar toplanacak umarım her şey yolunda gider.Bu süreçte neler oluyor yardımcı olurmusunuz.Hepinize kooocaman sevgiler.

ben halay çekiyimm kimselere bırakmammm..
Sıpaa süründürdü bizi günlerdirrr..

ervaaaaaaaaaaaa kutlaaaaaaaaa tutmasınn kimse bugün biziiii

Kızzz çok tatlısınn elimiz ayağımız tutmuyor halennnnn..Ağlıyoruzzz gülüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Allhımm yarım bıraktırma bu sevincimiziii

Bence o bir minik kartalll olucakkk teyzoşuuu...

Ayy bende eşlik ediyimmm

Valla ben kalktım hemen kıldım canımm Rabbim kabul buyuraa..Ezan vaktide dualarımı okudum hepimizin adlarını sayarak yalvardım..İnşş herşey çok güzel olucakk canım benimm..

cansın sen aşksın sen...
nickinin altındaki pikaçaunun yazısını bile değiştirmişsin...
seni ne kadar çok sevdiğimi yazmama gerek yok aslında biliyorsun ama yinede yazmak istiyorummm..
SENİ ÇOK SEVİYORUM canım dostum kardeşim uzaklardaki diğer yarım(bunu senden çaldım)
bugün bi sarılaydım sana sıkı sıkı nasıl güzel olurdu...
çok sevindik dediğin gibi Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın...
pikaçuyada burdan sesleniyorum..
haydi pikaçu haydi pikaçu haydiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii
bu gazla o da gaza gelsin atağa kalksın inşallah...
seni mıncıklayarak öpüyoyummm...

ohh ask meskkk yerımm sızıııı

canımm işşallah sende güzel sonuçlar alırsınnn bi kutlamada sana yaparızzzz
amin canım allah razı olsun

su dan haberı olan var mı??
çok canım işden çıkınca gidip alacaz aradım sonuç öğrenmek için bu tür sonuçları telefonda bilgi vermiyolarmış ama ben okdar ümütli değilim çünkü eşim testi veriip eve gidince ordaki labarotuardaki çocuk eşimi aramış sizde herhangi bir sorun varmıydı dedmiş oda evet demiş büyük ihtimalle 00 çıktı adamda şok oldu aramak zorunda kaldım bakalım gidince görcez:18::18:

pazara gittim geldim aklım burdaydı ne bulduysam aldım geldimmmşimdi yemek yapma zamanı
şöle yakın olsakta hep beraber güldenimin bebişi kutlamaya yemeğe gitsekk ne güzel olurdu

canim cok sevindim bir kac iletini okumustum o an tek düsündügüm ne kadar metanetli güclü ve inancli oldugundu simdi ise rabbim sabrinin karsiligini verdi cok sükür hamdolsun insallah bu yasadigin sevinci tüm bekleyen arkadaslarimizinda tatmasi dilegi ile ayrica kocaman Masallah diyorum hamileyim diye yazdinmi sekerim varsa sayfasini yazda bakalim yoksa bekliyoruz yazini...

Cnm olumsuz düşünme lütfen Rabbim insallh senden de güzel hbr almayı nasip olsun

meraba ben de dün ilk kez A.Ü. ne gittim tüp bebek tedavisi için. benim de eşimde sperm azlığı vardı. iki kez zekai tahirde spermiogram yaptırdık ve daha sonra oradan memnun olmadığımız için oraya gitmeye karar verdik. ilk denememiz olacak ve hiçbir şey bilmiyoruz bu konu ile ilgili. bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. bu arada egunal senin de hamile olduğunu öğrendim tebrik ederim. Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin. bugün ilk olarak oraya gittik ve eşimden spermiogram testi aldılar. benden ultrasonografik muayene ve hormon tahlili istediler. salı günü de hsg rahim filmi çektireceğim. benim sormak istediğim şunlar: biz oraya gittiğimizde doktorla muhatap olmadık. sadece muayene odasından yönlendirdiler. onlarında hemşire olduğunu sanıyorum. acaba doktorun muayenehanesine mi gitmek lazım yoksa orda özel muayene mi olmak lazım. ya da kendiliğinden mi görüştürüyorlar. biz de tedavi aşamasında iyi bir hoca ile devam etmek istiyoruz ancak bunun nasıl yapacağımızı bugün anlayamadık. sadece bize eşimin sonuçlarını kaan aydosa gösterin dediler ancak o da sadece özel muayenehanede bakıyormuş, oradan neden yönlendirdiler anlayamadık. acaba rapor için bilerek mi yönlendiriyorlar. ve de süreç nasıl işliyor? rapor aldıktan sonra hemen tüp bebek tedavisine başlıyorlar mı? bu arada bize zekai tahir de aşılama yapmadan direkt tüp bebek dediler. bana geri dönerseniz çok memnun olurum. kusura bakmayın çok uzun yazdım . ilginize çok teşekkürler.

güldeeennn çoooooooook sevindim ama ben yaaaaaaa...........Allahım saglıkla kucagına almayı nasib etsin gülümmm...darısı bizim basımıza tez zamandaaaa....alışverişte seherdn aldım haberi çok sevindim cnmmm inanki..kendi bebişime ancak bu kadar sevinebilirdim yani.....

Cnm olumsuz düşünme lütfen Rabbim insallh senden de güzel hbr almayı nasip olsun
canım ama adam durup duruken niye arasınki demekki ters gidn birşeyler var bakalım hakkımızda hayırlsı ben gene toparlanırımda eşim nasıl olacak merak ediyorum çünkü kolay değil bazen iğne yapmayyı unutuyorduk akşamdan sabah sabah ben işe gitmeden kalkıp iğneyi hazırlayıp vurulup geri yatıyodu umutlarının tükenmesini istemiyorum ...........................

öncelikle hoşgeldin.... ben ve egunal ankarada başkent hastanesinde tedavi olduk... ve orda direk profla muhattap oluyosun. a.ü. de sistem nasıl işliyo bilmiyorum... aşılam bazı durumlarda yetersiz kalıyo, şansım düşük oldu için dr.um bana aşılamayı tavsiye etmemişti bizdede sperm azlığı var.... tedavinin aşamalrıyla ilgili ben ve diğer arkadaşlar sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz.... dilerim başarılı bir tedavi geçirir meleğine kavuşursun.....

TATLIMMmm uzulmee lutfenn yaaa..nelerr yasıyoruzz burdaa hepimizz ne mucizelerr goruyoruzzzz dur bakalımm allah buyukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…