ben kk ile bebek istemeye bsladığım zamqanlarda tanıstım
cookk uzun bi süre kızgınlığımdan ugramadım
olmuyo diye yoksa baska bişey değil
gecen yıl tekrar girmey başladım ama yine hüsrana ugradım bu sefer basladım kk da geyik yapmaya
sanki biraz rahatlamıştım baska arkadaslarım olmustu ama hiçç bebek konuşmuyoduk dahada rahatladığımı düşünüyorum
şimdi buralara fazla yazmasamda bakıyorum arada önceden yazıştıklarımın bir çocu evlat ahibi olmus
ama benim elim kolum hala boımboş ne yapalım deyip cektik sineye
yani diyeceğim o ki
bir tarafım buruk aklıyo helede hep aynı seyleri konuşmak sonra hep birlikte umutlanmak ve hüzünlenmek cok canımı sıkıyor..
Bazen cok bunalıyorum ama elimde değil engelleyemiyorum...
hangi merkzede başlıyorsun?
ben kk ile bebek istemeye bsladığım zamqanlarda tanıstım
cookk uzun bi süre kızgınlığımdan ugramadım
olmuyo diye yoksa baska bişey değil
gecen yıl tekrar girmey başladım ama yine hüsrana ugradım bu sefer basladım kk da geyik yapmaya
sanki biraz rahatlamıştım baska arkadaslarım olmustu ama hiçç bebek konuşmuyoduk dahada rahatladığımı düşünüyorum
şimdi buralara fazla yazmasamda bakıyorum arada önceden yazıştıklarımın bir çocu evlat ahibi olmus
ama benim elim kolum hala boımboş ne yapalım deyip cektik sineye
yani diyeceğim o ki
bir tarafım buruk aklıyo helede hep aynı seyleri konuşmak sonra hep birlikte umutlanmak ve hüzünlenmek cok canımı sıkıyor..
bazen cok bunalıyorum ama elimde değil engelleyemiyorum...
ben halay çekiyimm kimselere bırakmammm..
Sıpaa süründürdü bizi günlerdirrr..
Kızlar güldenimin sonucu 161 çıktı
Doktor 60-70 çıkmazsa ilaçları keseriz demiştii.Maşallah çok daha süper çıktı..Fikri olan varmı daktıra ulaşamıyoruz şu andaa..Değer iyi değilmii..
Allahım sana hamd ve şükürlerimizi sunuyoruzzz..
Bu mübarek günde bizi sevindirdinn..
İnşş su arkadaşımızdan da güzel haberler alıp bugünü bayram yerine çevireceğizz..
Güldenimde doktoruna ulaşıp rahatlasak daha da süper olucakkk..İçimm titriyorr halennn
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarr gülden hulusi hoca ile konuşmuşşş..
Değerin mikemmel demişş
Pazartesi testtekrarı Allahın izni ile veeeeeeeee sonrada sıra keseye gelicekk...
Rabbim sevincimizi yarım bırakma diye ağlıyorummmmmmmmmmmmmmm..
Allahım bu nasıl bir mutluluk yaaaaaaaaaaa..
ervaaaaaaaaaaaa kutlaaaaaaaaa tutmasınn kimse bugün biziiii
Kızzz çok tatlısınn elimiz ayağımız tutmuyor halennnnn..Ağlıyoruzzz gülüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Allhımm yarım bıraktırma bu sevincimiziii
Bence o bir minik kartalll olucakkk teyzoşuuu...
Ayy bende eşlik ediyimmm
Canımın taaaaa içi..
Bu kadar insan burada aynı şeyleri yaşıyoruz seninle birlikte..
Ama hayal ediyorumda şu anda içinde minik bir can taşıyor olmayı düşünmek bilmek bile anlatılmaz yaşanır eminim..
Hepimizin ortak duasıı Rabbim sevincimizi yarım bıraktırmasınn..İnş sabırla dualarla bu günleri gördükkk..
Geriside gelicekkk Allahın izni ileee..
Valla ben kalktım hemen kıldım canımm Rabbim kabul buyuraa..Ezan vaktide dualarımı okudum hepimizin adlarını sayarak yalvardım..İnşş herşey çok güzel olucakk canım benimm..
cansın sen aşksın sen...
nickinin altındaki pikaçaunun yazısını bile değiştirmişsin...
seni ne kadar çok sevdiğimi yazmama gerek yok aslında biliyorsun ama yinede yazmak istiyorummm..
SENİ ÇOK SEVİYORUM canım dostum kardeşim uzaklardaki diğer yarım(bunu senden çaldım)
bugün bi sarılaydım sana sıkı sıkı nasıl güzel olurdu...
çok sevindik dediğin gibi Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın...
pikaçuyada burdan sesleniyorum..
haydi pikaçu haydi pikaçu haydiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii
bu gazla o da gaza gelsin atağa kalksın inşallah...
seni mıncıklayarak öpüyoyummm...
amin canım allah razı olsuncanımm işşallah sende güzel sonuçlar alırsınnn bi kutlamada sana yaparızzzz
çok canım işden çıkınca gidip alacaz aradım sonuç öğrenmek için bu tür sonuçları telefonda bilgi vermiyolarmış ama ben okdar ümütli değilim çünkü eşim testi veriip eve gidince ordaki labarotuardaki çocuk eşimi aramış sizde herhangi bir sorun varmıydı dedmiş oda evet demiş büyük ihtimalle 00 çıktı adamda şok oldu aramak zorunda kaldım bakalım gidince görcezsu dan haberı olan var mı??
amin canım allah razı olsun
çok canım işden çıkınca gidip alacaz aradım sonuç öğrenmek için bu tür sonuçları telefonda bilgi vermiyolarmış ama ben okdar ümütli değilim çünkü eşim testi veriip eve gidince ordaki labarotuardaki çocuk eşimi aramış sizde herhangi bir sorun varmıydı dedmiş oda evet demiş büyük ihtimalle 00 çıktı adamda şok oldu aramak zorunda kaldım bakalım gidince görcez:18::18:
su dan haberı olan var mı??
canım ama adam durup duruken niye arasınki demekki ters gidn birşeyler var bakalım hakkımızda hayırlsı ben gene toparlanırımda eşim nasıl olacak merak ediyorum çünkü kolay değil bazen iğne yapmayyı unutuyorduk akşamdan sabah sabah ben işe gitmeden kalkıp iğneyi hazırlayıp vurulup geri yatıyodu umutlarının tükenmesini istemiyorum ...........................Cnm olumsuz düşünme lütfen Rabbim insallh senden de güzel hbr almayı nasip olsun
meraba ben de dün ilk kez A.Ü. ne gittim tüp bebek tedavisi için. benim de eşimde sperm azlığı vardı. iki kez zekai tahirde spermiogram yaptırdık ve daha sonra oradan memnun olmadığımız için oraya gitmeye karar verdik. ilk denememiz olacak ve hiçbir şey bilmiyoruz bu konu ile ilgili. bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. bu arada egunal senin de hamile olduğunu öğrendim tebrik ederim. Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin. bugün ilk olarak oraya gittik ve eşimden spermiogram testi aldılar. benden ultrasonografik muayene ve hormon tahlili istediler. salı günü de hsg rahim filmi çektireceğim. benim sormak istediğim şunlar: biz oraya gittiğimizde doktorla muhatap olmadık. sadece muayene odasından yönlendirdiler. onlarında hemşire olduğunu sanıyorum. acaba doktorun muayenehanesine mi gitmek lazım yoksa orda özel muayene mi olmak lazım. ya da kendiliğinden mi görüştürüyorlar. biz de tedavi aşamasında iyi bir hoca ile devam etmek istiyoruz ancak bunun nasıl yapacağımızı bugün anlayamadık. sadece bize eşimin sonuçlarını kaan aydosa gösterin dediler ancak o da sadece özel muayenehanede bakıyormuş, oradan neden yönlendirdiler anlayamadık. acaba rapor için bilerek mi yönlendiriyorlar. ve de süreç nasıl işliyor? rapor aldıktan sonra hemen tüp bebek tedavisine başlıyorlar mı? bu arada bize zekai tahir de aşılama yapmadan direkt tüp bebek dediler. bana geri dönerseniz çok memnun olurum. kusura bakmayın çok uzun yazdım . ilginize çok teşekkürler.
canım ama adam durup duruken niye arasınki demekki ters gidn birşeyler var bakalım hakkımızda hayırlsı ben gene toparlanırımda eşim nasıl olacak merak ediyorum çünkü kolay değil bazen iğne yapmayyı unutuyorduk akşamdan sabah sabah ben işe gitmeden kalkıp iğneyi hazırlayıp vurulup geri yatıyodu umutlarının tükenmesini istemiyorum ...........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?