öncelikle hoşgeldin.... ben ve egunal ankarada başkent hastanesinde tedavi olduk... ve orda direk profla muhattap oluyosun. a.ü. de sistem nasıl işliyo bilmiyorum... aşılam bazı durumlarda yetersiz kalıyo, şansım düşük oldu için dr.um bana aşılamayı tavsiye etmemişti bizdede sperm azlığı var.... tedavinin aşamalrıyla ilgili ben ve diğer arkadaşlar sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz.... dilerim başarılı bir tedavi geçirir meleğine kavuşursun.....
hoşgeldinnnn sende aramızaamerhabalar ben dün aranıza katıldım bu arada egunal seni tebrik ediyorum allah bizlerede nasip eder inşallah.
kızlarr ben cıkıyorumm hepinizee iyi tatillerr..güldenn tekrarr cok sevındığımı solemek istiyorumm canımm..optum hepinizii hoşçakalınn
Sanırım kafanda bır suru soru ısaretıyle baslamıssın tedavıye yazdıklarını okurken. Kendımı hatırladım benım de tup bebek seruvenım hsg fılmı sonucumla baslamıstı ben ılk hsg fılmınde tuplerım tıkalı oldugu ıcın cok kotu olsdum agrım cok oldu ve. 2. Gun ateslendım.. Sonra laporoslkopı. Ile tuplerımm alındı.. San tek dıyecegım ınsaallah sorun neyse en kısa zamnda tespıt edılır ve ne yaptıgını bılen bır doktorla bu zor yola gırersınız.. Allah yar ve yardımcın olsun lutfen doktorunla cok ıyı konus anlat ve ne yaptıgını bılen bır hekımle basla tedavıne hayatım hsg sonucuna gore asamalrın ve tedavı yolunbelırlenır canımöncelikle bana geri döndüğün için teşekkür ederim sana cnm.salı günü hsg yaptırıcam ondan sonra süreç nasıl işliyor hiçbir şey bilmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı
EGUNAL senin halinden anlıyoruzda eşin ne durumda acaba nası söyledin ona eminim ayakları yere basmıyordur ben bu hamilelik haberlerinde en çok eşlerin ilk tepkilerini merak ediyorum onlar nekadar çaktırmasada bizden daha zayıflar bu süreçte
dınlen canım sen gorusuruz sonraaaaaaaaa
dıkakt et kendıne kusummmmmmmm
yeni degerin nedir egunal? merak ediyorum insallah guzel haberler verirsin...
Güldennnn canımmmmmmmmmmmmm ne dicemmm ki bilemedimmmm çok mutluyummm çok sevindimmm canımmmmm sonunda şükürr yüzüne güldü güzel rabbim ay bi garip oldum :))))rabbim ne büyük yaaaa o yeterki ol desin işte bu çok mutluyumn inşallah kucağına almak nasip olsun....
yeni gördüm ya çok sevindimmm çok sükür ya maşaalah iyi sonuç almışsın çok tebrik ediyorum darısı başımıza inşaalah
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim siteye sayfalar çok birikmiş.Egunal çok sevindim senin adına inşallah sorunsuz sağlıklı mutlu geçer 9 ayın.Okuyamadığım başka güzel haberler varsa onlarada güzel dileklerimi gönderiyorum.Benim 3 yumurtam olabildi ikisi 18 birisi18,5 pazar günü yumurtalar toplanacak umarım her şey yolunda gider.Bu süreçte neler oluyor yardımcı olurmusunuz.Hepinize kooocaman sevgiler.
bugun ne guzel bı gun yaaaa..esimde bana cıcek gondermıssss ne hıkmetseee
tebrikler canım ya çok sevindm
merhabalar ben dün aranıza katıldım bu arada egunal seni tebrik ediyorum allah bizlerede nasip eder inşallah.
pazara gittim geldim aklım burdaydı ne bulduysam aldım geldimmmşimdi yemek yapma zamanı
şöle yakın olsakta hep beraber güldenimin bebişi kutlamaya yemeğe gitsekk ne güzel olurdu
canim cok sevindim bir kac iletini okumustum o an tek düsündügüm ne kadar metanetli güclü ve inancli oldugundu simdi ise rabbim sabrinin karsiligini verdi cok sükür hamdolsun insallah bu yasadigin sevinci tüm bekleyen arkadaslarimizinda tatmasi dilegi ile ayrica kocaman Masallahdiyorum hamileyim diye yazdinmi sekerim varsa sayfasini yazda bakalim yoksa bekliyoruz yazini...
güldeeennn çoooooooook sevindim ama ben yaaaaaaa...........Allahım saglıkla kucagına almayı nasib etsin gülümmm...darısı bizim basımıza tez zamandaaaa....alışverişte seherdn aldım haberi çok sevindim cnmmm inanki..kendi bebişime ancak bu kadar sevinebilirdim yani.....
kızlarr ben cıkıyorumm hepinizee iyi tatillerr..güldenn tekrarr cok sevındığımı solemek istiyorumm canımm..optum hepinizii hoşçakalınn
Canım sonucun haaaarrika çıkmış çok sevindim. Allahım mucizesini gösterdi, dinlenmeye devam, işe falan girişme sakın,:13:
canımm hoşgeldinnnsemra,pelin,birsen,elif siz nasılsınız canlar. ben bugün bi kuaföre gittim dbim gelmişti şöle bi yenilendim geldim bu ara topiğe fazla giremedim misafir trafiğim yoğundu. bi de girince onu bunu araştırayım derken canım sıkılıyo üzülüyorum hep dedim ara veriyim ama face den hep takip ediyorum sizleriii,güldenciğin şerefine de sızıyım dedim topike
Canım toparlanabılldın mı bıraz topıgımızın nazlı cıcegı senın bebıslerın gelmeden once tam anlamıyla tadılat yaptırtıyor eve baksana pek bılmıs olacalklar ınsallah Allah yardımcın olsun bıtanem
ben gelddddiiiiiiiiiimmmmmm
gülden senin için çok mutluyum cnm yhaaaa bak sakın kendini yorma hassas bebeciklerini küstürme yat dinlen anneleri, bu sene sana anneler günü hediyesi veriyolar bak cnm Allahım kucağına da almanı nasip edicek inşşşşş
eşine nasıl söyledin nasıl tepki verdi çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?