Tüp Bebek Günlüğümüz !

öncelikle bana geri döndüğün için teşekkür ederim sana cnm.salı günü hsg yaptırıcam ondan sonra süreç nasıl işliyor hiçbir şey bilmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı

kızlarr ben cıkıyorumm hepinizee iyi tatillerr..güldenn tekrarr cok sevındığımı solemek istiyorumm canımm..optum hepinizii hoşçakalınn

Canım sonucun haaaarrika çıkmış çok sevindim. Allahım mucizesini gösterdi, dinlenmeye devam, işe falan girişme sakın, :13:

maşallah arkadaşım inşallah sevincimiz kat kat artar sağlıkla devam eder hamişliğin sağlıkla kucağına alırsın kuzunu gözün aydın arkadaşım seni çok öpüyorum

merhabalar ben dün aranıza katıldım bu arada egunal seni tebrik ediyorum allah bizlerede nasip eder inşallah.
hoşgeldinnnn sende aramızaa
kızlarr ben cıkıyorumm hepinizee iyi tatillerr..güldenn tekrarr cok sevındığımı solemek istiyorumm canımm..optum hepinizii hoşçakalınn

hadi bakalım güzel gözlümm ii tatiller sanaa

canlar ben cıkıyorum ıyı tatıler bu haftada yokum aranızda
su senı cok merak ettım sonuc ne acabaaaa:18::18:
anam tasınıyo demsıımdır 100 kere ona yardıma gıdecem haftayada bu haftada o yuzdne benı mazur gorun optum hepınızı

ben gelddddiiiiiiiiiimmmmmm
gülden senin için çok mutluyum cnm yhaaaa bak sakın kendini yorma hassas bebeciklerini küstürme yat dinlen anneleri, bu sene sana anneler günü hediyesi veriyolar bak cnm Allahım kucağına da almanı nasip edicek inşşşşş

öncelikle bana geri döndüğün için teşekkür ederim sana cnm.salı günü hsg yaptırıcam ondan sonra süreç nasıl işliyor hiçbir şey bilmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı
Sanırım kafanda bır suru soru ısaretıyle baslamıssın tedavıye yazdıklarını okurken. Kendımı hatırladım benım de tup bebek seruvenım hsg fılmı sonucumla baslamıstı ben ılk hsg fılmınde tuplerım tıkalı oldugu ıcın cok kotu olsdum agrım cok oldu ve. 2. Gun ateslendım.. Sonra laporoslkopı. Ile tuplerımm alındı.. San tek dıyecegım ınsaallah sorun neyse en kısa zamnda tespıt edılır ve ne yaptıgını bılen bır doktorla bu zor yola gırersınız.. Allah yar ve yardımcın olsun lutfen doktorunla cok ıyı konus anlat ve ne yaptıgını bılen bır hekımle basla tedavıne hayatım hsg sonucuna gore asamalrın ve tedavı yolunbelırlenır canım

semra,pelin,birsen,elif siz nasılsınız canlar. ben bugün bi kuaföre gittim dbim gelmişti şöle bi yenilendim geldim bu ara topiğe fazla giremedim misafir trafiğim yoğundu. bi de girince onu bunu araştırayım derken canım sıkılıyo üzülüyorum hep dedim ara veriyim ama face den hep takip ediyorum sizleriii,güldenciğin şerefine de sızıyım dedim topike

Canım toparlanabılldın mı bıraz topıgımızın nazlı cıcegı senın bebıslerın gelmeden once tam anlamıyla tadılat yaptırtıyor eve baksana pek bılmıs olacalklar ınsallah Allah yardımcın olsun bıtanem

valla şekerim eşimle sabah arabada hiç konuşmadım ağzımdan tek kelime çıkmadı evede öyle geldim sonra sonucu alınca aradım yine durgun bi sesle kötü bi haber bekliyodu sonucu deyince sanki başkasının haberini almış gibi oooo hayırlı olsun tebrik ederim falan gibi enteresan cümleler kurdu bu da onun ne kadar şokta olduğunu gösteriyodu zaten...henüz ikimizde anlayamadık bi de o kadar zor günler ve olmazlardan sonra bu değeri görünce ikimizde de bi pazartesi olsun da sonucu görelim mantığındayız...henüz o havaya tam giremedik yani..

dınlen canım sen gorusuruz sonraaaaaaaaa
dıkakt et kendıne kusummmmmmmm

yeni degerin nedir egunal? merak ediyorum insallah guzel haberler verirsin...

161.45 değerim..

saol canım benimm Allahın izniyle bugünüde atlattık sıra pazartesiye geldi...
Rabbim evlat hasreti çeken tüm arkadaşlarıma bu günleri göstersin inşallah...

yeni gördüm ya çok sevindimmm çok sükür ya maşaalah iyi sonuç almışsın çok tebrik ediyorum darısı başımıza inşaalah

teşekkürler canım..
evet darısı tüm isteyenlere olsun..

Amiinnn kuzum...
oh maşallahh opu ya az kalmış..
Rabbim yardımcın olsun...

bugun ne guzel bı gun yaaaa..esimde bana cıcek gondermıssss ne hıkmetseee

ooooo süpperrr bu ne incelikkk...

tebrikler canım ya çok sevindm

teşekkürler canım...

merhabalar ben dün aranıza katıldım bu arada egunal seni tebrik ediyorum allah bizlerede nasip eder inşallah.

Amiinn canım Rabbim herkese nasip etsin...
çok saol..

pazara gittim geldim aklım burdaydı ne bulduysam aldım geldimmmşimdi yemek yapma zamanı
şöle yakın olsakta hep beraber güldenimin bebişi kutlamaya yemeğe gitsekk ne güzel olurdu

he valla şimdi toplaşıp yemeğe gitsek ne kadar güzel olardııı..

hep diyorum Rabbim neyler neylerse güzel eyler...
sonu ne olur bilmem ama olmadıysa yine ondan dileyecem isteyecem bebeğimi...
yok canım daha hamileyimm diye yazmadım sanki daha erken gibi geliyo..
pazartesiyide bi atlatayım o zaman yazarım Allahın izniyle..

evet canım valla hepberaber pek bi sevindirik olduk..
Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın...
biliyorum canım yüreğinden sevincimi paylaştığını..

güle güleeeee...mucckkkk...

Canım sonucun haaaarrika çıkmış çok sevindim. Allahım mucizesini gösterdi, dinlenmeye devam, işe falan girişme sakın, :13:

sanırım bir mucizeye doğru ilerliyorummm...
inanamıyorum ama güzel gidiyor herşey...
iş güç yapmam canım annem yarın gelecek saolsun ütülerim ev işlerim var onlara el atacak...

SU1838 in sevalimizin eşinin 0 çıkan değerleri tedaviden sonra 10 milyon olmuş...
şu an çok mutlu şükürler olsun Yarabbim...

canımm hoşgeldinnnii yaptın geldinn özledim walla seniii

canımm benimmm ew öle halısız bom boş duruo yıkamadalar zaten parkeler değişmeden dip buçak temizlik yapmam.sigortacılar son bi kez gelip bakcaklar o yüzden değiştiremioz daha..aynen aslında bu ewimden taşıncam yeni ewe ama orayı beklemesinler daha öncede gelebilirler
aslında bugün bi değişik ruh halim ağlamakla gülmek arasında bi haldeyim.heran musluklarım açılabilir

canım benimmmmmmmm gözün aydın...... öteki taraftada yazdığım gibi 23 nisan şarkıma devam ediyorum..... sanki en sevinçli en mutlu gün....bugün 23 nisan hep neşeyle doluyor insan....... allahım hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah..... topik tarihimizin en güzel günü oldu........

canım benimmmmmmmm gözün aydın...... öteki taraftada yazdığım gibi 23 nisan şarkıma devam ediyorum..... sanki en sevinçli en mutlu gün....bugün 23 nisan hep neşeyle doluyor insan....... allahım hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah..... topik tarihimizin en güzel günü oldu........

ee kızlar hadii.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! listeyi neden yenilemiyorsunuz? hamile listemizi daha kalabalık görmek istiyoruz.
egunal ve gökyüzü hamile listesine davet ediyoruz sizi

Canım benim
Haberini şimdi okudum. Sevincimi anlatmaya kelimeler yetmez İnan. Otobüste olmasam sevinçten ağlayacağım o derece.
Zor olan süreci atlattiniz esinle sıra keyfini sürmekte :)
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip eder inşallah

Oley yaaaaaa

Yarın hidirellez ve sen ilan etmesende artık HAMİSSİN
Bilirsin hamilelerin duası kabul olur derler
Bizlere bol bol dua et olur mü güzel yürekli arkadasım.....

canııımmm beniimmmm
valla seni gördüm yüzümde bir tebessüm belirdi
gayet dikkatli davranıyorum canım..
annemde yardıma gelecek zaten..
valla doğru dedin anneler günü hediyesi olacak inşallah..

eşine nasıl söyledin nasıl tepki verdi çok merak ediyorum

canımcım aynen şöyle oldu...
tel ettim durgun bir ses tonuyla değerim 161 dedim başta anlamadı çünkü kötü bişeymiş gibi söyleyince anlamadım bi daha söylermisin dedi söyledim...ooooo hayırlı olsun tebrik ederim dedi sanki durumun kendisiyle bi alakası yokta arkadaşından bi haber almış onu tebrik ediyooo..bunun gibi cümleler sarfedince şokta olduğunu anladım zaten..iyimisin dedimm valla aşkım gözümüzaydın çok şükür dedi bi de pazartesi olsun güzel bi değer gelsin iyice rahatlayacaz dedi..yani anlayacağın hala tam kaptıramadık kendimizi hala temkinliyiz...

gülden bide 45in varmı sonunda ayyy bunuda kutlayalım
eşinde daha ağır takılır sende üzülme diye adam havalarada uçamadı bide böyle mantıklı eşi varkene
neyse p.tesi tam olsun tam sevinin inşaallah ..ama sesin bugün daha iydi yinede hala için pırpırdı..
geçicek tam olucka sende altın harflerle yazıcan hamileyim diye..ayyys nein kutlama haftayada devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…