Tüp Bebek Günlüğümüz !

deger yükselsin kutlayalım , ptesi olsun kutlayalım , kese görünsün kutlayalım derken oooooo çocuk doğacak arkadaslar.

Cananyaka sarı kelebegım senı cok ozledım ıyıyım ne olsun serap da dondu ıstanbula tekrar gorusuruz ınsaallah en kısazamanda b ben son olarak doktor randevum guzel gectı adet olmayı beklıyorun takıp edıp dırek transfer yapılacak amelyattan vazgectık ınsaallah tutunacakk duruma gelebır rahmım dıyoruz sen de salım kfayla baslarsın ınsaallah en oneml sorunu ogrendıgıne gore. Bole bacım stresı bıraktım tevekkulle zamanımın gelmesını beklıyorum
SU1838 in sevalimizin eşinin 0 çıkan değerleri tedaviden sonra 10 milyon olmuş...
şu an çok mutlu şükürler olsun Yarabbim...
Iste bu da sper haberlere bır yenısını dha ekledı ınsaallah tedavıye baslayıp en kısa zamnda sonuc alırlar

ee kızlar hadii.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! listeyi neden yenilemiyorsunuz? hamile listemizi daha kalabalık görmek istiyoruz.
egunal ve gökyüzü hamile listesine davet ediyoruz sizi

canım valla şimdi el atacam ama ben kendimi pazartesi günü alacağım sonuca göre eklemek istiyorum listeye..
gökyüzünü ekleyecem şimdi..

canıımmm çok teşekkür ediyorum...
dua etmezmiyimmm...
pazartesi günü değerimden sonra hamileyim yazabilirim ancak...
valla o kadar temkinli olmaya alışmışımki yaşadıklarımdan sonra ohhh deyip sefasını süremiyorum hemen..
Rabbim bütün arkadaşlarıma nasip etsin...

ya gülden bak siz temkinli davrandıkça bebede temkinli ilerliyorrr
aaaa biraz heyecandan bişi olmaz yaşa anın taıdnı çıkarda adamda çıkarsın senin yüzünden zaten nasıl dediysen 161
ya yapı meselesi işte

deger yükselsin kutlayalım , ptesi olsun kutlayalım , kese görünsün kutlayalım derken oooooo çocuk doğacak arkadaslar.

yanii..şöyle düşünelim normalde 9 çıkan değeri unutalım.
.13.gün 25 iydi yani pozitfi..geç tutu bebiş..15.gün 161.45 süpper zaten..
bence hafatya kese bile görücez belkide..çifte kutlamayada devam
ya egunal şuan kendi yaşıyo ya napsın başkasına verdiği desteği kendine tam veremiyor :26:

Son düzenleme:
Bizlerle ilgili güzel haberlerde Gülden hemen kutlama alayını kuruyordu
Gülden için kutlama tertip edecek babayigit yok mü bu topikte yaaaa
Halay çeken yüz bende görünmüyor başlatamiyorum halayı
Hadi biriniz başlatın da bizde eşlik edelim

TATLIMMmm uzulmee lutfenn yaaa..nelerr yasıyoruzz burdaa hepimizz ne mucizelerr goruyoruzzzz dur bakalımm allah buyukk
sagol canım benım

SU1838 in sevalimizin eşinin 0 çıkan değerleri tedaviden sonra 10 milyon olmuş...
canım benim kusura bakma telefondada pek konuşamadım

sağol canım aradaşım amin rabbim herkese güzel haberler aldırsın

kız kutlanmazmı 30 sayfa boyunca kutladık öğle saatleri yazılanlara bak....... ama senin için bida kutlayalım

cnmmm ben iyiyim sen nasılsın..haberler bana acaip moral oldu hemen tedaviye baslamak istiyorumm...sende ohhh kuaföre gitmişsin güzelliğine güzellik katmışsın yarasınn...bnde alışveriş mode oldum bugün çok yoruldum eve geldimyemek yaptım..böyle işte cnmmm

maaşşallahhhh

canım biraz gerilere git biz baya bi kutlama yaptık
hiç arkadaşımızı kutlamazmıyızzz bizzz

SUUUUU...çok sevindin tatlım..rabbime şükürler olsun yaa...
artık stresi bırak bebişin yakınd agelicek sen de bi sorun varmı bilmiyorum ama ben bunu hep dedim erkek infertilitesinde
tıp daha fazla ilerliyor yani herşey sağlıklı olduktan sonra bikaç sağlıkı embyo oluştumu rabbimde ol dedimi olucak inşaallah...
öenmli olan kadının rahminde çok organ var onlar sağlıklı olsun yeterki...ben sebepsizim ve işim daha da zor valla...

Son düzenleme:
eşimle bu güzel günü kutlayalım dedik biz çamlıcada yemege gidiyoruz hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
kız kutlanmazmı 30 sayfa boyunca kutladık öğle saatleri yazılanlara bak....... ama senin için bida kutlayalım

Canım gecmisiokumaya başladım Gülden in sonucunu öğrendikten sonra devam etmedim
Gecmisi oku oku bitmiyor ki :)
Ayrıca benim i in tekrar kutladığın için teşekkürler
Ne de olsa fazla kutlama göz çıkarmaz değil mı :))))

rabbim en kısa zamanda millstoneninde pikocasını çoğaltsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ohh süper valla buluşalım bidaaha ne zaman derseniz uçar gelirim ben ama bu sefer bu tarafta olsun yahuuu
ayy kuzum inş ameliyata gerek kalmadan tutunacak duruma gelir de transferin hayırlısıyla yapılır bak heycan yaptım haaa bnm bundan haberim yoktu desene bnden önce transferi yapcan inşşş. satış yaptın heeee şaka kuzum şaka inş olsun da hemen olsun keşke bn de azcık kafamı toplayıp temmuz ağustos gbi tekrar deniycem

evet canım var..161.45
valla tam havaya giremedik..
ilk test günü çok eğlenceli umutlu mutlu gitmiştik 9.16 yı alınca ondan beri hiç bişeye sevinemez olduk..
e haliylede acabalarla ilerliyoruz...

doğru dedin he
yazayım bende hamişler listesine adımı barii...

he he hee
benim temkinli oluşumdan yani kuzumun ağırdan alışı
valla gayet sakin dedim 161 çıkmış diye...
biz asıl pazartesine saklıyoruz sevincimizi o zaman bi patlama olacak...

sanırım anası mutlu olduğu için olsa gerek benim sakin kızım tepinmekten yoruldu bugün:)))))

oyyy yerim ben onu yaaa gülden teyzesine sevindi paylaşıyoo iştee...
tekmele teyzoş tekmeleee

evet canım herşey yolunda ve böyle artışla giderse haftaya keseyi görebilirim Allahın izniyle..
kendime ne destekler veriyorum pozitif olmak için siz bilmezsiniz..
bi düşün canım taaaa e2 değerlerimden bugüne herşeyim zor oldu hiç salmadım bırakmadım kendimi hep bi ucundan tuttum umudun şimdide öyleyim bakalım Rabbim sonumuzu güzel eylesin..

kız aman kızlara kutlama deme 30 sayfa kutlama yaptılar onlara teşekkür etmekle geçti günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…