Cananyaka sarı kelebegım senı cok ozledım ıyıyım ne olsun serap da dondu ıstanbula tekrar gorusuruz ınsaallah en kısazamanda b ben son olarak doktor randevum guzel gectı adet olmayı beklıyorun takıp edıp dırek transfer yapılacak amelyattan vazgectık ınsaallah tutunacakk duruma gelebır rahmım dıyoruz sen de salım kfayla baslarsın ınsaallah en oneml sorunu ogrendıgıne gore. Bole bacım stresı bıraktım tevekkulle zamanımın gelmesını beklıyorumsemra,pelin,birsen,elif siz nasılsınız canlar. ben bugün bi kuaföre gittim dbim gelmişti şöle bi yenilendim geldim bu ara topiğe fazla giremedim misafir trafiğim yoğundu. bi de girince onu bunu araştırayım derken canım sıkılıyo üzülüyorum hep dedim ara veriyim ama face den hep takip ediyorum sizleriii,güldenciğin şerefine de sızıyım dedim topike
Iste bu da sper haberlere bır yenısını dha ekledı ınsaallah tedavıye baslayıp en kısa zamnda sonuc alırlarSU1838 in sevalimizin eşinin 0 çıkan değerleri tedaviden sonra 10 milyon olmuş...
şu an çok mutlu şükürler olsun Yarabbim...
ee kızlar hadii.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! listeyi neden yenilemiyorsunuz? hamile listemizi daha kalabalık görmek istiyoruz.
egunal ve gökyüzü hamile listesine davet ediyoruz sizi
Canım benim
Haberini şimdi okudum. Sevincimi anlatmaya kelimeler yetmez İnan. Otobüste olmasam sevinçten ağlayacağım o derece.
Zor olan süreci atlattiniz esinle sıra keyfini sürmekte :)
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip eder inşallah
Oley yaaaaaa
Yarın hidirellez ve sen ilan etmesende artık HAMİSSİN
Bilirsin hamilelerin duası kabul olur derler
Bizlere bol bol dua et olur mü güzel yürekli arkadasım.....
deger yükselsin kutlayalım , ptesi olsun kutlayalım , kese görünsün kutlayalım derken oooooo çocuk doğacak arkadaslar.
sagol canım benımTATLIMMmm uzulmee lutfenn yaaa..nelerr yasıyoruzz burdaa hepimizz ne mucizelerr goruyoruzzzz dur bakalımm allah buyukk
canım benim kusura bakma telefondada pek konuşamadımSU1838 in sevalimizin eşinin 0 çıkan değerleri tedaviden sonra 10 milyon olmuş...
sağol canım aradaşım amin rabbim herkese güzel haberler aldırsıncanım benimmmmmmmm gözün aydın...... öteki taraftada yazdığım gibi 23 nisan şarkıma devam ediyorum..... sanki en sevinçli en mutlu gün....bugün 23 nisan hep neşeyle doluyor insan....... allahım hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah..... topik tarihimizin en güzel günü oldu........
Bizlerle ilgili güzel haberlerde Gülden hemen kutlama alayını kuruyordu
Gülden için kutlama tertip edecek babayigit yok mü bu topikte yaaaa
Halay çeken yüz bende görünmüyor başlatamiyorum halayı
Hadi biriniz başlatın da bizde eşlik edelim
ben gelddddiiiiiiiiiimmmmmm
gülden senin için çok mutluyum cnm yhaaaa bak sakın kendini yorma hassas bebeciklerini küstürme yat dinlen anneleri, bu sene sana anneler günü hediyesi veriyolar bak cnm Allahım kucağına da almanı nasip edicek inşşşşş
maaşşallahhhhSU1838 in sevalimizin eşinin 0 çıkan değerleri tedaviden sonra 10 milyon olmuş...
kız kutlanmazmı 30 sayfa boyunca kutladık öğle saatleri yazılanlara bak....... ama senin için bida kutlayalım
Cananyaka sarı kelebegım senı cok ozledım ıyıyım ne olsun serap da dondu ıstanbula tekrar gorusuruz ınsaallah en kısazamanda b ben son olarak doktor randevum guzel gectı adet olmayı beklıyorun takıp edıp dırek transfer yapılacak amelyattan vazgectık ınsaallah tutunacakk duruma gelebır rahmım dıyoruz sen de salım kfayla baslarsın ınsaallah en oneml sorunu ogrendıgıne gore. Bole bacım stresı bıraktım tevekkulle zamanımın gelmesını beklıyorum
Iste bu da sper haberlere bır yenısını dha ekledı ınsaallah tedavıye baslayıp en kısa zamnda sonuc alırlar
rabbim en kısa zamanda millstoneninde pikocasını çoğaltsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gülden bide 45in varmı sonunda ayyy bunuda kutlayalım
eşinde daha ağır takılır sende üzülme diye adam havalarada uçamadı bide böyle mantıklı eşi varkene
neyse p.tesi tam olsun tam sevinin inşaallah ..ama sesin bugün daha iydi yinede hala için pırpırdı..
geçicek tam olucka sende altın harflerle yazıcan hamileyim diye..ayyys nein kutlama haftayada devam
deger yükselsin kutlayalım , ptesi olsun kutlayalım , kese görünsün kutlayalım derken oooooo çocuk doğacak arkadaslar.
ya gülden bak siz temkinli davrandıkça bebede temkinli ilerliyorrr
aaaa biraz heyecandan bişi olmaz yaşa anın taıdnı çıkarda adamda çıkarsın senin yüzünden zaten nasıl dediysen 161
ya yapı meselesi işte
sanırım anası mutlu olduğu için olsa gerek benim sakin kızım tepinmekten yoruldu bugün:)))))
yanii..şöyle düşünelim normalde 9 çıkan değeri unutalım.
.13.gün 25 iydi yani pozitfi..geç tutu bebiş..15.gün 161.45 süpper zaten..
bence hafatya kese bile görücez belkide..çifte kutlamayada devam
ya egunal şuan kendi yaşıyo ya napsın başkasına verdiği desteği kendine tam veremiyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?