Tüp Bebek Günlüğümüz !

Su çok teşekkür ederim canım, korku değil aslında şu an çok ağrım var bunun üzerine iyi bir sonuç almak istiyor insan.Sen nasılsın transferin oldu mu ya da tedavidemisin?

İns. Yarın guzel haberler alırsın. Ağrıli gecti demek :/ Neyse atlattın sonu guzel olur nsallahh bende bı atlatabilsemmm:18:

Canım seninle aynı gün transfer olmusuz bunu bilmiyordum. Ama ben daha yarın Öğreneceğim sonucumu inşallah yarın mutlu haberlerle dolu bir gün olur hepimiz icin

Canım seninkiler çok fenaymış ya

Canını sıkma Allah'a havele et...

Dilerim en kısa zamanda Allah sağlıklı bir evlatla yüzünü güldürür tüm acılarını unutturur.

Kuşum Allah'ın izniyle yarın güzel haberlerinle sevineceğiz hep birlikte

Dikkat et kendine,dinlen ...

Duayla,sevgiyle,öpücüklerimle

Ben anacimla cay iceyim birazcik sonra gelirim canlarim .....

Afiyet olsun ....

İns. Yarın guzel haberler alırsın. Ağrıli gecti demek :/ Neyse atlattın sonu guzel olur nsallahh bende bı atlatabilsemmm:18:

Teşekkür ederim canım,ağrı sonradan oldu ama normalde olmuyormuş o kadar, benim yumurtalıklarım daha önce iki kez operasyon geçirdi belki onun etkisi olmuştur.İnşallah senin ki de ağrısız geçer, ne zaman olacak?

Afıyet olsun cnm Bıze yokmu
Olmaz mi canim yeni demledik cayi eski cayi koydu anacim önüme bu ney dedim döktüm veeeeeeee yenisini demledim demi gelsin hemen servise basliycam canlarim
Çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten içim rahatladı yarın belli olacak embiryolar,yazarım yine.Siz de tedavi aşamasındamısınız?

canim benim benim hikayem söyle: Ben almanyadan trye gittim kisa protokol uygulandi 12 yumurta toplandi ve 9 su döllendi 3 güne kadar 5 tane kaliteli bebisim vardi. Ben translokation tasicisi oldugum icin besinede PGD uygulandi ve sonuc koca bir hüzranla bitti bir tane bile kromozomu düzgün bebis yoktu bestane kalitelinin icinde ve transfer iptal edildi koca bi hüzünle ordan ciktik sok olduk gerci böyle bir ihtimalin olabilecegini söylediler ama ben insallah bizde olmaz dedim ve oldu....yani böyle iste ikinciyi baslamak istiyorum uzun protokolle almanyada basliycam opu ve PGD icin trye gelecem düsünsene ben sadece PGD ye kadar düsünüyorum.... transfer olayini düsünmüyorum cünkü yine ayni sonucu alma olasiligim var artik nasip bilmiyorum

Ama sen kendini üzme hep positif düsün olur mu tatlim benim bebislerin simsiki sana tututnacaklar allahin izniyle

Cok sagol canim su an her nasihata ihtiyacim var baska ne biliyorsun anlat kiz,beslenme nasil olmali?transferden sonra eve neyle dondun? araba saga,sola sallamiyomu?tek dusuncem bu!simdiden tsk
Cnm hayrli olsun insallh tedavin lütfen herseye kulak asma sana Dr ne diyorsa onuyap çünkü ben full makyajli ve bastan Aşağıya yıkanmış parfümle gittim Dr um parfümün ismin sordu embriyalog ve ekip cok beğendiğini söyledi idrar konusunda da cok sıkışık ol çünkü ben bir iki bardak suyla gittim basıma gelen sonda takıldı yeterli görmediler suyu sonda ile sıvı verdiler idrar keseme iğrenç ir durumdu transferin sonra benim merkez istersen yatağa geçmeden sonda takabiliriz dedi ama ben istemedim ve yatağa geçirildikten 45dk sonra altıma sürgü koydular annemde yardım etti sorun olmadı 2saat dinlendim çıkışta esim bizi yemeğe götürdü yani ben pek dikkat etmedim sadece 3gun full yattım bebeğimle konuştum hep rahatım cnm 4gun sonrasında dışarıda çıktım yavaş yavaş gezdim ben ilk tedavimde cok kasılmistim hersey kontrol altındaydı hep ya tutmazsa dedim hep tedirginlik ve kimyasal gebelik geçirdim inan ki bu isteki tek sır rahat olmakmis ve bir de yeterki Rabbim ol desin inan bebegin seni bırakmıcak mutlu ol hep lütfen dua et bol bol
Sen beni cok duygulandirdin cok üzüldüm Benm de köpeğim var evlenince aileme verdim esim eve almadı şimdi artim cok uzaklaştık ama beni hep görünce çıldırıyor ben de onu Seni cok iyi anlıyorum Rabbim sana bak bebek verdi sen de şimdi sokak köpeklerine sahip çık ben öyle yapıyorum aracımın bagajı mama dolu

günaydınn canım..
sizede iyi pazarlar ailecek
seni seviyorum ben yazmak istedim içimden geldi...
bende seni cooook seviyorum cnmmm benimm ben anlamadım bakindim lekelenme oldu galiba yat dinlen biliyorsun ben yasadım hatta pet koydum acil bacak aramdan akan kanla merkeze gittim oy bnm kızım neler etti bana bilirsin cimcime sen rahat ol hele senin beben benimkinden kat kat Nazlı ohh yarın degerin de insallh 400u bulsun insallh

Su çok teşekkür ederim canım, korku değil aslında şu an çok ağrım var bunun üzerine iyi bir sonuç almak istiyor insan.Sen nasılsın transferin oldu mu ya da tedavidemisin?
yok canım ben daha başlamadım canım bakalım hayırlısı

canım inşallah allahın izniyle bişey olmaz bebişin sana tutunmak için uğras veriyodur...
yarın benımde doktor randevum var ama seni telden takip edicem
iyi haberlerle gelirsin inşallah...

inşallah canım bende kötü bişey düşünmemeye çalışıyorum..
saol ilgin için yarın güzel haberlerle gelirim inşallah..

Insallah hersey yolunda gidecek canisi kendini üzme olur mu tatlim positif düsün positif. Bende baslamak istiyorum yedinci yada sekizinci aya ama ne bilim iste bu sefer hic birsey hissetmiyorum.....

valla herşeye rağmen pozitif olmak içim elimden geleni yapıyorum canım..

biliyorum kuzum olabilen şeyler bunlar normal bir süreçte olsam zaten çokta umursamam ama bana zaten risk var dendiği için her an kanamam başlayabilir değerim düşüşe geçebilir gözüyle bakılıyor e haliylede bende oluğ biteni acaba bitiyormu bu rüya diye yorumluyorum...

karsu gene gittin dogum yapacaklar topiğne yapacam seni böyle

Valla 9. Gündür iğne kullanıyorum. İğne dozunu arttırmıyor Dr amcamız yumurta sayısı cok arttığından dolayı ağır aksak gidiyoruz:) Muhtemelen haftaya olucak benimde. İns.sonuclarimiz guzel olur

Ay ben seni yerimgeldim kuzum baktım ne var ne yok yazdım 2kelam geldim yanınıza geri Ama çıkıyorum geri gelicem mesaim var 20 dk dua edicem amin amin yapicam hepimize kızimla
bsnı kandıramazsın bak hemen yakaladım senı kız senınle ugraşmayı çok özledim ya hadı git kıl namazını gel beklıyorum
banada dua etmeyi unutma tatammı ozaman sacını çekmem

Son düzenleme:
şu an nasıl sevinçliyim anlatamam.... gözlerim doldu bir anda... Rabbim bebeğine ve sana sağlık versin insallah... ayyyy nasıl mutluyum ya..... nasıl mutluyum......Rabbim sen çoookkkk büyüksün.. ayyy yanımda olsan nasıl sıkı sarılırdım sana anlatamamm... canım benim ya......
gerçi belki bana kırgınsındır.. ama ne olur kırılma.... şimdi girebildim nete ancak... ama meraktan öldüm kaç gündür.. iş- ev derdi derken..... canım ne olur kırılma.... çok üzülürüm yoksa... ama ben biliyorum sen beni tedavi öncesi üzmezsin.... neyse canım.. halaya geç kalmış olabilirim ama ben yine deeeee.......

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

nasılsınız bakalım????? ben yorgun bitap bir haldeyim.. ama ev buldum sonunda.. tedaviden önce taşınmaya çalışacağım...11 inde adet olacağım...veeee başlayacağım tedaviye Allah ın izniyle...ne olur benim için dua edin taşınma ve tedavi bir arada olmak zorunda...

kutlamadanada durmam diyosun hadu bizde sana eşilk edlim tey tey

kızlar.. koliler beni bekliyor..... sizleri çok seviyorum.. ama bu ara beni affedin...sizden ayrı kalmak istemesemde... eve gelince o kadar çok iş yapıyorum ki neti elleyemiyorum bile...

Sizleri çok ama ÇOK SEVİYORUM...BENİ UNUTMAYIN OLUR MU....?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…