canım inşallah 2 de döllenir dualarımız senınle korkma
canım inşallah 2 de döllenir dualarımız senınle korkma
Su çok teşekkür ederim canım, korku değil aslında şu an çok ağrım var bunun üzerine iyi bir sonuç almak istiyor insan.Sen nasılsın transferin oldu mu ya da tedavidemisin?
piano ben 23 nısanda transfer oldum. Yarın deger artısına bakılıcak..Suan dınlenıyorum ..Hafıf lekelenmelerım oldugu ıcın herhangı bır dusuk rıskıne karsılık progestan ıgne kullanıorum..Insallh yarın rabbım ıyı seyler yasamamızı nasıp eder(amın)
Canimcimm en dogru karari veriyorsun inan ban iyiniyetimin kurbani oldugum olaylari topicte te kime sorsan anlatir sana... Ben tedaviye ilk basladigimda esimle konustuk gizleyecektik ne olur ne olmaz dedik ben biruru soruyla ugrasmak istemiyorum dedim ama k.validemle altli ustlu oturdugumuz icin kadin zirt pirt sabahin gecenin koru demz gelir gitmez. ..ben de tedavi oncesi ameliyat oldum tuplerim alindi kocami ben ameliyattayken dusuncesizce konusup aglatmisar bende ameliytta 1 saat fazla kalmisim esim bisey oldu diye korkmu zaten.. Digerir yandn clisiyorum hasili kelam ne bir tas corba yapanim oldu n ede nasil oldugumla n habire esime bana ne zaman tedavi bitecek diye sordular esim zannedyor ki heves ediyorlar torunlari olacak diye sonrasinda iyilesemeyp 2 histereskopi daha oldum ve 1 ay arayla olunca da k.validem olacak terbiyesiz benim kisir olduguma karar verip ogluna kiz bakmis kizla konusmus beni bosatip coculk yapacak bir hatunla oglunu evlendirmeye kalkismis.. Sakin sen sen ol iyi niyetli olma canim topicte erkek infertilitesinden tedavi gorup ailesi bilenler bile sikinti yasiyor hep kusur ve suclu ariyorlar biz zateen zor bir surecten geciyoruz bebek hasreti icin psikolojimiz bozuluyor baskalrina aciklama yapmak durumunda birakmayin kendinizi esim ailesiyle konusmuyor suan ki bizim bir tartismamiza dahi sahit olmamislardir.m
Esinle konus bebek dusundugunuzu doktora gittiginizi bir sorun olmadigini sadece normal takiple olacagini soyleyin cokistyorsaniz ama. sakin bilmesinler sorun ne sikinti ne ...yiniyetten maraz dogabilir..simdi bizne haldeyiz bilsen onumuzdek adetle tedaviye baslayacam insaallah.. Ve tek kelime etmeyecegim. Hamile kalisam eger...
Cok guzel anlatmiSsin sureci. Hayatim ama bir noktayi belirtmek isterim ilacalrin hepsini kullanmiyorsun birlikte yazilanlargenelde ayni ilaclar ama doktorlarin farkli markalri kullanmasi mumkun doktorlarin tercihine gore degisiyor mesela bazi doktor ovetrille kullaniyor bazisi pregnyl n diyor catlatma ignesi olarak
canım arkadaşlarım aradım daktırı şimdi bişi yapamayız dedi yarınki değerlerime görmesi gerekiyormuş...
bi de yarın ultrasonla rahim kalınlığına bakalım dedi...
valla beni neler bekliyor çok merak ediyorum
Ben anacimla cay iceyim birazcik sonra gelirim canlarim .....
bu vicdansız kaynanaları allah bildiği gibi yapsın,bir canavarda bende var,ama allahtan hiç görmüyorum artık kendinide rahatım oyuzden...benim sadece aileden annem ve babam biliyor,kardeşlerime bile söylemedim..eşimin ailesinden hiç kimseye söylemedik.eşime söyleme demedim kendisi söylemiyecem kimse bilmesin dedi...annem babam ve 3 arkadaşım biliyo.bence sıkıntıya düşmeyeceğin bir kaç kişiyle paylaşılabilinir.çünkü zaman zamn endişelerin oluyo ve biriyle konuşma ihtiyacı hissediyor insan ,ama bu kişiler kesinlikle ailelerden olmamalı heleki kocanın ailesi asla...
Kesinlikle haklısın arkadaşım :129:
Merhaba bu sabah 9 da yumurtalarım toplandı zaten 3 yumurtam vardı birinden alınamadı iki tane toplanabildi çok ağrım oldu birkaç saat sürdü şimdi daha iyiyim.Bir terslik olmazsa çarşamba transfer olacak yarın öğreneceğim embiryoların durumunu.Nedendir bilmem kimse cevap yazmasa da burada anlatmak rahatlatıyor insanı
Canım hayırlı olsun
Dilerim hersey yolunda gider ve sağlıkla kavuşursun kuzucuklarına...
İns. Yarın guzel haberler alırsın. Ağrıli gecti demek :/ Neyse atlattın sonu guzel olur nsallahh bende bı atlatabilsemmm:18:
Olmaz mi canim yeni demledik cayi eski cayi koydu anacim önüme bu ney dedim döktümAfıyet olsun cnm Bıze yokmu
Çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten içim rahatladı yarın belli olacak embiryolar,yazarım yine.Siz de tedavi aşamasındamısınız?
Cnm hayrli olsun insallh tedavin lütfen herseye kulak asma sana Dr ne diyorsa onuyap çünkü ben full makyajli ve bastan Aşağıya yıkanmış parfümle gittim Dr um parfümün ismin sordu embriyalog ve ekip cok beğendiğini söyledi idrar konusunda da cok sıkışık ol çünkü ben bir iki bardak suyla gittim basıma gelen sonda takıldı yeterli görmediler suyu sonda ile sıvı verdiler idrar keseme iğrenç ir durumdu transferin sonra benim merkez istersen yatağa geçmeden sonda takabiliriz dedi ama ben istemedim ve yatağa geçirildikten 45dk sonra altıma sürgü koydular annemde yardım etti sorun olmadı 2saat dinlendim çıkışta esim bizi yemeğe götürdü yani ben pek dikkat etmedim sadece 3gun full yattım bebeğimle konuştum hep rahatım cnm 4gun sonrasında dışarıda çıktım yavaş yavaş gezdim ben ilk tedavimde cok kasılmistim hersey kontrol altındaydı hep ya tutmazsa dedim hep tedirginlik ve kimyasal gebelik geçirdim inan ki bu isteki tek sır rahat olmakmis ve bir de yeterki Rabbim ol desin inan bebegin seni bırakmıcak mutlu ol hep lütfen dua et bol bolCok sagol canim su an her nasihata ihtiyacim var baska ne biliyorsun anlat kiz,beslenme nasil olmali?transferden sonra eve neyle dondun? araba saga,sola sallamiyomu?tek dusuncem bu!simdiden tsk
Sen beni cok duygulandirdin cok üzüldüm Benm de köpeğim var evlenince aileme verdim esim eve almadı şimdi artim cok uzaklaştık ama beni hep görünce çıldırıyor ben de onuGünaydın arkadaşlar.... Sevincimi paylaştığım gibi üzüntümüde sizlerle paylaşıyorum.. bir iyi bir kötü haberim var...
Dün sabah günlerce gecelerce uğraş verdiğimiz, en iyi arkadaşım, sırdaşım, meleğim köpeğimi kaybettik... Gerçekten bu kadar kötü olacağımı düşünmemiştim... Hayret ederdim çok fazla kendini yıpratıp üzülenlere... Ama sanki canımın bir parçası koptu gitti.. Neyse sizinde canınızı sıkmamak adına daha fazla içimi dökmemeyi tercih ediyorum...
Sabah babam ve eşim onu gömdükleri için doktor randevumuza biraz geç kaldık... doktora nasıl gittim nasıl döndüm pek blmiyorum...
Çok şükür bebekte bir sorun yok. Yani keseyi gördük... Bebek görünmüyor herhalde bu dönemde? Ama doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi... 15 inde kalp atışı için gideceğiz...
Benden böyle.. Sizlere haber vermek istedim..
bende seni cooook seviyorum cnmmm benimm ben anlamadım bakindim lekelenme oldu galiba yat dinlen biliyorsun ben yasadım hatta pet koydum acil bacak aramdan akan kanla merkeze gittim oy bnm kızım neler etti bana bilirsin cimcime sen rahat ol hele senin beben benimkinden kat kat Nazlı ohh yarın degerin de insallh 400u bulsun insallhgünaydınn canım..
sizede iyi pazarlar ailecek
seni seviyorum ben yazmak istedim içimden geldi...
yok canım ben daha başlamadım canım bakalım hayırlısıSu çok teşekkür ederim canım, korku değil aslında şu an çok ağrım var bunun üzerine iyi bir sonuç almak istiyor insan.Sen nasılsın transferin oldu mu ya da tedavidemisin?
canım inşallah allahın izniyle bişey olmaz bebişin sana tutunmak için uğras veriyodur...
yarın benımde doktor randevum var ama seni telden takip edicem
iyi haberlerle gelirsin inşallah...
Insallah hersey yolunda gidecek canisi kendini üzme olur mu tatlim positif düsün positif. Bende baslamak istiyorum yedinci yada sekizinci aya ama ne bilim iste bu sefer hic birsey hissetmiyorum.....
stres yapma cnm. Sen degılmıydın bnm kanamam olunca bana moral veren..AAAAA bebıs senınle mutlu ol. Buarada ben hala progestan ıgne oluyorum kanamanın durması ıcın. Bunlar bebgın yerını saglamlastrdıgı durumlarda ve plezantayla kalbın olustugu durumlarda olabılıyormus. Dınlen kendını yorma. Dr bana ole dedı. Benımde halen ara ara oluyr. Yarın Bende deger artısı ıcın tekrar test yaptırıcam.Allahım ınsallah ıkımızde guzel sonuclar alıcaz ve bööööyüüüükkkkk bır kutlama yapıcaz...Tamamı canısı..
Canım seninkiler çok fenaymış ya
Canını sıkma Allah'a havele et...
Dilerim en kısa zamanda Allah sağlıklı bir evlatla yüzünü güldürür tüm acılarını unutturur.
Kuşum Allah'ın izniyle yarın güzel haberlerinle sevineceğiz hep birlikte
Dikkat et kendine,dinlen ...
Duayla,sevgiyle,öpücüklerimle
Afiyet olsun ....
Cnm hayrli olsun insallh tedavin lütfen herseye kulak asma sana Dr ne diyorsa onuyap çünkü ben full makyajli ve bastan Aşağıya yıkanmış parfümle gittim Dr um parfümün ismin sordu embriyalog ve ekip cok beğendiğini söyledi idrar konusunda da cok sıkışık ol çünkü ben bir iki bardak suyla gittim basıma gelen sonda takıldı yeterli görmediler suyu sonda ile sıvı verdiler idrar keseme iğrenç ir durumdu transferin sonra benim merkez istersen yatağa geçmeden sonda takabiliriz dedi ama ben istemedim ve yatağa geçirildikten 45dk sonra altıma sürgü koydular annemde yardım etti sorun olmadı 2saat dinlendim çıkışta esim bizi yemeğe götürdü yani ben pek dikkat etmedim sadece 3gun full yattım bebeğimle konuştum hep rahatım cnm 4gun sonrasında dışarıda çıktım yavaş yavaş gezdim ben ilk tedavimde cok kasılmistim hersey kontrol altındaydı hep ya tutmazsa dedim hep tedirginlik ve kimyasal gebelik geçirdim inan ki bu isteki tek sır rahat olmakmis ve bir de yeterki Rabbim ol desin inan bebegin seni bırakmıcak mutlu ol hep lütfen dua et bol bol
Sen beni cok duygulandirdin cok üzüldüm Benm de köpeğim var evlenince aileme verdim esim eve almadı şimdi artim cok uzaklaştık ama beni hep görünce çıldırıyor ben de onuSeni cok iyi anlıyorum Rabbim sana bak bebek verdi sen de şimdi sokak köpeklerine sahip çık ben öyle yapıyorum aracımın bagajı mama dolu
bende seni cooook seviyorum cnmmm benimm ben anlamadım bakindim lekelenme oldu galiba yat dinlen biliyorsun ben yasadım hatta pet koydum acil bacak aramdan akan kanla merkeze gittim oy bnm kızım neler etti bana bilirsin cimcime sen rahat ol hele senin beben benimkinden kat kat Nazlı ohh yarın degerin de insallh 400u bulsun insallh
bilmezmiyim prensesin yaptıklarını benim durumum biraz farklı işte kuzum..
değer düşük başladığı için her an benden olumsuz bişeyler beklenebiliyor..
anaaammm elekrtikler gitti laptobun şarjı yok kapanmak üzere öpt
karsu gene gittin dogum yapacaklar topiğneCnm hayrli olsun insallh tedavin lütfen herseye kulak asma sana Dr ne diyorsa onuyap çünkü ben full makyajli ve bastan Aşağıya yıkanmış parfümle gittim Dr um parfümün ismin sordu embriyalog ve ekip cok beğendiğini söyledi idrar konusunda da cok sıkışık ol çünkü ben bir iki bardak suyla gittim basıma gelen sonda takıldı yeterli görmediler suyu sonda ile sıvı verdiler idrar keseme iğrenç ir durumdu transferin sonra benim merkez istersen yatağa geçmeden sonda takabiliriz dedi ama ben istemedim ve yatağa geçirildikten 45dk sonra altıma sürgü koydular annemde yardım etti sorun olmadı 2saat dinlendim çıkışta esim bizi yemeğe götürdü yani ben pek dikkat etmedim sadece 3gun full yattım bebeğimle konuştum hep rahatım cnm 4gun sonrasında dışarıda çıktım yavaş yavaş gezdim ben ilk tedavimde cok kasılmistim hersey kontrol altındaydı hep ya tutmazsa dedim hep tedirginlik ve kimyasal gebelik geçirdim inan ki bu isteki tek sır rahat olmakmis ve bir de yeterki Rabbim ol desin inan bebegin seni bırakmıcak mutlu ol hep lütfen dua et bol bol
Sen beni cok duygulandirdin cok üzüldüm Benm de köpeğim var evlenince aileme verdim esim eve almadı şimdi artim cok uzaklaştık ama beni hep görünce çıldırıyor ben de onuSeni cok iyi anlıyorum Rabbim sana bak bebek verdi sen de şimdi sokak köpeklerine sahip çık ben öyle yapıyorum aracımın bagajı mama dolu
bende seni cooook seviyorum cnmmm benimm ben anlamadım bakindim lekelenme oldu galiba yat dinlen biliyorsun ben yasadım hatta pet koydum acil bacak aramdan akan kanla merkeze gittim oy bnm kızım neler etti bana bilirsin cimcime sen rahat ol hele senin beben benimkinden kat kat Nazlı ohh yarın degerin de insallh 400u bulsun insallh
inşallah canım bende kötü bişey düşünmemeye çalışıyorum..
saol ilgin için yarın güzel haberlerle gelirim inşallah..
valla herşeye rağmen pozitif olmak içim elimden geleni yapıyorum canım..
biliyorum kuzum olabilen şeyler bunlar normal bir süreçte olsam zaten çokta umursamam ama bana zaten risk var dendiği için her an kanamam başlayabilir değerim düşüşe geçebilir gözüyle bakılıyor e haliylede bende oluğ biteni acaba bitiyormu bu rüya diye yorumluyorum...
Senin durumun da fark tok tamam mı yaa Allah Allah zorla degerini düşüreceksinCanım seninkiler çok fenaymış ya
Dilerim en kısa zamanda Allah sağlıklı bir evlatla yüzünü güldürür tüm acılarını unutturur.
Afiyet olsun ....
anaaammm elekrtikler gitti laptobun şarjı yok kapanmak üzere öptSen cok guzel deger gördün tamam mı ben 2tane kimyasal geçirdim ve değerlerim 14.gun de düştü senin Nazlı kuzun yapıyor sana bunu ohh yaa kim kesti elektriği Bende gideyim ezan okundu bende öptüm seni ve bebeni
Teşekkür ederim canım,ağrı sonradan oldu ama normalde olmuyormuş o kadar, benim yumurtalıklarım daha önce iki kez operasyon geçirdi belki onun etkisi olmuştur.İnşallah senin ki de ağrısız geçer, ne zaman olacak?
inşallah canım bende kötü bişey düşünmemeye çalışıyorum..
saol ilgin için yarın güzel haberlerle gelirim inşallah..
valla herşeye rağmen pozitif olmak içim elimden geleni yapıyorum canım..
biliyorum kuzum olabilen şeyler bunlar normal bir süreçte olsam zaten çokta umursamam ama bana zaten risk var dendiği için her an kanamam başlayabilir değerim düşüşe geçebilir gözüyle bakılıyor e haliylede bende oluğ biteni acaba bitiyormu bu rüya diye yorumluyorum...
Canım seninkiler çok fenaymış ya
Afiyet olsun ....
anaaammm elekrtikler gitti laptobun şarjı yok kapanmak üzere öpt
Canim benim elinden geldi kadar positif ol cünkü bebisler seninle yipiiiiiiiiiiiiiiiii :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: veeeeeeee hic birakmiyacaklar bak sen bana morel oluyorsun cünkü benim hic baslamaya niyetim yok yani icimden gelmiyor ilki gibi degil monoton birsey oldum yaaaaaaaaaaaa bakalim artik bir daha deneyim diyorum ama ne bilim iste tuaf duygular icerisindeyim ben :26::26::26::26::26:
karsu gene gittin dogum yapacaklar topiğneyapacam seni böyle
bsnı kandıramazsın bak hemen yakaladım senıAy ben seni yerimgeldim kuzum baktım ne var ne yok yazdım 2kelam geldim yanınıza geri Ama çıkıyorum geri gelicem mesaim var 20 dk dua edicem amin amin yapicam hepimize kızimla
kutlamadanada durmam diyosun hadu bizde sana eşilk edlim tey teyşu an nasıl sevinçliyim anlatamam.... gözlerim doldu bir anda... Rabbim bebeğine ve sana sağlık versin insallah... ayyyy nasıl mutluyum ya..... nasıl mutluyum......Rabbim sen çoookkkk büyüksün.. ayyy yanımda olsan nasıl sıkı sarılırdım sana anlatamamm... canım benim ya......
gerçi belki bana kırgınsındır.. ama ne olur kırılma.... şimdi girebildim nete ancak... ama meraktan öldüm kaç gündür.. iş- ev derdi derken..... canım ne olur kırılma.... çok üzülürüm yoksa... ama ben biliyorum sen beni tedavi öncesi üzmezsin.... neyse canım.. halaya geç kalmış olabilirim ama ben yine deeeee.......
:124::124::124: :124::124::124: :124::124::124: :124::124::124: :124::124::124: :124::124::124: :124::124::124: :124::124::124: :124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?