Tüp Bebek Günlüğümüz !

kutlamadanada durmam diyosun hadu bizde sana eşilk edlim tey tey

canım kutlamam mı..... sizler benim kardeşlerim gibi oldunuz.. sevinciniz sevincim.. üzüntünüz üzüntüm....gerçekten aklım hep sizde... ayrıca tedavim başlayınca sizinle gün gün paylaşamayacağım diye içim sıkılıyor.. kiminle konuşacağım diye... umarım bir an önce taşıma şirketi bulup taşınırım...

canım şimdi gerçekten çıkmam lazım.. keşke uzun uzun sohbet edebilsem... o günlere az kaldı deyip avunuyorum bende işte....

Kızlar ben geldim ama şimdide yatsı okundu Biz kaçıyoruz kızimla sizi cok seviyoruz geri gelirim yine optukkk sizi

canım ben bütün olumsuz söylemlere ve yaşadıklarıma rağmen bebeğimin benimle olduğuna inanacam hep..
ta kiii doktor bu iş bitti diyene kadar ve Rabbim asla cümleyi söyletmesin doktoruma...

ne sonuçlar alırsak alalım sağlığımız ve paramız olduğu müddetçe sonuna kadar anne olmak için ne gerekiyorsa yapacaz arada bir dibe vurduğumuz olacak tabii ama anne olma yolundan asla dönmeyecez..sende kendini her anlamda hazır hissettiğinde tekrar deneyeceksin...

Yarın hulisi amca seni yanaciklarindan öpecek ve tebrik ederim dicek amin Rabbim Dr amcama tersini söyletmesin .insallhbuküçük sert tepkileri sende aaa diyerek hisset koca göbekli sısko bir anne adayı ol insallh Hepimiz sısko olalım su da koca göbekli olsun oh oh benimle cok dalga geçmişti boğazım açıldı diye benden beter yemek yesin insallh kocaman göbeğinin olsun su kardesim icinde de iki tane veled olsun seni tekmeleyen
Off be duam da bed dua gibi oldu sankim ama AMİN AMİN AMİN diyorum

ah canım yaaa saol kutlama için..
ben kırılırmıyım hiç sana...her fırsatta bizimle olmak istediğini biliyorum ben..
sakın aklına böyle şeyler getirme bir daha..
zaten telaşın var eşin yanında olmadan herşeyi halletmeye çalışıyorsun bi de tedavi telaşı Allah kolaylık versin...

yumurta toplamaya kadar taşınma işini halledersen bişeycik olmaz transfer oluncada tertemiz evinde yatar dinlenirsin ohh miss...

kutlamadanada durmam diyosun hadu bizde sana eşilk edlim tey tey

kız Allah iyiliğini versin bizde seni seviyoruz veda mesajı gibi mesaj yazmış beni unutmayın vs..
kuzum sen unutulmazsın sakın böyle düşünme..
kolaylıklar diliyorum..işin gücün rast gitsin bir an önce dön aramıza

beddua görünümlü dua na yüreğimden AMİİİİİİİİNNNNNNNN diyorum..

Merhaba arkadaşlar. Topiği kalabalık görünce bana yardımcı olacak biri çıkar diye düşündüm. Günde 1 tane coraspin kullanıyorum. Dün gece içmeyi unutmuşum. Sabah 5'te uyandım ve aklıma geldi içtim. Bu gece yatarken içsem bir şey olur mu? 24 saat geçmesi gerekiyor mu üstünden?
Herkes hayırlısıyla yavrusuna kavuşur inşaallah...

merhaba..
içebilirsin bir şey olmaz...
sadece birgün böyle olması etkilemez yanii...

Canım son durumun ne yarın büyük gün nasıl hissediyorsun kendini..

arkadaslar ben bugun adet oldum yarn insallah tedawiye baslcam arkadaslar adetliyken doktorun werdigi witaminler folikasit falan iciliyormu bilen warmı

Yarın benim ya iki haftalık hamileliğimin tescillendigi gün olucak yada bittiği gün.... Dua ya çık ihtiyacım var benim icin dua edermisiniz? Çünkü yapabileceğim hiç bisey yok Rabbim neylerse güzel eyler ondan gelen herseye amenna. Allah cümlemize hayırlı,sağlıklı,imanli evlatlar nasip etsin evlat hasretimiz son bulsun inşallah...

arkadaslar ben bugun adet oldum yarn insallah tedawiye baslcam arkadaslar adetliyken doktorun werdigi witaminler folikasit falan iciliyormu bilen warmı

hayırlı ve bebekli olsun inşallah..
folikasiti hepimiz tedavi öncesi ve sırasında kullandık herkese veriliyor...
bebeğin beyin sisteminin gelişmesinde,hücre bölünmesinde ve organ gelişimde çok önemli rol oynar o nedenle mutlaka tedavide verir doktorlar...

Canım son durumun ne yarın büyük gün nasıl hissediyorsun kendini..

Kuzum evet yarın büyük gün ben iyiyim ne düşündüğümü bile bilmiyorum dilimde dua yarından çok korkuyorum ama yapabileceğim hiç bisey yok Allah bilir doğrusunu hakkımızda hayırlısı olsun

Canım benim..
Sen elinden geleni yaptın bundan sonrası Rabbimin takdiri...
İnşallah yarın yüzünü güldürsün...
Hamileyimmmmm diye yazdığını göstersin bizlere...

Canim insallah yarin hayirli habelerini verirsin buradan bende arkandan geliyorum sen de insallah hamis listesine ineceksin ben tek kalicam:18:Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…