kutlamadanada durmam diyosun hadu bizde sana eşilk edlim tey tey
kızlar.. koliler beni bekliyor..... sizleri çok seviyorum.. ama bu ara beni affedin...sizden ayrı kalmak istemesemde... eve gelince o kadar çok iş yapıyorum ki neti elleyemiyorum bile...
Sizleri çok ama ÇOK SEVİYORUM...BENİ UNUTMAYIN OLUR MU....?
Senin durumun da fark tok tamam mı yaa Allah Allah zorla degerini düşüreceksinSen cok guzel deger gördün tamam mı ben 2tane kimyasal geçirdim ve değerlerim 14.gun de düştü senin Nazlı kuzun yapıyor sana bunu ohh yaa kim kesti elektriği Bende gideyim ezan okundu bende öptüm seni ve bebeni
Canim benim elinden geldi kadar positif ol cünkü bebisler seninle yipiiiiiiiiiiiiiiiii :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: veeeeeeee hic birakmiyacaklar bak sen bana morel oluyorsun cünkü benim hic baslamaya niyetim yok yani icimden gelmiyor ilki gibi degil monoton birsey oldum yaaaaaaaaaaaa bakalim artik bir daha deneyim diyorum ama ne bilim iste tuaf duygular icerisindeyim ben :26::26::26::26::26:
canım ben bütün olumsuz söylemlere ve yaşadıklarıma rağmen bebeğimin benimle olduğuna inanacam hep..
ta kiii doktor bu iş bitti diyene kadar ve Rabbim asla cümleyi söyletmesin doktoruma...
ne sonuçlar alırsak alalım sağlığımız ve paramız olduğu müddetçe sonuna kadar anne olmak için ne gerekiyorsa yapacaz arada bir dibe vurduğumuz olacak tabii ama anne olma yolundan asla dönmeyecez..sende kendini her anlamda hazır hissettiğinde tekrar deneyeceksin...
şu an nasıl sevinçliyim anlatamam.... gözlerim doldu bir anda... Rabbim bebeğine ve sana sağlık versin insallah... ayyyy nasıl mutluyum ya..... nasıl mutluyum......Rabbim sen çoookkkk büyüksün.. ayyy yanımda olsan nasıl sıkı sarılırdım sana anlatamamm... canım benim ya......
gerçi belki bana kırgınsındır.. ama ne olur kırılma.... şimdi girebildim nete ancak... ama meraktan öldüm kaç gündür.. iş- ev derdi derken..... canım ne olur kırılma.... çok üzülürüm yoksa... ama ben biliyorum sen beni tedavi öncesi üzmezsin.... neyse canım.. halaya geç kalmış olabilirim ama ben yine deeeee.......
:124::124::124: :124::124::124: :124::124::124: :124::124::124: :124::124::124: :124::124::124:
nasılsınız bakalım????? ben yorgun bitap bir haldeyim.. ama ev buldum sonunda.. tedaviden önce taşınmaya çalışacağım...11 inde adet olacağım...veeee başlayacağım tedaviye Allah ın izniyle...ne olur benim için dua edin taşınma ve tedavi bir arada olmak zorunda...
kutlamadanada durmam diyosun hadu bizde sana eşilk edlim tey tey
kızlar.. koliler beni bekliyor..... sizleri çok seviyorum.. ama bu ara beni affedin...sizden ayrı kalmak istemesemde... eve gelince o kadar çok iş yapıyorum ki neti elleyemiyorum bile...
Sizleri çok ama ÇOK SEVİYORUM...BENİ UNUTMAYIN OLUR MU....?
Yarın hulisi amca seni yanaciklarindan öpecek ve tebrik ederim dicek amin Rabbim Dr amcama tersini söyletmesin .insallhbuküçük sert tepkileri sende aaa diyerek hisset koca göbekli sısko bir anne adayı ol insallhHepimiz sısko olalım su da koca göbekli olsun oh oh benimle cok dalga geçmişti boğazım açıldı diye benden beter yemek yesin insallh kocaman göbeğinin olsun su kardesim icinde de iki tane veled olsun seni tekmeleyen
Off be duam da bed dua gibi oldu sankim ama AMİN AMİN AMİN diyorum
Merhaba arkadaşlar. Topiği kalabalık görünce bana yardımcı olacak biri çıkar diye düşündüm. Günde 1 tane coraspin kullanıyorum. Dün gece içmeyi unutmuşum. Sabah 5'te uyandım ve aklıma geldi içtim. Bu gece yatarken içsem bir şey olur mu? 24 saat geçmesi gerekiyor mu üstünden?
Herkes hayırlısıyla yavrusuna kavuşur inşaallah...
merhaba..
içebilirsin bir şey olmaz...
sadece birgün böyle olması etkilemez yanii...
arkadaslar ben bugun adet oldum yarn insallah tedawiye baslcam arkadaslar adetliyken doktorun werdigi witaminler folikasit falan iciliyormu bilen warmı
Canım son durumun ne yarın büyük gün nasıl hissediyorsun kendini..
Yarın benim ya iki haftalık hamileliğimin tescillendigi gün olucak yada bittiği gün.... Dua ya çık ihtiyacım var benim icin dua edermisiniz? Çünkü yapabileceğim hiç bisey yok Rabbim neylerse güzel eyler ondan gelen herseye amenna. Allah cümlemize hayırlı,sağlıklı,imanli evlatlar nasip etsin evlat hasretimiz son bulsun inşallah...
Canım benim..
Sen elinden geleni yaptın bundan sonrası Rabbimin takdiri...
İnşallah yarın yüzünü güldürsün...
Hamileyimmmmm diye yazdığını göstersin bizlere...
Yarın benim ya iki haftalık hamileliğimin tescillendigi gün olucak yada bittiği gün.... Dua ya çık ihtiyacım var benim icin dua edermisiniz? Çünkü yapabileceğim hiç bisey yok Rabbim neylerse güzel eyler ondan gelen herseye amenna. Allah cümlemize hayırlı,sağlıklı,imanli evlatlar nasip etsin evlat hasretimiz son bulsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?