Tüp Bebek Günlüğümüz !

sagol arkadasm senin yawrunda hayırlı olsun ama bu witaminler adetliyken kullanıyormu acaba diyorum

Guldencim hayirli haberlerin devamini yarin alicaz arkadasim gonlunu ferah tut kuzun seninle insallah... Dualarim seninle...

sen bana boyle hep beddua et ben senınle hep ıugrasırım sısko karasu ay ne guzel olur ıkı tane ınsallah rabbım bızede koca gobuslu olmayı nasıp eder

Merhabalar, benim de 2. denemem dün yumoşlarım toplandı. Ama sanırım kalitelerinde bir sorun var yarın muhtemelen transfer yapılacak. İnşallah hayırlısıyla bu sefer tutunur bebişim de 7 yıllık hasretimiz sona erer.

Rabbim ol desin yeter ki....

rabbım emeklerını bosa cıkarmasın kucagını hayırlı bebıslerle doldursun

canım çok üzüldümmmbendee kıyamam hiçç köpecikleree insan çok alışıo ama napcan elden bişi gelmioo....
bebişinin ii olmasına sewindim işşşallah kalp atışlarınıda duyup rahatlarsınn

işşallah sağlıkla döllenir embrioların canım.1 tane olsun sağlıklı olsunn

canım benimm işşallah yarın güzel haberler werirsin bize dualarım seninle aklım hep sendeegeçmiş olsunn çok yaa üzüldümm...ama bence bebişş gayet sağlıklıı yerleşmeye çalışıooo annesinin göbeciğinesenii çok sewiyorummm

hayırdır hastamı olacaksın yoksa benım gıbı bahar aylarında polenlere karsı alarjınmı var gecmıs olsun dıkkat et ya

hiç sevmem polenleri mahvediyolar beni.... cuma akşamı yemeğe gittiğimizde bahçede oturduk hava güzeldi ama sanırım çarptı beni.... zaten hafta başından beri kırgınlık vardı üstümde tuzu biberi oldu.......

Çok çok geçmiş olsun oyle anlar geliyor ki umutsuzluk sarıyor insanı ama bırakmamak lazım bende çok terslik yaşadım bugüne kadar iç kanamalar dış gebelikler en son tüplerim yok edildi şimdi tüp bebek deniyoruz ama o kadar ağrım oldu ki embiryolar ne olacak diye düşünemedim bugün hiç.Bizim sağlığımız çok daha önemli iki kez iç kanama geçirip ölümden döndüm bir daha denemeyecağim hiçbir şey dedim ama ağrılar üzüntüler geçince geri dönüyor insan.Sende pozitif düşün o sonucu unut güzele odaklan umarım herşeyin en güzeli olur hepimiz için.Sevgiler...

Canim Benim sanada cooook gECMIS olsun guzel duygularin Icin COk tskler insallah Iyi sonuclar aliriz Allah yardimcimiz olsun tatlim

Herkese günaydın mutlu haftalar diliyorum.. egunal ve nupelda inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz çifte kutlama yaparız canalrım sizi çok öpüyorum

emel canım günaydın nasılsın senın büyükgünede 4 gün kaldı cuma dimi hadı rabbim inşalllh göbuşune bebeşle doldurur bugun konuşacakmısın işden ayrılmak istediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…