Canim insallah yarin hayirli habelerini verirsin buradan bende arkandan geliyorum sen de insallah hamis listesine ineceksin ben tek kalicam:18:Allah yardimcin olsun
hayırlı ve bebekli olsun inşallah..
folikasiti hepimiz tedavi öncesi ve sırasında kullandık herkese veriliyor...
bebeğin beyin sisteminin gelişmesinde,hücre bölünmesinde ve organ gelişimde çok önemli rol oynar o nedenle mutlaka tedavide verir doktorlar...
Yarın hulisi amca seni yanaciklarindan öpecek ve tebrik ederim dicek amin Rabbim Dr amcama tersini söyletmesin .insallhbuküçük sert tepkileri sende aaa diyerek hisset koca göbekli sısko bir anne adayı ol insallhHepimiz sısko olalım su da koca göbekli olsun oh oh benimle cok dalga geçmişti boğazım açıldı diye benden beter yemek yesin insallh kocaman göbeğinin olsun su kardesim icinde de iki tane veled olsun seni tekmeleyen
Off be duam da bed dua gibi oldu sankim ama AMİN AMİN AMİN diyorum
Merhabalar, benim de 2. denemem dün yumoşlarım toplandı. Ama sanırım kalitelerinde bir sorun var yarın muhtemelen transfer yapılacak. İnşallah hayırlısıyla bu sefer tutunur bebişim de 7 yıllık hasretimiz sona erer.
Rabbim ol desin yeter ki....
akasya canım hos geldın nasılsın nerelerdeydın gozlerm hep senı aradı
canım çok üzüldümmmGünaydın arkadaşlar.... Sevincimi paylaştığım gibi üzüntümüde sizlerle paylaşıyorum.. bir iyi bir kötü haberim var...
Dün sabah günlerce gecelerce uğraş verdiğimiz, en iyi arkadaşım, sırdaşım, meleğim köpeğimi kaybettik... Gerçekten bu kadar kötü olacağımı düşünmemiştim... Hayret ederdim çok fazla kendini yıpratıp üzülenlere... Ama sanki canımın bir parçası koptu gitti.. Neyse sizinde canınızı sıkmamak adına daha fazla içimi dökmemeyi tercih ediyorum...
Sabah babam ve eşim onu gömdükleri için doktor randevumuza biraz geç kaldık... doktora nasıl gittim nasıl döndüm pek blmiyorum...
Çok şükür bebekte bir sorun yok. Yani keseyi gördük... Bebek görünmüyor herhalde bu dönemde? Ama doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi... 15 inde kalp atışı için gideceğiz...
Benden böyle.. Sizlere haber vermek istedim..
Merhaba bu sabah 9 da yumurtalarım toplandı zaten 3 yumurtam vardı birinden alınamadı iki tane toplanabildi çok ağrım oldu birkaç saat sürdü şimdi daha iyiyim.Bir terslik olmazsa çarşamba transfer olacak yarın öğreneceğim embiryoların durumunu.Nedendir bilmem kimse cevap yazmasa da burada anlatmak rahatlatıyor insanı
iyiyim canım... kafam kazan gibi bugün:))))) öle salındım durdum evin içinde hapşurup duruyorum:)))
hayırdır hastamı olacaksın yoksa benım gıbı bahar aylarında polenlere karsı alarjınmı var gecmıs olsun dıkkat et ya
Olmaz mi canim yeni demledik cayi eski cayi koydu anacim önüme bu ney dedim döktümveeeeeeee yenisini demledim demi gelsin hemen servise basliycam canlarim
canim benim benim hikayem söyle: Ben almanyadan trye gittim kisa protokol uygulandi 12 yumurta toplandi ve 9 su döllendi 3 güne kadar 5 tane kaliteli bebisim vardi. Ben translokation tasicisi oldugum icin besinede PGD uygulandi ve sonuc koca bir hüzranla bitti bir tane bile kromozomu düzgün bebis yoktu bestane kalitelinin icinde ve transfer iptal edildi koca bi hüzünle ordan ciktik sok olduk gerci böyle bir ihtimalin olabilecegini söylediler ama ben insallah bizde olmaz dedim ve oldu....yani böyle iste ikinciyi baslamak istiyorum uzun protokolle almanyada basliycam opu ve PGD icin trye gelecem düsünsene ben sadece PGD ye kadar düsünüyorum....transfer olayini düsünmüyorum cünkü yine ayni sonucu alma olasiligim var artik nasip bilmiyorum
Ama sen kendini üzme hep positif düsün olur mu tatlim benim bebislerin simsiki sana tututnacaklar allahin izniyle
Çok çok geçmiş olsun oyle anlar geliyor ki umutsuzluk sarıyor insanı ama bırakmamak lazım bende çok terslik yaşadım bugüne kadar iç kanamalar dış gebelikler en son tüplerim yok edildi şimdi tüp bebek deniyoruz ama o kadar ağrım oldu ki embiryolar ne olacak diye düşünemedim bugün hiç.Bizim sağlığımız çok daha önemli iki kez iç kanama geçirip ölümden döndüm bir daha denemeyecağim hiçbir şey dedim ama ağrılar üzüntüler geçince geri dönüyor insan.Sende pozitif düşün o sonucu unut güzele odaklan umarım herşeyin en güzeli olur hepimiz için.Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?