Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm arkadaşım günaydın okadar güzel anlatmışsın ki çok açık ve net bende bilmiyordum.çok sağol yarın hsg film çektiricem bakalım hayırlısı inşallah bişey çıkmaz.

emel canım günaydın nasılsın senın büyükgünede 4 gün kaldı cuma dimi hadı rabbim inşalllh göbuşune bebeşle doldurur bugun konuşacakmısın işden ayrılmak istediğini

Günaydın tatlım evet 4 gün kaldı ama hiç heyecan stres falan yok Normal değil bende anlam veremiyorum bu kadar sakin olmama Bugün konuşacağım hazır eleman varmış çalışmak isteyen tecrübeli ama ben ay sonuna kadar mecbur çalışacağım bu deneme için borç almıştım onun geri kalanını vermem lazım onun için dayanmak zorundayım bana kalsa hemen çıkıcam

Herkese günaydın mutlu haftalar diliyorum.. egunal ve nupelda inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz çifte kutlama yaparız canalrım sizi çok öpüyorum

canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız senınle

güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum

saolun kızlar inşallah güzel haberlerle gelirim..
bugün hastane yollarına düşecek tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun...
şimdi çıkıyorum

bugun dr gıden sonuc alacak yada baska sebeplerden dolayı .. herkese allh en hayırlılarını nasıp etsin.... dualarımm sizinleeeeeeeeeeeeee

heyecan stres olmasın ama sonu güzel ve bebişli olsun

Kac gündür giremedim inşallah güzel haberler vardır

Gülden canım hiç merak etme degerin 400 leri bulacak inşallah

Bugün sanırım emelsunar in test gunü inşallah hayırlı haberle gelir

Umarım herkes iyidir öpüyorum sizi canlarim

Son düzenleme:

Yok tatlım benim testim cuma günü bugün nupelda23 ün test günü

Pozitif ve iyilik haberleriyle dolu,güzel bir hafta olsun canım arkadaşlarım.

Egunal kuzum açılış senin meleğinden olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…