Tüp Bebek Günlüğümüz !

gunaydınlar guzel bır hafta olması dılegıyle hepınızı opuyorum

Herkese günaydın mutlu haftalar diliyorum.. egunal ve nupelda inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz çifte kutlama yaparız canalrım sizi çok öpüyorum

günaydın iyi haftalar

bugun dr gıden sonuc alacak yada baska sebeplerden dolayı .. herkese allh en hayırlılarını nasıp etsin.... dualarımm sizinleeeeeeeeeeeeee

Gunaydın kıslar..
uyku tutmadı benıı (

Günaydın hanımlar, güzel bir hafta olsun...

Eki Görüntüle 408702

Pozitif ve iyilik haberleriyle dolu,güzel bir hafta olsun canım arkadaşlarım.

Egunal kuzum açılış senin meleğinden olacak inşallah.

gunaydın canım arkadaslarım cok ama cok guzel bır gun ve hafta olsun ınssss....

saolun kızlar inşallah güzel haberlerle gelirim..
bugün hastane yollarına düşecek tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun...
şimdi çıkıyorum

canım benım gule gule gıt gel saat yıne 13:00 olunca bıze degerının cok ama cok guzel arttıgını haber verrrrrrrrr
hersey yolunda gıtsın kuzummm bu ozlem bıtsın artıkkkkkkkk

canım cok ama cok sevındımım senın ıcınnnnnnnnnnnnnnnnn
hadı bundan sonrası ıcın hersey cok ama cok hayırlı olsunnnnnnn

cnm arkadaşım günaydın okadar güzel anlatmışsın ki çok açık ve net bende bilmiyordum.çok sağol yarın hsg film çektiricem bakalım hayırlısı inşallah bişey çıkmaz.

Canım hayırlı & uğurlu olsun tedavin.Hayırlı haberlerini almak dileğiyle

Canım hayırlı olsun,kuzucukların sana sımsıkı tutunsun ve Allah hiç ayırmasın inşallah.

Dualarımızla canım Allah yardımcın olsun,yüzünü güldürsün inşallah

Canım Allah yardımcın olsun & kolaylıklar versin inşallah.

:103: :103: :103: :103: :103:

Allah'ım sen hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı, gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı eyle.

amin cnm amin inşallah allah herkesin yüzünü güldürsün çok şey istemiyoruz ki demi ama.

canımcım ALLAH yardmcın olsun iyi haberlerle gel ınsallahhh

amın canımmmmmmmmmmmmm nasıslın bakımmmmmmmmmmm

amın kuzum neberrrrrrrrrrrrrrrrr

Gunaydin guzeller,
Hepinize guzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum..

gunaydın canım nasılsınnnnnnnnnnnnnn bakımmmmmm

günayyyyyyddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........................

Günaydın kızlar saat 9 da hastanede olmam lazım kan vermek icin sonuc öğleden sonra iki gibi çıkıyor daha dogrusu onlar arıyorlar cepten beni eve gelir gelmez haber ederim size dualarınızı eksik etmeyin inşallah bugün aldigimiz haberlerle hepimiz icin güzel hayırlı bir gün olur...

nutellam inşallah sendend de çokkkkk güzel haberler gelicek......... hep beraber bebişini kutlayacağız.......

hadi hayırlısı tatlım dualarım seninle inşallah güzel haberlerle döneceksin...2 gündür kutlama yapmıyorduk bugün kutlama yaparız artık

Çıkıyorum ben şimdi hepinizi öpüyorum dilimde dua ve tuhaf bı sakinlik sinun hayrola inşallah :) egunal ve gökyüzü inşallah bugün sizin icinde güzel haberlerle dolu mutlu bir gün olur...

cok sukur canım ıyıyım bende
senın son durum ne ne yaptın bakımmm

Birkaç gün içinde belli olacak hayırlısıyla canım

günayyyyyyddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........................

Günaydııııın canım arkadaşım ve prensesiErkencisiniz bugün

Canım benim Allah yardımcın olsun & hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah

günaydın canım benim.... aslında bu saatlerde hep kalkmış oluyoruz ama işlerimi bitirmeden topiğe gelmiyom :))

kan sonucu çıkmadan bişey yazmayalım dedik ama bu sevinci paylaşmadan duramıyacağım..... güldenin dr. muaynesi iyi geçmiş rahim kalınlığı çok iyiymiş buda zaten hamiş olduğunun büyük göstergesi :)) şimdi kan sonucunu bekliyo kan sonucuda çıkınca netlenicek durumu...... rabbimin izniyle kavuşcak meleğine canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…