gunaydınlar guzel bır hafta olması dılegıyle hepınızı opuyorum
Herkese günaydın mutlu haftalar diliyorum.. egunal ve nupelda inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz çifte kutlama yaparız canalrım sizi çok öpüyorum
günaydın iyi haftalar
bugun dr gıden sonuc alacak yada baska sebeplerden dolayı .. herkese allh en hayırlılarını nasıp etsin.... dualarımm sizinleeeeeeeeeeeeee
Gunaydın kıslar..
uyku tutmadı benıı(
Kac gündür giremedim inşallah güzel haberler vardır
Gülden canım hiç merak etme degerin 400 leri bulacak inşallah
Bugün sanırım emelsunar in test gunü inşallah hayırlı haberle gelir
Umarım herkes iyidir öpüyorum sizi canlarim
Günaydın hanımlar, güzel bir hafta olsun...
Eki Görüntüle 408702
Pozitif ve iyilik haberleriyle dolu,güzel bir hafta olsun canım arkadaşlarım.
Egunal kuzum açılış senin meleğinden olacak inşallah.
saolun kızlar inşallah güzel haberlerle gelirim..
bugün hastane yollarına düşecek tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun...
şimdi çıkıyorum
cnm arkadaşım günaydın okadar güzel anlatmışsın ki çok açık ve net bende bilmiyordum.çok sağol yarın hsg film çektiricem bakalım hayırlısı inşallah bişey çıkmaz.
Merhabalar, benim de 2. denemem dün yumoşlarım toplandı. Ama sanırım kalitelerinde bir sorun var yarın muhtemelen transfer yapılacak. İnşallah hayırlısıyla bu sefer tutunur bebişim de 7 yıllık hasretimiz sona erer.
Rabbim ol desin yeter ki....
Yarın benim ya iki haftalık hamileliğimin tescillendigi gün olucak yada bittiği gün.... Dua ya çık ihtiyacım var benim icin dua edermisiniz? Çünkü yapabileceğim hiç bisey yok Rabbim neylerse güzel eyler ondan gelen herseye amenna. Allah cümlemize hayırlı,sağlıklı,imanli evlatlar nasip etsin evlat hasretimiz son bulsun inşallah...
nasılsınız bakalım????? ben yorgun bitap bir haldeyim.. ama ev buldum sonunda.. tedaviden önce taşınmaya çalışacağım...11 inde adet olacağım...veeee başlayacağım tedaviye Allah ın izniyle...ne olur benim için dua edin taşınma ve tedavi bir arada olmak zorunda...
saolun kızlar inşallah güzel haberlerle gelirim..
bugün hastane yollarına düşecek tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun...
şimdi çıkıyorum
Canım hayırlı & uğurlu olsun tedavin.Hayırlı haberlerini almak dileğiyle
Canım hayırlı olsun,kuzucukların sana sımsıkı tutunsun ve Allah hiç ayırmasın inşallah.
Dualarımızla canımAllah yardımcın olsun,yüzünü güldürsün inşallah
Canım Allah yardımcın olsun & kolaylıklar versin inşallah.
:103: :103: :103: :103: :103:
Eki Görüntüle 408715 Allah'ım sen hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı, gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı eyle.Eki Görüntüle 408715
canımcım ALLAH yardmcın olsun iyi haberlerle gel ınsallahhh
Canım hayırlı & uğurlu olsun tedavin.Hayırlı haberlerini almak dileğiyle
Canım hayırlı olsun,kuzucukların sana sımsıkı tutunsun ve Allah hiç ayırmasın inşallah.
Dualarımızla canımAllah yardımcın olsun,yüzünü güldürsün inşallah
Canım Allah yardımcın olsun & kolaylıklar versin inşallah.
:103: :103: :103: :103: :103:
Eki Görüntüle 408715 Allah'ım sen hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı, gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı eyle.Eki Görüntüle 408715
Gunaydin guzeller,
Hepinize guzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum..
amın kuzum neberrrrrrrrrrrrrrrrr
Öylemi canım listede 1 gün kaldı diye okudum sanki dün
Olsun az kalmis
Evet az kaldı hayırlısıyla bitse de ne olduğu belli olsa
Tşk.iyiyim canım sen nasılsın ?
Günaydın kızlar saat 9 da hastanede olmam lazım kan vermek icin sonuc öğleden sonra iki gibi çıkıyor daha dogrusu onlar arıyorlar cepten beni eve gelir gelmez haber ederim size dualarınızı eksik etmeyin inşallah bugün aldigimiz haberlerle hepimiz icin güzel hayırlı bir gün olur...
Günaydın kızlar saat 9 da hastanede olmam lazım kan vermek icin sonuc öğleden sonra iki gibi çıkıyor daha dogrusu onlar arıyorlar cepten beni eve gelir gelmez haber ederim size dualarınızı eksik etmeyin inşallah bugün aldigimiz haberlerle hepimiz icin güzel hayırlı bir gün olur...
cok sukur canım ıyıyım bende
senın son durum ne ne yaptın bakımmm
günayyyyyyddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........................
Birkaç gün içinde belli olacak hayırlısıyla canım
Günaydııııın canım arkadaşım ve prensesiErkencisiniz bugün
Canım benim Allah yardımcın olsun & hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?