Tüp Bebek Günlüğümüz !

maşallaahh çok güzel bi haber çoook sevindiiimmmm ne zaman çıkacak sonuuç acabaa . canım sen nasılsıınnnn

Canım çoook sevindim.Hayırlı haberlerle dönecek inşallah

günayyyyyyddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........................

gunaydın balımmmmmmmmmm
nasılsın kırgınlık gectımıııııııı ?

sende guzel haber alacaksın kuzummmmmmmmm

hadı hayırlısı canım benım yaaaa son olsun bebıslı olsunnnnnn

süper haber bu yaaaaaaaaaaaaaaa

herkese günaydınnn

senınde seker yuklemen guzel cıksın kuzum benım yaaaaaaaaaaaa
guzel sonucla gel ıns balımmmmmmmmm

günaydın arkadaşlar bugün transferimin 12.günü hafif kanamam obaşladı.sabah kan verdim ama ( çok umutsuzum

canım tutunma kanamasıdır o sonucu gormeden umutsuzluga dusme bakım canım yaaaaaaaa

günaydın arkadaşlar bugün transferimin 12.günü hafif kanamam obaşladı.sabah kan verdim ama ( çok umutsuzum

Canım Allah yardımcın olsun,yüzünü güldürsün inşallah.

Umutsuz olma hafif kanama gebeliktede olabiliyor.

Hayırlı haberlerini almak dileğiyle

Canım Allah yardımcın olsun,yüzünü güldürsün inşallah.

Umutsuz olma hafif kanama gebeliktede olabiliyor.

Hayırlı haberlerini almak dileğiyle
tşkler amin inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar verir benim transferin 6 gününden itibaren idrar testim çift çizgi çıktı dün sabahta çift çıktı umutlanmıştım çok bu ikinci denemem bugün öyleden sonra alcam sonucu inşallah korktuğun gibi çıkmaz:

gunaydınlar guzel bır hafta olması dılegıyle hepınızı opuyorum
günaydınnn canımmm
Herkese günaydın mutlu haftalar diliyorum.. egunal ve nupelda inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz çifte kutlama yaparız canalrım sizi çok öpüyorum
günaydın sanada mutlu haftalar canım
günaydın iyi haftalar
günaydınnnn
saolun kızlar inşallah güzel haberlerle gelirim..
bugün hastane yollarına düşecek tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun...
şimdi çıkıyorum
eet güzel haberlerini aldım rahatladımkan sonucuda gelsin daha bi rahatlıcam işşallahh
bugun dr gıden sonuc alacak yada baska sebeplerden dolayı .. herkese allh en hayırlılarını nasıp etsin.... dualarımm sizinleeeeeeeeeeeeee
günaydınn canım
Gunaydın kıslar..
uyku tutmadı benıı (
günaydın canım..sen ne zaman test yaptırcann bakiimmm
günaydınn
Günaydın hanımlar, güzel bir hafta olsun...
seninde haftan güzel olsunn
Eki Görüntüle 408702

Pozitif ve iyilik haberleriyle dolu,güzel bir hafta olsun canım arkadaşlarım.

Egunal kuzum açılış senin meleğinden olacak inşallah.
günaydın canımii dileklerin hepsi gerçek olur işşallahh
gunaydın canım arkadaslarım cok ama cok guzel bır gun ve hafta olsun ınssss....
günaydınnnn canımm benimmm
seeninnde canımmmm
Gunaydin guzeller,
Hepinize guzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum..
günaydınn...aminnn
günayyyyyyddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........................
günaydınn güzell annneeee
güzel haberlerle gelirsinn işşallah canımmm
günaydıınn arkadaşlarıımmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydınnn
ayy çok sewindim yaa bende şimdi konustum güldenimlebencede herşey yolunda ALLAHIN izniyle kan sonucuda güzel çıkcak sonra bida kutlama
herkese günaydınnn
günaydınn canım nasılsınnn?konusamıoz hiçç

ama umutsuz olma işşallah güzel sonuçlar alırsınnn

nasılsın guzel gozlummmmmmmmmm

inşallah dualarınızı bekliyorum

Herkese günaydın hepimiz icin icin guzel, bir hafta olsun insallh ay sınır geldi bu kaçıncı yazmışim beni atıyor sayfa surekli
Guldenimm hayrli hbrle geleceksin bize ve biz hop halaya ekipce sen kenardanizliceksin ama iz tepiniriz senin yerine

Günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorum. Bugün Güldenden başlamak üzere çokkk güzel haberler aldığımız bir hafta olsun inşallahhh...

HErkesler günaydınlarrr,,bugün inşallah güzel haberler gelir,gülden de n bir güzel haber gelmiş ,değer artışı içinde gelirde tam olur inşallah,,Allah herkesin yardımcısı olsun,,
ben giremiyordum birkaçgündür ,herşeyi yapmama rağmen kabızlıktan kurtulamıyorum kızlar,akşam acile gittik,serum yedim ,nst ye bağladılar bebeğimin kalp atışlarını duyduk,biraz rahattlattı beni,serumda iyi geldi ama hala yapamıyorumçok uykusuzum ,işyerinde de kimsenin olmaması ii,biraz uzanıcam,arada girip bakıcam haber varmı diye,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…