kan sonucu çıkmadan bişey yazmayalım dedik ama bu sevinci paylaşmadan duramıyacağım..... güldenin dr. muaynesi iyi geçmiş rahim kalınlığı çok iyiymiş buda zaten hamiş olduğunun büyük göstergesi :)) şimdi kan sonucunu bekliyo kan sonucuda çıkınca netlenicek durumu...... rabbimin izniyle kavuşcak meleğine canım arkadaşım
günaydın arkadaşlar bugün transferimin 12.günü hafif kanamam obaşladı.sabah kan verdim ama( çok umutsuzum
kan sonucu çıkmadan bişey yazmayalım dedik ama bu sevinci paylaşmadan duramıyacağım..... güldenin dr. muaynesi iyi geçmiş rahim kalınlığı çok iyiymiş buda zaten hamiş olduğunun büyük göstergesi :)) şimdi kan sonucunu bekliyo kan sonucuda çıkınca netlenicek durumu...... rabbimin izniyle kavuşcak meleğine canım arkadaşım
günayyyyyyddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........................
Günaydın kızlar saat 9 da hastanede olmam lazım kan vermek icin sonuc öğleden sonra iki gibi çıkıyor daha dogrusu onlar arıyorlar cepten beni eve gelir gelmez haber ederim size dualarınızı eksik etmeyin inşallah bugün aldigimiz haberlerle hepimiz icin güzel hayırlı bir gün olur...
Birkaç gün içinde belli olacak hayırlısıyla canım
Günaydııııın canım arkadaşım ve prensesiErkencisiniz bugün
Canım benim Allah yardımcın olsun & hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah
herkese günaydınnn
günaydın arkadaşlar bugün transferimin 12.günü hafif kanamam obaşladı.sabah kan verdim ama( çok umutsuzum
tşkler amin inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar verir benim transferin 6 gününden itibaren idrar testim çift çizgi çıktı dün sabahta çift çıktı umutlanmıştım çok bu ikinci denemem bugün öyleden sonra alcam sonucu inşallah korktuğun gibi çıkmaz:Canım Allah yardımcın olsun,yüzünü güldürsün inşallah.
Umutsuz olma hafif kanama gebeliktede olabiliyor.
Hayırlı haberlerini almak dileğiyle
günaydınnn canımmmgunaydınlar guzel bır hafta olması dılegıyle hepınızı opuyorum
günaydın sanada mutlu haftalar canımHerkese günaydın mutlu haftalar diliyorum.. egunal ve nupelda inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz çifte kutlama yaparız canalrım sizi çok öpüyorum
günaydınnnngünaydın iyi haftalar
eet güzel haberlerini aldım rahatladımsaolun kızlar inşallah güzel haberlerle gelirim..
bugün hastane yollarına düşecek tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun...
şimdi çıkıyorum
günaydınn canımbugun dr gıden sonuc alacak yada baska sebeplerden dolayı .. herkese allh en hayırlılarını nasıp etsin.... dualarımm sizinleeeeeeeeeeeeee
günaydın canım..sen ne zaman test yaptırcann bakiimmmGunaydın kıslar..
uyku tutmadı benıı(
günaydınnKac gündür giremedim inşallah güzel haberler vardır
Gülden canım hiç merak etme degerin 400 leri bulacak inşallah
Bugün sanırım emelsunar in test gunü inşallah hayırlı haberle gelir
Umarım herkes iyidir öpüyorum sizi canlarim
seninde haftan güzel olsunnGünaydın hanımlar, güzel bir hafta olsun...
günaydın canımEki Görüntüle 408702
Pozitif ve iyilik haberleriyle dolu,güzel bir hafta olsun canım arkadaşlarım.
Egunal kuzum açılış senin meleğinden olacak inşallah.
günaydınnnn canımm benimmmgunaydın canım arkadaslarım cok ama cok guzel bır gun ve hafta olsun ınssss....
seeninnde canımmmmEki Görüntüle 408704 hersey gonlunuzce olsunnn
günaydınn...aminnnGunaydin guzeller,
Hepinize guzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum..
günaydınn güzell annneeeegünayyyyyyddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........................
güzel haberlerle gelirsinn işşallah canımmmGünaydın kızlar saat 9 da hastanede olmam lazım kan vermek icin sonuc öğleden sonra iki gibi çıkıyor daha dogrusu onlar arıyorlar cepten beni eve gelir gelmez haber ederim size dualarınızı eksik etmeyin inşallah bugün aldigimiz haberlerle hepimiz icin güzel hayırlı bir gün olur...
günaydınnngünaydıınn arkadaşlarıımmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy çok sewindim yaa bende şimdi konustum güldenimlekan sonucu çıkmadan bişey yazmayalım dedik ama bu sevinci paylaşmadan duramıyacağım..... güldenin dr. muaynesi iyi geçmiş rahim kalınlığı çok iyiymiş buda zaten hamiş olduğunun büyük göstergesi :)) şimdi kan sonucunu bekliyo kan sonucuda çıkınca netlenicek durumu...... rabbimin izniyle kavuşcak meleğine canım arkadaşım
günaydınn canım nasılsınnn?konusamıoz hiççherkese günaydınnn
günaydınnn canımmm
günaydın sanada mutlu haftalar canım
günaydınnnn
eet güzel haberlerini aldım rahatladımkan sonucuda gelsin daha bi rahatlıcam işşallahh
günaydınn canım
günaydın canım..sen ne zaman test yaptırcann bakiimmm
günaydınn
seninde haftan güzel olsunn
günaydın canımii dileklerin hepsi gerçek olur işşallahh
günaydınnnn canımm benimmm
seeninnde canımmmm
günaydınn...aminnn
günaydınn güzell annneeee
güzel haberlerle gelirsinn işşallah canımmm
günaydınnn
ayy çok sewindim yaa bende şimdi konustum güldenimlebencede herşey yolunda ALLAHIN izniyle kan sonucuda güzel çıkcak sonra bida kutlama
günaydınn canım nasılsınnn?konusamıoz hiçç
ama umutsuz olma işşallah güzel sonuçlar alırsınnn
günaydınnn canımmm
günaydın sanada mutlu haftalar canım
günaydınnnn
eet güzel haberlerini aldım rahatladımkan sonucuda gelsin daha bi rahatlıcam işşallahh
günaydınn canım
günaydın canım..sen ne zaman test yaptırcann bakiimmm
günaydınn
seninde haftan güzel olsunn
günaydın canımii dileklerin hepsi gerçek olur işşallahh
günaydınnnn canımm benimmm
seeninnde canımmmm
günaydınn...aminnn
günaydınn güzell annneeee
güzel haberlerle gelirsinn işşallah canımmm
günaydınnn
ayy çok sewindim yaa bende şimdi konustum güldenimlebencede herşey yolunda ALLAHIN izniyle kan sonucuda güzel çıkcak sonra bida kutlama
günaydınn canım nasılsınnn?konusamıoz hiçç
ama umutsuz olma işşallah güzel sonuçlar alırsınnn
gunaydın canım nasılsınnnnnnnnnnnnnn bakımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?