Tüp Bebek Günlüğümüz !

nasılsın guzel gozlummmmmmmmmm
iim canımmm malum pazartesi temizlik günü bende temizlik yapıomsen neler yapıonn?
hoşgeldin canım.....
hoşbuldum canımmmnası oldun akşam okudum keyfim yokmuş bu polenler benide çok kötü yapıo sabah hapşurarak uyanıom yaa:2:

günaydınnn canımmm
günaydınnnnnnnn....
günaydınnnnn
Günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorum. Bugün Güldenden başlamak üzere çokkk güzel haberler aldığımız bir hafta olsun inşallahhh...

günaydınnn canımm

geçmiş olsun canım.... halamı sorun var.... zaten en büyük kabuslarımdan biri ileri derece kabız olmak.. sana üzülmekten ya olursa diye düşünmekten strese giriyorum.....

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun zor bir durum ya.

valla pelinim o hapşuruk ve burun akıntısı bende bir haftadır var... ama polenler henüz yoğunlaşmadığı için onlar yüzündenmi yoksa gribe meylim var ondanmı bilemiyorum... polenlere karşı tavrım onların yoğunluğuna göre değişiyo geçen sene göz damlasıyla idare ettim önceki sen eiğne yaptırmıştım bu sene ne yapcam bilmiyom:18::18::18::18::18::18::18::18:

Cnm sanada günaydın varmı izmire geliş ne zaman geleceksin aral beye kontrole

Günaydın herkese,dün iki yumurtam toplanmıştı şimdi öğrendim ikiside döllenmiş çarşamba transfer yapılacak.Hepimizi çin herşey güzel olur umarım.Sevgiler...

Sanada günaydın canım.

Iyim canim, kasiklarim agriyor biraz ama kanama sizinti yok cok sukur evime gectim nihayet, dinleniyorum,
sen nasilsin?

cok sevındım canımmmm arık merdıvenlerı yuruyerek ınıp cıkıyon dımı
cok sukur ıyım canım benımmmmmmm

halamı yaaaaaa offff kotu olmus kuzum asırı derecede canım erk ye bol bol bak faydasını gorcen
dınlenmene bak kuzum sen

iim canımmm malum pazartesi temizlik günü bende temizlik yapıomsen neler yapıonn?

cok sukur ıyıyım canım ne olsun geldık calısıyorum
ben bu hafta yapamadım evde degıldım
ıns mısafırım gelmez anneme gıtım yardım ettım orda kaldım dun aksma geldım ve bızdede mac ızledık esımın dayısı kayınpder fln vardı
eksperden sonuc cıktımı canım senın

Geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış peki lavman falan işe yaramadı mı denedin mi?

Günaydın herkese,dün iki yumurtam toplanmıştı şimdi öğrendim ikiside döllenmiş çarşamba transfer yapılacak.Hepimizi çin herşey güzel olur umarım.Sevgiler...

oh ne guzel haber kuzum bu yaaa cok sevındımmmmmmmmmmm
hadı hayırlısı olsun cnmmmm sonu bebıslı olsun ınsssssss

Cooook gemis olsun bu bnm de korkum ben zaten surekli kabizlik yayıyorum ama Demir ilacına başladığından beri şükür rahatım cnm sabh lari ac karnına içtiğim soğuk su ya da soğuk süt beni hemen bozuyor tavsiye ederim insllh düzelir

Gözün aydın canım inşallah senden de güzel haberler alırız şimdiden hayırlı olsun...

egunal güzel haberleri bekliyoruz dualarımız sizinle.

Hayırlı haberlerle gel kuzum

Eki Görüntüle 408702

Pozitif ve iyilik haberleriyle dolu,güzel bir hafta olsun canım arkadaşlarım.

Egunal kuzum açılış senin meleğinden olacak inşallah.

canımcım ALLAH yardmcın olsun iyi haberlerle gel ınsallahhh

Çıkıyorum ben şimdi hepinizi öpüyorum dilimde dua ve tuhaf bı sakinlik sinun hayrola inşallah :) egunal ve gökyüzü inşallah bugün sizin icinde güzel haberlerle dolu mutlu bir gün olur...

Canım çoook sevindim.Hayırlı haberlerle dönecek inşallah

Günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorum. Bugün Güldenden başlamak üzere çokkk güzel haberler aldığımız bir hafta olsun inşallahhh...

Hosgeldin canım
Yine heyecan dorukta bekliyorum haberini

benim vefalı yüreği güzel arkadaşlarım...
valla ben yine bekliyorum
akasyacım anlatmış durumu zaten bi de ben yazmayım ...
inşallah değerim katlanmıştır diyorum...

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız.
şimdi engin bilgilerinize güvenerek birşey soracam. Perşembe kontrole gittiğimde solda 15mm yumoş vardı onun üstüne gidiyorduk zaten. Ctesi kontrolümde ultrasyonda gözükmedi. Yoktu. Kan verdim. çatlamadıgını öğrendik. Bu sabah yine kontrolüm vardı . O 15 mm lik yumoş yine gözükmüyordu. Sağda 12 mm lik başka bi yumoş gördü. Devam edelimi iptal mı edelim dedi doktor . Tabi ben okadar iğne yemişken ve para ödemişken iptal demedim. 1 progestan ve 4 cetrodit daha verdi. Yumoş barsakların arasına sıkışmış olabilirmiş. Böyle birsey oluyo muki.
Perşembe kontrole çağırdı. Bakalım ne olacak bilmiyorum. Bu durum nolmal bi durum deil ama dogru mu karar verdim bilmiyorum.

Perşembeye kadar sağda gördüğü büyürse onu işleme alacak ama digerinden haber yok kayıp

Sizce nasıl bi durum ne yapmalıyım ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…