iim canımmm malum pazartesi temizlik günü bende temizlik yapıomnasılsın guzel gozlummmmmmmmmm
hoşbuldum canımmmhoşgeldin canım.....
günaydınnn canımmmHerkese günaydın hepimiz icin icin guzel, bir hafta olsun insallh ay sınır geldi bu kaçıncı yazmışim beni atıyor sayfa surekli
Guldenimm hayrli hbrle geleceksin bize ve biz hop halaya ekipce sen kenardanizliceksin ama iz tepiniriz senin yerine
günaydınnnnngünaydınnnnnnnn....
Günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorum. Bugün Güldenden başlamak üzere çokkk güzel haberler aldığımız bir hafta olsun inşallahhh...
HErkesler günaydınlarrr,,bugün inşallah güzel haberler gelir,gülden de n bir güzel haber gelmiş ,değer artışı içinde gelirde tam olur inşallah,,Allah herkesin yardımcısı olsun,,
ben giremiyordum birkaçgündür ,herşeyi yapmama rağmen kabızlıktan kurtulamıyorum kızlar,akşam acile gittik,serum yedim ,nst ye bağladılar bebeğimin kalp atışlarını duyduk,biraz rahattlattı beni,serumda iyi geldi ama hala yapamıyorumçok uykusuzum ,işyerinde de kimsenin olmaması ii,biraz uzanıcam,arada girip bakıcam haber varmı diye,
HErkesler günaydınlarrr,,bugün inşallah güzel haberler gelir,gülden de n bir güzel haber gelmiş ,değer artışı içinde gelirde tam olur inşallah,,Allah herkesin yardımcısı olsun,,
ben giremiyordum birkaçgündür ,herşeyi yapmama rağmen kabızlıktan kurtulamıyorum kızlar,akşam acile gittik,serum yedim ,nst ye bağladılar bebeğimin kalp atışlarını duyduk,biraz rahattlattı beni,serumda iyi geldi ama hala yapamıyorumçok uykusuzum ,işyerinde de kimsenin olmaması ii,biraz uzanıcam,arada girip bakıcam haber varmı diye,
Cnm sanada günaydın varmı izmire geliş ne zaman geleceksin aral beye kontroleiim canımmm malum pazartesi temizlik günü bende temizlik yapıomsen neler yapıonn?
hoşbuldum canımmmnası oldun akşam okudum keyfim yokmuş bu polenler benide çok kötü yapıo sabah hapşurarak uyanıom yaa:2:
günaydınnn canımmm
günaydınnnnn
günaydınnn canımm
iim canımmm malum pazartesi temizlik günü bende temizlik yapıomsen neler yapıonn?
hoşbuldum canımmmnası oldun akşam okudum keyfim yokmuş bu polenler benide çok kötü yapıo sabah hapşurarak uyanıom yaa:2:
günaydınnn canımmm
günaydınnnnn
günaydınnn canımm
Iyim canim, kasiklarim agriyor biraz ama kanama sizinti yok cok sukurevime gectim nihayet, dinleniyorum,
sen nasilsin?
iim canımmm malum pazartesi temizlik günü bende temizlik yapıomsen neler yapıonn?
Günaydın herkese,dün iki yumurtam toplanmıştı şimdi öğrendim ikiside döllenmiş çarşamba transfer yapılacak.Hepimizi çin herşey güzel olur umarım.Sevgiler...
Günaydın herkese,dün iki yumurtam toplanmıştı şimdi öğrendim ikiside döllenmiş çarşamba transfer yapılacak.Hepimizi çin herşey güzel olur umarım.Sevgiler...
Aymaşallah bebelerine sanada sımsıkı yapışsınlar insallh hayrli olsun cnm
Cooook gemis olsun bu bnm de korkum ben zaten surekli kabizlik yayıyorum ama Demir ilacına başladığından beri şükür rahatım cnm sabh lari ac karnına içtiğim soğuk su ya da soğuk süt beni hemen bozuyor tavsiye ederim insllh düzelirHErkesler günaydınlarrr,,bugün inşallah güzel haberler gelir,gülden de n bir güzel haber gelmiş ,değer artışı içinde gelirde tam olur inşallah,,Allah herkesin yardımcısı olsun,,
oh ne guzel haber kuzum bu yaaa cok sevındımmmmmmmmmmm
hadı hayırlısı olsun cnmmmm sonu bebıslı olsun ınsssssss
egunal güzel haberleri bekliyoruz dualarımız sizinle.
Hayırlı haberlerle gel kuzum
Kac gündür giremedim inşallah güzel haberler vardır
Gülden canım hiç merak etme degerin 400 leri bulacak inşallah
Bugün sanırım emelsunar in test gunü inşallah hayırlı haberle gelir
Umarım herkes iyidir öpüyorum sizi canlarim
Eki Görüntüle 408702
Pozitif ve iyilik haberleriyle dolu,güzel bir hafta olsun canım arkadaşlarım.
Egunal kuzum açılış senin meleğinden olacak inşallah.
gunaydın canım arkadaslarım cok ama cok guzel bır gun ve hafta olsun ınssss....
canım benım gule gule gıt gel saat yıne 13:00 olunca bıze degerının cok ama cok guzel arttıgını haber verrrrrrrrr
hersey yolunda gıtsın kuzummm bu ozlem bıtsın artıkkkkkkkk
canımcım ALLAH yardmcın olsun iyi haberlerle gel ınsallahhh
Çıkıyorum ben şimdi hepinizi öpüyorum dilimde dua ve tuhaf bı sakinlik sinun hayrola inşallah :) egunal ve gökyüzü inşallah bugün sizin icinde güzel haberlerle dolu mutlu bir gün olur...
kan sonucu çıkmadan bişey yazmayalım dedik ama bu sevinci paylaşmadan duramıyacağım..... güldenin dr. muaynesi iyi geçmiş rahim kalınlığı çok iyiymiş buda zaten hamiş olduğunun büyük göstergesi :)) şimdi kan sonucunu bekliyo kan sonucuda çıkınca netlenicek durumu...... rabbimin izniyle kavuşcak meleğine canım arkadaşım
Canım çoook sevindim.Hayırlı haberlerle dönecek inşallah
günaydınnn canımmm
günaydın sanada mutlu haftalar canım
günaydınnnn
eet güzel haberlerini aldım rahatladımkan sonucuda gelsin daha bi rahatlıcam işşallahh
günaydınn canım
günaydın canım..sen ne zaman test yaptırcann bakiimmm
günaydınn
seninde haftan güzel olsunn
günaydın canımii dileklerin hepsi gerçek olur işşallahh
günaydınnnn canımm benimmm
seeninnde canımmmm
günaydınn...aminnn
günaydınn güzell annneeee
güzel haberlerle gelirsinn işşallah canımmm
günaydınnn
ayy çok sewindim yaa bende şimdi konustum güldenimlebencede herşey yolunda ALLAHIN izniyle kan sonucuda güzel çıkcak sonra bida kutlama
günaydınn canım nasılsınnn?konusamıoz hiçç
ama umutsuz olma işşallah güzel sonuçlar alırsınnn
Herkese günaydın hepimiz icin icin guzel, bir hafta olsun insallh ay sınır geldi bu kaçıncı yazmışim beni atıyor sayfa surekli
Guldenimm hayrli hbrle geleceksin bize ve biz hop halaya ekipce sen kenardanizliceksin ama iz tepiniriz senin yerine
Günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorum. Bugün Güldenden başlamak üzere çokkk güzel haberler aldığımız bir hafta olsun inşallahhh...
Hosgeldin canım
Yine heyecan dorukta bekliyorum haberini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?