Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayy çatlıcam resmen meraktan
güldenım güzel haber bide test sonucuyla tescillenseydi
nupelda daha çıkmadımı test sonucu

diğer hamileler topiğinde bir arkadaş 31 haftada erken doğum yaptı
benıde korku sardı ne güzel unutmuştum ben

bu sene öle çok çiçekli böcekli yerlere gitmeama işşallah grip falan değildir..dikkat et kendinee canımm...
Cnm sanada günaydın varmı izmire geliş ne zaman geleceksin aral beye kontrole
ya aslında yarın gelcem izmire alsancağa ama görümcemle gelcem..aral beyede artık başlıcağım zaman giderim dedim yani haziran temmuz gibi.aslında önce gidip pıhtılaşma testini yaptırmak istiom ama ne zaman bilmiom...

eet sen annendeydin dimii hafta sonuucumartesi geldi exper bida bu hafta raporu yollarlar bakalım ne zaman parayı yollıcaklar..bende temzilik yapıom mecbur bekleyemem onları zaten her hafta yapıom tadilattan sonra mecbur bidaa

az kaldı kuzuda senın....
95 gun son 3 ay kuzum yaaaa hayırlısıyla gelsın ıns canımmmmmmmmm

valla canım boyle sey duymadım ama bence devam etmekle en guzel kararı vermısın
o kadar ıgne masraf neden bosa gıtsın dımı ama

eet sen annendeydin dimii hafta sonuucumartesi geldi exper bida bu hafta raporu yollarlar bakalım ne zaman parayı yollıcaklar..bende temzilik yapıom mecbur bekleyemem onları zaten her hafta yapıom tadilattan sonra mecbur bidaa

canım o kadarda yorma tadıat olacak ve yıne herter batacak ama ....
Evet kuzum sonunda kalabıldım uzun aradan sonra canım yaaaaaaa
her hafta yap ta cam kapı halı her hafta ben sılmem yanı

benımde 3.tüp bebek denememde 16-18 mm civarında iki yumurtam önce göründü sonra kayboldu
nende böyle oldu diye sorduğumda üstüste gelmiş 2 yumurta olabileceğini ve sonrada ayrıldığını söylemişti
doktor dozu çok düşük tutup 13-14 mm yumurtalarla transfere gitmişti

valla bende çatlayacam ömrümden ömür gitti bi kaç günde...
canım bizim endişelerimiz hiç bitmeyecek.
her aşamasında bişeyler aklımızı kurcalıyor hep..
o yüzden Rabbime sığınıp sıkıntı olmaması için dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden..

Ayy vallahi karnıma ağrılar giriyo egunal dualarım seninle canim

benimdeee...
ne zor şey Allahım...
inşallah bu yaşadıklarımıza değer bir sonuç gelir diye dua ediyorum...

valla canım boyle sey duymadım ama bence devam etmekle en guzel kararı vermısın
o kadar ıgne masraf neden bosa gıtsın dımı ama

evet canım. Bi sonraki adetle herşeye baştan başlayacaktım :2: Yeniden masraf v.s devam dedim.olacaksa inşallah allahın izniyle bu 1 yumoşlada olur.. Elimizdeki 1 yumoş kaybolmazda büyürse perşembe bellli olacak inşallah.. Diyorum diğer kayıp olan yumoşta keşke saklandıgı yerden yuvasıa-na dönse de onuda görsek ne güzel olur 2 yumoş olur.

İnşallah canim benim vallahi gönülden dualar cok sana Rabbim güzel kalbine göre versin hayırlısını versin inşallah az kaldı ya sabr

suyumuz çok az 2,30 ml kadar normalde 4,00 ml ve üstünde olması gerekiyor
bebeğin hareketleri çok kısıtlı ve kemik yapısında deformasyon olmaması için
erken alınacak

Hay Allah canım yaa bunun nedeni neymiş ki su neden az olurmuş. erken olucak ama sağlıkla gelecek sana kuzucuğun inşallahhhh

günaydın herkese çok güzel bir hafta diliyorum. EGUNAL canım güzel haberlerin var sanırım çok çok tebrikler tekrar sağlıkla gelsin minnoş

haftasonu giremedim yogunluktan, herkes iyidir umarım

Hay Allah canım yaa bunun nedeni neymiş ki su neden az olurmuş. erken olucak ama sağlıkla gelecek sana kuzucuğun inşallahhhh
bunun nedeni belli değilmiş bebek kendi suyunu kendi yapıyormuş yani bebeğin çişi imiş benımki çiş yapmayı sevmyor anlaşılan
böbreklerine ve idrar torbasına defalarca bakıldı bir problemde görülmedi
doğumdan sonra daha detaylı bakıcaz dedi doktorumuz.
inş. sağlıkla gelir yaramazım.

Canım arkadaşlarım sonuç çıktı...
en son 161.45 olan değerim 200.1 olmuş yani istenilen oranda katlanmadığı için doktor ilaçları kesebilirsin dedi...
kanamanın olmasını bekleyecez...
olmazsa yine kan verecem vs...
yani buraya kadarmış...

bak sen bıcırığa çıkınca acısını çıkartıcak ama bezler paket paket gidecek önemli olan bir sorun olmaması canım erken gelsin sağlıkla gelsin takma kafana bunu çok fazla. Haberlerde görmüşsündür 5 aylık 300 gram doğmuş bir bebiş ve hayata tutunmuş. Allahın mucizesi bebişlerimiz...

herkese merhaba güzeller....

kısa bir süre sizlerden ayrı kalacam gibi.... telim de arıza varda , nette telde olunca yine kaldım internetsiz

güldencim sende bir gelişme var mı,,,, kan değerlerinde artış var mı,,,,

sonucunu ne zaman alacaksın ?????

aklım sende inan....

k.i. b. öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…