bu sene öle çok çiçekli böcekli yerlere gitmevalla pelinim o hapşuruk ve burun akıntısı bende bir haftadır var... ama polenler henüz yoğunlaşmadığı için onlar yüzündenmi yoksa gribe meylim var ondanmı bilemiyorum... polenlere karşı tavrım onların yoğunluğuna göre değişiyo geçen sene göz damlasıyla idare ettim önceki sen eiğne yaptırmıştım bu sene ne yapcam bilmiyom:18::18::18::18::18::18::18::18:
ya aslında yarın gelcem izmire alsancağa ama görümcemle gelcem..aral beyede artık başlıcağım zaman giderim dedim yani haziran temmuz gibi.aslında önce gidip pıhtılaşma testini yaptırmak istiom ama ne zaman bilmiom...Cnm sanada günaydın varmı izmire geliş ne zaman geleceksin aral beye kontrole
cok sukur ıyıyım canım ne olsun geldık calısıyorum
ben bu hafta yapamadım evde degıldım
ıns mısafırım gelmezanneme gıtım yardım ettım orda kaldım dun aksma geldım ve bızdede mac ızledık esımın dayısı kayınpder fln vardı
eksperden sonuc cıktımı canım senın
ayy çatlıcam resmen meraktan
güldenım güzel haber bide test sonucuyla tescillenseydi
nupelda daha çıkmadımı test sonucu
diğer hamileler topiğinde bir arkadaş 31 haftada erken doğum yaptı
benıde korku sardı ne güzel unutmuştum ben
selam kızlar nasılsınız.
şimdi engin bilgilerinize güvenerek birşey soracam. Perşembe kontrole gittiğimde solda 15mm yumoş vardı onun üstüne gidiyorduk zaten. Ctesi kontrolümde ultrasyonda gözükmedi. Yoktu. Kan verdim. çatlamadıgını öğrendik. Bu sabah yine kontrolüm vardı . O 15 mm lik yumoş yine gözükmüyordu. Sağda 12 mm lik başka bi yumoş gördü. Devam edelimi iptal mı edelim dedi doktor . Tabi ben okadar iğne yemişken ve para ödemişken iptal demedim. 1 progestan ve 4 cetrodit daha verdi. Yumoş barsakların arasına sıkışmış olabilirmiş. Böyle birsey oluyo muki.
Perşembe kontrole çağırdı. Bakalım ne olacak bilmiyorum. Bu durum nolmal bi durum deil ama dogru mu karar verdim bilmiyorum.
Perşembeye kadar sağda gördüğü büyürse onu işleme alacak ama digerinden haber yok kayıp
Sizce nasıl bi durum ne yapmalıyım ne olabilir?
az kaldı kuzuda senın....
95 gun son 3 ay kuzum yaaaa hayırlısıyla gelsın ıns canımmmmmmmmm
eet sen annendeydin dimii hafta sonuucumartesi geldi exper bida bu hafta raporu yollarlar bakalım ne zaman parayı yollıcaklar..bende temzilik yapıom mecbur bekleyemem onları zaten her hafta yapıom tadilattan sonra mecbur bidaa
nerde kuzum 3 ay benim sıpayıda doktorumuz erken alıcak
6-7 haftamız var
nerde kuzum 3 ay benim sıpayıda doktorumuz erken alıcak
6-7 haftamız var
neden canım sorunmu var kı dogumda _?
Ya daha önce sormuştum galiba ama neden dii. Su mu azdı hatırlayamadım canım yaaa.
ayy çatlıcam resmen meraktan
güldenım güzel haber bide test sonucuyla tescillenseydi
nupelda daha çıkmadımı test sonucu
diğer hamileler topiğinde bir arkadaş 31 haftada erken doğum yaptı
benıde korku sardı ne güzel unutmuştum ben
Ayy vallahi karnıma ağrılar giriyo egunal dualarım seninle canim
valla canım boyle sey duymadım ama bence devam etmekle en guzel kararı vermısın
o kadar ıgne masraf neden bosa gıtsın dımı ama
valla bende çatlayacam ömrümden ömür gitti bi kaç günde...
canım bizim endişelerimiz hiç bitmeyecek.
her aşamasında bişeyler aklımızı kurcalıyor hep..
o yüzden Rabbime sığınıp sıkıntı olmaması için dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden..
benimdeee...
ne zor şey Allahım...
inşallah bu yaşadıklarımıza değer bir sonuç gelir diye dua ediyorum...
suyumuz çok az 2,30 ml kadar normalde 4,00 ml ve üstünde olması gerekiyor
bebeğin hareketleri çok kısıtlı ve kemik yapısında deformasyon olmaması için
erken alınacak
bunun nedeni belli değilmiş bebek kendi suyunu kendi yapıyormuş yani bebeğin çişi imiş benımki çiş yapmayı sevmyor anlaşılanHay Allah canım yaa bunun nedeni neymiş ki su neden az olurmuş. erken olucak ama sağlıkla gelecek sana kuzucuğun inşallahhhh
bunun nedeni belli değilmiş bebek kendi suyunu kendi yapıyormuş yani bebeğin çişi imiş benımki çiş yapmayı sevmyor anlaşılan
böbreklerine ve idrar torbasına defalarca bakıldı bir problemde görülmedi
doğumdan sonra daha detaylı bakıcaz dedi doktorumuz.
inş. sağlıkla gelir yaramazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?