Tüp Bebek Günlüğümüz !

anladım canım hayırlsı rabbım emeklerini boşa çıkarmasın sen zeynep kamilde kime tedavi oldun bende oraya okdar çok gittim geldim ki raporu ordan aldım özelliklede sekter nil varya kankayız hala telfonla görüşüyoruz

Gunaydın kıslar..
uyku tutmadı benıı (
bende bolca var gönderiyimi sana baya yeter

canım cok ama cok sevındımım senın ıcınnnnnnnnnnnnnnnnn
hadı bundan sonrası ıcın hersey cok ama cok hayırlı olsunnnnnnn
sağol canım arakdaşım bakalım inşallah hayırlsıyla başlıyacaz ama emre bey sen hazırlana kadar iğnelere devam dedi rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

hadı canım güzel haberler gelde halay çekelimde şu göbuşler totalar bu sayede azcık erisin nede olsa tüp bebeğe başlıyacaz azcık kılo verelim dimi
maşşalh çok güzel haber hadı kan sonucuda gelsin güzel biir oh çekelimmmmm
benimle alaka diyilmiş bak sayfada biliyo kiminle uğraşmayı
Günaydın herkese,dün iki yumurtam toplanmıştı şimdi öğrendim ikiside döllenmiş çarşamba transfer yapılacak.Hepimizi çin herşey güzel olur umarım.Sevgiler...
canım sana demişdik dimi bak ikiside bölünmüş yalvar doktorunada ikisinde koyuversin

benım hala umudum var kuzum.

Yaa olmaz öyle şey ya artış var rahimin durumu iyi daha ne istiyo b u doktorlar anlamam kii

ay canım benim ya ne diyecemi hiç bilmiyorum rabbim yardımcın olsun bebeşini sana bağışlasın peki kanama olmazsa ne olacak

canım ya.............

inşallah kanaman olmaz.... umudunu kaybetme olur mu?????

çünkü benim sana dair halen umudum var ....

Rabbim büyük... vakti saati gelmişse meleğin seninledir inan buna güzelim...

Dualarımız seninle....

Ben ne diyeceğimi bilemiyorum ki Bnm halen umudum var hersey guzel olsun insallh Rabbim sana meleğini göndersin ben şaşırdım ve üzüldüm

ya gülden ben anlamıyorum ki,tamam 2 ye katlanmamış fakat değerin artmış. düşmemiş ki.. ilaçları niçin kesiyorsunuzz???

başka bir doktora daha mı görünsen acaba hemen??

anlamıyorum.... bu kadar net mi söyledi dr????? sonuçta değerin düşmemişki.... ayrıca senin adet dönemin geldi,, bebek olmasa hastalanman gerekirdi hem rahim duvarında incelmeye başlardı...... gerçekten anlayamıyorum nasıl bu kadar net konuşuyo....... iki gıdımlık sevincim vardı boğazıma durdu.......

Canım ne diyeceğimi bilemedim İnan çok üzüldüm

Rabbim hiçbirşeyi sebepsiz yapmıyor sende inançlı birisin

Ne kadar zor olsada Rabbim sabır verdin inşallah

Hakkında hayırlısı boyleymis ne olur uzme kendini

Seni gercekten seviyoruz

benım hala umudum var kuzum.

valla benim artık yok ne yalan söyleyim...
tabii Rabbimden umut kesilemez ama bi de tıbbi gerçekler var işte..

Yaa olmaz öyle şey ya artış var rahimin durumu iyi daha ne istiyo b u doktorlar anlamam kii

evet canım artış var ama istenilenden çok çok az o yüzden düşüşe geçtiği belli...

ay canım benim ya ne diyecemi hiç bilmiyorum rabbim yardımcın olsun bebeşini sana bağışlasın peki kanama olmazsa ne olacak

saol canım napalım bu da böyle olacakmış...

Canimsin ya hakkında hayırlısı dedik hep vardır bunda da bı hayır iyice ilerleyip durmasından yine iyidir Rabbim kalbine ferahım versin..üzülmemeli elde değil ama tabimin bı bildigi vardır demek zorundayız pes etmek yok bence güzel bı yaz tatili yap sen hakettin sonra belki bı sürpriz olur

Kızım sen benimle ne ugrasiryorsun ki zaten canım şıkkın şimdi sacını çekerim senin

tıbbi gerçek diye birşey var evet ama yakın zamanda önümüzde bir örnekte var nickini tam hatırlamıyorum ama
katlanması pek iyi değildi ama şuan kalp atışını duymak için bekliyor.

Tamam sana sevin havalara uç kutlama yap demiyorum elbette. Ama hemen kesip atma Allah büyük ümidini yitirme bekleyelim ve görelim mevlam neylerse güzel eyler. Doktorunada çok kızdım değer düşmüş olsa anlıycam ama bi artış var az yada çok artmışşşş.

canım nasıl yani :S iyi haberler gelmişti ama senden :18::18: ama değerin düşmemiş ki artmış. benimki de çok yavaş artmıştı hatta o yüzden claxane iğneye başlatmışlardı acil. geçen hafataya kadar kullandım. belki senin de yavaş artıcaktır değerin ????

moralim o kadar bozuldu ki ne diyeceğimi bilmiyorum ama hala bir umut var içimde kıyamam sana ya offfffffffffffffffffffffffffffffff ya niye böyle oluyor alamıyorum.sabahtan bu yana o kadar mutluydum ki biranda çöktüm cnm arkadaşım her zaman senin yanındayız.

saol canım..

Ben ne diyeceğimi bilemiyorum ki Bnm halen umudum var hersey guzel olsun insallh Rabbim sana meleğini göndersin ben şaşırdım ve üzüldüm

valla bende şu an ne düşüneceğimi bilmiyorum öyle kaldım yanii..

ya gülden ben anlamıyorum ki,tamam 2 ye katlanmamış fakat değerin artmış. düşmemiş ki.. ilaçları niçin kesiyorsunuzz???

başka bir doktora daha mı görünsen acaba hemen??

evet canım artış var ama son değerimden sonra artış olmuş bu düşmeye başladığının bir göstergesi...

evet canım çok net konuştu...rahim kalınlığına rağmen...
bundan sonra incelecek demekki...

saol canım valla ben elimden geleni yaptım bu kadar gerisi Rabbimin takdiri söylenecek çok söz yok aslında..

aynen öyle vardır bunda da bir hayır...
yaşayacağımız varmış böyle kötü bir tecrübe...

tıbbi gerçek diye birşey var evet ama yakın zamanda önümüzde bir örnekte var nickini tam hatırlamıyorum ama
katlanması pek iyi değildi ama şuan kalp atışını duymak için bekliyor.

evet canım var tabii böyle örnekler ama genel tıbbi gerçekler var bunun dışında olanlar mucize gibi bişey o da gelir beni bulurmu bu saatten sonra bilmem...

şu an bu şekilde umutsuz olmam doğal canım..
zaten düşük başlamış bir değer olduğundan hep bir aşamada düşeceği beklendi zaten..
bu değer bence yükselişe geçtikten sonra düşmeye başlamış bir değer dün test yaptırabilmiş olsaydım daha net görürdük.

bilmiyorum kuzum doktor bi umut vermedi bende bundan başka bir ihtimal düşünemiyorum şu an...

ben çok üzüldüm...
ama benim fikrim ilaçları kesmeden bi kaç gün daha dewam edip kan tahlilini yaptırsan takip etsen.belki RABBİM MUCİZENİİ SANA YOLLICAK..2 gün daha kullansan ilaçları nolur ki benim hala içimde umudum war..sen neleri atlattın buda düzelcek belki...başka bişi demedi mi doktor?yani hiç ümit verici konusmadımı..değerin çok artmamış ama düşmemişte acaba başka bi doktora daha mı gitsen?

Canım benım yol arkadasım , sonucunu duydum ama benım ıcımden hala guzel sonlanıcak dıye gecıyor. Hiç bir zaman bıtmeyecek bu rüya..Umut kesılmez rabbımden dualarımız senınle kuzum...Allah sana ve esıne saglık versın... Keske elımden bırseyler gelsede suan yuzunu guldurebılsem arkadasım..Hala ıyı dusunmek ıcın umudumuz var bıtanemmm...

senin için girdim kulübe.
kutlamak için.....
ama yazdıklarına çok moralim bozuldu.Herşeyde bi hayır vardır canım.yine deniycen pes etme nolur.
hem değer az da olsa yükselmiş belki de yükselmeye devam eder.
tutunur azgeçmez belki.
kırmızılar gelmeden ümidini kesme.
negatif enerji gönderme bebeğine..
Allah çok büyük.
olmaz dersin olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…