anladım canım hayırlsı rabbım emeklerini boşa çıkarmasın sen zeynep kamilde kime tedavi oldun bende oraya okdar çok gittim geldim ki raporu ordan aldım özelliklede sekter nil varya kankayız hala telfonla görüşüyoruzGünaydın tatlım evet 4 gün kaldı ama hiç heyecan stres falan yokNormal değil bende anlam veremiyorum bu kadar sakin olmama Bugün konuşacağım hazır eleman varmış çalışmak isteyen tecrübeli ama ben ay sonuna kadar mecbur çalışacağım bu deneme için borç almıştım onun geri kalanını vermem lazım onun için dayanmak zorundayım bana kalsa hemen çıkıcam
bende bolca var gönderiyimi sana baya yeterGunaydın kıslar..
uyku tutmadı benıı(
sağol canım arakdaşım bakalım inşallah hayırlsıyla başlıyacaz ama emre bey sen hazırlana kadar iğnelere devam dedi rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasıncanım cok ama cok sevındımım senın ıcınnnnnnnnnnnnnnnnn
hadı bundan sonrası ıcın hersey cok ama cok hayırlı olsunnnnnnn
hadı canım güzel haberler gelde halay çekelimde şu göbuşler totalar bu sayede azcık erisin nede olsa tüp bebeğe başlıyacaz azcık kılo verelim dimiGünaydın kızlar saat 9 da hastanede olmam lazım kan vermek icin sonuc öğleden sonra iki gibi çıkıyor daha dogrusu onlar arıyorlar cepten beni eve gelir gelmez haber ederim size dualarınızı eksik etmeyin inşallah bugün aldigimiz haberlerle hepimiz icin güzel hayırlı bir gün olur...
maşşalh çok güzel haber hadı kan sonucuda gelsin güzel biir oh çekelimmmmmkan sonucu çıkmadan bişey yazmayalım dedik ama bu sevinci paylaşmadan duramıyacağım..... güldenin dr. muaynesi iyi geçmiş rahim kalınlığı çok iyiymiş buda zaten hamiş olduğunun büyük göstergesi :)) şimdi kan sonucunu bekliyo kan sonucuda çıkınca netlenicek durumu...... rabbimin izniyle kavuşcak meleğine canım arkadaşım
benimle alaka diyilmiş bak sayfada biliyo kiminle uğraşmayıHerkese günaydın hepimiz icin icin guzel, bir hafta olsun insallh ay sınır geldi bu kaçıncı yazmışim beni atıyor sayfa surekli
Guldenimm hayrli hbrle geleceksin bize ve biz hop halaya ekipce sen kenardanizliceksin ama iz tepiniriz senin yerine
canım sana demişdik dimi bak ikiside bölünmüş yalvar doktorunada ikisinde koyuversinGünaydın herkese,dün iki yumurtam toplanmıştı şimdi öğrendim ikiside döllenmiş çarşamba transfer yapılacak.Hepimizi çin herşey güzel olur umarım.Sevgiler...
Canım arkadaşlarım sonuç çıktı...
en son 161.45 olan değerim 200.1 olmuş yani istenilen oranda katlanmadığı için doktor ilaçları kesebilirsin dedi...
kanamanın olmasını bekleyecez...
olmazsa yine kan verecem vs...
yani buraya kadarmış...
en son 161.45 olan değerim 200.1 olmuş yani istenilen oranda katlanmadığı için doktor ilaçları kesebilirsin dedi...
yani buraya kadarmış...
ay canım benim ya ne diyecemi hiç bilmiyorum rabbim yardımcın olsun bebeşini sana bağışlasın peki kanama olmazsa ne olacakCanım arkadaşlarım sonuç çıktı...
yani buraya kadarmış...
yani buraya kadarmış...
Ben ne diyeceğimi bilemiyorum kiCanım arkadaşlarım sonuç çıktı...
yani buraya kadarmış...
yani buraya kadarmış...
yani buraya kadarmış...
benım hala umudum var kuzum.
Yaa olmaz öyle şey ya artış var rahimin durumu iyi daha ne istiyo b u doktorlar anlamam kii
ay canım benim ya ne diyecemi hiç bilmiyorum rabbim yardımcın olsun bebeşini sana bağışlasın peki kanama olmazsa ne olacak
Kızım sen benimle ne ugrasiryorsun ki zaten canım şıkkın şimdi sacını çekerim seninanladım canım hayırlsı rabbım emeklerini boşa çıkarmasın sen zeynep kamilde kime tedavi oldun bende oraya okdar çok gittim geldim ki raporu ordan aldım özelliklede sekter nil varya kankayız hala telfonla görüşüyoruz
bende bolca var gönderiyimi sana baya yeter
sağol canım arakdaşım bakalım inşallah hayırlsıyla başlıyacaz ama emre bey sen hazırlana kadar iğnelere devam dedi rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
hadı canım güzel haberler gelde halay çekelimde şu göbuşler totalar bu sayede azcık erisin nede olsa tüp bebeğe başlıyacaz azcık kılo verelim dimi
maşşalh çok güzel haber hadı kan sonucuda gelsin güzel biir oh çekelimmmmm
benimle alaka diyilmiş bak sayfada biliyo kiminle uğraşmayı
canım sana demişdik dimi bak ikiside bölünmüş yalvar doktorunada ikisinde koyuversin
valla benim artık yok ne yalan söyleyim...
tabii Rabbimden umut kesilemez ama bi de tıbbi gerçekler var işte..
evet canım artış var ama istenilenden çok çok az o yüzden düşüşe geçtiği belli...
saol canım napalım bu da böyle olacakmış...
yani buraya kadarmış...
yani buraya kadarmış...
canım ya.............
inşallah kanaman olmaz.... umudunu kaybetme olur mu?????
çünkü benim sana dair halen umudum var ....
Rabbim büyük... vakti saati gelmişse meleğin seninledir inan buna güzelim...
Dualarımız seninle....
Ben ne diyeceğimi bilemiyorum kiBnm halen umudum var hersey guzel olsun insallh Rabbim sana meleğini göndersin ben şaşırdım ve üzüldüm
ya gülden ben anlamıyorum ki,tamam 2 ye katlanmamış fakat değerin artmış. düşmemiş ki.. ilaçları niçin kesiyorsunuzz???
başka bir doktora daha mı görünsen acaba hemen??
anlamıyorum.... bu kadar net mi söyledi dr????? sonuçta değerin düşmemişki.... ayrıca senin adet dönemin geldi,, bebek olmasa hastalanman gerekirdi hem rahim duvarında incelmeye başlardı...... gerçekten anlayamıyorum nasıl bu kadar net konuşuyo....... iki gıdımlık sevincim vardı boğazıma durdu.......
Canım ne diyeceğimi bilemedim İnan çok üzüldüm
Rabbim hiçbirşeyi sebepsiz yapmıyor sende inançlı birisin
Ne kadar zor olsada Rabbim sabır verdin inşallah
Hakkında hayırlısı boyleymis ne olur uzme kendini
Seni gercekten seviyoruz
Canimsin ya hakkında hayırlısı dedik hep vardır bunda da bı hayır iyice ilerleyip durmasından yine iyidir Rabbim kalbine ferahım versin..üzülmemeli elde değil ama tabimin bı bildigi vardır demek zorundayızpes etmek yok bence güzel bı yaz tatili yap sen hakettin sonra belki bı sürpriz olur
tıbbi gerçek diye birşey var evet ama yakın zamanda önümüzde bir örnekte var nickini tam hatırlamıyorum ama
katlanması pek iyi değildi ama şuan kalp atışını duymak için bekliyor.
Tamam sana sevin havalara uç kutlama yap demiyorum elbette. Ama hemen kesip atma Allah büyük ümidini yitirme bekleyelim ve görelim mevlam neylerse güzel eyler. Doktorunada çok kızdım değer düşmüş olsa anlıycam ama bi artış var az yada çok artmışşşş.
canım nasıl yani :S iyi haberler gelmişti ama senden :18::18: ama değerin düşmemiş ki artmış. benimki de çok yavaş artmıştı hatta o yüzden claxane iğneye başlatmışlardı acil. geçen hafataya kadar kullandım. belki senin de yavaş artıcaktır değerin ????
yani buraya kadarmış...
yani buraya kadarmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?