ben çok üzüldüm...
ama benim fikrim ilaçları kesmeden bi kaç gün daha dewam edip kan tahlilini yaptırsan takip etsen.belki RABBİM MUCİZENİİ SANA YOLLICAK..2 gün daha kullansan ilaçları nolur ki benim hala içimde umudum war..sen neleri atlattın buda düzelcek belki...başka bişi demedi mi doktor?yani hiç ümit verici konusmadımı..değerin çok artmamış ama düşmemişte acaba başka bi doktora daha mı gitsen?
Canım benım yol arkadasım , sonucunu duydum ama benım ıcımden hala guzel sonlanıcak dıye gecıyor. Hiç bir zaman bıtmeyecek bu rüya..Umut kesılmez rabbımden dualarımız senınle kuzum...Allah sana ve esıne saglık versın... Keske elımden bırseyler gelsede suan yuzunu guldurebılsem arkadasım..Hala ıyı dusunmek ıcın umudumuz var bıtanemmm...
saol canım..
valla bende şu an ne düşüneceğimi bilmiyorum öyle kaldım yanii..
evet canım artış var ama son değerimden sonra artış olmuş bu düşmeye başladığının bir göstergesi...
evet canım çok net konuştu...rahim kalınlığına rağmen...
bundan sonra incelecek demekki...
saol canım valla ben elimden geleni yaptım bu kadar gerisi Rabbimin takdiri söylenecek çok söz yok aslında..
aynen öyle vardır bunda da bir hayır...
yaşayacağımız varmış böyle kötü bir tecrübe...
evet canım var tabii böyle örnekler ama genel tıbbi gerçekler var bunun dışında olanlar mucize gibi bişey o da gelir beni bulurmu bu saatten sonra bilmem...
şu an bu şekilde umutsuz olmam doğal canım..
zaten düşük başlamış bir değer olduğundan hep bir aşamada düşeceği beklendi zaten..
bu değer bence yükselişe geçtikten sonra düşmeye başlamış bir değer dün test yaptırabilmiş olsaydım daha net görürdük.
bilmiyorum kuzum doktor bi umut vermedi bende bundan başka bir ihtimal düşünemiyorum şu an...
canım ben ilaçlara takılmıyorum şu an..artış ilaçsızda olur...
o yüzden bi kaç gün bekleyecem baktım kanama yok ona göre kan veririm tekrar..
benimkini boşverelin artık senden naber yaptırmadınmı test sonucu çıktıysa yazsana kuzum...
canım öyle düşünme neler yaşadın hep umudun bittiği an tekrar sevinclere bogulduk bırakmayacak bebişin seni ben inanıyorum ekinin dediği gibi kesme ilaçları kanaman olana kadar devam et lütfen ne zorluklarla buzamana geldin hep dedğin birşey vardı hatırldınmı herşeyi 2 kez yaşıyodum diye ben inanıyorum 2 kez kutlama yapacaz lütfen bırakma ilaçları ne kaybedeceksinvalla benim artık yok ne yalan söyleyim...
tabii Rabbimden umut kesilemez ama bi de tıbbi gerçekler var işte..
evet canım artış var ama istenilenden çok çok az o yüzden düşüşe geçtiği belli...
saol canım napalım bu da böyle olacakmış...
canım ben güldenın haberi gelmeden sana yazmıştım valllaha sana laf yetirştirecek hiç taaatim yokKızım sen benimle ne ugrasiryorsun ki zaten canım şıkkın şimdi sacını çekerim senin
moralim o kadar bozuldu ki ne diyeceğimi bilmiyorum ama hala bir umut var içimde kıyamam sana ya offfffffffffffffffffffffffffffffff ya niye böyle oluyor alamıyorum.sabahtan bu yana o kadar mutluydum ki biranda çöktüm cnm arkadaşım her zaman senin yanındayız.
senin için girdim kulübe.
kutlamak için.....
ama yazdıklarına çok moralim bozuldu.Herşeyde bi hayır vardır canım.yine deniycen pes etme nolur.
hem değer az da olsa yükselmiş belki de yükselmeye devam eder.
tutunur azgeçmez belki.
kırmızılar gelmeden ümidini kesme.
negatif enerji gönderme bebeğine..
Allah çok büyük.
olmaz dersin olur....
selam bayanlar buraya yeni üye oldum.bende 2 transfer yaşadım bugün 2. transferin 12.günü ve regl oldumama üzülsemde sonucu değiştiremiyoruz onun için kendinizi yıpratmayın umudunuzu yitirmeyin.kötü durumda olanlarıda düşünün benim ablam tüp bebekle ikizlere gebe kaldı 6 yıl sonra fakat 4,5 aylıkken ikisinide kaybetti.daha sonra kaybetmektense basta olmaması belkide daha hayırlıdır.rabbim hepimizin dualarını bir gün kabul eder inşallah meleklerimize kavuşmayı nasip eder hepimize.
Ben kan verdım cnm, 50 dk sonra sonuc alıcaM İnsallah...
canım öyle düşünme neler yaşadın hep umudun bittiği an tekrar sevinclere bogulduk bırakmayacak bebişin seni ben inanıyorum ekinin dediği gibi kesme ilaçları kanaman olana kadar devam et lütfen ne zorluklarla buzamana geldin hep dedğin birşey vardı hatırldınmı herşeyi 2 kez yaşıyodum diye ben inanıyorum 2 kez kutlama yapacaz lütfen bırakma ilaçları ne kaybedeceksin
Canım arkadaşlarım sonuç çıktı...
en son 161.45 olan değerim 200.1 olmuş yani istenilen oranda katlanmadığı için doktor ilaçları kesebilirsin dedi...
kanamanın olmasını bekleyecez...
olmazsa yine kan verecem vs...
yani buraya kadarmış...
en son 161.45 olan değerim 200.1 olmuş yani istenilen oranda katlanmadığı için doktor ilaçları kesebilirsin dedi...
yani buraya kadarmış...
Güzelim sen inançlı hatunsun, mevlam ne eylerse güzel eyler demişler.. Senin için en hayırlısı olsun. Belki ilaçları bıraktıktan sonra da devam eder artışın, mucizene bu şekilde kavuşursun. Umudun hiç eksik olmasın güzel arkadaşım...
off neler oldu gene yaa anlamıyorum gercekten gecenkınde o kadr yukselmıstı hanı smdı ne oldu kı..gene yukselme varmıs sanırım dusmemıss doktor ne dedı kı..ılacları falan kesıyormusun.hayır gercekten anlamıyorum benn yaa yok yanı kanaman yok bısey yokk o bebel ıcerde bı yerdeeee bılıorum benn yaa..smdı yok mu dıycez yanıı o değerler boşuna mı yukseltıı valla canımm ınan ne desem bılmıyorum hayır uzulemıyorum da bılıorum o ordaa...doktor kesın mı yok dedı kı???
canım ben güldenın haberi gelmeden sana yazmıştım valllaha sana laf yetirştirecek hiç taaatim yok
Canim arkadasim sonucun yeterince katlanmamis olmasi kadar senin hafif kanaman ve agrilarin da Doktorun soylediklerini kabullendigini gosteryor..ben de bekleyelim belki kese vardir diye dusunmekten kendimi alamiyorumm...umutlanmak istiyorumm... Asla buraya kadarmis demiyorum bebegimm..._Umudumuzu. kaybetmeyecegiz sen cok guclu bir hatunsun.yureginde biliyorsun ki birgun mutlaka anne olacaksin sabrinin ve dualarinin karsiligini alacaksin... Seni seviyorum yasadigin aciyi bilemesem de anlamaya calismaktan veyanindayim demekten baska bisey gelmiyor elimden elim ayagim titreyerek yaziyorum bitanem. Sen ne haldesin dusunemiyorumM
Sen ciddi zeytin yağ gibisi sen su olamazsınSuna bak bana hiç te laf yetiştirecek takati yokmuş durduğum yerde bana satasan sen sin
Canım hersey bir yana ben de cok şaşkın oldum bunu beklemiyordum çünkü ben 2tane kimyasal yasadım kardesimizin artısı ben de umut olmuştu Benm deger 14.gun düşmüştü çünkü ben de üzgünüm guldenimm
öyle canım verende vermeyende Rabbim..
bunuda yaşayacağım varmış..
doktor ilaçları kesip bekleyelim dedi...
kanama olmazsa bi daha bakılacak kan değerlerime...
ama tabiki tecrübelerine dayanarak kesin konuşuyor doktorum...
saol semracım bende seni seviyorum...
valla üzüldüm ama sanırım bu durumda olunabilecek en iyi haldeyim...
her zaman yanımda olduğunuzu biliyorum canım..
bunuda yaşayacağım varmış demek..
günaydın arkadaşlar bugün transferimin 12.günü hafif kanamam obaşladı.sabah kan verdim ama( çok umutsuzum
yani buraya kadarmış...
saol canım..
valla bende şu an ne düşüneceğimi bilmiyorum öyle kaldım yanii..
evet canım artış var ama son değerimden sonra artış olmuş bu düşmeye başladığının bir göstergesi...
evet canım çok net konuştu...rahim kalınlığına rağmen...
bundan sonra incelecek demekki...
saol canım valla ben elimden geleni yaptım bu kadar gerisi Rabbimin takdiri söylenecek çok söz yok aslında..
aynen öyle vardır bunda da bir hayır...
yaşayacağımız varmış böyle kötü bir tecrübe...
evet canım var tabii böyle örnekler ama genel tıbbi gerçekler var bunun dışında olanlar mucize gibi bişey o da gelir beni bulurmu bu saatten sonra bilmem...
şu an bu şekilde umutsuz olmam doğal canım..
zaten düşük başlamış bir değer olduğundan hep bir aşamada düşeceği beklendi zaten..
bu değer bence yükselişe geçtikten sonra düşmeye başlamış bir değer dün test yaptırabilmiş olsaydım daha net görürdük.
bilmiyorum kuzum doktor bi umut vermedi bende bundan başka bir ihtimal düşünemiyorum şu an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?