Tüp Bebek Günlüğümüz !

gelmed, sanıp bastım 3kere gelmiş işte sabırszlığı ın göstergesi..
aunalim bak yine doldurdum sayfalaır ayy sanki illa oku der gibi boy boy geldi:))neyse bundada vardır hayır değilmi.

Hayırlısı cnm vardır herseyde bır hayırrrrr

suyumuz çok az 2,30 ml kadar normalde 4,00 ml ve üstünde olması gerekiyor
bebeğin hareketleri çok kısıtlı ve kemik yapısında deformasyon olmaması için
erken alınacak

analdım kuzum yaaaa ben okumustum daha once bunu ama unutmusummmm
gelsınde saglıklı gelsın sıpaaaaa sonra bol bol cıs yapacak yaaa

ne desek bos hayırlıısı cnm bekleyıp gorecez

Güzel yürekli arkadasım benim cooook gecmis olsun ne diyecemi bilemiyorum sözün bitti yer Allah'tan ümit kesilmez mevlam ol derse olur herseyde vardır bir hayır ben daha yeni bir arkadaşımın ikizlere hamile oldunu öğrendim senin icinde dua ettim insallah bebisleri ikizdir diye bebisler sımsıkı tutulmuştur diye Allah'tan ümidini kesme canım benim canım benim sen genetik test yaptırdı miydi ???? Belkide translokation tasicisi olabilirsin sen o testide yaptir bidankini beraber basliyalim olur mü???? Seni coooook seviyorum güzel yürekli arkadasım benim

canım yaa niye ilaçları kestiriyoki doktorun anlıyamadım..henüz düşüşe geçmedi..ayrıca bir önceki değerin ondan öncekininn 5 katı kadar katlamıştı...bunu niye olumsuza yoruyoki....?

Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum kelimeler kifayetsiz (((

egunal kullanıcısından alıntı

Canım arkadaşlarım sonuç çıktı...
en son 161.45 olan değerim 200.1 olmuş yani istenilen oranda katlanmadığı için doktor ilaçları kesebilirsin dedi...
kanamanın olmasını bekleyecez...
olmazsa yine kan verecem vs...
yani buraya kadarmış...

Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum kelimeler kifayetsiz (((

GÜLDENCİM BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA O DEĞER İÇİN NASIL DÜŞÜŞ DİYORLAR ANLAMADIM
DEĞERİN YAVAŞ YAVAŞ ARTIYO OLAMAZ MI. SONUÇTA YÜKSELİYO. UMARIM HERŞEY GÜZEL OLUR

Benim dr. Tansel Çetinkaya idi ancak o benim tedavi başlamadan emekli olmuş bana da bir şey demedi ben de aman kim olursa olsun sonu iyi olsun dedim tayfun bey yaptı..

canım yaşadıgın kolay deyil sen çok zor yollardan geçtin inşaallah bunuda geçersn daha her şey bitmiş degilki olmassada saglık olsun bende 3 buçuk aylıkken düşürdm ama allahtan geldigi için hepsine dayanıyorz

foruma sadece senden güsel haberler almak için baktım ama çok üzüldüm.biz ne desek boş senin için biliyorum. ne yaşadığını en iyi sen bilirsin...sadece dualarımızın seninle olduğunu bil. Rabbim sabır versin.

Canım ancak buraya yazmaya fırsatım oldu arkadaşım Allahtan hep hayırlısını istiyoruz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tabi üzülüyoruz ama en kısa zaman da toparlanıp daha bir sağlam kalkıyoruz ayağa... İlaçları kessen de bebeğin duracaksa Allah nasip ettiyse durur.. Ama dr.ların dediklerini 2 kere düşünüyorum benim normal gebeliğimi dış gebelik deyip beni ameliyat ettiklerinden beri kesinlikle daha dikkatliyim.. Sen de inanma demiyorum ama hemen de inanıp vazgeçme tatlım..Kendine çok dikkat et tatlım

Canım hala ses çıkmadı senden bizi habersiz bırakma merak içindeyiz güzel bir haberle gel...

Hepiniz ne kadar güzel yürekli ne kadar iyi insanlarsınız..
Bugün güldenimin yaşadığı durumu ben-o olmadığı için yazdıklarınızı içimden hissederekk yoğun duygularla okudumm..
Bu kadar birbirimizle olduğumuz için dualar ettiğimiz için Rabbimize binlerce şükürr..
Hepinize çok teşekkürlerr..
Ve gerçekten hepinizi seviyorumm kızlarr iyiki varsınıızzz

Sende ıyıkı varsın arkadasım..

ya nerdesiniz..
gökyüzü sendemi öğrenmedin daha..
nupeldaa iiy haberlerle gel canımmm

yani iyimi pek bilmediğim için soruyorum sevinelim mi şimdi daha ben bu işlerin başında olduğum için bilmiyorum.

iyi galiba canım..rabbim tAMAMINA ERDİRSİN..send einşaallah bizler gibi olmazsın daha yolund abaşında evladına kavuşursun adı güzle zeynep..
naip ederse mevlam kızımızın adı olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…