evet canım. Bi sonraki adetle herşeye baştan başlayacaktım :2: Yeniden masraf v.s devam dedim.olacaksa inşallah allahın izniyle bu 1 yumoşlada olur.. Elimizdeki 1 yumoş kaybolmazda büyürse perşembe bellli olacak inşallah.. Diyorum diğer kayıp olan yumoşta keşke saklandıgı yerden yuvasıa-na dönse de onuda görsek ne güzel olur 2 yumoş olur.
suyumuz çok az 2,30 ml kadar normalde 4,00 ml ve üstünde olması gerekiyor
bebeğin hareketleri çok kısıtlı ve kemik yapısında deformasyon olmaması için
erken alınacak
Canım arkadaşlarım sonuç çıktı...
en son 161.45 olan değerim 200.1 olmuş yani istenilen oranda katlanmadığı için doktor ilaçları kesebilirsin dedi...
kanamanın olmasını bekleyecez...
olmazsa yine kan verecem vs...
yani buraya kadarmış...
en son 161.45 olan değerim 200.1 olmuş yani istenilen oranda katlanmadığı için doktor ilaçları kesebilirsin dedi...
yani buraya kadarmış...
yani buraya kadarmış...
yani buraya kadarmış...
Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum kelimeler kifayetsiz(((
anladım canım hayırlsı rabbım emeklerini boşa çıkarmasın sen zeynep kamilde kime tedavi oldun bende oraya okdar çok gittim geldim ki raporu ordan aldım özelliklede sekter nil varya kankayız hala telfonla görüşüyoruz
bende bolca var gönderiyimi sana baya yeter
sağol canım arakdaşım bakalım inşallah hayırlsıyla başlıyacaz ama emre bey sen hazırlana kadar iğnelere devam dedi rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
hadı canım güzel haberler gelde halay çekelimde şu göbuşler totalar bu sayede azcık erisin nede olsa tüp bebeğe başlıyacaz azcık kılo verelim dimi
maşşalh çok güzel haber hadı kan sonucuda gelsin güzel biir oh çekelimmmmm
benimle alaka diyilmiş bak sayfada biliyo kiminle uğraşmayı
canım sana demişdik dimi bak ikiside bölünmüş yalvar doktorunada ikisinde koyuversin
Hepiniz ne kadar güzel yürekli ne kadar iyi insanlarsınız..
Bugün güldenimin yaşadığı durumu ben-o olmadığı için yazdıklarınızı içimden hissederekk yoğun duygularla okudumm..
Bu kadar birbirimizle olduğumuz için dualar ettiğimiz için Rabbimize binlerce şükürr..
Hepinize çok teşekkürlerr..
Ve gerçekten hepinizi seviyorumm kızlarr iyiki varsınıızzz
ya nerdesiniz..
gökyüzü sendemi öğrenmedin daha..
nupeldaa iiy haberlerle gel canımmm
Ögrendım kdr. 108.24 10 gun sonra ılk randevuya cagırdı.
iyi yani değilmi artışı..kaçtıki seninkiler..başım duman hala unuttum değerlerinii...
yani iyimi pek bilmediğim için soruyorum sevinelim mi şimdi daha ben bu işlerin başında olduğum için bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?