Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi galiba canım..rabbim tAMAMINA ERDİRSİN..send einşaallah bizler gibi olmazsın daha yolund abaşında evladına kavuşursun adı güzle zeynep..
naip ederse mevlam kızımızın adı olucak...

allah hepimize nasip eder inşallah cnm burda bir üzülüyoruz bir seviniyoruz o kadar güzel arkadaşlıklar varki burda başka kimse ihtiyaç duymuyor insan.yarın hsg çektiricem bakalım bizim sperm düşüklüğü hsg filminde korkuyorum çok canım yanarmı diye.iyi dileklerin için teşekkürler cnm.

geçmiş olsun canım.... halamı sorun var.... zaten en büyük kabuslarımdan biri ileri derece kabız olmak.. sana üzülmekten ya olursa diye düşünmekten strese giriyorum.....
saol canım evet var yaa,düzelemedim bir türlü ,canım çok sıkkkın,sakın olma zaten canımm çok dikkat et kendine,,

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun zor bir durum ya.

saol canım çok zormuş,,

halamı yaaaaaa offff kotu olmus kuzum asırı derecede canım erk ye bol bol bak faydasını gorcen
dınlenmene bak kuzum sen

ewet tatlımmm hala kabızımm,erik yiyorumm sürekli üzerine de su,artık bu akşam iğrendiğim halde zeytin yağı içicem,,

Geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış peki lavman falan işe yaramadı mı denedin mi?

lavman yaptık bir kere işe yaradı,ama akşam o da yaramadı,,

ben demir ilaçlarını iki tane içmeye başladığımda oldu zaten,bana yaramadı,,soğuk sütüde deneyim yarın sabah canım

aminn canım...evet benbu topiğe ve daha önceki donmuş topiğine takılalı kimslerle paylaşamıyorum kızkardeşimle bile eskisi giib açamıyorum bana yetiyor
buraıs galiba...canım arkdaşalırm hepinizii çoks eviyoprum hepimizin muradını versin mevlam...bebişleirmizde korusun inşallah...
korkma canım herkste farklı oluyor yaşamadan çok korkma araştırmada..bu yolda kolay bişey yokki herşey zor oluyor zaten dileirm hafif geçirrisin yinede..
rabbim ayrıdmcın olsunnn..

çok üzüldüm.
Ama sen oldukça deneyimlisin sanırım sanki bu sonucu bekliyor gibiydin. Yani böyle olacabileceğini tahmin etmiştin sanki.
Benim kızım var 20 yaşında hiç bişey bilmeden hamile kaldım ve doğurdum ve büyüttüm. Dolayısıyla hangi günlerde çocuk olur onu bilmeden hamile kaldım bebegin gelişimi nasıl bilmeden de doğurdum.ve bebeği olmayan bir arkadaşım vardı onun için üzülürdüm ama şimdi anlıyorum ki onun üzüntüsünü ben hiç anlayamamışım yaşadıklarını hiç hissedememişim.
4 yıl önce yeniden evlendim ve eşimin çocuğu yok olsun istedik önceleri erken diye korunduk son bir yıldır da deniyoruz ama olmadı tüp bebek denedik negatifti sonuç ve ben herşeyi şimdi sizlerden öğreniyorum kimyasal gebeliği de burada duydum senin ki bu galiba. Ama birde birkaç gün önce çok kanaması olan bir arkadaşın gebeliği devam ediyordu. Galiba bu işlerin matematiği yok.herşey olabiliyor.
Bu süreçte bildiğim birşey var ki bu pahalı yöntemi uygulayan kliniklerde kesinlikle psikolojik destek veren birim olmalı kaç gündür bir mutlu bir mutsuz bir umutlu bir umutsuzsun.( ben de yaşadım)
bu iniş çıkış bir o kadarda hormon ilacı insanı dağıtıyor. Bebek görünce hamile görünce sinirleniyor olmadık şeylere kızıyor insan düşüncelerinden kendi bile utanıyor ama bu bir his hamile gördükçe sinirleniyorsun. Sevdiklerini kırıyor insan. Tahammül gücü azalıyor. Ama bu günlerde sizi arayıp regl oldunuz mu diye soran klinikler yanınız da olmuyor. Neyse
sabırlar ve umutlu sağlıklı günler diliyorum herkese..

canım yaa niye ilaçları kestiriyoki doktorun anlıyamadım..henüz düşüşe geçmedi..ayrıca bir önceki değerin ondan öncekininn 5 katı kadar katlamıştı...bunu niye olumsuza yoruyoki....?

Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum kelimeler kifayetsiz (((

kızlar çok teşekkür ediyorum hepinize...
üzüldüm evet... zaten normal ruh halide üzülmeyi gerektirir bu durumda.
her zaman ne derim ben bu günlerde geçecek...
yaşayacakmışım bir tecrübemde böyle olacakmış...
eşimle akşam bi durum değerlendirmesi yaparız... bundan sonraki yolumuzu çizeriz..
Rabbim hepimizin yadımcısı olsun...

zeytın yagı ıggggggg bende ıcemem yogurt yerım ustune hemen yoksa mıdem bulanır benım yaaaaaaaaaa

Ögrendım kdr. 108.24 10 gun sonra ılk randevuya cagırdı.

hayırlısı olsun cnm rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsssssss

korkma cnm hemencık bıtıyor bısey yok oyle korkucak kadar cok kuzum yaaaaaaa

Gökyüzü tebrik ederim yeniden rabbi kucağına almayı nasip etsin. Ben hala bekliyorum hastaneden aramalarını allahım yardim etsin cümlemize

canım yaa,ne diyeceğimi bilemedim inan kii,,bir gün sevinip bir gün üzüldük,,inşallah sonunda daha da çok seviniriz ,çok sıkıntılı,stresli günler geçirdin,şimdi ne desek sana boş biliyorum,üzülme umudunu kaybetme , herşey güzel olucak ta desek te anlıyorum ki sen kendini hazırlamışsın,her zaman diyorum ki Allah hakkımızda hayırlısını versin,böyle durumlarda zaman en iyi ilaç tır insana,bekleyip ve göreceğiz ,Allahım sana sabır versin canım benim

bişey değil canım..rabbim bizlere daha fazla kötü tecribe yaşatmasın...
rabbim seninde yardımcın olsun,işleirni rast getirsinn..
bundan sonraki yolunun sonu bebişli olucak inşaallah...

108.24 10 gun sonra ılk randevuya cagırdı.

maşallaaahhhhhh
canım çok sevindim..
ayrıca değerini öğrenip hemen paylaşmamanda ayrıca bi incelik ve düşünceli davranış..
benim üzgün olduğumu düşünüp böyle bir incelik gösterdin çok teşekkür ediyorum..

haklısın galiba cnm daha bu yolun başı ileride daha neler bekliyor bizi bilmiyoruz.

bişey değil canım..rabbim bizlere daha fazla kötü tecribe yaşatmasın...
rabbim seninde yardımcın olsun,işleirni rast getirsinn..
bundan sonraki yolunun sonu bebişli olucak inşaallah...

daha 7.sene bitmedi bi gayret hamile kalmam lazım kalıncada devam etmesi lazım bu seferki gibide olmasın dimi amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…