Ögrendım kdr. 108.24 10 gun sonra ılk randevuya cagırdı.
ALLAH RAZI OLSUN CNMM.. amınnnnnnnn Ama sevıncım buruk guldenden dolayıYaradan eline almayı nasib etsin canım..
gözün aydın, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
iyi galiba canım..rabbim tAMAMINA ERDİRSİN..send einşaallah bizler gibi olmazsın daha yolund abaşında evladına kavuşursun adı güzle zeynep..
naip ederse mevlam kızımızın adı olucak...
saol canım evet var yaa,düzelemedim bir türlü ,canım çok sıkkkın,sakın olma zaten canımm çok dikkat et kendine,,geçmiş olsun canım.... halamı sorun var.... zaten en büyük kabuslarımdan biri ileri derece kabız olmak.. sana üzülmekten ya olursa diye düşünmekten strese giriyorum.....
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun zor bir durum ya.
Geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış peki lavman falan işe yaramadı mı denedin mi?
Cooook gemis olsun bu bnm de korkum ben zaten surekli kabizlik yayıyorum ama Demir ilacına başladığından beri şükür rahatım cnm sabh lari ac karnına içtiğim soğuk su ya da soğuk süt beni hemen bozuyor tavsiye ederim insllh düzelir
allah hepimize nasip eder inşallah cnm burda bir üzülüyoruz bir seviniyoruz o kadar güzel arkadaşlıklar varki burda başka kimse ihtiyaç duymuyor insan.yarın hsg çektiricem bakalım bizim sperm düşüklüğü hsg filminde korkuyorum çok canım yanarmı diye.iyi dileklerin için teşekkürler cnm.
canım..
ne düşündüm biliyormusun baştan beri çok farklı karmaşa yaşadın sen bi sevindik bi üzüldük...
şu herşerde bir hayır vardır sözünün tam yerindeyiz canım..
ya çok zor yaşadığın ne desek boş ama beterin beteri var değilmii...
ya değerler süpper başlayıp düşseydi budaha zor olurdu inanki..
ben aşılamada yaşadım çok zor tedavide hamişim deyip sonra değerin düşmesi heleki sende çok çektin işlemelrin üstüste oldu
ama hep sonu güzel olsun dedik..çünkü hepimizin yüreği yangın yeri bi evlat bekliyoruz söndürecek ateşimizii....
şuan daha fena halde olabilriidin ama elde var durumun seni daha sakin kılıyor mutlaka çok üzülürsün keşke 400lerde olsaydı ama
takdir işte....
demem o ki bunada sabredip karşılığını göreceksin rabbim seni baştan beri sınıyor ve sen sabrettin isyana gidecek kelime ne tlde nede burdan
duymadım ağzından maaşallah sana dilerim sonu güzel olur olmasada tez zamanda sağlıklı tatlı bebişlerin olsun inşaallah..
çok üzgünüm ya istiyorumki yüreği yanan burdaki her kardeşimin yüzü gülsün hasreti dinsin..
rabbim hepimizede yaşatacak er yada geç hepimiz anne olucağız..ve bugünlerde geçicekk canım arkdaşım...
yine inşirahı ferahlamayı rabbimizden diliycez kendine okumaya devam et canım rahatlarsın
canıııımmm güldeniimm şu anda donduum kaldıım bitanemm doktorun nie böle kesin konuştuki hemennrabbimden dileğim inşallah adet kanaman gelmez de rabbim mucizesini gönderir amin. en azından düşmemiş değeriin umudunu bu nedenle kaybetme hemen seni çok çok çok çok seviyorummm canım kader arkadaşaııımmm
Hayırlısı cnm vardır herseyde bır hayırrrrr
analdım kuzum yaaaa ben okumustum daha once bunu ama unutmusummmm
gelsınde saglıklı gelsın sıpaaaaa sonra bol bol cıs yapacak yaaa
ne desek bos hayırlıısı cnm bekleyıp gorecez
Güzel yürekli arkadasım benim cooook gecmis olsun ne diyecemi bilemiyorum sözün bitti yer Allah'tan ümit kesilmez mevlam ol derse olur herseyde vardır bir hayır ben daha yeni bir arkadaşımın ikizlere hamile oldunu öğrendim senin icinde dua ettim insallah bebisleri ikizdir diye bebisler sımsıkı tutulmuştur diye Allah'tan ümidini kesme canım benim canım benim sen genetik test yaptırdı miydi ???? Belkide translokation tasicisi olabilirsin sen o testide yaptir bidankini beraber basliyalim olur mü???? Seni coooook seviyorum güzel yürekli arkadasım benim
canım yaa niye ilaçları kestiriyoki doktorun anlıyamadım..henüz düşüşe geçmedi..ayrıca bir önceki değerin ondan öncekininn 5 katı kadar katlamıştı...bunu niye olumsuza yoruyoki....?
Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum kelimeler kifayetsiz(((
egunal kullanıcısından alıntı
Canım arkadaşlarım sonuç çıktı...
en son 161.45 olan değerim 200.1 olmuş yani istenilen oranda katlanmadığı için doktor ilaçları kesebilirsin dedi...
kanamanın olmasını bekleyecez...
olmazsa yine kan verecem vs...
yani buraya kadarmış...
GÜLDENCİM BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA O DEĞER İÇİN NASIL DÜŞÜŞ DİYORLAR ANLAMADIM
DEĞERİN YAVAŞ YAVAŞ ARTIYO OLAMAZ MI. SONUÇTA YÜKSELİYO. UMARIM HERŞEY GÜZEL OLUR
canım yaşadıgın kolay deyil sen çok zor yollardan geçtin inşaallah bunuda geçersn daha her şey bitmiş degilki olmassada saglık olsun bende 3 buçuk aylıkken düşürdm ama allahtan geldigi için hepsine dayanıyorz
foruma sadece senden güsel haberler almak için baktım ama çok üzüldüm.biz ne desek boş senin için biliyorum. ne yaşadığını en iyi sen bilirsin...sadece dualarımızın seninle olduğunu bil. Rabbim sabır versin.
Canım ancak buraya yazmaya fırsatım oldu arkadaşım Allahtan hep hayırlısını istiyoruz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tabi üzülüyoruz ama en kısa zaman da toparlanıp daha bir sağlam kalkıyoruz ayağa... İlaçları kessen de bebeğin duracaksa Allah nasip ettiyse durur.. Ama dr.ların dediklerini 2 kere düşünüyorum benim normal gebeliğimi dış gebelik deyip beni ameliyat ettiklerinden beri kesinlikle daha dikkatliyim.. Sen de inanma demiyorum ama hemen de inanıp vazgeçme tatlım..Kendine çok dikkat et tatlım
saol canım evet var yaa,düzelemedim bir türlü ,canım çok sıkkkın,sakın olma zaten canımm çok dikkat et kendine,,
saol canım çok zormuş,,
halamı yaaaaaa offff kotu olmus kuzum asırı derecede canım erk ye bol bol bak faydasını gorcen
dınlenmene bak kuzum sen
ewet tatlımmm hala kabızımm,erik yiyorumm sürekli üzerine de su,artık bu akşam iğrendiğim halde zeytin yağı içicem,,
lavman yaptık bir kere işe yaradı,ama akşam o da yaramadı,,
ben demir ilaçlarını iki tane içmeye başladığımda oldu zaten,bana yaramadı,,soğuk sütüde deneyim yarın sabah canım
allah hepimize nasip eder inşallah cnm burda bir üzülüyoruz bir seviniyoruz o kadar güzel arkadaşlıklar varki burda başka kimse ihtiyaç duymuyor insan.yarın hsg çektiricem bakalım bizim sperm düşüklüğü hsg filminde korkuyorum çok canım yanarmı diye.iyi dileklerin için teşekkürler cnm.
Canım arkadaşlarım sonuç çıktı...
en son 161.45 olan değerim 200.1 olmuş yani istenilen oranda katlanmadığı için doktor ilaçları kesebilirsin dedi...
kanamanın olmasını bekleyecez...
olmazsa yine kan verecem vs...
yani buraya kadarmış...
kızlar çok teşekkür ediyorum hepinize...
üzüldüm evet... zaten normal ruh halide üzülmeyi gerektirir bu durumda.
her zaman ne derim ben bu günlerde geçecek...
yaşayacakmışım bir tecrübemde böyle olacakmış...
eşimle akşam bi durum değerlendirmesi yaparız... bundan sonraki yolumuzu çizeriz..
Rabbim hepimizin yadımcısı olsun...
108.24 10 gun sonra ılk randevuya cagırdı.
aminn canım...evet benbu topiğe ve daha önceki donmuş topiğine takılalı kimslerle paylaşamıyorum kızkardeşimle bile eskisi giib açamıyorum bana yetiyor
buraıs galiba...canım arkdaşalırm hepinizii çoks eviyoprum hepimizin muradını versin mevlam...bebişleirmizde korusun inşallah...
korkma canım herkste farklı oluyor yaşamadan çok korkma araştırmada..bu yolda kolay bişey yokki herşey zor oluyor zaten dileirm hafif geçirrisin yinede..
rabbim ayrıdmcın olsunnn..
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin ilk değerin 48 di sanırım değil mi?
bişey değil canım..rabbim bizlere daha fazla kötü tecribe yaşatmasın...
rabbim seninde yardımcın olsun,işleirni rast getirsinn..
bundan sonraki yolunun sonu bebişli olucak inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?