hayırlısı olsun cnm rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsssssss
korkma cnm hemencık bıtıyor bısey yok oyle korkucak kadar cok kuzum yaaaaaaa
hayırlısı olsun cnm rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsssssss
korkma cnm hemencık bıtıyor bısey yok oyle korkucak kadar cok kuzum yaaaaaaa
canım çok sevindim,,hadi hayırlısı,başka test istemedi doktorun?
canım çok sevindim,,hadi hayırlısı,başka test istemedi doktorun?
maşallaaahhhhhh
canım çok sevindim..
ayrıca değerini öğrenip hemen paylaşmamanda ayrıca bi incelik ve düşünceli davranış..
benim üzgün olduğumu düşünüp böyle bir incelik gösterdin çok teşekkür ediyorum..
Kıyamam ben sana , ıcım olesıne burukkı cnmmm ,Dilerim rabbım sanada enkısa zamanda nasıp etsın. Ama Guldenım kalp atısını duyana kadar ıcım raat degıl cunku su lekelenmeler canımı cok sıkıyor..
kanama olmassa baska teste gere yok dedı. Bnm lekelenmelerım oldugu ıcın progestan ıgne kullanıyordum. Estrofemı kestı, vıtamın ve progesterna devam dedı ve 10 gun sonra keseyı gormeye cagırdı.
kızlar çok teşekkür ediyorum hepinize...
üzüldüm evet... zaten normal ruh halide üzülmeyi gerektirir bu durumda.
her zaman ne derim ben bu günlerde geçecek...
yaşayacakmışım bir tecrübemde böyle olacakmış...
eşimle akşam bi durum değerlendirmesi yaparız... bundan sonraki yolumuzu çizeriz..
Rabbim hepimizin yadımcısı olsun...
Elimize alıp o meleği görene kadar hepimiz aynı sıkıntıları yaşayacağız canım maalesefkii.
Ama vardır Yaradanın bildiği demekki büle şeyler yaşayıp göreceklerimiz varr..
Sabrımız sınanıyor her konudaa..
cnm arkadaşım teşekkür destek verdiğin için cnm benim ya herkesin farklı farklı sorunları var ama hepimizde birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz değilmi.
buldum seniiii
daha 7.sene bitmedi bi gayret hamile kalmam lazım kalıncada devam etmesi lazım bu seferki gibide olmasın dimi amaaa
Canımm mesajını aldımm..
Bugün biraz duygu yoğunluğu fazla bir günn..
H.sonu da nette değildimm..
Beni burada bulursun demiştim ama dimi:)
Sende dualarımdasın inş Rabbim yüzümüzü güldürecek cnm..
Mılstone acıkcası bana deger dusuk de gelıyor
9. gun 18,12
11. gun 40.12
13. gun 108.24
dr nırmal dedı ama bana bıraz dusuk gelıor..
inşallahhhh
evet mesaja baktım sürekli ama görmeyince aklıma geldi burda olduğun
hayırdır duygu yoğunlu kötü beişey yoktur umarım
o adam çok bilgili ya biraz suratsız ama gercekten tecrubeli biri rabbım inşallah cuma günü güzel haberlerini almayı nasıp ederBenim dr. Tansel Çetinkaya idi ancak o benim tedavi başlamadan emekli olmuş bana da bir şey demedi ben de aman kim olursa olsun sonu iyi olsun dedim tayfun bey yaptı..
canım bzi burda okadar çok üzüntü ve sevinç paylaştıkkı artık dost arkadaş yoldaş olduk bu derdimiz aynca bu acıyıla yanank yürekler bilir sen ve burdaki herkesde ıyı varsınız rabbim en kısa zmanda herkesin bu özlemini sonlandırım evimizi yuvamızı sağlık sıhat ve çocuk sesleriyle doldursun bende seni çok ama çok seviyorumHepiniz ne kadar güzel yürekli ne kadar iyi insanlarsınız..
Bugün güldenimin yaşadığı durumu ben-o olmadığı için yazdıklarınızı içimden hissederekk yoğun duygularla okudumm..
Bu kadar birbirimizle olduğumuz için dualar ettiğimiz için Rabbimize binlerce şükürr..
Hepinize çok teşekkürlerr..
Ve gerçekten hepinizi seviyorumm kızlarr iyiki varsınıızzz
hadı canım tebrik ederim benim iyi yürekli arkadaşım duyarlılıgından dolayı senı çok ama çok tebrik ediyorumÖgrendım kdr. 108.24 10 gun sonra ılk randevuya cagırdı.
canım rabbim sabır versin öpüyorum senikızlar çok teşekkür ediyorum hepinize...
üzüldüm evet... zaten normal ruh halide üzülmeyi gerektirir bu durumda.
her zaman ne derim ben bu günlerde geçecek...
yaşayacakmışım bir tecrübemde böyle olacakmış...
eşimle akşam bi durum değerlendirmesi yaparız... bundan sonraki yolumuzu çizeriz..
Rabbim hepimizin yadımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?