Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlısı olsun cnm rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsssssss

korkma cnm hemencık bıtıyor bısey yok oyle korkucak kadar cok kuzum yaaaaaaa

cnm arkadaşım teşekkür destek verdiğin için cnm benim ya herkesin farklı farklı sorunları var ama hepimizde birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz değilmi.

hayırlısı olsun cnm rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsssssss

korkma cnm hemencık bıtıyor bısey yok oyle korkucak kadar cok kuzum yaaaaaaa

cnm arkadaşım teşekkür destek verdiğin için cnm benim ya herkesin farklı farklı sorunları var ama hepimizde birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz değilmi.

Kıyamam ben sana , ıcım olesıne burukkı cnmmm ,Dilerim rabbım sanada enkısa zamanda nasıp etsın. Ama Guldenım kalp atısını duyana kadar ıcım raat degıl cunku su lekelenmeler canımı cok sıkıyor..

Elimize alıp o meleği görene kadar hepimiz aynı sıkıntıları yaşayacağız canım maalesefkii.
Ama vardır Yaradanın bildiği demekki büle şeyler yaşayıp göreceklerimiz varr..
Sabrımız sınanıyor her konudaa..

benim bir önceki denmemde de kimyasal olmuştu.psikoloijikk olarak yapratıcı, ne desek boş ama doktorum en azından tutunduğunu gördük bu da iyi bir şey demişti...şimdi ben de mücadeleye devam ediyorum...hayırlısı olsunn inşallahhh...

Mılstone acıkcası bana deger dusuk de gelıyor
9. gun 18,12
11. gun 40.12
13. gun 108.24
dr nırmal dedı ama bana bıraz dusuk gelıor..

canım benım sorunlar ayrı olsada dert aynı.....
ne demek seve seve her zaman...
hıc korkma cnm cok fazla sıkıntı olmaz yarın ıcınde

Canım çok üzüldüm gerçekten . Allah sabır versin. İnsan ne diyeceğini bilemiyor gerçekten. Ama şunu bil seni seviyoruz ve hepimiz bir gün anne olacağız canım insallah.

inşallahhhh
evet mesaja baktım sürekli ama görmeyince aklıma geldi burda olduğun
hayırdır duygu yoğunlu kötü beişey yoktur umarım

Mılstone acıkcası bana deger dusuk de gelıyor
9. gun 18,12
11. gun 40.12
13. gun 108.24
dr nırmal dedı ama bana bıraz dusuk gelıor..

Tatlım inan düşük başlayıp iki kat artarak devam eden değerler daha sağlıklı oluyorr..
Çok yüksek başlayan arkadaşlarda genelde kanama olarak devam etti ve kayıplarla karşılaştıkk..
Ben hep büle bir istatistik çıkarmıştımm...Konuştuğum kızlarlada hep bahsederiz bu durumdann..Sen içini ferah tutup sakın fazla yorma kendini güzelim..

inşallahhhh
evet mesaja baktım sürekli ama görmeyince aklıma geldi burda olduğun
hayırdır duygu yoğunlu kötü beişey yoktur umarım

Tatlım bu topiğin konu sahibi bölümünde yazan egunal arkadaşımızın(benim diğer yarım bu arada) bugün değerinin fazla yükselmediği ve ilaçları kesip düşüğünü beklememiz gerektiği haberini aldık..O yüzden..3 gün önce çok güzel artmıştı değeri..Nasib tabii ama üzülmemek elimizde değil..

Benim dr. Tansel Çetinkaya idi ancak o benim tedavi başlamadan emekli olmuş bana da bir şey demedi ben de aman kim olursa olsun sonu iyi olsun dedim tayfun bey yaptı..
o adam çok bilgili ya biraz suratsız ama gercekten tecrubeli biri rabbım inşallah cuma günü güzel haberlerini almayı nasıp eder

canım bzi burda okadar çok üzüntü ve sevinç paylaştıkkı artık dost arkadaş yoldaş olduk bu derdimiz aynca bu acıyıla yanank yürekler bilir sen ve burdaki herkesde ıyı varsınız rabbim en kısa zmanda herkesin bu özlemini sonlandırım evimizi yuvamızı sağlık sıhat ve çocuk sesleriyle doldursun bende seni çok ama çok seviyorum

Ögrendım kdr. 108.24 10 gun sonra ılk randevuya cagırdı.
hadı canım tebrik ederim benim iyi yürekli arkadaşım duyarlılıgından dolayı senı çok ama çok tebrik ediyorum

canım rabbim sabır versin öpüyorum seni

canım çok tebrik ederim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.bu arada değerin maşallah iyi 2.denememizde 89 du sonucum 12.günde.sonrasında iki kese gördük ikizdi bebeklerim 12 yıl sonra mucizeydi ama zamanı değilmiş 9.hf da kürtaj olmak zorunda kaldım. vakti gelmişse birşeyler sebep oluyo geliyo bebişler.rahat ol bunlara takılma hamileliğin keyfini çıkar bizlerede dua et lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…