Tüp Bebek Günlüğümüz !

İçimi rahatlattın cnmm. Ama bugun sevınemedımmm Keske guldenınde guzel bır sonucunu gorseydık ama bılıyormusun guldenın devam edecek gıbı gelıyor baaaa(ınsallah rabbım)

üzülünmezmi üzülüyo insan tabiki
mevlam hayırlısını naip eder inşallah
inşallah kısa zamanda çok seviniriz

bişey değil canım..rabbim bizlere daha fazla kötü tecribe yaşatmasın...
rabbim seninde yardımcın olsun,işleirni rast getirsinn..
bundan sonraki yolunun sonu bebişli olucak inşaallah...

inşallah canım zor zamanlar geçiriyoruz sıramız gelince evlatlarımızla ödüllendirecek Rabbim bizi...

yazdıklarına aynen katılıyorum...
bu durumu bu süreci yaşamayanlar anlamaya çalışsalarda anlayamazlar içine düşmeden...
benim merkezimde psikolojik destekde veriyorlardı ama ben ihtiyacım yok deyip geri çevirdim...
belki iyi olurdu...sonucum belirsiz olunca gel gitler yaşadım o süreçte destek almak iyi gelebilirdi ama bir an önce kan verip evime dönmek isteğim vardı hep...hastanede kalıp terapi almayı hiç aklıma bile getirmezdim...maalesef yaşadığımız tecrübeler değer düşük başlamışsa sağlıksız bir durum olduğunu gösterdi bize..değeri artan ve gebeliği devam edenlerde bir elin 5 parmağını geçmez mucize gibi bir durum...yani kalp atışı bile görülebilir ama bir yerde yine gebeliğin sonlanması kuvvetli ihtimal oluyor..o yüzden fazla umutlanmak istemedim değer arttığında bile hep temkinli olmamın sebebi buydu tıbbi gerçekler var çünkü..tabii gönül isterdi herşey yolunda gitsin ve bir mucize olsun ama Rabbim böyle takdir etmiş...çok haklısın bazen en sevdiğimiz insanların hamilelik haberlerine bile tahamül edmez olabiliyoruz ama asıl hissedilen her hamilelik haberinde kendi gerçeğimizle yüzyüze gelmiş olmak.Bu yolda emek harcayan tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun gerçekten zor...

evet canım..
daha öncede bu yollardan geçmiş biri olarak dibe vurup çıkmışlığım var yine çıkarım elbet...
şimdilik olmadı bi dahakine olur inşallah..
ya da Rabbim kendiliğinden gönderiverir

iyi kötü herşeyi yaşıyoruz canım...
hiç burukluk yaşama artık değerinin keyfini çıkar bence...
haklısın kuzum o endişeler hiç bitmeyecek...

aşkısıı nörüyonnnn sanada yazayım arada dedimmm

gerçekten yıpratıcı bir süreç dediğin gibi tutunduğunu gördük en azından...
hamile kalabiliyormuşum dedim bende..
İnşallah daha fazla bekletmeden gelsin bebeklerimiz..

canım saatlerdir birşeyler yazıp sonrasında siliyorum birtürlü göndermeye elim gitmedi.çok uzak olsakta kalplerimiz bir.biz kader arkadaşlarıyız.maalisef hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.ama biliyorumki hepimiz birgün kavuşucağız meleklerimize bizde anne olacağız ve kadere inat bizde güleceğiz inşallah rabbim çok büyük inşallah tez zamanda alırsın bebişlerini kucağına ...

Kızlar sonucum negatif ((

Cooook gECMIS olsun canlarim ne diyecemi bilemiyorum sizi coooooook seviyorum umidinizi yitirmeyin canlarim

canım bu kadar metanetli olman beni endişelendiriyo ne olur kendini sıkma içinde ne varsa dök lütfen

Tsk ederım mına.. Bu topıkte olan yada olmayan bu yolda yuruyen tum kardeslerımıze sureklı dua edıyorum. Kendım ıcın elımı her actıgımda sızler ıcınde yalvarıyorum rabbıme. Allah dualarımızı kabul etsın ınsallahhh..

Canım çok üzüldüm gerçekten . Allah sabır versin. İnsan ne diyeceğini bilemiyor gerçekten. Ama şunu bil seni seviyoruz ve hepimiz bir gün anne olacağız canım insallah.

canım bende sizi seviyorum..
biz elimizden geleni yapıyoruz ama bi yerden sonra sadece seyirci kalıyoruz olup bitene..
bu kez mutlu son olmadı ama bir gün olacak...
anne olacaz hepimiz ya olacaz ya olacaz başka yolu yok...

Ben seni cooook seviyorummm

bende seni çok seviyorummmm

selam kızlarrr
allah herkese annelik duygusunu yaşatrır inşallahhh

Amiiinnnnnn İnşallahhhh...

diğer yarın yer seni taammıııı...

hepimize sabır versin canım zor iş bize anne olmak...

evet canım her ne kadar sanal ortamda olsa yaşananlar ,paylaşılanlar gerçek...
evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kadınlara özellikle tüp bebekçilere Rabbimden önce sabır,sağlık sonra para ve güç diliyorum..
Bütün güzel dileklerine yüreğimden aminn diyorum canım çok saol

kızlar tedavim iptal oldu(( döllenme oluşmadı transferden sonra tutmaması acı ama buda daha farklıymış((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…