Mılstone acıkcası bana deger dusuk de gelıyor
9. gun 18,12
11. gun 40.12
13. gun 108.24
dr nırmal dedı ama bana bıraz dusuk gelıor..
Tatlım inan düşük başlayıp iki kat artarak devam eden değerler daha sağlıklı oluyorr..
Çok yüksek başlayan arkadaşlarda genelde kanama olarak devam etti ve kayıplarla karşılaştıkk..
Ben hep büle bir istatistik çıkarmıştımm...Konuştuğum kızlarlada hep bahsederiz bu durumdann..Sen içini ferah tutup sakın fazla yorma kendini güzelim..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnselam kızlarrr
allah herkese annelik duygusunu yaşatrır inşallahhh
Tatlım bu topiğin konu sahibi bölümünde yazan egunal arkadaşımızın(benim diğer yarım bu arada) bugün değerinin fazla yükselmediği ve ilaçları kesip düşüğünü beklememiz gerektiği haberini aldık..O yüzden..3 gün önce çok güzel artmıştı değeri..Nasib tabii ama üzülmemek elimizde değil..
bişey değil canım..rabbim bizlere daha fazla kötü tecribe yaşatmasın...
rabbim seninde yardımcın olsun,işleirni rast getirsinn..
bundan sonraki yolunun sonu bebişli olucak inşaallah...
çok üzüldüm.
Ama sen oldukça deneyimlisin sanırım sanki bu sonucu bekliyor gibiydin. Yani böyle olacabileceğini tahmin etmiştin sanki.
Benim kızım var 20 yaşında hiç bişey bilmeden hamile kaldım ve doğurdum ve büyüttüm. Dolayısıyla hangi günlerde çocuk olur onu bilmeden hamile kaldım bebegin gelişimi nasıl bilmeden de doğurdum.ve bebeği olmayan bir arkadaşım vardı onun için üzülürdüm ama şimdi anlıyorum ki onun üzüntüsünü ben hiç anlayamamışım yaşadıklarını hiç hissedememişim.
4 yıl önce yeniden evlendim ve eşimin çocuğu yok olsun istedik önceleri erken diye korunduk son bir yıldır da deniyoruz ama olmadı tüp bebek denedik negatifti sonuç ve ben herşeyi şimdi sizlerden öğreniyorum kimyasal gebeliği de burada duydum senin ki bu galiba. Ama birde birkaç gün önce çok kanaması olan bir arkadaşın gebeliği devam ediyordu. Galiba bu işlerin matematiği yok.herşey olabiliyor.
Bu süreçte bildiğim birşey var ki bu pahalı yöntemi uygulayan kliniklerde kesinlikle psikolojik destek veren birim olmalı kaç gündür bir mutlu bir mutsuz bir umutlu bir umutsuzsun.( ben de yaşadım)
bu iniş çıkış bir o kadarda hormon ilacı insanı dağıtıyor. Bebek görünce hamile görünce sinirleniyor olmadık şeylere kızıyor insan düşüncelerinden kendi bile utanıyor ama bu bir his hamile gördükçe sinirleniyorsun. Sevdiklerini kırıyor insan. Tahammül gücü azalıyor. Ama bu günlerde sizi arayıp regl oldunuz mu diye soran klinikler yanınız da olmuyor. Neyse
sabırlar ve umutlu sağlıklı günler diliyorum herkese..
canım yaa,ne diyeceğimi bilemedim inan kii,,bir gün sevinip bir gün üzüldük,,inşallah sonunda daha da çok seviniriz ,çok sıkıntılı,stresli günler geçirdin,şimdi ne desek sana boş biliyorum,üzülme umudunu kaybetme , herşey güzel olucak ta desek te anlıyorum ki sen kendini hazırlamışsın,her zaman diyorum ki Allah hakkımızda hayırlısını versin,böyle durumlarda zaman en iyi ilaç tır insana,bekleyip ve göreceğiz ,Allahım sana sabır versin canım benim
Kıyamam ben sana , ıcım olesıne burukkı cnmmm ,Dilerim rabbım sanada enkısa zamanda nasıp etsın. Ama Guldenım kalp atısını duyana kadar ıcım raat degıl cunku su lekelenmeler canımı cok sıkıyor..
Elimize alıp o meleği görene kadar hepimiz aynı sıkıntıları yaşayacağız canım maalesefkii.
Ama vardır Yaradanın bildiği demekki büle şeyler yaşayıp göreceklerimiz varr..
Sabrımız sınanıyor her konudaa..
benim bir önceki denmemde de kimyasal olmuştu.psikoloijikk olarak yapratıcı, ne desek boş ama doktorum en azından tutunduğunu gördük bu da iyi bir şey demişti...şimdi ben de mücadeleye devam ediyorum...hayırlısı olsunn inşallahhh...
Kızlar sonucum negatif((
Aminn canımm..üzülünmezmi üzülüyo insan tabiki
mevlam hayırlısını naip eder inşallah
inşallah kısa zamanda çok seviniriz
Kızlar sonucum negatif((
selam bayanlar buraya yeni üye oldum.bende 2 transfer yaşadım bugün 2. transferin 12.günü ve regl oldumama üzülsemde sonucu değiştiremiyoruz onun için kendinizi yıpratmayın umudunuzu yitirmeyin.kötü durumda olanlarıda düşünün benim ablam tüp bebekle ikizlere gebe kaldı 6 yıl sonra fakat 4,5 aylıkken ikisinide kaybetti.daha sonra kaybetmektense basta olmaması belkide daha hayırlıdır.rabbim hepimizin dualarını bir gün kabul eder inşallah meleklerimize kavuşmayı nasip eder hepimize.
Kızlar sonucum negatif((
Kızlar sonucum negatif((
canım bu kadar metanetli olman beni endişelendiriyo ne olur kendini sıkma içinde ne varsa dök lütfeninşallah canım zor zamanlar geçiriyoruz sıramız gelince evlatlarımızla ödüllendirecek Rabbim bizi...
yazdıklarına aynen katılıyorum...
bu durumu bu süreci yaşamayanlar anlamaya çalışsalarda anlayamazlar içine düşmeden...
benim merkezimde psikolojik destekde veriyorlardı ama ben ihtiyacım yok deyip geri çevirdim...
belki iyi olurdu...sonucum belirsiz olunca gel gitler yaşadım o süreçte destek almak iyi gelebilirdi ama bir an önce kan verip evime dönmek isteğim vardı hep...hastanede kalıp terapi almayı hiç aklıma bile getirmezdim...maalesef yaşadığımız tecrübeler değer düşük başlamışsa sağlıksız bir durum olduğunu gösterdi bize..değeri artan ve gebeliği devam edenlerde bir elin 5 parmağını geçmez mucize gibi bir durum...yani kalp atışı bile görülebilir ama bir yerde yine gebeliğin sonlanması kuvvetli ihtimal oluyor..o yüzden fazla umutlanmak istemedim değer arttığında bile hep temkinli olmamın sebebi buydu tıbbi gerçekler var çünkü..tabii gönül isterdi herşey yolunda gitsin ve bir mucize olsun ama Rabbim böyle takdir etmiş...çok haklısın bazen en sevdiğimiz insanların hamilelik haberlerine bile tahamül edmez olabiliyoruz ama asıl hissedilen her hamilelik haberinde kendi gerçeğimizle yüzyüze gelmiş olmak.Bu yolda emek harcayan tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun gerçekten zor...
evet canım..
daha öncede bu yollardan geçmiş biri olarak dibe vurup çıkmışlığım var yine çıkarım elbet...
şimdilik olmadı bi dahakine olur inşallah..
ya da Rabbim kendiliğinden gönderiverir
iyi kötü herşeyi yaşıyoruz canım...
hiç burukluk yaşama artık değerinin keyfini çıkar bence...
haklısın kuzum o endişeler hiç bitmeyecek...
aşkısıı nörüyonnnn sanada yazayım arada dedimmm
gerçekten yıpratıcı bir süreç dediğin gibi tutunduğunu gördük en azından...
hamile kalabiliyormuşum dedim bende..
İnşallah daha fazla bekletmeden gelsin bebeklerimiz..
canım çok tebrik ederim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.bu arada değerin maşallah iyi 2.denememizde 89 du sonucum 12.günde.sonrasında iki kese gördük ikizdi bebeklerim 12 yıl sonra mucizeydi ama zamanı değilmiş 9.hf da kürtaj olmak zorunda kaldım. vakti gelmişse birşeyler sebep oluyo geliyo bebişler.rahat ol bunlara takılma hamileliğin keyfini çıkar bizlerede dua et lütfen...
Canım çok üzüldüm gerçekten . Allah sabır versin. İnsan ne diyeceğini bilemiyor gerçekten. Ama şunu bil seni seviyoruz ve hepimiz bir gün anne olacağız canım insallah.
Ben seni cooook seviyorummm
selam kızlarrr
allah herkese annelik duygusunu yaşatrır inşallahhh
Tatlım bu topiğin konu sahibi bölümünde yazan egunal arkadaşımızın(benim diğer yarım bu arada) bugün değerinin fazla yükselmediği ve ilaçları kesip düşüğünü beklememiz gerektiği haberini aldık..O yüzden..3 gün önce çok güzel artmıştı değeri..Nasib tabii ama üzülmemek elimizde değil..
o adam çok bilgili ya biraz suratsız ama gercekten tecrubeli biri rabbım inşallah cuma günü güzel haberlerini almayı nasıp eder
canım bzi burda okadar çok üzüntü ve sevinç paylaştıkkı artık dost arkadaş yoldaş olduk bu derdimiz aynca bu acıyıla yanank yürekler bilir sen ve burdaki herkesde ıyı varsınız rabbim en kısa zmanda herkesin bu özlemini sonlandırım evimizi yuvamızı sağlık sıhat ve çocuk sesleriyle doldursun bende seni çok ama çok seviyorum
hadı canım tebrik ederim benim iyi yürekli arkadaşım duyarlılıgından dolayı senı çok ama çok tebrik ediyorum
canım rabbim sabır versin öpüyorum seni
canım saatlerdir birşeyler yazıp sonrasında siliyorum birtürlü göndermeye elim gitmedi.çok uzak olsakta kalplerimiz bir.biz kader arkadaşlarıyız.maalisef hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.ama biliyorumki hepimiz birgün kavuşucağız meleklerimize bizde anne olacağız ve kadere inat bizde güleceğiz inşallah rabbim çok büyük inşallah tez zamanda alırsın bebişlerini kucağına ...
Kızlar sonucum negatif((
Sözler anlamsız bugün
Allah sabır versin
Sözler anlamsız bugün
Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?