canım bu kadar metanetli olman beni endişelendiriyo ne olur kendini sıkma içinde ne varsa dök lütfen
kızlar tedavim iptal oldu(( döllenme oluşmadı transferden sonra tutmaması acı ama buda daha farklıymış ((
kızlar tedavim iptal oldu(( döllenme oluşmadı transferden sonra tutmaması acı ama buda daha farklıymış ((
Kızlar sonucum negatif((
kendimi hiç toparlıyamıcam zannettim o an hiç birşey düşünemedim.yaşadıkça daha neler görücez diyorum vardır bundada bir hayır Rabbim her zaman herşeyin hayırlısını versin ben adetimle birlikte tedaviye tekrar başlıyorum başa dönüyorum bu sefer ne olucak bakalım....
çok üzgünüm canım bunu yazdım da ama elimden gelen bişey olmadığı zaman hemen kabullenmeyi bilirim ben...
ara ara ağlama nöbetlerim olacaktır bi kaç gün ama şimdi bundan daha iyi olunmazdı sanırım...
beterin beteri var bilirim Rabbim neylerse güzel eyler hep bunu söylerim
kendimi hiç toparlıyamıcam zannettim o an hiç birşey düşünemedim.yaşadıkça daha neler görücez diyorum vardır bundada bir hayır Rabbim her zaman herşeyin hayırlısını versin ben adetimle birlikte tedaviye tekrar başlıyorum başa dönüyorum bu sefer ne olucak bakalım....
Canım sen de üst üste bir sürü ilaç kullanacaksın lütfen meme kontrolünü mutlaka yaptır hatta tüm arkadaşlarım hepiniz meme kontrolünden geçin bende kist çıktı tüp bebek ilaçları neden oluyormuş
Canım arkadaşlarım sonuç çıktı...
en son 161.45 olan değerim 200.1 olmuş yani istenilen oranda katlanmadığı için doktor ilaçları kesebilirsin dedi...
kanamanın olmasını bekleyecez...
olmazsa yine kan verecem vs...
yani buraya kadarmış...
Allahımm sen sabır verr şu anda olumsuz durum yaşayan tüm arkadaşlarımızaa..
İnşirah ya Rabb!!
Aşkısııı topiğe bana bakmaya gelen arkadaşım özelden yazmış kadıncağız bir anda çöktüm diyor hemen kapattım diye..Dedim inan sende gününe denk geldinn.Bazen sayfalarca kutlama yapıyoruz ama bazende oluyor böyle durumlarr..
Ama her zaman için en ufak bir problemimizde arkamızdan dua eden bir sürü kişi oluyor..
Buda insana yalnız olmadığı ve kendin için çarpan bir sürü yüreğin olduğu bilincini yerleştiriyor ve bu insana güç veriyorr..
Bizim ilacımız zaman ve sabır..
İnş isyan etmeden bu günleri atlatmayı Rabbim nasib etsin hepimize..
canımıniçiiii Allah hayırlısını versin kuzummm üzülme diyemiyorum elbette üzülüyor insan ama biran önce toparlan ve umutla yoluna devam et gülümmmm.Allahım en kısa zamanda muradını versin kuzuummm inşallahhh.eminim bunda da bi hayr vardır biz bilemesekte.
ya kızlar ne diyeceğimi bilemedim,rabbim sabır ve gönlünüze ferahlık versin...allah a çok şükür ki inançlıyız ve mevlanın dediği olur diyip isyan etmiyoruz...bunlar bizim imtihanımız...inşallah tez vakitte tedaviye gerek kalmadan bebişleriniz gelsin...
AMİNNNNNNNN
aşkısııı arkadaşın bu bunalım güne dek geldi e haliyle morali bozulmuştur..
birgün iyi birgün kötü herşeyi yaşıyoruz işte...
napalım bunlarıda atlatacaz elbet..
evet canıım cann üzücü bir durum ama bir an önce kabullenmekte fayda var diyorum...
Aminnn canım..
Sıramız gelince hepimiz birgün anne olacaz...
çok umutla açtım sayfayı ama çok şaşırdım.sen çok büyük umut olmuştun.Allah'tan hayırlısını dilemekten başka çare yok.umarım en kısa zamanda Allah seni bebeğinle mükafatlandırır.
meme kontrolü yapıcaklar inş. bişey çıkmaz( artık herşeyden korkar oldum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?