Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bu kadar metanetli olman beni endişelendiriyo ne olur kendini sıkma içinde ne varsa dök lütfen

çok üzgünüm canım bunu yazdım da ama elimden gelen bişey olmadığı zaman hemen kabullenmeyi bilirim ben...
ara ara ağlama nöbetlerim olacaktır bi kaç gün ama şimdi bundan daha iyi olunmazdı sanırım...
beterin beteri var bilirim Rabbim neylerse güzel eyler hep bunu söylerim

kızlar tedavim iptal oldu(( döllenme oluşmadı transferden sonra tutmaması acı ama buda daha farklıymış((

ne kötü birgün oldu bugün...
canım hepimiz birşeyler yaşıyoruz seninkide bambaşka bir sıkıntı işte..
sabır versin Rabbim ne diyeceğimi bilemedim...

Allahımm sen sabır verr şu anda olumsuz durum yaşayan tüm arkadaşlarımızaa..
İnşirah ya Rabb!!
Aşkısııı topiğe bana bakmaya gelen arkadaşım özelden yazmış kadıncağız bir anda çöktüm diyor hemen kapattım diye..Dedim inan sende gününe denk geldinn.Bazen sayfalarca kutlama yapıyoruz ama bazende oluyor böyle durumlarr..
Ama her zaman için en ufak bir problemimizde arkamızdan dua eden bir sürü kişi oluyor..
Buda insana yalnız olmadığı ve kendin için çarpan bir sürü yüreğin olduğu bilincini yerleştiriyor ve bu insana güç veriyorr..
Bizim ilacımız zaman ve sabır..
İnş isyan etmeden bu günleri atlatmayı Rabbim nasib etsin hepimize..

Sagolun kızlar kabullenmek güç ama elden bisey gelmiyor allahım nasip etmedi gercekten ne beter pis bı gün bu 7 Mayıs ((

kendimi hiç toparlıyamıcam zannettim o an hiç birşey düşünemedim.yaşadıkça daha neler görücez diyorum vardır bundada bir hayır Rabbim her zaman herşeyin hayırlısını versin ben adetimle birlikte tedaviye tekrar başlıyorum başa dönüyorum bu sefer ne olucak bakalım....

Kızlar sonucum negatif ((

bu sefer ıns olur kuzum benımmmmmmmmm

canımıniçiiii Allah hayırlısını versin kuzummm üzülme diyemiyorum elbette üzülüyor insan ama biran önce toparlan ve umutla yoluna devam et gülümmmm.Allahım en kısa zamanda muradını versin kuzuummm inşallahhh.eminim bunda da bi hayr vardır biz bilemesekte.

Canım sen de üst üste bir sürü ilaç kullanacaksın lütfen meme kontrolünü mutlaka yaptır hatta tüm arkadaşlarım hepiniz meme kontrolünden geçin bende kist çıktı tüp bebek ilaçları neden oluyormuş

ya kızlar ne diyeceğimi bilemedim,rabbim sabır ve gönlünüze ferahlık versin...allah a çok şükür ki inançlıyız ve mevlanın dediği olur diyip isyan etmiyoruz...bunlar bizim imtihanımız...inşallah tez vakitte tedaviye gerek kalmadan bebişleriniz gelsin...

AMİNNNNNNNN

meme kontrolü yapıcaklar inş. bişey çıkmaz( artık herşeyden korkar oldum (

çok umutla açtım sayfayı ama çok şaşırdım.sen çok büyük umut olmuştun.Allah'tan hayırlısını dilemekten başka çare yok.umarım en kısa zamanda Allah seni bebeğinle mükafatlandırır.

aşkısııı arkadaşın bu bunalım güne dek geldi e haliyle morali bozulmuştur..
birgün iyi birgün kötü herşeyi yaşıyoruz işte...
napalım bunlarıda atlatacaz elbet..

evet canıım cann üzücü bir durum ama bir an önce kabullenmekte fayda var diyorum...

Aminnn canım..
Sıramız gelince hepimiz birgün anne olacaz...

canımmmmm seni böyle dimdik görünce daha bi umutla bakıyorum hayata.sen bitanesin unutma biz de anne olcaz ve o küçük elleri unutturacak bize bu yaşadıklarımızı.Allahımmmm hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

saol canım..
bazen herşeyi yapmak yetmiyor bir yerden sonra bizim kontolümüzden çıkıyor herşey ve sadece bir kan değerine bağlı kalıyorsun...

canim benim bugun butun gun aklimdaydin gonlum hepseninleydi
birturlu firsat bulup giremedim hastaneden ciktigimdan beri gelip giden eksik olmuyor
cokkk yorucu geciyor benim icin bugunler,kimsem yok yanimda herseyi tekbasima yapmaya calisiyorum
inannnnnnnnn cokkkk uzuldum senin cin neti actim ilk isim senin sonucuna bakmak.senin icin nete girdim egunalcimmm
ve yazini okudum yuzum asildi butun keyfim kacti canim benim rabbim sana sabir versin
biliyorum cok zor ama bizlerin elinden bisey gelmez hersey yuce rabbimin elinde
insallahhhhh birgun seninde yuzun guler arkadasim ;
daha yasin genc rabbim insallahhhh sana aratmadan verir cokk duydum ole
insallahhhh onlardan biride sen olursun
burdaki herkesin gonlundesin dualarimiz butun ictenligimizle senionle canim
sen elinden geleni yaptin gerisi rabbimin izniyle
insallahhhh o gunleri guzellllllll allahim sana yasatir canim arkadasimmmm.

merhaba ben özel mesaj yazamaz mışım pek bilmiyorum ben bu siteyi kullanmayı.
ortak yanlarımız var uzun uzun konuşabiliriz umarım
benim sorunum sebepsiz sadece yaşım fsh yüksekliği sanırım ben koydum bu teşhisi çünkü gittiğim tüm doktorlar hiç bişeye bakmadan yaşım yüzünden hemen tüp bebek diyorlar bir kere denedik dediğim gibi geçen ay sonuç başarısız yeni toparlanıyorum çok umutlanmıştım herşey çok başarılı çok iyi ilerlemişti kendimi çok hazırlamıştım ama sonuç çok üzdü inanamadım. karmakarışık oldum.halada öyleyim. ve şimdi akışa bıraktım bundan sonra ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…