canımmmmm seni böyle dimdik görünce daha bi umutla bakıyorum hayata.sen bitanesin unutma biz de anne olcaz ve o küçük elleri unutturacak bize bu yaşadıklarımızı.Allahımmmm hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
canim benim bugun butun gun aklimdaydin gonlum hepseninleydi
birturlu firsat bulup giremedim hastaneden ciktigimdan beri gelip giden eksik olmuyor
cokkk yorucu geciyor benim icin bugunler,kimsem yok yanimda herseyi tekbasima yapmaya calisiyorum
inannnnnnnnn cokkkk uzuldum senin cin neti actim ilk isim senin sonucuna bakmak.senin icin nete girdim egunalcimmm
ve yazini okudum yuzum asildi butun keyfim kacti canim benim rabbim sana sabir versin
biliyorum cok zor ama bizlerin elinden bisey gelmez hersey yuce rabbimin elinde
insallahhhhh birgun seninde yuzun guler arkadasim ;
daha yasin genc rabbim insallahhhh sana aratmadan verir cokk duydum ole
insallahhhh onlardan biride sen olursun
burdaki herkesin gonlundesin dualarimiz butun ictenligimizle senionle canim
sen elinden geleni yaptin gerisi rabbimin izniyle
insallahhhh o gunleri guzellllllll allahim sana yasatir canim arkadasimmmm.
merhaba ben özel mesaj yazamaz mışım pek bilmiyorum ben bu siteyi kullanmayı.
ortak yanlarımız var uzun uzun konuşabiliriz umarım
benim sorunum sebepsiz sadece yaşım fsh yüksekliği sanırım ben koydum bu teşhisi çünkü gittiğim tüm doktorlar hiç bişeye bakmadan yaşım yüzünden hemen tüp bebek diyorlar bir kere denedik dediğim gibi geçen ay sonuç başarısız yeni toparlanıyorum çok umutlanmıştım herşey çok başarılı çok iyi ilerlemişti kendimi çok hazırlamıştım ama sonuç çok üzdü inanamadım. karmakarışık oldum.halada öyleyim. ve şimdi akışa bıraktım bundan sonra ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Canım arkadaşlarım sonuç çıktı...
en son 161.45 olan değerim 200.1 olmuş yani istenilen oranda katlanmadığı için doktor ilaçları kesebilirsin dedi...
kanamanın olmasını bekleyecez...
olmazsa yine kan verecem vs...
yani buraya kadarmış...
Canım selam..Cal da cevap verecektir ama fsh diyince akan sular durur:)Yaşın kaç ve fshın kaç??
Topiğin fsh mağduru ve bu konuda uzmanı ben sayılırım anlatırsan hikayeni dinlerim ve bildiklerimi seve seve paylaşırım canım..
kızlar bende cumartesi gunu negatif sonucu almıştım. bugun de adet oldum. moralim çok bozuk. iki ay sonra ikinci denemeyi yapıcaz ama ben korkuyorum. ya olmazsa diye. kendimi pozitif tutmayı beceremiyorum bir türlü. burası olmasa içimi dökecek başka bir yer bulamıyorum(((
ben 44 yaşındayım fsh 6 ay önce 9 du ne zaman tüp bebek kararı aldık bir anda 23 oldu buna rağmen yapıldı tüp bebek tedavisi ama doktor yaşınıza rahim çok iyi durumda dedi başka doktorlarda aynı şeyi söylüyor bazı yerlerde 20 üstü fsh la tüp bebek tedavisi olmaz yazıyor ama benim doktorum yaptı ve herşey çok iyi gitti 1. kalite embriyo oluştu vs neyse olmadı
doktor da çok umutluydu çocuğum olduğu için ilk evliliğimden 21 yaşında kızım var ve 3 kez de kürtaj oldum yani hayatımda 4 kere korunmadım ilk eşimle ve bir doğum 3 kürtaj oldum sonra artık spralle korundum yıllarca ve 4 yıl önce yine evlendim yani eşimle üç yıl korundum yine hemen olacak sandım eşimde de hiç bir sorun yok çünkü hatta çok iyi sperm sayısı vs
işte böyle durum tüp bebekten sonra hemen olabilir dedi doktor aşılama deneyin isterseniz dedi ama bilmiyorum şu an ne yapacağımı
ilgine çok teşekkür ediyorum
kızlar bende cumartesi gunu negatif sonucu almıştım. bugun de adet oldum. moralim çok bozuk. iki ay sonra ikinci denemeyi yapıcaz ama ben korkuyorum. ya olmazsa diye. kendimi pozitif tutmayı beceremiyorum bir türlü. burası olmasa içimi dökecek başka bir yer bulamıyorum(((
Kızlar biraz konuyu dağıtayım mı ben yine 11 e kadar buradayım biliyor musunuzYarından itibaren normal düzene dönüyorum Allahın izniyle... Bir de bugün çok tırstım:18: aklımda hiç test falan yokken şu anda sadece test yaptırmak var ama çok erken yaptırmıcam kendimle kavga ediyorum Bir de bugün bir ara karnım hiç kesilmeden ağrıdı ve akıntım çoğaldı sürekli kontrol ediyorum diğer denemelerimde 10. günü kanamam başlamıştı diye bunda çok korkmaya başladım.. Allah korusun inşallah öyle bir şey olmaz ama ne bilim sakin olmam lazım bu güne kadar sakin sakin gelmiştim ne güzel :18::18:
Emelcim bitiyor demek bu eziyett..
Valla Allah dayanma gücü sabrı veriyor demekkii.
İnş savaşçı bebişlerde bizi sevindirir diyorum..
Çoook öpüyorum seni.
içinizi rahat tutun rabbim inşallah hepinizin duasını kabul edecek benimde 2.transferim bugün test yaptım 1681 çıktı ama yinede içim çok rahat değil nedense yarın umarım keseyide görebiliriz.ilk transferimde bende çok dikkat etmiştim kendime yürümeye bile korkuyordum ama bunda öyle yapmadım hatta annemlere bile haber vermedim eşimle gittik yaptırdık bugün sonucu alınca söyledim yarın kayseriden geliyorlar bana bakmaya:)) sakınan göze çöp batarmış dikkat edin ama rahat olmaya çalışın ve mümkün olduğu kadar düşünmeyin.eğer bi sorun çıkmazsa ben şimdi hamileyim ve hamilelerin duası kabul olurmuş tüm anne olmak isteyenlerin muradını verir inş. dualarım hepinizle
ben ivi tüp bebek merkezinde denedim
çok düzenli 28 29 günde bir oluyor adetim hiç azalmadı çoğalmadı
bir yumurta gelişti ama çok sağlıklı embriyo oluştu yaşımdan dolayı doktor şaşırdı bu kalitede embriyo olmasına ama tutunmadı ve doktor yine donasyonu öneriyorum yaşınız gereği dedi ve bitti.ve buna kesinlikle sıcak bakmıyoruz
ama tüp bebek tedavisine de sıcak bakmıyorum çok ilaç verdi nerdeyse 9000 lira harcadık tamamı için ve sonuç negatif yine böyle olacaktır tekrar denesek muhtemelen
açıkçası kafam kocaman bilmiyorumlarla dolu
ne yapacağımızı bilmiyoruz şu an.
inan ne yazacağımı bilmiyorumama bu durum normal gebeliklerde de olabiliyor hem tüpde hemde normal de değerleri böyle gidip gebeliği devam edenler var bugüne kadar zor durumlardan hep çıktın inşallah buda öyle olur rabbim hakkında en hayırlısını versin o gözlerindeki hüznü alacak bebişler göndersin...
Egunalcim ne olur fazla uzme kendini, umudunu sakin kaybetme, zaten kaybedecegini sanmiyorum cunku guclu ve dirayetli bir kadinsin. Sanirim 2 ay ara verdiriyorlar, mutlaka devam et tedaviye ve bu aradaki 2 ayi da sakin bos gecirme, faaliyette ol
Sakinnn geriye bakma, bugune kadar ben de epey sikinti gecirdim hayatimda ama hep ileriye baktim. Aklini ve kalbini serin tutmanin yolu bu bence. Gencecik kadinsin coookkkk cocuklarin olacak insallah
güldencim güzel haberlerini almak için işten geldim koşa koşa girdim nete.ama çok üzüldüm.bu haberi hiç beklemiyordum. bence sen hemen umutsuzluğa kapılma.2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptır.ilaçlarını da bırakma. bu bebek biraz nazlı bebek :) ben biliyorum yine bizi şaşırtcak.ALLAH YARDIMCIN OLSUN. DUALARIMIZ SENİNLE CANIM BENİM...
Kızlar biraz konuyu dağıtayım mı ben yine 11 e kadar buradayım biliyor musunuzYarından itibaren normal düzene dönüyorum Allahın izniyle... Bir de bugün çok tırstım:18: aklımda hiç test falan yokken şu anda sadece test yaptırmak var ama çok erken yaptırmıcam kendimle kavga ediyorum Bir de bugün bir ara karnım hiç kesilmeden ağrıdı ve akıntım çoğaldı sürekli kontrol ediyorum diğer denemelerimde 10. günü kanamam başlamıştı diye bunda çok korkmaya başladım.. Allah korusun inşallah öyle bir şey olmaz ama ne bilim sakin olmam lazım bu güne kadar sakin sakin gelmiştim ne güzel :18::18:
kızlar tedavim iptal oldu(( döllenme oluşmadı transferden sonra tutmaması acı ama buda daha farklıymış ((
Sagolun kızlar kabullenmek güç ama elden bisey gelmiyor allahım nasip etmedi gercekten ne beter pis bı gün bu 7 Mayıs((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?