Tüp Bebek Günlüğümüz !

yerim ben senin kuzunuuuu...
Allahım korusun sizi bak ezan okunuyor şu an...
yordun demekki anlamadan kendini daha dikkatli olman lazım nolur nolmaz...

çok güçlüsün canım hem kendi iman gücün hemde arkanda seni seven bu kadar kişinin duası var o çok nazlı bebişlerinde gelecek mutlaka bende inanıyorum ...

selam kızlaar... nupelda, pervn kızlar çok üzgünüm ne diyim bilemiyorum Allahtan ümit kesilmez.İnşallah en yakın zamanda tekrar deneme fırsatınız olurda güzel haberlerinizi alırız.Gökyüzü canım tebrik ederim senide .Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsinn. Güldeeenn senin durumunada inan çok üzüldüm canım benim ama içimden bir ses bu deger artışının devam edıcegını soyluyor.Allah yardımcın olsun.İnşallah meleğin seninledir canım. opuyorum herkesiii

Canim tebrik ederim, allah kucagina almayi nasip etsin insallah..

Insallah onemli bisi yoktur, yordun herhalde kendini, bu hamilelik ayakta kalmaya yorulmaya gelmiyor anladim ben. Uzan dinlen canim, bozma moralini..

yerim ben senin kuzunuuuu...
Allahım korusun sizi bak ezan okunuyor şu an...
yordun demekki anlamadan kendini daha dikkatli olman lazım nolur nolmaz...

Ye teyzesi sen bu küçük kızı insallh gecer dua et ne olur korkuyorum bakalım ne olucak ayağımın altına sicak su poşeti koyucum bilmem ki gaz mı bu kasiktaki ağrım aslında inan hiç birşey yapmıyorum hafta da uç gun kadın var inan ki yaptıgım yemeğin pisliğini bile o topluyor anlamıyorum ki ne oldu popom da resmen tutkal sürülmüş gibi oturuyorum bütün gun ben :18:Rabbim hepimize yardım etsin bu yolda hepimizin kucakları dolsun insallh

Sen nasılsın cnm benimm

çok güçlüsün canım hem kendi iman gücün hemde arkanda seni seven bu kadar kişinin duası var o çok nazlı bebişlerinde gelecek mutlaka bende inanıyorum ...
Allahrazı olsun hepinizden çok dua ettiniz her aşamasında yanımda oldunuz bunu bilmek bile güç veriyor insana...
bakalım belki 3.deneme için beklerken kendiliğinden geliverir kuzum..
bu arada sen niye durumunla ilgili bişey yazmıyosun ilk randevu gününüz belli olmadımıı:44:

canım evet üzücü bir durum..
bende değerim artsın isterim tabii ama bu artış sağlıklı olmalı düzenli artmaması sıkıntı getirir sonunda...
bugünki durumda bu demek zaten...

Yok tatlım yapmıcam kendimle yaptığım kavgamı sonlandırıyorum test falan yok zamanından önce yapılmayacak o kadar ya gerçekten bugün olanlar beni çok etkiledi nasıl içim daralıyor anlatamam çok üzüldüm ve etkilendim

Canim tebrik ederim, allah kucagina almayi nasip etsin insallah..

Insallah onemli bisi yoktur, yordun herhalde kendini, bu hamilelik ayakta kalmaya yorulmaya gelmiyor anladim ben. Uzan dinlen canim, bozma moralini..

Evet cnm yaa aynen öyle dinlenmek lazım ama bende annem dısında kimsenin yemeğini yemem onun icin kendim yapıyorum yormak tartışılır ben hiç bir s yapmıyorum yemek dısında oda hafta 1gun geri kalan günler ya annem hallediyor yada dışarıda yiyoruz bana rahat batıyor herhalde dua edin bize lütfen ben bir su kaymayayım insallh iyi gelir suda doldurdum icinde oturdum korktuğum icin hafif soğuk tu su belki iyi gelir

ÇOK GENÇSİN DAHA
benim doktorum erdal bey di
iyi biri ama sana şunu söyliyim tedavi sürecinde misin bilmiyorum ama bize ilaçları indirimli alıyoruz dediler ama biz araştırdık başka eczaneler daha çok indirim yapıyor bunu öğrenince onların ilaç aldığı eczaneye gidip söyledik fulyada tuhaf isimli bi kadın nispet eczanesi mi ne tuhaf bi isim bulup yazarım ismini sonra para iadesi yaptılar ve sonraki, ilaçların hepsini kliniğin aldığı fiyatın altında aldık
orada çok iyiydi herşey tek sorun negatif sonrası hiç arayıp sormamaları yada belki bunu beklemek yanlış biraz ilgilenseler yeniden orada denerdim sanırım ama şu an yeniden denemek konusunda kararsızım orada olması konusunda daha da kararsızım

canım durumunda bi anormallik hissetseydi doktor gelin bakalım derdi..
bence bebeğin içerdeki pozisyonundan kaynaklı ağrılar yaşamış olabilirsin..
mesela kardeşim fena ağrı çekmişti birgün soluğu doktorda aldık tabii meğer sıpası tam böbreğinin üzerine doğru pozisyon almış yerleştirmiş poposunu bi kaç gün çok ağrısı oldu gaz var gibi sancıları oldu...sonra pozisyonu değiştirince kızda rahatladı belki bunun gibi bir durum yaşamışsındır

erken yapmanın inan bir faydası yok zaten...
gününde tam sonucu görmen daha iyi..
bi de muallakta kalacağın bir değer nasip etmesin Rabbim...
haklısın valla zor birgün oldu...
yarın sabah güneşle beraber yeni birgün ve yeni umutlarımız olacak..

canım çok dikkat et kendine yorgunluk üzüntü yada gaz sancısı herşeyden olabilie dinlenmek iyi gelecektir . inan ki kendi adıma herkese dua ediyorum ve biliyoırum ki hamile kalmak değil sağlıkla doğurmakta önemli o yüzden hamişlerimize de dua ediyorumm...

herzamanda dualarımızda olacaksın canım tabi ki senin kendiliğinden gelme şansın var dr. demişti ki bana bu kullandığımız iğne ve ilaçlrın etkisi bir kaç ay devam ediyormuş o yüzden tüp bebği negatif olup ertesi aya hamile kalanlar oluyormuş .. . bide topik istatiği mizde bu konuda iyi mucize merkezinden hamile kalan sende öyle olursun inşallah

bizede dr. 2 hafta sonra gelin kese ve kalp atışını görürüz dedi ben bir yandan gidip bu hafta keseyi görelim diyorum gelecek haftada kalp atışı için giderim diğer yandan bekle diyorum çok kararsızım dayanabilirsem gelecek haftayı bekleyecem galiba

İnşallah güzel bir gün olsun yarın kimseden üzücü bir haber gelmesin sadece yarın değil hiç bir zaman olmasın

Amiinnn inşallah kendiliğinden gelir bebeğim...
valla ben olsam önce kese için giderim sonra kalp atışı için...
merak ediyorum yanii kaç kese var ne durumda içerisi...
dayanabilirsen tebrik ederim seni ama ben duramaz baktırırdım valla...

yapma canım daralman normal yaşadıklarımız hiç kolay değil inşallah senden güzel haberler gelir...

bende kese için gitmek istiyorum ama çok korkuyorum ters birşeyle karşılaşmaktan bugüne kadar herşeyde hiç olmaz binde bir denilen benim başıma geldi bakalım dayanırsam daha

İnşallah tatlım iyi, hayırlı bir sonuç alırım Allah bana ve tüm arkadaşlarıma nasip etsin.. Sana da kese ve kalp atışlarını göstersin sağlıkla büyüsün bebişlerin...

Sen relax ol gevse canim, kesin bebek olmadik bir yere dayanmistir o rahatsizlik yaratiyordur. Oluyormus oyle, ilik dus aldin mi? Su soguk olmasin ilik olsun bence. Yoktur insallah birsey canim, gerek gorseydi dr un cagirirdi.

Egunalcim benim kuzenim 2 bebegine de tup bebek sonrasi hamile kaldi desem inanirmisin? Asla pozitif sonuc almadi denemelerde ama hep 2 ay sonra kendiliginden hamile kaldi. Bu arada tedavi sonrasi yumurta takibi yaptirabilirsin, gerci ben ovulasyon testiyle takip etmistim ama olmadi bende. Bence biraz insanin duzeni degisiyor tedavi sonrasi. Testin gostermedigi gunlerde de beraber olun. Yani sen kocisine mesir macunu falan al, cunku epey bir zaman gun asiri birlikte olmaniz gerekebilir :)

İnsallh cnm insallh bnm de onemsizdir ağrım şimdi sicak su torbası koydum yattım bakalım hayrlisi
Sen iyisin insallh cnm bebisin kendisi gelsin senin karnına koca göbekli ol insallh bize verdigin bu güç gibi bizde sana diyelim amn önemsiz bunlar dinlen diye hersey guzel olucak ben buna inaniyorummm

Canlarım ben çıkıyorum uzanıyorum zaten ama birazcık kaykilasim var Kimecikler yok evde zaten arada uğrarım yine öptüm sizi dua edin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…