Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım hiç teselli cümleleri kurmak istemiyor.

Sizlerin inanç gücü benim inancıma güç kattı.

Allah hepimizin kalbine göre versin.

Sadece çok üzüldüm.

gündüz senden güzel haberi almak için girdim topige ama şook oldum,tam cevap yazcam kapı caldı misafir geldi,cıkmak zorunda kaldım..ne desem boş biliyorum,cok üzüldüm,ama rabbimin vardır bi bildigi...özellikle buraya kadarmış sözün cok dokundu bana canım arkadaşım..acını içimde hissettim,ama vazgecmek yok,bigün inş.hepiniz ve hepimiz anne olcaz..evet umut herzaman var..daha fazla bişey yazamıycam canım(öpüyorum

Cok üzüldüm canım,rabbim sabır versin ama umutsuzluk yok,rabbimin vardır bi bildigi,vakti,saati var..sevgiler..

Cok üzüldüm canım..tabi buraya kadar gelmişken böyle olması kötü ama sonradan negatif almakta kötü..neen döllenme olmadıgı araştırlır heralde..sizde umudunuzu kaybetmeyin..rabbim herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inş..sevgiler..bi daha ki sefere kalmadan melegin gelir inş..

Kendine dikkat et canım,agrılar bende de son gaz devam ediyor..bende uzancam hemen dayanamıyorum cünkü..gecmiş olsun..buarada ayrıntılı ultrason maceranıza bayıldım yerim ben senin kızını:)maşallah...cook şükür herşey yolunda cıkmış cook sevindim..darısı başımıza..öptüm..dikkat et kendine..ve bıcırıgına..

Herkese iyi akşamlar...bugün istedigimiz gibi bigün olmadı..rabbimden hayırlısı diyorum..rabbim isteyen kullarına aratmadan hayırlı,saglıklı evlatlar nasip etsin inş..cok zorrr...umut dolu yeni bigüne uyanmak dilegiyle..sevgiler..

hoşgeldin ervacım..... ve evet bugün çok kötü bir gün...........

kizlar coküzüldüm rabbim hayirli zamanda hayirli saate bebislerinizi kendiliginden yollansin sizlere ve tüm isteyen arkadaslara dualarimdasiniz

canim senin icin geldim geriye dönük biraz okudum ama bisey ögrenemedim yarani desmek gibi olmazsa tekrar bilgi verirmisin canim durumundan hayirlisiyla

evet canım böyle bir durum var gerçekten tedaviler sonrası kendiliğinden gebe kalanları bende duydum...
valla kocacımlada bi sürü alternatifler ürettik bu akşam Allahrazı olsun o kadar olgun ve düşünceli davranıyorki akşama kadar alternatifler üretmiş tüp bebek haricinde ne yapabiliriz diye..bizim burda bi kadın doğumcu var yıllardır çocuksuz olanları doğurttuğunu duyduk hep ama ben doktor olsada sadece bir muayene ortamında neler yapabilirki diye hiç gitmeyi düşünmedim..önce kendi doktorumdan bazı bilgiler alıp konuşacam sonra o doktora bi görünecez bakalım aklıma yatacak ne gibi şeyler söyleyecek bana...bu arada yeme içme kısımlarını asla ihmal etmeyecz tabii.valla fena kararlıyız anne baba olmaya...

inşallah canım geçici bir durumdur yaşadığın...
bende istiyorum koca göbekli olmak...
evet canımmmm bende inanıyorum güzel şeyler beni bekliyorr

Canım hiç teselli cümleleri kurmak istemiyor.

Sizlerin inanç gücü benim inancıma güç kattı.

Allah hepimizin kalbine göre versin.

Sadece çok üzüldüm.

canııımmmm...
zaten tesellisi yok bu durumun sadece zaman...
bugün üzüldük Allahın izniyle yarın yüzümüz gülecek...

valla ervacım bende sonucu gördüm internet sitelerinde şoookkkk...
çünkü sabah muayenede çok olumlu konuştu doktorcum rahim kalınlığı çok iyi dedi ve güldü...
e haliyle bende fena umutlandım yani..
sonrada sonucu görünce üzüldüm ve buraya kadarmış diye yazdım...
ama bu tedavi için buraya kadar belirtmeden geçemiciimmm...
ne yapıp edip anne olacam ya doğal yolla ya tüp le...
üzülme sakın kıyamam sana..

canım senı ve eşinı bu metanetinizden dolayı tebrik ediyorum ne güzel umutlarınız tekrar yeşerdi rabbım size sağlık sıhat huzur ve tez zamanda hayırlı evlatlar nasıpetsin

canim senin icin geldim geriye dönük biraz okudum ama bisey ögrenemedim yarani desmek gibi olmazsa tekrar bilgi verirmisin canim durumundan hayirlisiyla

hemen yazayım canım...
bugünki değerim 200 çıktı bir önceki 161 olunca yeterli artış olmadığından doktor ilaçları kesmemi istedi kanamanın olmasını bekleyecez...
yani tıp olmaz diyooo umutlanma diyooo artık...

hayırlı akşamlar bende yarın hayırlısıyla tedaviye başlıyorum 1 de randevum var

hayırlı olsun canım...Rabbim fazla uğraştırmadan bebeğine kavuştursun her işin rast gitsin inşallah

Ögrendım kdr. 108.24 10 gun sonra ılk randevuya cagırdı.
RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm...
kızlar tedavim iptal oldu(( döllenme oluşmadı transferden sonra tutmaması acı ama buda daha farklıymış((

canım geçmiş olsunn....çok üzüldüm inan..RABBİM meleğinii en kısa zamanda gönderir sana işşallahh...

canım senı ve eşinı bu metanetinizden dolayı tebrik ediyorum ne güzel umutlarınız tekrar yeşerdi rabbım size sağlık sıhat huzur ve tez zamanda hayırlı evlatlar nasıpetsin

bu dönem birbirimize destek olma zamanı bizde olması gerekeni yapıyoruz canım...
tüp için beklerken boş durmayalım dedik başka alternatifler ürettik inşallah onlardan sonuç alırız...
Allah eşlerimize ve bize önce sağlık sonra para versin ki biz anne baba olmak için her daim gücümüz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…