canim benim cok üzüldüm rabbim hakkinda en hayirlisini versin peki ultrasonla keseye falan bakmadimi acaba sadece kan degerine göremi hareket etti
canım rabbım yardımcın olsun
hayırlı olsun canım...Rabbim fazla uğraştırmadan bebeğine kavuştursun her işin rast gitsin inşallah
bu dönem birbirimize destek olma zamanı bizde olması gerekeni yapıyoruz canım...
tüp için beklerken boş durmayalım dedik başka alternatifler ürettik inşallah onlardan sonuç alırız...
Allah eşlerimize ve bize önce sağlık sonra para versin ki biz anne baba olmak için her daim gücümüz olsun...
E hadi o zaman alternatifleri bize de anlat...
Ben de bekliyeceğim ya 2-3 ay...
Olmadı özel mesaj at...
Ben kafamı toparlayamıyorum...
Keşke senin kadar güzel ve sistemli düşünebilsem...
Oturmusum Gozlerimden yaslar akiyor kafayi diyorum galiba
E hadi o zaman alternatifleri bize de anlat...
Ben de bekliyeceğim ya 2-3 ay...
Olmadı özel mesaj at...
Ben kafamı toparlayamıyorum...
Keşke senin kadar güzel ve sistemli düşünebilsem...
Pko ne demek ????? Doktor pko yu nasil anliyor???? Benim dosyamdada pko yaziyordu?? :26::26: Benim anliycam Sekilde anlatabilirmisiniz?????
çok sayıda kist içeren yumurtalık dokusu demek canım...
her ay çok sayıda folikül görünür ultrasonda vücut bunları aynı anda büyütmeye çalışırken hiç biri yeterli olgunluğa erişemez ve yumurta olgunlaşmadan çatlar atılır çatlayamazsa kist olarak kalır...normalde her ay 1 yumoş atılır foliküllerin içinden ve onu büyütürüz ama pko da birden fazla folikül büyütmeye çalışan mekanızma bit yerde arıza verir..kısırlık,adetlerde düzensizlik,erkek tipi kıllanma,sivilcelenme vs... gibi fena etkileri vardır..
Anammmmmm bana bunu demediler suan Bir sok yasiyorum bende hic kist olmadiki Allah Allah Benim kafam karisti ne olacak Simdi yaniiiiii kotumu bu???? :26::26:
Eki Görüntüle 409548 Eki Görüntüle 409549 Eki Görüntüle 409551
Canım arkadaşlarım çok yorulmuşum bugün artık yatıyorum...
Bugün bitti çok şükür...
Yarın güzel bir güne uyanalım...
Hepimize Allah rahatlık versin...
İyi geceler...
canım kistler genelde basit kistlerdir her ay olmayabilir ve adetle atılır genelde..
sürekli yumurta takibinde olman lazım bunu anlaman için...
adet olman demek yumurtadığın anlamına gelmiyor her zaman...
kızlar gece vakti bi bakayım dedim ama hiçte güzel haberler okuyamadım üzüldümöffffffffffffffffffffffffffffffff
bugünde komşularımın bana dediği gibi zamanı vakdi var demekki((
bu zmn vakit inş. ömrümüzü yemez
Rabbim hayırlısını versin hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?