Tüp Bebek Günlüğümüz !

canim benim cok üzüldüm rabbim hakkinda en hayirlisini versin peki ultrasonla keseye falan bakmadimi acaba sadece kan degerine göremi hareket etti

sabah ultrasonda rahim kalınlığıma baktı sadece başka bişeye bakmadı sanırım..
güldü ve rahim kalın değil kapkalın dedi e bu ne demek oluyo dedim doktorda çok iyi bişi demek oluyo dedi..
bende çok umutlandım valla..
ama sonunada değer artışını bi görelim dedi..
değerimde istenilen artış olmayınca ilaçları kes dedi..

E hadi o zaman alternatifleri bize de anlat...
Ben de bekliyeceğim ya 2-3 ay...
Olmadı özel mesaj at...
Ben kafamı toparlayamıyorum...
Keşke senin kadar güzel ve sistemli düşünebilsem...

Pko ne demek ????? Doktor pko yu nasil anliyor???? Benim dosyamdada pko yaziyordu?? :26::26: Benim anliycam Sekilde anlatabilirmisiniz?????

Oturmusum Gozlerimden yaslar akiyor kafayi diyorum galiba

zor birgündü canım etkilendin tabii...

E hadi o zaman alternatifleri bize de anlat...
Ben de bekliyeceğim ya 2-3 ay...
Olmadı özel mesaj at...
Ben kafamı toparlayamıyorum...
Keşke senin kadar güzel ve sistemli düşünebilsem...

öncelikle kendi doktorumla bi durum değerlendirmesi yapacam...
eşimin son sperm analizini ve tedavi esnasında nerelerde neden aksaklık olduğunu öğrenecem..
bana yumurta çatlamasında sorunun var dedi bir ara bunu konuşacam...
eğer eşimin sperm durumu ve benim pko dan kaynaklı yumurta durumumda sıkıntı varsa kendiliğinden hamile kalma şansımızı öğrenecem...
yumurta takibi yaptırabilirim...
yeni bir kadın doğomcu var heo duyduk bugüne kadar yıllarca çocuğu olmayanları evlat sahibi yaptı diye ben hep karşı çıktım bir ara onunla görüşmek istiyorum belki güven duyarım...
kürler uygulayabiliriz yeme içme konusunda hiç istikrarlı olamadık bugüne kadar hep başladığımız kürleri yarıda bıraktık...
yani ilk aklıma gelenler bunlar bakalım daha başka bişiler aklımıza yatarsa yazarım...

Pko ne demek ????? Doktor pko yu nasil anliyor???? Benim dosyamdada pko yaziyordu?? :26::26: Benim anliycam Sekilde anlatabilirmisiniz?????

çok sayıda kist içeren yumurtalık dokusu demek canım...
her ay çok sayıda folikül görünür ultrasonda vücut bunları aynı anda büyütmeye çalışırken hiç biri yeterli olgunluğa erişemez ve yumurta olgunlaşmadan çatlar atılır çatlayamazsa kist olarak kalır...normalde her ay 1 yumoş atılır foliküllerin içinden ve onu büyütürüz ama pko da birden fazla folikül büyütmeye çalışan mekanızma bit yerde arıza verir..kısırlık,adetlerde düzensizlik,erkek tipi kıllanma,sivilcelenme vs... gibi fena etkileri vardır..

Anammmmmm bana bunu demediler suan Bir sok yasiyorum bende hic kist olmadiki Allah Allah Benim kafam karisti ne olacak Simdi yaniiiiii kotumu bu???? :26::26:

Eki Görüntüle 409548
Canım arkadaşlarım çok yorulmuşum bugün artık yatıyorum...
Bugün bitti çok şükür...
Yarın güzel bir güne uyanalım...
Hepimize Allah rahatlık versin...
İyi geceler...

Anammmmmm bana bunu demediler suan Bir sok yasiyorum bende hic kist olmadiki Allah Allah Benim kafam karisti ne olacak Simdi yaniiiiii kotumu bu???? :26::26:

canım kistler genelde basit kistlerdir her ay olmayabilir ve adetle atılır genelde..
sürekli yumurta takibinde olman lazım bunu anlaman için...
adet olman demek yumurtadığın anlamına gelmiyor her zaman...

Merhaba,siteye girip üzücü haberleri okumak ne kadar zor ama güçlü olmanız çok sevindirici.Metanetinize hayran kaldım.her şeyde bir hayır olduğuna inanmak en doğrusu.Umarım en kısa zamanda gerçekleşir hayallerimiz.Sevgili Egunal kaybın adına çok üzüldüm ama eminim bakış açın seni en kısa zamanda feraha ulaştıracak ve negatif sonuç alan arkadaşlarım hepinize çok çok geçmiş olsun.Sevgiler...

İyi geceler kizlar buz sukur daha iyiyiz sicak su iyi geldi ayaklarima bel agrim feci halde devam ediyor ama yatmadan size iyi oldugumu yazmak istedim coook optuk hepinizi

Kızlar canım arkadaslarım hepinize ayrı ayrı çok tesekkur ederim destekleriniz icin iyiki varsınız. Olmadı ikinci negatifide aldık bugün ama umut hala var şimdi bana İstanbul yolları göründü Temmuz gibi düşünüyorum Allah izin verirse. Merkez ve doktor araştırmam lazım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz burgun anne olacağız..

kızlar gece vakti bi bakayım dedim ama hiçte güzel haberler okuyamadım üzüldüm öffffffffffffffffffffffffffffffff
bugünde komşularımın bana dediği gibi zamanı vakdi var demekki ((
bu zmn vakit inş. ömrümüzü yemez
Rabbim hayırlısını versin hepimiz için...

Aminn güzelimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…