Tüp Bebek Günlüğümüz !

gunaydin kizlar... Nasilsiniz! Benim transfer oldu,sukurler olsun her sey normal.22 mayis test gunumo zamana kadar nasil bekleyecem?kos koca 15gun:18: bebelerimin bana tutunmasi icin dua ediyorum.hamisler test gunune kadar siz nelere dikkat etdiniz bana ne onerirsiniz?

Günaydın hayrli olsun bebelerin seni hiç bırakmasınlar insallh cnm ben açıkça pek birşeye dikkat etmedim ama hep istirahat halindeydim pek fazla yatmadım ama kendimi yormadım gıdamı düzgün aldım ve herseyden once cooook dua ettim ve inandım bebeklerimin beni bırakmayacağina hep pozitiftim bebek dergileri al konus kuzularınla

günaydınlar topiğn kalpleri ve yüreği birbirinden güzel anne ve anne adayları
hepiniz çok öpüyorummmmmmmmmm

Günaydın canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun sana kuzuların bende şu an beklemedeyim 11 mayıs test günüm açıkçası ben sadece 3 gün dinlenebildim. Sonra yoğun bir tempoda çalıştım işim oturarak.. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun..

karasu canım sabah sabah ne kalktın sen ya uyuyamıyosan gel sen çalış ben uyurum ne olur çok uykum var

Cnmmmm evet yaa erkenden dikiliyorum ben ayağa ama şimdi yatmaya gidiyorum ben 5 30 dn beri ayaktayiz cnm eee tatlım bende çalışıyorum iste size dua ediyoruz ya kızım la mesai erken başlıyor bizim burda kıyamam ben sana ben de çalışırken yatağımı açık bırakıldım dönünce hemen yaticam diye zaman zaman aman yat yerine bugün ise gitme rapor al

cok tesekur ederim canim insallah siki siki tuturlar kuzularim,birakmazlar beni. Ben hic kalkmiyom yataqtan

senin icinde hayirli olsun birtanem.Insallah Hamileyim haberlerini duyariz,Allah kerkesin bebesini kucagina almayi nasip etsin.

senin icinde hayirli olsun birtanem.Insallah Hamileyim haberlerini duyariz,Allah kerkesin bebesini kucagina almayi nasip etsin.

Amin canım inşallah sürekli hareket etmeden yatma rahimdeki kan dolaşımını arttırmak için arada kalk dolan biraz tekrar uzan, otur..Bir de sürekli yatarsan kabızlık tehlikesi var kabız olmaman lazım canım..Kaç embriyo konuldu ve kaçıncı gün embriyosu?

duphalak iciyorum kabiz olmamak icin.4embrio konuldu 3gunluk

ya canım benım cok enteresan nereye gıderkı bu yumoş?? demmekkı senden saklandı annesii oyun istıyo yaramaz cocuk:) rabbım tez zamanda hepımızın emeklerını verır ınsallhhh kafanı hiç takma hersey olacagına varıyo....
canım benımmm ne desem boşşş ama benım içimde sana dair hiç olumsuz bi düşünce yok... belkıde devam eder... umudum bundan yana.... bak ben 4 denemedede negatıf aldım... en yuksek degerm 2.00 dı senın degerlerıne bı bak masallahhh en azından hamıle kalabılıyosun buda buyuk bişe senın için...ılk denememde 4 5 defa denedım dıyenlere cok sasırıyodum... benımkı hemen olur dıyodum... bak bende 5 olucak... rabbımden herzaman en hayırlısını istemek gerek 2.5 yıllık evlılıgıme 4 deneme sıgdırdım...
Kızlar sonucum negatif ((
bu sonucu duymak bana acı verıyo.... yasamayan anlamaz... senı cok ıyı anlıyorumm ınsallh bu son negatıfın olur....
kızlar tedavim iptal oldu(( döllenme oluşmadı transferden sonra tutmaması acı ama buda daha farklıymış((
canım benımmm cok üzüldüm.... ınsallh dıger sefere olur umudunu kaybetme... bak bizde bu yolun yolcusuyuz... bazılarımız sanslı erken kavusuyolar demekkı bızım daha yolumuz var... ama enınde sonunda rabbımde nasıp ederse olucak....
ewt canım haklısın benımde gogsumde kıst olustu bu tedavılerden sonra ben 3 ayda bir gidiyorum ultrasyona bıde sag kasıgımda kıst olustu kendınıze ıyı bakın muayenelerınızı ıhmal etmeyın....
gecmıs olsun canım... ınsallh bı dahakı sefere guzel haberler alırsın üzülmee
insallh olur allhtan umut kesılırmı hiç.... bak döet deneme yaptım hepsı negatıf ama benım hala umudum varrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy benımde hep 10.gun kanamam baslar... ama senın bu sefer öle olmuycak ınsallh melegıne kacvusacaksınnn
gecmıs olsun canım... bende cocugu olup ıkıncıye olmayanlara cok sasırıyorum allhın işi... yanı demekkı hamıle kalabılıyosun.... ama neden olmuyo.... burada devreye kader kısmet gırıyo... ama olucak ınsallh umudunu kesme....
masallh degerın cok guzelll ınsallh sonuna kadar böle devam ederrrr
hayırlı akşamlar bende yarın hayırlısıyla tedaviye başlıyorum 1 de randevum var
hadi bakalım hayırlısı.... ınsallh hersey gönlunce olur canım benımmm

Gunaydin topigimizin guzel gozlu guzel sozlu guzel yurekli hatunlari Gunumuz aydinlik olsun
Evimizde bereket yuregimizde afiyet soframizda. Huzur yuzumuzde gulumseme olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…