Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın canım arkadaşlarım rabbim yüzümüzü güldürsün ....dün bittii bugün yepyeni aydınlık güzel bir gün yüzümüz hep aydınlıkta güneşe doğru olsun rabbim karanlığa döndürmesin birdaha acılarımızı üzüntülerimizi tez zamanda yavrularımızla unuttusun hayatımıza renk neşe katsın mutlu bir gün dilerim hepinize..........

günaydınn hayırlısı olsun canım inşallah rabbim yüzünü güldürür...

günaydınlar topiğn kalpleri ve yüreği birbirinden güzel anne ve anne adayları
hepiniz çok öpüyorummmmmmmmmm

günaydın sanada canımnm...

Günaydın canlarım inşallah çok güzel bir gün olur hepimiz için...

amin canım günaydın sanada.

günaydın güzeller.

günaydınn..

Gunaydin topigimizin guzel gozlu guzel sozlu guzel yurekli hatunlari Gunumuz aydinlik olsun
Evimizde bereket yuregimizde afiyet soframizda. Huzur yuzumuzde gulumseme olsun

amin canım günaydın ....

canım merhaba... listede sana baktım göremedım yokmusun? benmı kör oldum yoksaaaaaaaa

merhaba kuzummmmmmm
evet ben varım orada sen neden benı gormedın kı:44::44::44:
canım ben negatıften sonra uzun bır sure deneyemeyecegım ıcın rıca ettım sagolsun egunal da kaldırdı benı lısteden ama ozaman lıste sayfa sayfa
yayanlanıyordu canımda cok yanıyordu nefatıften sonra oyle yanı o yuzden yokum ben orada...
2 deneem yaptım ben azo hastası esım sorun o kuzum

saol canım..
napalım kısmet değilmiiş diyorum...
inşallah Rabbim daha fazla bekletmeden bebeklerimizi yollar bize...

İyi geceler kizlar buz sukur daha iyiyiz sicak su iyi geldi ayaklarima bel agrim feci halde devam ediyor ama yatmadan size iyi oldugumu yazmak istedim coook optuk hepinizi

çok sevindim canım iyi olmana...
bel ağrısı çeken çok hamile gördüm ben göbüş öne doğru sarkıyoo e haliylede belde sorun oluyodur..

ooooo süpper bi haber bu temmuzda tekrar start veriyorsun demek..
kendiliğinden olmazsa bende temmuzda başlayabilirim...

çok şükür sonunda oldu demek transferin...
niye 15 gün verdi acaba test gününü daktır:44:
valla ben herşeyi yaptım beklerken bak olmadı o kadarda önemli değil yani..
ağır iş güç yapma,protein ağırlıklı beslen yeter bi de kabız olmazsan tamamdır..
gerisi Rabbimin takdiri..

valla vlenirken bana biri bebek sahibi olmak için neler yaşayacağımı anlatsa güler geçerdim ..
korunmazsan hamile kalırsun bu mantıkta olan ben 7 yıl boyunca hiç korunmadım...
nerden nereye..
vardır bir bildiği Rabbimin zamanı gelmemiş demek..

kimsenin konusacak biseyi yokmu? Niye bu kadar sesizlik kizlar Egunal hakli neden 15 gun?siz kacinci gun test yaptirtiniz

Son düzenleme:

aynı kaderi paylasıyoruz canımmm ama ınsalhhh sen 4 denemeye kalmadan hamıle olursun cok zor cunkı

ben tü,p bebek yaptırıcam allah izin verirse haziran ayında ama çok korkuyorum yumurta toplatma aşamasından narkoz nbayıltıyorlar sanırım bu anı yaşayanlar bana bilgi verirmi ne hissettiniz bir de yumurta transferinde acı hissettiniz mi

nasılsın bebegımmmmmmmmm
amınnnnn canım ınssssssss

merhabaa kıslarr nasılsınızz...????

ıyılık saglık kuzum sen nasılsınnnnnnnnnn

aynı kaderi paylasıyoruz canımmm ama ınsalhhh sen 4 denemeye kalmadan hamıle olursun cok zor cunkı

canım bızde sperm var ama oluyorlar canlı 20 ye kadar cıkıyo ve kalıtelı oluyor sukur
sımdı gnc urunu kullanıyoruz ,bal polen arısutu karısımı ,kecıboynuzu kuru ve özü (cayına kahvesıne katıyom ) bırde cakrıs otu var onu alıcaz ıste
rabbım hakkımızda hayırlısını versın ne dıyelım
ıns kuzum kısmetımde varsa olacak yoksa yapacak bırsey yok yanı

merhaba cnm
korkacak hıc bır sey yok adet acısı nasılsa o acıda oyle ıste toplam 15 dak suuryor ıslem yanı oyle uzun degıl
sebep nedır nerede yaptıracksın

merhaba cnm
korkacak hıc bır sey yok adet acısı nasılsa o acıda oyle ıste toplam 15 dak suuryor ıslem yanı oyle uzun degıl
sebep nedır nerede yaptıracksın

tatlım ben narkoz almadım hiç nasıl bişey kalkınca nasıl uyanıcam acı hissedicm mi merak ed,yorum aslında sebeb yok diyolar yunurta rezervelerin itiyo erken menapoz dedler bizde bekladik 4 yıl olacak evleneli bişey yok allah herşeyin hayırlısını versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…