gunaydin kizlar... Nasilsiniz! Benim transfer oldu,sukurler olsun her sey normal.22 mayis test gunumo zamana kadar nasil bekleyecem?kos koca 15gun:18: bebelerimin bana tutunmasi icin dua ediyorum.hamisler test gunune kadar siz nelere dikkat etdiniz bana ne onerirsiniz?
günaydınlar topiğn kalpleri ve yüreği birbirinden güzel anne ve anne adayları
hepiniz çok öpüyorummmmmmmmmm
Günaydın canlarım inşallah çok güzel bir gün olur hepimiz için...
günaydın güzeller.
Gunaydin topigimizin guzel gozlu guzel sozlu guzel yurekli hatunlariGunumuz aydinlik olsun
Evimizde bereket yuregimizde afiyet soframizda. Huzur yuzumuzde gulumseme olsun
canım merhaba... listede sana baktım göremedım yokmusun? benmı kör oldum yoksaaaaaaaa
Insallah hamile kalirsin da ihtiyacin olmaz.Azeriyim bakuda yaptirdim.Süper valla nerede yaptırdın Allah korusun eğer olmazsa ben de oraya gideyim
Insallah hamile kalirsin da ihtiyacin olmaz.Azeriyim bakuda yaptirdim.
Merhaba,siteye girip üzücü haberleri okumak ne kadar zor ama güçlü olmanız çok sevindirici.Metanetinize hayran kaldım.her şeyde bir hayır olduğuna inanmak en doğrusu.Umarım en kısa zamanda gerçekleşir hayallerimiz.Sevgili Egunal kaybın adına çok üzüldüm ama eminim bakış açın seni en kısa zamanda feraha ulaştıracak ve negatif sonuç alan arkadaşlarım hepinize çok çok geçmiş olsun.Sevgiler...
İyi geceler kizlar buz sukur daha iyiyiz sicak su iyi geldi ayaklarima bel agrim feci halde devam ediyor ama yatmadan size iyi oldugumu yazmak istedim coook optuk hepinizi
ooooo süpper bi haber bu temmuzda tekrar start veriyorsun demek..Kızlar canım arkadaslarım hepinize ayrı ayrı çok tesekkur ederim destekleriniz icin iyiki varsınız. Olmadı ikinci negatifide aldık bugün ama umut hala var şimdi bana İstanbul yolları göründü Temmuz gibi düşünüyorum Allah izin verirse. Merkez ve doktor araştırmam lazım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz burgun anne olacağız..
gunaydin kizlar... Nasilsiniz! Benim transfer oldu,sukurler olsun her sey normal.22 mayis test gunumo zamana kadar nasil bekleyecem?kos koca 15gun:18: bebelerimin bana tutunmasi icin dua ediyorum.hamisler test gunune kadar siz nelere dikkat etdiniz bana ne onerirsiniz?
canım benımmm ne desem boşşş ama benım içimde sana dair hiç olumsuz bi düşünce yok... belkıde devam eder... umudum bundan yana.... bak ben 4 denemedede negatıf aldım... en yuksek degerm 2.00 dı senın degerlerıne bı bak masallahhh en azından hamıle kalabılıyosun buda buyuk bişe senın için...ılk denememde 4 5 defa denedım dıyenlere cok sasırıyodum... benımkı hemen olur dıyodum... bak bende 5 olucak... rabbımden herzaman en hayırlısını istemek gerek 2.5 yıllık evlılıgıme 4 deneme sıgdırdım...
16:
Ögrendım kdr. 108.24 10 gun sonra ılk randevuya cagırdı.
Eki Görüntüle 409737 Eki Görüntüle 409734 Eki Görüntüle 409735 Eki Görüntüle 409736 Eki Görüntüle 409737
Günaydınnn eyyyy güzel insanlarrr...
Herşey gönlümüzce olsun...
Çok mutlu olun bütün işleriniz rast gitsin...
merhaba kuzummmmmmm
evet ben varım orada sen neden benı gormedın kı:44::44::44:
canım ben negatıften sonra uzun bır sure deneyemeyecegım ıcın rıca ettım sagolsun egunal da kaldırdı benı lısteden ama ozaman lıste sayfa sayfa
yayanlanıyordu canımda cok yanıyordu nefatıften sonra oyle yanı o yuzden yokum ben orada...
2 deneem yaptım ben azo hastası esım sorun o kuzum
[sıze=2]Eki Görüntüle 409737 Eki Görüntüle 409734 Eki Görüntüle 409735 Eki Görüntüle 409736 Eki Görüntüle 409737
günaydınnn eyyyy güzel insanlarrr...
Herşey gönlümüzce olsun...
çok mutlu olun bütün işleriniz rast gitsin...
[/sıze]
merhabaa kıslarr nasılsınızz...????
aynı kaderi paylasıyoruz canımmm ama ınsalhhh sen 4 denemeye kalmadan hamıle olursun cok zor cunkı
ben tü,p bebek yaptırıcam allah izin verirse haziran ayında ama çok korkuyorum yumurta toplatma aşamasından narkoz nbayıltıyorlar sanırım bu anı yaşayanlar bana bilgi verirmi ne hissettiniz bir de yumurta transferinde acı hissettiniz mi
merhaba cnm
korkacak hıc bır sey yok adet acısı nasılsa o acıda oyle ıste toplam 15 dak suuryor ıslem yanı oyle uzun degıl
sebep nedır nerede yaptıracksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?