Tüp Bebek Günlüğümüz !

nasılsın bebegımmmmmmmmm
amınnnnn canım ınssssssss

iyiyim canım...
eşim iyi olmam için ne gerekiyorsa yaptı Allahrazı olsun...
dün bana bugün üzülelim ama yarın itibariyle unutalım dedi...
bi sürü fikirle gelmiş dün akşam tüp denemesine kadar bekleme sürecini boş geçirmemek için bişiler yapcaz kendiliğinden olsun diye...
bi kadın doğumcu var burda çok kişiyi bebek sahibi yapmış doktor olmasına rağmen doğal yolla tedavi yöntemleri varmış bi onunla görüşecez...
kürler yapmayı düşünüyoruz vs..

Son düzenleme:

canım benım bizdede sperm var en son 4. gune kadar gıttı ama olmadı kısmet ötesi yokkk

suanda netten alısverıs yapıom markafonıde koton ındırıme gırmıssss kacırmayınnn derimm cok uygunnnnnnnnnnnnn

sende kendımı gordum sımdı bende hemen baslamıstım ....
en guzelı cnm hayattta asla olmayacak sey yok yeterkı ıstemek lazım
tabı ısterkende kendımızı ve cevremızı fazla yıpratmamak gerekıyorrrr
aferın enısteme zaten onlar bu durumda bızden daha gucluler sagolsunlar
kurlerle olmayacak sey yok....
benım esımın oraya bırısı gelmıs ıste konu konuyu acarken dınden konusuyorlarmıs hacamat fln derken cocuk demıs benım cocugum olmuyordu ıste denemedıgımız yapmadıgımız yok tup bebek ıcınde maddıyatımız yok demıs ve azo hastasıymıs cocuk sabah aksam kecıboynuzu ve caksır otu ıcmız sonra test yapması gerekırken karısı 15 gunluk hamıle sonra bırkamıs ve sımdı baska cocukarıda olmus rabbım verdıkten sonra her sekılde verıyor yanı kuzummmm

canım bıraz sersem olıuyorsun uykulu gıbı ama kendını ne zaman ıyı hıssedersen ozaman cıkarsın hastaneden canım sen hıc bırsey duymuyon uyuyon yanı
amın canımmmmmmmmmm

canim benim benseni hamile saniyodummmmm,uzulme birtanem isallah dogru zamanda bebislerini alirsin kucagina.Allah yardimcimiz olsun,cektiyimiz eziyyetleri bos cikarmasin insallah.

boş durmamak lazım bence zaman aleyhimize işliyor...
olur ya da olmaz valla denemekte fayda var...
kürler ve doğal yolla olması konusunda biz pek istikrarlı bir çift olamadık bugüne kadar bundan sonra uğraşacaz...
olmayacak şey yok tabii..
belkide kendiliğinden gelecek bebeklerimiz biz yine elimizden geleni yapalım şifayı nerden bulacağımız belli olmaz...

canim benim benseni hamile saniyodummmmm,uzulme birtanem isallah dogru zamanda bebislerini alirsin kucagina.Allah yardimcimiz olsun,cektiyimiz eziyyetleri bos cikarmasin insallah.

dün ki değerimde artış var ama yeterli olmayınca doktor ilaçları keselim kanamanın olmasını bekleyelim dedi...
yani dün bitti 2.tüp maceram..

beden fln nasıl guvenıyorsunuz ya hanı kalıp farkı fln oluyorya ben alamıyorum

canım benım ben sadece üst alıyorum her halıkarda oluyo bedenını bılıyosan pantolana bende guvenemıyom... sımdıye kadar cok alısverıs yaptım cok sukur hepsı oldu... ayakkabı aldım bambıden hemde cok ucuza onlarda oldu bence dene pişman olmazsınn piyasanın baya altına alabılıyosun netten...

ben bazen yerınde bıle bedenımı bulup gıyıyorum sıktı aman bol olsun dıyom oyletakıntım avr yanı kuzum bol dokumlu seyelrı severım ben genelde
o yzuden guvenemıyorum sanırsammmm
ama bakıcam ve denıycem kuzum

cok haklısın canım ıns kendılıgınden gelır bebenızzz...
rabbım buyuk kuzum o bebek sahıbı olmak yazıldı anlımıza ama ne zaman bız bılmıyoruz
bekleyıp gorucez

ben senı hep cok zayıf hayal ettım nedense... neden bırbırımızı göremıyozkı.

Merhaba kızlar. Nasılsınız?

Tirginur sana bisey soracam. Tek yumurta oluşup onunla mı hamile kaldın sen

Egunal benim canım güçlü arkadaşım...

Aslında çok şey yazmak istiyorum ama sen zaten inancınla,mantığınla,karakterinle en iyi ve olgun şekilde karşılamışsın...

Tüm kalbimle senin duacınım,hakkında hayırlısı olsun canım.

Rabbim tez zamanda kendiliğinden göndersin meleğini inşallah...

Seni çok seviyorum.

Günaydın herkese :) dün döllenen iki yumurtamın biri bölünememiş diğeri bölünmüş ve gayet sağlıklıymış diğeri neden bölünemedi ki düşünüp duruyorum ama bulamıyorum.Sağlam olan embiryo yarın sabah 11 de transfer edilecek bakalım kalacak mı benimle.Bölünememe nedenleri ne olabilir ki fikri olan var mı?

Hehe evet yazın oyle olucam cnm dıyetteyım ben ama kıloluyum yanı maleseffffffffff
1:72 boy
75 kg canım maleseffffffffffffffffffffffffff

ben 1 ayda 4 kılo verdım canımm ama sımdıı bıraktım artık.... canım hiç bişe yemek istemıyo.... canım sen ıkı denemenı nerde yaptırdın? hiç mı tutmadı? yoksa kımyasal gebelık felanmı olustu?sizdede hiç cıkıs yok demı tese ıle alıyolar spermleri..

insallh o yumurtan sana sımsıkı tutunur ve bırakmaz sahsen benım evlatlar hayırsız cıktı bırakıp bırakıp gıdıyolar....

Hehe evet yazın oyle olucam cnm dıyetteyım ben ama kıloluyum yanı maleseffffffffff
1:72 boy
75 kg canım maleseffffffffffffffffffffffffff

Ahhh canımm sen de bendensin demek 1.72 boy 72.5 kg. benim sorunum bacaklarım bir türlü zayıflatamıyorum Zayıflasam bile bacaklar kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…