nasılsın bebegımmmmmmmmm
amınnnnn canım ınssssssss
nasılsın bebegımmmmmmmmm
amınnnnn canım ınssssssss
ıyılık saglık kuzum sen nasılsınnnnnnnnnn
canım bızde sperm var ama oluyorlar canlı 20 ye kadar cıkıyo ve kalıtelı oluyor sukur
sımdı gnc urunu kullanıyoruz ,bal polen arısutu karısımı ,kecıboynuzu kuru ve özü (cayına kahvesıne katıyom ) bırde cakrıs otu var onu alıcaz ıste
rabbım hakkımızda hayırlısını versın ne dıyelım
ıns kuzum kısmetımde varsa olacak yoksa yapacak bırsey yok yanı
iyiyim canım...
eşim iyi olmam için ne gerekiyorsa yaptı Allahrazı olsun...
dün bana bugün üzülelim ama yarın itibariyle unutalım dedi...
bi sürü fikirle gelmiş dün akşam tüp denemesine kadar bekleme sürecini boş geçirmemek için bişiler yapcaz kendiliğinden olsun diye...
bi kadın doğumcu var burda çok kişiyi bebek sahibi yapmış doktor olmasına rağmen doğal yolla tedavi yöntemleri varmış bi onunla görüşecez...
kürler yapmayı düşünüyoruz vs..
tatlım ben narkoz almadım hiç nasıl bişey kalkınca nasıl uyanıcam acı hissedicm mi merak ed,yorum aslında sebeb yok diyolar yunurta rezervelerin itiyo erken menapoz dedler bizde bekladik 4 yıl olacak evleneli bişey yok allah herşeyin hayırlısını versin hepimize
canım benım bizdede sperm var en son 4. gune kadar gıttı ama olmadı kısmet ötesi yokkk
canim benim benseni hamile saniyodummmmm,uzulme birtanem isallah dogru zamanda bebislerini alirsin kucagina.Allah yardimcimiz olsun,cektiyimiz eziyyetleri bos cikarmasin insallah.iyiyim canım...
eşim iyi olmam için ne gerekiyorsa yaptı Allahrazı olsun...
dün bana bugün üzülelim ama yarın itibariyle unutalım dedi...
bi sürü fikirle gelmiş dün akşam tüp denemesine kadar bekleme sürecini boş geçirmemek için bişiler yapcaz kendiliğinden olsun diye...
bi kadın doğumcu var burda çok kişiyi bebek sahibi yapmış doktor olmasına rağmen doğal yolla tedavi yöntemleri varmış bi onunla görüşecez...
kürler yapmayı düşünüyoruz vs..
suanda netten alısverıs yapıom markafonıde koton ındırıme gırmıssss kacırmayınnn derimm cok uygunnnnnnnnnnnnn
sende kendımı gordum sımdı bende hemen baslamıstım ....
en guzelı cnm hayattta asla olmayacak sey yok yeterkı ıstemek lazım
tabı ısterkende kendımızı ve cevremızı fazla yıpratmamak gerekıyorrrr
aferın enısteme zaten onlar bu durumda bızden daha gucluler sagolsunlar
kurlerle olmayacak sey yok....
benım esımın oraya bırısı gelmıs ıste konu konuyu acarken dınden konusuyorlarmıs hacamat fln derken cocuk demıs benım cocugum olmuyordu ıste denemedıgımız yapmadıgımız yok tup bebek ıcınde maddıyatımız yok demıs ve azo hastasıymıs cocuk sabah aksam kecıboynuzu ve caksır otu ıcmız sonra test yapması gerekırken karısı 15 gunluk hamıle sonra bırkamıs ve sımdı baska cocukarıda olmus rabbım verdıkten sonra her sekılde verıyor yanı kuzummmm
canim benim benseni hamile saniyodummmmm,uzulme birtanem isallah dogru zamanda bebislerini alirsin kucagina.Allah yardimcimiz olsun,cektiyimiz eziyyetleri bos cikarmasin insallah.
beden fln nasıl guvenıyorsunuz ya hanı kalıp farkı fln oluyorya ben alamıyorum
canım benım ben sadece üst alıyorum her halıkarda oluyo bedenını bılıyosan pantolana bende guvenemıyom... sımdıye kadar cok alısverıs yaptım cok sukur hepsı oldu... ayakkabı aldım bambıden hemde cok ucuza onlarda oldu bence dene pişman olmazsınn piyasanın baya altına alabılıyosun netten...
boş durmamak lazım bence zaman aleyhimize işliyor...
olur ya da olmaz valla denemekte fayda var...
kürler ve doğal yolla olması konusunda biz pek istikrarlı bir çift olamadık bugüne kadar bundan sonra uğraşacaz...
olmayacak şey yok tabii..
belkide kendiliğinden gelecek bebeklerimiz biz yine elimizden geleni yapalım şifayı nerden bulacağımız belli olmaz....
ben bazen yerınde bıle bedenımı bulup gıyıyorum sıktı aman bol olsun dıyom oyletakıntım avr yanı kuzum bol dokumlu seyelrı severım ben genelde
o yzuden guvenemıyorum sanırsammmm
ama bakıcam ve denıycem kuzum
ben senı hep cok zayıf hayal ettım nedense... neden bırbırımızı göremıyozkı.
ben bazen yerınde bıle bedenımı bulup gıyıyorum sıktı aman bol olsun dıyom oyletakıntım avr yanı kuzum bol dokumlu seyelrı severım ben genelde
o yzuden guvenemıyorum sanırsammmm
ama bakıcam ve denıycem kuzum
Hehe evet yazın oyle olucam cnm dıyetteyım ben ama kıloluyum yanı maleseffffffffff
1:72 boy
75 kg canım maleseffffffffffffffffffffffffff
Günaydın herkese :) dün döllenen iki yumurtamın biri bölünememiş diğeri bölünmüş ve gayet sağlıklıymış diğeri neden bölünemedi ki düşünüp duruyorum ama bulamıyorum.Sağlam olan embiryo yarın sabah 11 de transfer edilecek bakalım kalacak mı benimle.Bölünememe nedenleri ne olabilir ki fikri olan var mı?
Hehe evet yazın oyle olucam cnm dıyetteyım ben ama kıloluyum yanı maleseffffffffff
1:72 boy
75 kg canım maleseffffffffffffffffffffffffff
duphalak iciyorum kabiz olmamak icin.4embrio konuldu 3gunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?