Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlarım kayıpları olan arkadaşlar her sonun yeni bir başlangıç olduğunu unutmayın,dualarım sizinle,acaba bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bu günleri anımsadığmızda ne hissedicez,gözlerimizmi dolucak yoksa gülümsicekmiyiz???

Ahhh canımm sen de bendensin demek 1.72 boy 72.5 kg. benim sorunum bacaklarım bir türlü zayıflatamıyorum Zayıflasam bile bacaklar kalın

canım yuruyus yapsak super olacak ama ıste eve gıdıyon yemek fln derken kalıyo aslında sabah aksam 30 dakıka bıle yurusek super olacak yaaaaaaaaa
ben 70 dım ıste tedavıde aldım bıraz hanı yıyıp yattık bebeler tutsun dıye bırde ohss olunca anca yanı ama hedef 60 ınecemmmmmmmmmmmm

canım emelede yazdım verecem ben 1 ayda 3 kg verdım bende dahada verecem hedef 60...
yok tese olmadı esım 1.de gerek kalamdı tese olackken kapıdan dondu zaten 2. dondurulmusla oldu
1 de ohss oldum tutmadı 2. de asıst oldum 3. gun cok kotuydum aradım doktorumu hıc bısey demedı parca gelıyo kanamam var dedım ama kısmet degılmıs napalım....
kadıkoy sıfa bırgul hanımdı doktorum memnundum ama napalım olmayınca olmuyor

ıns o bırtane senın olur kuzummmmmmmmmm

y.dışında 1 yasındaki kız bebekk hamileeee karnı şişmişş ve ultrason görüntüleri varrr şaştım kaldımm...

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Dün çok kötü bir gün yasadık ve bitti
Dünü unuttuk
İnşallah bugün ve sonrası güzel olacak

Egunal yeni fikirler oluşmuş canım çok sevindim
Zaten tüpü yumurtsi ve rahimi olan kadının esinde spermde varsa doğal yılldan mutlaka olacatir inanıyorum
Benim gibi tüpleri olmayanlar çaresiz sen hiç takma canım olacak Allah'ın izniyle

Biosteron kullanan varmiydi kızlar?
Ben kullanmaya başlayalı yumurtaliklarimda ağrım var
Aynı durumda olan var mı?

Canım ne güzel kararlar almışsınız.Eşinide takdir ettim sana destek oluyor.İnşallah kendiliğinden gelir bebişin.Ne güzel olur.Hangi doktordan bahsediyorsun canım. Sen şimdi böyle söyleyince merak ettim.Bana söyledikleri bir kaç isim var Ankara da şu anda hatırlayamıyorum isimlerini gerçi. Ama senin bahsettiğin kim merak ettim canım.Paylaşırsan sevinirim.

o nasıl olmuş ki???allahım yaaa

acıklama soyle canımm..... :Tıp literatüründe ender rastlanan bir olay Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Doktorlar, 1 yaşındaki bir kız bebeğin hamile olduğunu açıkladı. Doktorlara göre hamilelik döneminde iki embriyo birden anne rahmine düşerken, embriyolardan biri diğer bebeğin rahmine yerleşerek gelişmeye başladı.

ayyy gercekten cocuk kardesını karnında tasıyoooo

y.dışında 1 yasındaki kız bebekk hamileeee karnı şişmişş ve ultrason görüntüleri varrr şaştım kaldımm...

o nasıl olmuş ki???allahım yaaa

allah korusun yarabbım yaaaaaaaaaaaa
annesın rahmınden kızın rahmıne gecmıs yarabbım sen koru bızı yaaa

Ecrin 1 ayda nasıl 3 kilo verdin banada söyler misin?

Ben aldım başımı gidiyorum

canım dıyet (yemeyı azalttım ekmegı kestım pılav yok ) yaptım spor yaptım mekık ozellıkle yanlarımı calıstırdım bevde her aksam 1saate yakın hareket yaptım eveın ıcınde yurudum
sonra adet tarıhım geldı cattı yapamadım 12 gun gecıncede saldım hanı kısmetya ya olursa dıye sımdı gene baslıycam ve bu seferde esımle beraber parklarda aletler var onları kullanıyorum genelde

Son düzenleme:
aynı kaderi paylasıyoruz canımmm ama ınsalhhh sen 4 denemeye kalmadan hamıle olursun cok zor cunkı

gerçekten tebrik ederim inancını yitirmeyişini ve tabii ki birde bu işe ayırdığın para var. 4 defa demek sanırım en az 20 bin lira doğru mu? doğrusu ben inancımı yitirdim tüp bebek olayına sadece sperm sayısı çok az ise bence işe yarar birde yumurta ilaçsız gelişmiyorsa onun dışında normal yolla da olur diye düşünüyorum ama galiba düşünmemek rahat olmakta çok önemli bu konuda ne zaman bu konulara takılmaya başladık cinsel hayatımız bozuldu yok yumurtlama günü yok sabah erken yok 3 gün perhiz yok yumurtlama günü sonrası regl gününe kadar sevişme bugün mü yarın mı of sadece bebeğe odaklı sevişme fikri çok kötü.

hımmm güzel. Geçen yaz bende 1 ay kadar akşamları parka gidiip hareket yapıyordum. Hamile oldugumu öğrenince bırakmıştım. şimdi yine başlamak istiyorum ama işten gelince tembellik yapıp yatıyorum

Mekiğin faydasını daha önce gerçekten görmüştüm mekik aletim vardı kırıldı:26: Dediğin gibi yanlar ve göbiş aldı basını gidiyo ya... Dur demem lazım

merhaba bayanlar,

hepimize umut dolu güzel zamanlar diliyorum. Negatif sonuç alan arkadaşlarıma çok çok üzüldüm ama işte Allahtan hayırlısı diyeceğiz hep. En doğru zamanı bekliyor bebişler...

benimde bugün size bir sorum olacak.. cumartesi günü doktora gittiğimde ben 6+2 olduğumu düşünüyordum. (son adet tarihim 22 mart çünkü, bende son adet tarihime göre hesaplamıştım) ama doktorum c.tesi günü bana 5+6 olduğumu söyledi. opuya göre hesaplıyorlarmış... yani doktora göre bugün6+1 im ama sat'a göre hesaplarsak 6+5 im... kafam biraz karıştı açıkçası... :44: varsa bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?

valla canım ya neler oluyor hayattaa...allahım sen büyüksünn....

valla canım oylee yaaa saldık gıdıyoo işten sonra yoruluyor ınsankı bısey yapası gelmıyorrrr

ewt öle bı mebla harcadık cok sukur maddı yönden sıkıntımız yok... vae bu ugurdaaa butun mal varlıgım feda olsun...umudumu kaybetmıyorum... hiç umutsuz olmaktansa 1 parca umutla bıle yasamak güzel... bazen benımde canım sıkılıyo... neden ben dıyorum... ama verende alanda yüce rabbım sorgulamaya ne haddım var? hem dıyorum kı eger rabbım benım ugrasmamı hiç istemeseydı umutta vermezdı... umudumu verdı cok sukur.. belkı bı gun bebegımıde verır.. ben elımden gelenı yapayımda gerısı takdırı ılahı... 4 dıye gözune cok görunmesın... bende nasıl 4 deneme yaptım bu kadar az zamanda ınan anlamadım....

merhaba dün size buradan yazdım özel mesaj yazamıyormuşum ben ortak bir çok yönümüz daha vardır eminim benim sorunum yaşım ama rahim yumurta vs yaşıma göre çok iyi durumdaymış ivi de denedik bir defa ama olmadı tekrar denemeyi düşünmüyorum olacaksa olur gibi geliyor akışa bıraktım.

peki her dafa herşey sonuna kadar normal gittiği halde sonuç negatif mi oldu sorun ne ?? hep aynı klinikde mi denedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…