insallh o yumurtan sana sımsıkı tutunur ve bırakmaz sahsen benım evlatlar hayırsız cıktı bırakıp bırakıp gıdıyolar....
Ahhh canımm sen de bendensin demek 1.72 boy 72.5 kg. benim sorunum bacaklarım bir türlü zayıflatamıyorumZayıflasam bile bacaklar kalın
ben 1 ayda 4 kılo verdım canımm ama sımdıı bıraktım artık.... canım hiç bişe yemek istemıyo.... canım sen ıkı denemenı nerde yaptırdın? hiç mı tutmadı? yoksa kımyasal gebelık felanmı olustu?sizdede hiç cıkıs yok demı tese ıle alıyolar spermleri..
Günaydın herkese :) dün döllenen iki yumurtamın biri bölünememiş diğeri bölünmüş ve gayet sağlıklıymış diğeri neden bölünemedi ki düşünüp duruyorum ama bulamıyorum.Sağlam olan embiryo yarın sabah 11 de transfer edilecek bakalım kalacak mı benimle.Bölünememe nedenleri ne olabilir ki fikri olan var mı?
y.dışında 1 yasındaki kız bebekk hamileeeekarnı şişmişş ve ultrason görüntüleri varrr şaştım kaldımm...
iyiyim canım...
eşim iyi olmam için ne gerekiyorsa yaptı Allahrazı olsun...
dün bana bugün üzülelim ama yarın itibariyle unutalım dedi...
bi sürü fikirle gelmiş dün akşam tüp denemesine kadar bekleme sürecini boş geçirmemek için bişiler yapcaz kendiliğinden olsun diye...
bi kadın doğumcu var burda çok kişiyi bebek sahibi yapmış doktor olmasına rağmen doğal yolla tedavi yöntemleri varmış bi onunla görüşecez...
kürler yapmayı düşünüyoruz vs..
o nasıl olmuş ki???allahım yaaa
ayyy gercekten cocuk kardesını karnında tasıyoooo
y.dışında 1 yasındaki kız bebekk hamileeeekarnı şişmişş ve ultrason görüntüleri varrr şaştım kaldımm...
o nasıl olmuş ki???allahım yaaa
Ecrin 1 ayda nasıl 3 kilo verdin banada söyler misin?
Ben aldım başımı gidiyorum
aynı kaderi paylasıyoruz canımmm ama ınsalhhh sen 4 denemeye kalmadan hamıle olursun cok zor cunkı
allah korusun yarabbım yaaaaaaaaaaaa
annesın rahmınden kızın rahmıne gecmıs yarabbım sen koru bızı yaaa
canım dıyet (yemeyı azalttım ekmegı kestım pılav yok ) yaptım spor yaptım mekık ozellıkle yanlarımı calıstırdım bevde her aksam 1saate yakın hareket yaptım eveın ıcınde yurudum
Sonra adet tarıhım geldı cattı yapamadım 12 gun gecıncede saldım hanı kısmetya ya olursa dıye sımdı gene baslıycam ve bu seferde esımle beraber parklarda aletler var onları kullanıyorum genelde
allah korusun yarabbım yaaaaaaaaaaaa
annesın rahmınden kızın rahmıne gecmıs yarabbım sen koru bızı yaaa
canım dıyet (yemeyı azalttım ekmegı kestım pılav yok ) yaptım spor yaptım mekık ozellıkle yanlarımı calıstırdım bevde her aksam 1saate yakın hareket yaptım eveın ıcınde yurudum
sonra adet tarıhım geldı cattı yapamadım 12 gun gecıncede saldım hanı kısmetya ya olursa dıye sımdı gene baslıycam ve bu seferde esımle beraber parklarda aletler var onları kullanıyorum genelde
hımmm güzel. Geçen yaz bende 1 ay kadar akşamları parka gidiip hareket yapıyordum. Hamile oldugumu öğrenince bırakmıştım. şimdi yine başlamak istiyorum ama işten gelince tembellik yapıp yatıyorum
Mekiğin faydasını daha önce gerçekten görmüştüm mekik aletim vardı kırıldı:26: Dediğin gibi yanlar ve göbiş aldı basını gidiyo ya... Dur demem lazım
gerçekten tebrik ederim inancını yitirmeyişini ve tabii ki birde bu işe ayırdığın para var. 4 defa demek sanırım en az 20 bin lira doğru mu? doğrusu ben inancımı yitirdim tüp bebek olayına sadece sperm sayısı çok az ise bence işe yarar birde yumurta ilaçsız gelişmiyorsa onun dışında normal yolla da olur diye düşünüyorum ama galiba düşünmemek rahat olmakta çok önemli bu konuda ne zaman bu konulara takılmaya başladık cinsel hayatımız bozuldu yok yumurtlama günü yok sabah erken yok 3 gün perhiz yok yumurtlama günü sonrası regl gününe kadar sevişme bugün mü yarın mı of sadece bebeğe odaklı sevişme fikri çok kötü.
hımmm güzel. Geçen yaz bende 1 ay kadar akşamları parka gidiip hareket yapıyordum. Hamile oldugumu öğrenince bırakmıştım. şimdi yine başlamak istiyorum ama işten gelince tembellik yapıp yatıyorum
Mekiğin faydasını daha önce gerçekten görmüştüm mekik aletim vardı kırıldı:26: Dediğin gibi yanlar ve göbiş aldı basını gidiyo ya... Dur demem lazım
ewt öle bı mebla harcadık cok sukur maddı yönden sıkıntımız yok... vae bu ugurdaaa butun mal varlıgım feda olsun...umudumu kaybetmıyorum... hiç umutsuz olmaktansa 1 parca umutla bıle yasamak güzel... bazen benımde canım sıkılıyo... neden ben dıyorum... ama verende alanda yüce rabbım sorgulamaya ne haddım var? hem dıyorum kı eger rabbım benım ugrasmamı hiç istemeseydı umutta vermezdı... umudumu verdı cok sukur.. belkı bı gun bebegımıde verır.. ben elımden gelenı yapayımda gerısı takdırı ılahı... 4 dıye gözune cok görunmesın... bende nasıl 4 deneme yaptım bu kadar az zamanda ınan anlamadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?