Tüp Bebek Günlüğümüz !

peki her dafa herşey sonuna kadar normal gittiği halde sonuç negatif mi oldu sorun ne ?? hep aynı klinikde mi denedin?

canım bende dün doktora gittim sat ı transferden 14 gün geriye sayıp öyle hesaplanıyormuş.ben gerçekte 23 şubatta son adetimi oldum.transfer 12 marttı. geriye 14 gün saydı 28 şubat SAT ın dedi..tüp bebekte böyle hesaplanıyomuş..

tünaydın kızlar.. sabah bir ara girdim ama hemen geri çıkmak zorunda kaldım. dün de takip edemedim hiç birşeyi. dışarılardaydım hep. herkes iyidir umarım. negatiflere allahtan sabır diliyorum. EGUNAL canım senin içinde allahtan sabır diliyorum, kanaman başladı mı takip edemedim ben ?

günaydın canım..bebişin işşallah sana sıkı sıkı tutnurr
Cnm arkadaslarım günaydın hepinize
Hepimiz icin guzel bir gun olsun insallh
günaydınn canımmmseninde günün güzel olsun...ağrıların nasıl ii misinn?
günaydınlar topiğn kalpleri ve yüreği birbirinden güzel anne ve anne adayları
hepiniz çok öpüyorummmmmmmmmm
günaydınnnnbende senii öptümm
Günaydın canlarım inşallah çok güzel bir gün olur hepimiz için...
günaydınnnn
günaydın güzeller.
günaydınn
Gunaydin topigimizin guzel gozlu guzel sozlu guzel yurekli hatunlari Gunumuz aydinlik olsun
Evimizde bereket yuregimizde afiyet soframizda. Huzur yuzumuzde gulumseme olsun
günaydınnn canımmaminnnnnn güzel dileklerin içinnn
günaydınnn canım benimmmişşallah güzel dileklerinn gerçekleşirr
gunaydın canlarımmmmmmmm nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın canımben şahsen iim spor yaptım geldim
Günümüz aydınlık, geleceğimiz parlak, dileklerimiz gerçek olsun hanımlar...
günaydınn..aminnnnnnnn
günaydınnn sarıı şekerimmm
enişteyi sana desteğinden dolayı alkışlıyorummçok şükür ki eşlerimiz bu süreçte yanımızdalarsen nasılsınn bugün bakalımm?
merhabaa kıslarr nasılsınızz...????
günaydınn..ben iim sen nasılsınnn?
bi tane olsun sağlıkla büyüsün göbişinde işşallahh
İnşallah iyi bir gün geçiririz.Herkese güzel bir gün diliyorum..
eet işşallah bugün güzel bi gün olurr

merhaba canım...sen doktorun nasıl hesaplıosa öle dikkate al bencee...

afferim sana kuzuu,,azimli gördüm seni:)pilav ,makarna hepsini kes,yesende 3 kaşık ye ama ekmek yeme onları yediğin zaman,bende diyetteim gerçi benimki diyabet için ama ,alıştım artık sanki ,,

dün arkadaşımın bebeği oldu canım yaa,gittim görmeye görmeniz lazım,minicikti,2,750 olmuş,biraz erken almak zorunda kalmışlar , yavrum ememiyo da nasıl ağlıyor,ağzını açıyor aranıyor resmen ,ama sütüde gelmiyo kızın,inşallah gelir de emzirir ,kıza baktıkça kendimi gördüm,dedim bende 2 ay sonra burda böyle olucam kısmetse,Allahım herkese tattırsın o duyguyu inşallahh

peki her dafa herşey sonuna kadar normal gittiği halde sonuç negatif mi oldu sorun ne ?? hep aynı klinikde mi denedin?

ılk 3 ü aynı klınıkte en sonuncusu farklı bı klınıkte aslında fazla bı sorun yok hatta drlar cok buyuk umutlar vaad edıyor hem yasımız genc dıe ama olmayınaca olmuyo....

canım bende doktora sormuştum ama son adet tearihi dedi bana,ultrason bilgilerinede süreklii son adet tarihimi giriyor ve ona göre hesaplıyor,opu ya göre olması çok saçma geldi bana,transfer dese belki diyecem ama ,,

Merhaba kızlar. Nasılsınız?

Tirginur sana bisey soracam. Tek yumurta oluşup onunla mı hamile kaldın sen

selam canım,yeni gördüm mesajını,evet canım tek yumurta oluşup onunla hamile kaldım,sanırım sende bu durumdasın şuan???

hımm anladım canım.. ama şimdi benim 2 kere transferim yapıldı.5 nisan da ve 7 nisanda .. hangisinin tuttuğu belli değil... ama 5 nisandan 14 gün geri gidersem 22 marta tam adetim başlangıcına denk geliyor.. yok 7 nisandaki tuttu dersek bu sefer 24 mart oluyor ki 24 martta ne opu olduu nede başka birşey... benim kafam çok karıştı...

2 kere transfer olduğundan mı oldu acaba böyle karışıklık? hangisinin tuttuğunu bilemediğimizden mi yani... ama öyle bile olsa ben tam olarak kaç gün olacağımı bilemeyecekmiyim şimdi?

zaten sayılarla aram hiç iyi değil.. birde bu çıktı başıma

canım bende doktora sormuştum ama son adet tearihi dedi bana,ultrason bilgilerinede süreklii son adet tarihimi giriyor ve ona göre hesaplıyor,opu ya göre olması çok saçma geldi bana,transfer dese belki diyecem ama ,,

ya banada saçma geldi... ve kafam çok feci karışık en iyisi ben bir dahaki gidişime tekrar detaylıca sorup öğreneyim...

Herkese merhaba,

Bir çılgınlık ve kaçamak yapıp yanınıza kısa süreliğine geldim. :))))) herkes iyidir umarım. geçmiş ile ilgili var mı bir gelişme. Okumam inanın çok zorr (((((

Yarın oğluşumu görmeye gidiyorum....... Çok mutluyum.....

canım benimde başta gittiğimde son adet tarihime göre bebek küçüktü. o yüzden transfer olduğum tarihi baz aldı. ama en son geçen hafta gittiğimde ultrason makinasına son adet tarihimi yazdı ve bebeğin gelişimin son adet tarihi ile eş zamanlı olduğunu yani artık 20 şubat ( son adet tarihim) ona göre hesaplayacağını söyledi. ki bu da kadınlar kulübünün hesaplamasıyla aynı oluyor. şimdi belki seninde ilerleyen günlerde son adet tarihini baz alabilir

merhaba arkadaşlar bu ay ilk tüp bebek tedavisine başladım çok heyecanlıyım ama bi yandan yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum (2,5 yıldır tedavi görüyorum) pko sendromluyum dua edin lütfen

tek denemede mi pes ediyorsun. Bence hemen umudunu kesme. Belki norlam bile olur. Yaş faktörü bende de var. Gittiğim her doktor kendiliginden de kalabilirsin dedi ama zaman kaybetmeyelim tüp önerelim dedikleri için deniyorum.3 aydırda kontroldeydim. Rahim filan normal bende sadece rezerv azlıgı var. Birde ben 9-10 ay kadar önce kendiğimden de hamile kalabilmiştim. Bu ay tedaviye başladım ilk günler 5-6 gözüken yumoşlar şuan yok. Hatta gecen hafta 15mm ye kadar büyüttüğümüz yomoşta kayboldu ortadan. Sağda oluşan 12 mm.nin üstüne gidiyoruz şuan. Sanırım çok heyecan stres yaptım olanları da yok ettim. Olacaksa tek yumoşlada olur. Olmazsa birkaç ay sonra tekrar denerim diyorum.

özel mesaj hakkın dolarsa konuşmak isterim bazı konularda :)

şekerim ben gerçekten hesaplayamıyorum... birşey isteyebilirmiyim cumartesi günü 5+6 ise ilk gün ne oluyor yani... ?

ılk 3 ü aynı klınıkte en sonuncusu farklı bı klınıkte aslında fazla bı sorun yok hatta drlar cok buyuk umutlar vaad edıyor hem yasımız genc dıe ama olmayınaca olmuyo....

tüp bebk deneyimin çok olduğu için bişey sorucam ben geçen ay tedavi oldum çok ilaç verildi ve küçük bir kist oluşmuş tedavi sonrası normalmiş kendiliğinden geçermiş ama yinede primalut n kullan dedi doktor bu gebe kalmayı engeller mi acaba şu an yumurtlama günlerim kullanmam sakıncalı olur mu kullanmasam mı acaba bu ilacı ben eskiden tatile gideceğimiz zaman adet geciktirmek için kullanırdım acaba kullanmasam kendiliğinden geçer mi acaba bu kist yoksa o geçmeden hamile kalınmaz mı kullanmam mı lazım bilgin var mı bu konuda ??=

hımmmmmmmm yanii kesin bir gün olmuyor mu ilk başlarda? çok karışıkk

ya ben bebeği göremedim kiiii... sadece kese göründü... normal mi yani böyle dedim, her şey gayet normal dedi... 15inde bir daha çağırdı kalp atışı için peki o zaman bebeğimi görebilecekmiyim?

Cnm Bu sabah hamdolsun iyi uyandım arada ince ince var ama beni rahatsız etmiyor cok sadece galiba benim yaramaz kızım sol kaburgamın Oraya yerleşti sekilde sekile giriyorum otururken ah teyzesi bu kızı minciralim insallh ayaklarını ısırırım yaptıklarına karşılık bana sen nasılsın cnm. Cim gelmiyormusun izmire

selam canım,yeni gördüm mesajını,evet canım tek yumurta oluşup onunla hamile kaldım,sanırım sende bu durumdasın şuan???

evet canım bende de tek yumoş var. Hatta solda oluşan çatlamadıgı halde kayboldu Dün sağda 12 mmlik gördü.ilaca iğneye devam dedi hatta iptal edelimi dedi hayır dedim. şuan onun üstünde gidiyoruz. Umarım perşembe günü kaybolmaz büyür de ilerleyebilirim.

tamam kaç olması gerekiyor acaba mesajın ben doldurmak için bişiler yapayım bugün hep yazayım bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…