ewt öle bı mebla harcadık cok sukur maddı yönden sıkıntımız yok... vae bu ugurdaaa butun mal varlıgım feda olsun...umudumu kaybetmıyorum... hiç umutsuz olmaktansa 1 parca umutla bıle yasamak güzel... bazen benımde canım sıkılıyo... neden ben dıyorum... ama verende alanda yüce rabbım sorgulamaya ne haddım var? hem dıyorum kı eger rabbım benım ugrasmamı hiç istemeseydı umutta vermezdı... umudumu verdı cok sukur.. belkı bı gun bebegımıde verır.. ben elımden gelenı yapayımda gerısı takdırı ılahı... 4 dıye gözune cok görunmesın... bende nasıl 4 deneme yaptım bu kadar az zamanda ınan anlamadım....
merhaba bayanlar,
hepimize umut dolu güzel zamanlar diliyorum. Negatif sonuç alan arkadaşlarıma çok çok üzüldüm ama işte Allahtan hayırlısı diyeceğiz hep. En doğru zamanı bekliyor bebişler...
benimde bugün size bir sorum olacak.. cumartesi günü doktora gittiğimde ben 6+2 olduğumu düşünüyordum. (son adet tarihim 22 mart çünkü, bende son adet tarihime göre hesaplamıştım) ama doktorum c.tesi günü bana 5+6 olduğumu söyledi. opuya göre hesaplıyorlarmış... yani doktora göre bugün6+1 im ama sat'a göre hesaplarsak 6+5 im... kafam biraz karıştı açıkçası... :44: varsa bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?
günaydın canım..bebişin işşallah sana sıkı sıkı tutnurrgunaydin kizlar... Nasilsiniz! Benim transfer oldu,sukurler olsun her sey normal.22 mayis test gunumo zamana kadar nasil bekleyecem?kos koca 15gun:18: bebelerimin bana tutunmasi icin dua ediyorum.hamisler test gunune kadar siz nelere dikkat etdiniz bana ne onerirsiniz?
günaydınn canımmmCnm arkadaslarım günaydın hepinize
Hepimiz icin guzel bir gun olsun insallh
günaydınnnngünaydınlar topiğn kalpleri ve yüreği birbirinden güzel anne ve anne adayları
hepiniz çok öpüyorummmmmmmmmm
günaydınnnnGünaydın canlarım inşallah çok güzel bir gün olur hepimiz için...
günaydınngünaydın güzeller.
günaydınnn canımmGunaydin topigimizin guzel gozlu guzel sozlu guzel yurekli hatunlariGunumuz aydinlik olsun
Evimizde bereket yuregimizde afiyet soframizda. Huzur yuzumuzde gulumseme olsun
günaydınnn canım benimmmgünaydın canım arkadaşlarım rabbim yüzümüzü güldürsün ....dün bittii bugün yepyeni aydınlık güzel bir gün yüzümüz hep aydınlıkta güneşe doğru olsun rabbim karanlığa döndürmesin birdaha acılarımızı üzüntülerimizi tez zamanda yavrularımızla unuttusun hayatımıza renk neşe katsın mutlu bir gün dilerim hepinize..........
günaydın canımgunaydın canlarımmmmmmmm nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydınn..aminnnnnnnnGünümüz aydınlık, geleceğimiz parlak, dileklerimiz gerçek olsun hanımlar...
günaydınnn sarıı şekerimmmEki Görüntüle 409737 Eki Görüntüle 409734 Eki Görüntüle 409735 Eki Görüntüle 409736 Eki Görüntüle 409737
Günaydınnn eyyyy güzel insanlarrr...
Herşey gönlümüzce olsun...
Çok mutlu olun bütün işleriniz rast gitsin...
günaydınn..ben iim sen nasılsınnn?merhabaa kıslarr nasılsınızz...????
bi tane olsun sağlıkla büyüsün göbişinde işşallahhGünaydın herkese :) dün döllenen iki yumurtamın biri bölünememiş diğeri bölünmüş ve gayet sağlıklıymış diğeri neden bölünemedi ki düşünüp duruyorum ama bulamıyorum.Sağlam olan embiryo yarın sabah 11 de transfer edilecek bakalım kalacak mı benimle.Bölünememe nedenleri ne olabilir ki fikri olan var mı?
eet işşallah bugün güzel bi gün olurrİnşallah iyi bir gün geçiririz.Herkese güzel bir gün diliyorum..
merhaba bayanlar,
hepimize umut dolu güzel zamanlar diliyorum. Negatif sonuç alan arkadaşlarıma çok çok üzüldüm ama işte Allahtan hayırlısı diyeceğiz hep. En doğru zamanı bekliyor bebişler...
benimde bugün size bir sorum olacak.. cumartesi günü doktora gittiğimde ben 6+2 olduğumu düşünüyordum. (son adet tarihim 22 mart çünkü, bende son adet tarihime göre hesaplamıştım) ama doktorum c.tesi günü bana 5+6 olduğumu söyledi. opuya göre hesaplıyorlarmış... yani doktora göre bugün6+1 im ama sat'a göre hesaplarsak 6+5 im... kafam biraz karıştı açıkçası... :44: varsa bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?
allah korusun yarabbım yaaaaaaaaaaaa
annesın rahmınden kızın rahmıne gecmıs yarabbım sen koru bızı yaaa
canım dıyet (yemeyı azalttım ekmegı kestım pılav yok ) yaptım spor yaptım mekık ozellıkle yanlarımı calıstırdım bevde her aksam 1saate yakın hareket yaptım eveın ıcınde yurudum
sonra adet tarıhım geldı cattı yapamadım 12 gun gecıncede saldım hanı kısmetya ya olursa dıye sımdı gene baslıycam ve bu seferde esımle beraber parklarda aletler var onları kullanıyorum genelde
peki her dafa herşey sonuna kadar normal gittiği halde sonuç negatif mi oldu sorun ne ?? hep aynı klinikde mi denedin?
merhaba bayanlar,
Merhaba kızlar. Nasılsınız?
Tirginur sana bisey soracam. Tek yumurta oluşup onunla mı hamile kaldın sen
canım bende dün doktora gittim sat ı transferden 14 gün geriye sayıp öyle hesaplanıyormuş.ben gerçekte 23 şubatta son adetimi oldum.transfer 12 marttı. geriye 14 gün saydı 28 şubat SAT ın dedi..tüp bebekte böyle hesaplanıyomuş..
canım bende doktora sormuştum ama son adet tearihi dedi bana,ultrason bilgilerinede süreklii son adet tarihimi giriyor ve ona göre hesaplıyor,opu ya göre olması çok saçma geldi bana,transfer dese belki diyecem ama ,,
hımm anladım canım.. ama şimdi benim 2 kere transferim yapıldı.5 nisan da ve 7 nisanda .. hangisinin tuttuğu belli değil... ama 5 nisandan 14 gün geri gidersem 22 marta tam adetim başlangıcına denk geliyor.. yok 7 nisandaki tuttu dersek bu sefer 24 mart oluyor ki 24 martta ne opu olduu nede başka birşey... benim kafam çok karıştı...
2 kere transfer olduğundan mı oldu acaba böyle karışıklık? hangisinin tuttuğunu bilemediğimizden mi yani... ama öyle bile olsa ben tam olarak kaç gün olacağımı bilemeyecekmiyim şimdi?
zaten sayılarla aram hiç iyi değil.. birde bu çıktı başıma
merhaba dün size buradan yazdım özel mesaj yazamıyormuşum ben ortak bir çok yönümüz daha vardır eminim benim sorunum yaşım ama rahim yumurta vs yaşıma göre çok iyi durumdaymış ivi de denedik bir defa ama olmadı tekrar denemeyi düşünmüyorum olacaksa olur gibi geliyor akışa bıraktım.
canım bende doktora sormuştum ama son adet tearihi dedi bana,ultrason bilgilerinede süreklii son adet tarihimi giriyor ve ona göre hesaplıyor,opu ya göre olması çok saçma geldi bana,transfer dese belki diyecem ama ,,
ılk 3 ü aynı klınıkte en sonuncusu farklı bı klınıkte aslında fazla bı sorun yok hatta drlar cok buyuk umutlar vaad edıyor hem yasımız genc dıe ama olmayınaca olmuyo....
canım benimde başta gittiğimde son adet tarihime göre bebek küçüktü. o yüzden transfer olduğum tarihi baz aldı. ama en son geçen hafta gittiğimde ultrason makinasına son adet tarihimi yazdı ve bebeğin gelişimin son adet tarihi ile eş zamanlı olduğunu yani artık 20 şubat ( son adet tarihim) ona göre hesaplayacağını söyledi. ki bu da kadınlar kulübünün hesaplamasıyla aynı oluyor. şimdi belki seninde ilerleyen günlerde son adet tarihini baz alabilir
selam canım,yeni gördüm mesajını,evet canım tek yumurta oluşup onunla hamile kaldım,sanırım sende bu durumdasın şuan???
tek denemede mi pes ediyorsun. Bence hemen umudunu kesme. Belki norlam bile olur. Yaş faktörü bende de var. Gittiğim her doktor kendiliginden de kalabilirsin dedi ama zaman kaybetmeyelim tüp önerelim dedikleri için deniyorum.3 aydırda kontroldeydim. Rahim filan normal bende sadece rezerv azlıgı var. Birde ben 9-10 ay kadar önce kendiğimden de hamile kalabilmiştim. Bu ay tedaviye başladım ilk günler 5-6 gözüken yumoşlar şuan yok. Hatta gecen hafta 15mm ye kadar büyüttüğümüz yomoşta kayboldu ortadan. Sağda oluşan 12 mm.nin üstüne gidiyoruz şuan. Sanırım çok heyecan stres yaptım olanları da yok ettim. Olacaksa tek yumoşlada olur. Olmazsa birkaç ay sonra tekrar denerim diyorum.
özel mesaj hakkın dolarsa konuşmak isterim bazı konularda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?