hımmmmmmmm yanii kesin bir gün olmuyor mu ilk başlarda? çok karışıkk
ya ben bebeği göremedim kiiii...sadece kese göründü... normal mi yani böyle dedim, her şey gayet normal dedi... 15inde bir daha çağırdı kalp atışı için peki o zaman bebeğimi görebilecekmiyim?
şekerim ben gerçekten hesaplayamıyorum... birşey isteyebilirmiyimcumartesi günü 5+6 ise ilk gün ne oluyor yani... ?
bende keseden başka bir şey görmedim ilk randevumda. 9. hafta kontrolumde (yani 2 hafta önce cumartesi) bebeği gördük. ayy ne güzelmiş aynı bana benziyo dedim doktor baya gülmüştü hattakolları ayakları kısacık minicik birşeydi herhalde 8. ve 9. haftalarda bebek görünümüne giriyor
15 inde yani 1 hafta sonra sende 8. haftaya giriyorsun. sanırım görebilirsin
Herkese merhaba,
Bir çılgınlık ve kaçamak yapıp yanınıza kısa süreliğine geldim. :))))) herkes iyidir umarım. geçmiş ile ilgili var mı bir gelişme. Okumam inanın çok zorr(((((
Yarın oğluşumu görmeye gidiyorum....... Çok mutluyum.....
o zaman ilk gün pazartesi oluyor canım,,google da gebelik haftası hesaplama yaz,ordan çıkıcak siteye gir,son adet tarihini yaz,sen şuan 6+5 çıkıyosun,bu da 7 haftalık oluyor,ama doktorun ilerleyen aylarda son adet tarihini yazacak hep,
tüp bebk deneyimin çok olduğu için bişey sorucam ben geçen ay tedavi oldum çok ilaç verildi ve küçük bir kist oluşmuş tedavi sonrası normalmiş kendiliğinden geçermiş ama yinede primalut n kullan dedi doktor bu gebe kalmayı engeller mi acaba şu an yumurtlama günlerim kullanmam sakıncalı olur mu kullanmasam mı acaba bu ilacı ben eskiden tatile gideceğimiz zaman adet geciktirmek için kullanırdım acaba kullanmasam kendiliğinden geçer mi acaba bu kist yoksa o geçmeden hamile kalınmaz mı kullanmam mı lazım bilgin var mı bu konuda ??=
hımmmmmmmm yanii kesin bir gün olmuyor mu ilk başlarda? çok karışıkk
ya ben bebeği göremedim kiiii...sadece kese göründü... normal mi yani böyle dedim, her şey gayet normal dedi... 15inde bir daha çağırdı kalp atışı için peki o zaman bebeğimi görebilecekmiyim?
canım tedavin işşallah hayırlı uğurlu olur..zor bi süreç tabi ne kadar az stresle atlatırsan o kadar ii..işşallah herşey yolunda gidermerhaba arkadaşlar bu ay ilk tüp bebek tedavisine başladım çok heyecanlıyım ama bi yandan yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum (2,5 yıldır tedavi görüyorum) pko sendromluyum dua edin lütfen
ii olmana sewindim canımmCnm Bu sabah hamdolsun iyi uyandım arada ince ince var ama beni rahatsız etmiyor cok sadece galiba benim yaramaz kızım sol kaburgamın Oraya yerleşti sekilde sekile giriyorum otururkenah teyzesi bu kızı minciralim insallh ayaklarını ısırırım yaptıklarına karşılık bana sen nasılsın cnm. Cim gelmiyormusun izmire
işin zor desene:18:bende aynıyım walla ewde takılıom öleeecanımcım bende iyiyim napayım kı işlerım cok yoğun bu aralarrr..baharın gelmesıylee işlerr acıldı cok fazla sipariş varr onlarla uğraşıyorum üretimde parçalar falan hemen bitiyorrsipariş ver takıbını yap off işler cokk..sen neler yapıyosun???kızlardan da uzak kaldım yaa puff
2 tüpümde tıkalı cıktı.laporoskopı ıle acılamadı.hazıranda manısada tup bebek tedavısıne başlayacagımm.endişeliyimm.her 2 tüpüde tıkalı olupta tüp bebek yaptıran arkadaslarr yardımlarınızı beklıyorumm..nasıl bır surec geçirdiniz.teşekkurler
ne güzeellmaşallah bebeğine
inşallah bir aksilik çıkmazda görürüm.. dert hiç bitmiyor.. hamile kalana kadar ayrı çekiyoruz.. hamile kaldıktan sonra düştü mü düşecek mi, kese oldu mu, rahim içinde mi, kalp atışı duyulacak mı... Allahım hepimizin yardımcısı olsun..
peki birde 5+6 , 5+7, 6+0 , 6+1 şeklinde sayılıyor dimi ... çok cahilim anlayamadım şu sayma işiniyani 7. günüde sayıcaz dimi..
evet canım bende de tek yumoş var. Hatta solda oluşan çatlamadıgı halde kaybolduDün sağda 12 mmlik gördü.ilaca iğneye devam dedi hatta iptal edelimi dedi hayır dedim. şuan onun üstünde gidiyoruz. Umarım perşembe günü kaybolmaz büyür de ilerleyebilirim.
canım kafanı karıştırma ,yorma böyle şeylere tamammı,ilk önce kese görünür sonra tekrar çağırır ve bebişi görürsün vede kalp atışını da,endişelenme bak hepimizin öyle oldu,rahat ol tamammı canım
7. gün yok şekercim 6 da bitiyor6 dan sonra bir sonraki haftaya geçiyor. mesela 5+6 olunca aslında 6. haftanın içinde oluyorsun. bilidğim kadarıyla tabi belkide yanılıyorumdur, tecrübeli anne adaylarına soralım birde dediğin gibi her aşaması ayrı bir stres :26:
bizimde 18 mayısta ikili tarama testimiz var. ense kalınlığı ölçülcek. insan endişeleniyor :44::44::44::44::44::44:
canım tedavin işşallah hayırlı uğurlu olur..zor bi süreç tabi ne kadar az stresle atlatırsan o kadar ii..işşallah herşey yolunda gider
ii olmana sewindim canımm
walla biz bi turlü buluşamadık artık doğuma gelcem bu gidişle
mıncıklrım doğuncaa
ya bu ara gelmiom gelsem bile yanımda birleri oluo hep.ama buluşcak olursak özel senin için gelirimm bendoğurmadan göreyim bi senii yaa
işin zor desene:18:bende aynıyım walla ewde takılıom öleeespora gidip geliom temizlik yemekk her şey aynıı
canım benimde 2 tüpüm tıkalıydı ama bende tüplerde sıvı birikimi wardı benim tüpler bağlandı.sonra tüp bebeğe başladım işte halada uğraşıom 5. denemm olcak artık
7. gün yok şekercim 6 da bitiyor6 dan sonra bir sonraki haftaya geçiyor. mesela 5+6 olunca aslında 6. haftanın içinde oluyorsun. bilidğim kadarıyla tabi belkide yanılıyorumdur, tecrübeli anne adaylarına soralım birde dediğin gibi her aşaması ayrı bir stres :26:
bizimde 18 mayısta ikili tarama testimiz var. ense kalınlığı ölçülcek. insan endişeleniyor :44::44::44::44::44::44:
canım tedavin işşallah hayırlı uğurlu olur..zor bi süreç tabi ne kadar az stresle atlatırsan o kadar ii..işşallah herşey yolunda gider
çok teşekkür ederim
doğru söylüyorsun, rahat olmaya çalışıcam elimden geldiğince.. işte bilmediğimden bazı şeyleri bir sorun varsa önceden bileyim diye merak ediyorum ister istemez..
çok haklısın canım benimm,,sana böyle yazıyorum ama ben neler çektim ben biliyorum sadeceçünkü benim önceki iki hamileliğimde boş kese gördüğüm için,acaba yine aynı şeymi olucak diye korkum vardı,o yüzden doktorum beni her hafta çağırmıştı,ve doktorun dediği sihirli sözleri hiç unutmuyorum,,sen daha önce kesenin içinde bebeğini görememiştin dimi dedi evet dedim,,şimdi bak dedi ekrana görüyonmu bebeği,,dedi vee ben koptum zaten o anda,hayatımın en önemli anıydıı,o ana kadar ekrana değilde doktorun yüzüne bakmıştım korkularımız hiç bitmiyor inan ama tecrübeme dayanarak söylüyorum , ilk başlarda sorun çıkmıyorsa inan ki her şey yolunda gidiyor o yüzden sende rahat ol
Bence de gel görüşelim biz seninle Oo doguma cok var daha çünkü himm yanında birileri olursa olmaz tabi cnmm sen bir gun ayarla buluşalım insallh hafta sonu bana zor oluyr ama bilgen olsun esim evde oluyr ben çıkamıyorum yanlız hafta ici pek görüşmediğimiz icin çünkü hafta 3 ya da4gun istanbulda oluyor ben tabiki hamilelik olunca gidemiyorum eskisi gibi insallh nasip olursa dogumada gelirsin cnm neden olmasın ve mincirirsin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?