Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende keseden başka bir şey görmedim ilk randevumda. 9. hafta kontrolumde (yani 2 hafta önce cumartesi) bebeği gördük. ayy ne güzelmiş aynı bana benziyo dedim doktor baya gülmüştü hatta kolları ayakları kısacık minicik birşeydi herhalde 8. ve 9. haftalarda bebek görünümüne giriyor

15 inde yani 1 hafta sonra sende 8. haftaya giriyorsun. sanırım görebilirsin

benimde tek bir yumurta çok geç gelişti 18 mm oldu onca ilaçla sadece ilaçlara 4500 lira verdik gonalf ve menapur delik deşik oldum resmen
ama çok kaliteli embriyo oluştu. doktor daha öncede hamile kaldığım için çok umutlandı ama negatif oldu sonuç

canımcım bende iyiyim napayım kı işlerım cok yoğun bu aralarrr..baharın gelmesıylee işlerr acıldı cok fazla sipariş varr onlarla uğraşıyorum üretimde parçalar falan hemen bitiyorr sipariş ver takıbını yap off işler cokk..sen neler yapıyosun???kızlardan da uzak kaldım yaa puff

şekerim ben gerçekten hesaplayamıyorum... birşey isteyebilirmiyim cumartesi günü 5+6 ise ilk gün ne oluyor yani... ?

o zaman ilk gün pazartesi oluyor canım,,google da gebelik haftası hesaplama yaz,ordan çıkıcak siteye gir,son adet tarihini yaz,sen şuan 6+5 çıkıyosun,bu da 7 haftalık oluyor,ama doktorun ilerleyen aylarda son adet tarihini yazacak hep,

2 tüpümde tıkalı cıktı.laporoskopı ıle acılamadı.hazıranda manısada tup bebek tedavısıne başlayacagımm.endişeliyimm.her 2 tüpüde tıkalı olupta tüp bebek yaptıran arkadaslarr yardımlarınızı beklıyorumm..nasıl bır surec geçirdiniz.teşekkurler

ne güzeell maşallah bebeğine

inşallah bir aksilik çıkmazda görürüm.. dert hiç bitmiyor.. hamile kalana kadar ayrı çekiyoruz.. hamile kaldıktan sonra düştü mü düşecek mi, kese oldu mu, rahim içinde mi, kalp atışı duyulacak mı... Allahım hepimizin yardımcısı olsun..

peki birde 5+6 , 5+7, 6+0 , 6+1 şeklinde sayılıyor dimi ... çok cahilim anlayamadım şu sayma işini yani 7. günüde sayıcaz dimi..

Ay maşallah senin oğluna ben de haftaya Pazartesi Off nasıl uzu. Geliyor alıştım yaa herhafta görmeye leylikom sen ne kadar sıklıkta gidiyorsun görmeye bebeğini hiç gorusemiyoruz seninle artik

sağol canım

öyle çok arattım, dediğin gibi 6+5 çıkıyorum..

acaba tüp bebekte farklı mı diye de çok arattım googleda ama bişey bulamadım.. dediğiniz gibi doktor ilerleyen zamanlarda son adet tarihimi göz önüne alacak galiba..

çok teşekkür ederim

canım benımmm bak doktorlarda bı yere kadar.... hersey mukemmel olsa bıleee rabbım ol demedıkce olmaz....bıkere bunu aklından cıkarma ... bıde sen hamıle kalmıssın önceden... tabı buda gecmıse daır umut verici... senın durumundakı bı arkadsım 8. denemesınde hamıle kaldı sen düşün yani... herseyı mukemmel gıdıyodu olmadı... en son 8 de oldu.... kıst olayına gelınce bndede olmustu... belkı halada vardır.... ama bunlar zararsız kıstler... bence kullanma dr bana hiç bi ilac vermedı adetle atarsın demısti.... benım eşim azosperm belkı normal yoldan hamıle kalma sansım olsaydı kalabılrdım... ama bızım tup bebekten baska sansımız yok.....ve tup bebekte bı ıhtımal... belkı merkez kötü... belkı ben hastayım... bı cok faktör etkılıyo bunu.... rabbım kendılıgınden verseydı hiç bi sorun olmazdı yınede hayırlısı.yasım genc ama yasadıklarım agır

canım kafanı karıştırma ,yorma böyle şeylere tamammı,ilk önce kese görünür sonra tekrar çağırır ve bebişi görürsün vede kalp atışını da,endişelenme bak hepimizin öyle oldu,rahat ol tamammı canım

merhaba arkadaşlar bu ay ilk tüp bebek tedavisine başladım çok heyecanlıyım ama bi yandan yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum (2,5 yıldır tedavi görüyorum) pko sendromluyum dua edin lütfen
canım tedavin işşallah hayırlı uğurlu olur..zor bi süreç tabi ne kadar az stresle atlatırsan o kadar ii..işşallah herşey yolunda gider
ii olmana sewindim canımm
walla biz bi turlü buluşamadık artık doğuma gelcem bu gidişle
mıncıklrım doğuncaa
ya bu ara gelmiom gelsem bile yanımda birleri oluo hep.ama buluşcak olursak özel senin için gelirimm bendoğurmadan göreyim bi senii yaa
işin zor desene:18:bende aynıyım walla ewde takılıom öleeespora gidip geliom temizlik yemekk her şey aynıı

canım benimde 2 tüpüm tıkalıydı ama bende tüplerde sıvı birikimi wardı benim tüpler bağlandı.sonra tüp bebeğe başladım işte halada uğraşıom 5. denemm olcak artık

7. gün yok şekercim 6 da bitiyor 6 dan sonra bir sonraki haftaya geçiyor. mesela 5+6 olunca aslında 6. haftanın içinde oluyorsun. bilidğim kadarıyla tabi belkide yanılıyorumdur, tecrübeli anne adaylarına soralım birde dediğin gibi her aşaması ayrı bir stres :26:

bizimde 18 mayısta ikili tarama testimiz var. ense kalınlığı ölçülcek. insan endişeleniyor :44::44::44::44::44::44:

iptal ettirmemekle ii yapmışın bence,inşallah kaybolmaz canım,gerçi nasıl kayboluyorlar anlamıyorum ama,denemekte fayda var,Allahtan ümit kesilmez canım

doğru söylüyorsun, rahat olmaya çalışıcam elimden geldiğince.. işte bilmediğimden bazı şeyleri bir sorun varsa önceden bileyim diye merak ediyorum ister istemez..

yaa baak, ben orada yanlış yapıyormuşuuum demek doğru 7. günde zaten diğer haftaya geçiyoruz.. uffff

inşallah her şey yolunda gidecek.. stres bitmiyor ama gerçekten rahat olmak lazım..

Bence de gel görüşelim biz seninle Oo doguma cok var daha çünkü himm yanında birileri olursa olmaz tabi cnmm sen bir gun ayarla buluşalım insallh hafta sonu bana zor oluyr ama bilgen olsun esim evde oluyr ben çıkamıyorum yanlız hafta ici pek görüşmediğimiz icin çünkü hafta 3 ya da4gun istanbulda oluyor ben tabiki hamilelik olunca gidemiyorum eskisi gibi insallh nasip olursa dogumada gelirsin cnm neden olmasın ve mincirirsin sende

doğru biliyosun canım,aynen öyle oluyor,6dan sonra yeni haftaya giriyosun,,o stresler hiç bitmiyor ki canım,sürekli endişe içinde oluyoruz,aylar ilerledikçe ayrı düşünceler alıyor insanı,Allah kucağımızda görmeyi nasip etsin inşallah hepimizin

arkadaşlar bana tüpbebek tedavisinde nelere dikkat etmem gerektiği konusunda deneyimlerinizi aktarabilirmisiniz ilk defa yaptırıyorum şuan gonalf kullanıyorum adetimin 5 günü yarın ölçüm yapılcak

hafta içi benim içinde daha ii olur ayarlayalım o zaman yaa..ama ne zaman önümüzdeki hafta bi gün ayarlayalım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…