hımmm güzel. Geçen yaz bende 1 ay kadar akşamları parka gidiip hareket yapıyordum. Hamile oldugumu öğrenince bırakmıştım. şimdi yine başlamak istiyorum ama işten gelince tembellik yapıp yatıyorum
Mekiğin faydasını daha önce gerçekten görmüştüm mekik aletim vardı kırıldı:26: Dediğin gibi yanlar ve göbiş aldı basını gidiyo ya... Dur demem lazım
günaydın canım..bebişin işşallah sana sıkı sıkı tutnurr
günaydınn canımmmseninde günün güzel olsun...ağrıların nasıl ii misinn?
günaydınnnnbende senii öptümm
günaydınnnn
günaydınn
günaydınnn canımmaminnnnnn güzel dileklerin içinnn
günaydınnn canım benimmmişşallah güzel dileklerinn gerçekleşirr
günaydın canımben şahsen iim spor yaptım geldim
günaydınn..aminnnnnnnn
günaydınnn sarıı şekerimmm
enişteyi sana desteğinden dolayı alkışlıyorummçok şükür ki eşlerimiz bu süreçte yanımızdalar sen nasılsınn bugün bakalımm?
günaydınn..ben iim sen nasılsınnn?
bi tane olsun sağlıkla büyüsün göbişinde işşallahh
eet işşallah bugün güzel bi gün olurr
merhaba canım...sen doktorun nasıl hesaplıosa öle dikkate al bencee...
afferim sana kuzuu,,azimli gördüm seni:)pilav ,makarna hepsini kes,yesende 3 kaşık ye ama ekmek yeme onları yediğin zaman,bende diyetteim gerçi benimki diyabet için ama ,alıştım artık sanki ,,
dün arkadaşımın bebeği oldu canım yaa,gittim görmeye görmeniz lazım,minicikti,2,750 olmuş,biraz erken almak zorunda kalmışlar , yavrum ememiyo da nasıl ağlıyor,ağzını açıyor aranıyor resmen ,ama sütüde gelmiyo kızın,inşallah gelir de emzirir ,kıza baktıkça kendimi gördüm,dedim bende 2 ay sonra burda böyle olucam kısmetse,Allahım herkese tattırsın o duyguyu inşallahh
Herkese merhaba,
Bir çılgınlık ve kaçamak yapıp yanınıza kısa süreliğine geldim. :))))) herkes iyidir umarım. geçmiş ile ilgili var mı bir gelişme. Okumam inanın çok zorr(((((
Yarın oğluşumu görmeye gidiyorum....... Çok mutluyum.....
7. gün yok şekercim 6 da bitiyor6 dan sonra bir sonraki haftaya geçiyor. mesela 5+6 olunca aslında 6. haftanın içinde oluyorsun. bilidğim kadarıyla tabi belkide yanılıyorumdur, tecrübeli anne adaylarına soralım birde dediğin gibi her aşaması ayrı bir stres :26:
bizimde 18 mayısta ikili tarama testimiz var. ense kalınlığı ölçülcek. insan endişeleniyor :44::44::44::44::44::44:
arkadaşlar bana tüpbebek tedavisinde nelere dikkat etmem gerektiği konusunda deneyimlerinizi aktarabilirmisiniz ilk defa yaptırıyorum şuan gonalf kullanıyorum adetimin 5 günü yarın ölçüm yapılcak
eet canım baya bii olduubebegım sende benım gıbı baya deneme yapmıssın hiç mi tutmadı...yoksa gebelık olusup ıptalmı oldu...
tünaydınnnnnnnnnn canımmmmmtünaydın..................
günaydınn.........
günaydınn.........
tünaydın..................
eet canım baya bii olduuikinci ve 3. dondurulmuşlarla olmuştu 3. kimyasal oldu.1. 2. ve 4. hiç tutmadı
tünaydınnnnnnnnnn canımmmmm
günaydınnn
hosgeldınız bayanlarrrrrrrrrrrrr
ahh canım işşallah yaasana bır sır vereyımmı içime dogdu bu denemende olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ecrinim ve ekinim....... özledim sizii.................
Yaa sizi dikizlemek bile güzelll..
Hamişlerii bebişlerii çıtırlarıı hamiş kalamayanları heppsi buradayızz ne güsell yaaa..
Öpüyorumm kucaklıyorum hepinizii
ecrinim ve ekinim....... özledim sizii.................
sana bır sır vereyımmı içime dogdu bu denemende olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Insaallah eski gunleri gulumseyerek anacagiz amaasla unutmayacagiz..canlarım kayıpları olan arkadaşlar her sonun yeni bir başlangıç olduğunu unutmayın,dualarım sizinle,acaba bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bu günleri anımsadığmızda ne hissedicez,gözlerimizmi dolucak yoksa gülümsicekmiyiz???
Kac yillik evlisin hayatim kendiliginden olmasi icin. Bir $mani yoksa olur tabii burada. Cok var tup denedikten sonraki aylarda kendiliginden hamile kalan keske benim de ole bir ihtimalim olsa nasip kismet bu. Rabbim ol de$meden oluyor insaallah vakti saati gelmistir kavusuruz bebislerimizemerhaba dün size buradan yazdım özel mesaj yazamıyormuşum ben ortak bir çok yönümüz daha vardır eminim benim sorunum yaşım ama rahim yumurta vs yaşıma göre çok iyi durumdaymış ivi de denedik bir defa ama olmadı tekrar denemeyi düşünmüyorum olacaksa olur gibi geliyor akışa bıraktım.
Hosgeldin canim zor bir yola giriyorsun kolay olmiyor tabii ki igneler ilaclar bozulan psikoloji. Alonan birsuru ilacla insan dengesini yitirebiliyor..Ama sunu aklindan cikarma eger vakti gelmisse bebegimiz bizimle kaliyor ne kadar kendimizi paralasak bos her sey takdiri ilahiimerhaba arkadaşlar bu ay ilk tüp bebek tedavisine başladım çok heyecanlıyım ama bi yandan yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum (2,5 yıldır tedavi görüyorum) pko sendromluyum dua edin lütfen
dur o zaman sıkı sıkı sarılayım sana:48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?