Tüp Bebek Günlüğümüz !

sen sımdı anne olma yolunda devam edıyon ondan bekle aaaaaaaaaaaaaaa sonra yapppp

nasılsın bakıyım guzel gozlummmmmmmmm

yerım ben o bebegı yaaaaaaaaa
evet kuzu azım olunca hıc bırseyden kurtulmaz ınsandan yeterkı ısteyelım kuuzm verecem daha bennnnnnnnn

guzel haberllerle gel kuzum ınsssssssss

sende hayırlı haberler alırsın ıns canım benımmmmmmmm

arkadaşlar bana tüpbebek tedavisinde nelere dikkat etmem gerektiği konusunda deneyimlerinizi aktarabilirmisiniz ilk defa yaptırıyorum şuan gonalf kullanıyorum adetimin 5 günü yarın ölçüm yapılcak

1)panık yok herzaman sakın olacaksın kuzummmmmmm
2)ne ogrenmek ıstıyorsun kı ?

Yaa sizi dikizlemek bile güzelll..
Hamişlerii bebişlerii çıtırlarıı hamiş kalamayanları heppsi buradayızz ne güsell yaaa..
Öpüyorumm kucaklıyorum hepinizii

sana bır sır vereyımmı içime dogdu bu denemende olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ahh canım işşallah yaaolsun artık walla yoruldum demek istemiom ama çok olduu..bu yola başlarken hemen olcak zannediodum çünkü ilk hamileliğim heme oldu bebek istioz dedik korunmayı bıraktık şıp die hamile kaldım.ama sonra terslikler olunca doktor tüp bebek dedi aman dedim hemen olur yine.ama olmadııtemmuz gibi başlarım heralde dondurulmuşlar war zaten hem izmirde hem istanbulda ama önce izmirdekileri deniim diom..sen ne zaman başlıcannn?
ecrinim ve ekinim....... özledim sizii.................

bendee seniiielifimm napıooo tepiklio muu seniii

Akasya garantilemiş 3 kere kutlamışsın gene..Başardın ma kutluyorum.Güldürdün benii yaaaa..

Insaallah eski gunleri gulumseyerek anacagiz amaasla unutmayacagiz..
Kac yillik evlisin hayatim kendiliginden olmasi icin. Bir $mani yoksa olur tabii burada. Cok var tup denedikten sonraki aylarda kendiliginden hamile kalan keske benim de ole bir ihtimalim olsa nasip kismet bu. Rabbim ol de$meden oluyor insaallah vakti saati gelmistir kavusuruz bebislerimize
merhaba arkadaşlar bu ay ilk tüp bebek tedavisine başladım çok heyecanlıyım ama bi yandan yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum (2,5 yıldır tedavi görüyorum) pko sendromluyum dua edin lütfen
Hosgeldin canim zor bir yola giriyorsun kolay olmiyor tabii ki igneler ilaclar bozulan psikoloji. Alonan birsuru ilacla insan dengesini yitirebiliyor..Ama sunu aklindan cikarma eger vakti gelmisse bebegimiz bizimle kaliyor ne kadar kendimizi paralasak bos her sey takdiri ilahii
Insaallah bi ilk denemen son denemn olur tedavin bebisli olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…