Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kız arada banada büle sırlar versene yütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn

ya bebegımmm aslında bızım sırlara deılll duaya ıhtıyacımız var ama bılıyorum kı olucakkk lakınnnnnnnnnnnnnnn zamanı geldıgındeeeeeeee

iyiyim canım çok şükür..
oturup karalar bağlamayı hiç düşünmedim zaten..
çok çalışmam lazım çookkk kendiliğinden gelir belki diye bişiler yapcaz...

günaydınnn sarıı şekerimmm
enişteyi sana desteğinden dolayı alkışlıyorummçok şükür ki eşlerimiz bu süreçte yanımızdalarsen nasılsınn bugün bakalımm?...

evet canım kociş çok güçlü durunca bu konuda bende düşüncesizlik edip salamam kendimi...
belki kendiliğinden gelir diye çalışmalara başlayacaz tabii tüp bebiş etkilerinden seksi vicudum kurtulduktan sonraaa

y.dışında 1 yasındaki kız bebekk hamileeee karnı şişmişş ve ultrason görüntüleri varrr şaştım kaldımm...
neeeyyyy

aynen öyle canım..
herşey var çok şükür doğal yolla bi dahaki tedaviye kadar denemekte fayda var...

eşim çok sağlam bi duruş sergiledi bende ona eşlik ettim ve şükür atlattık...
canım valla doktoru eşim söyleyip duruyooo bende hep bi doktor var şöyle iyi böyle becerikli diye duydum hep ilgilenmediğim içinde ismini bile sormadım ama yerini biliyorum...sincanda bilgi tıp merkezi var muayenehanesi ordaymış..isminide öğrenir yazarım sana...bakalım bi görüşcem bu kadar tecrübeli olan bir hastayı yani beni nasıl ikna edecek..

Biz neyiz burada topiğin yetimlerimiii aşkoll

Ohhhhhhhh elifnazda tekme attı teyzoşuna sannkiii..
Yerim onun fıkır fıkır halini bennnn..
Bu arada yarın pikaçu için dua etmeyi unutmasın annesi sülede elifnaz prensesimizee

yirim seni.... dünde gördüm gecenin bi körü uğrayıp kayboldun.... etmezmiyiz hemen bugün okuyoruz duamızı.... pikaçu büyüsün sonrada göbüşünde can bulsun diye.....

yirim seni.... dünde gördüm gecenin bi körü uğrayıp kayboldun.... etmezmiyiz hemen bugün okuyoruz duamızı.... pikaçu büyüsün sonrada göbüşünde can bulsun diye.....

Evettt gece saat 2 ye kadar eltimin 8. sınıfa giden kızının proje ödevi ile uğraştım sonrada topiğe bir baktımm çıktımm..Çoook teşekkürlerrr canım sağolasınn..

canım arkadaşlarım geç oldu ama geldim ben akasyadan alıyodum haberleri ama bugün çok üzüldüm agladım allahım hepimize sabır versin pes etmek yok yola devamm hemile haberide aldım çokk sev,ndim allahım bana tüm arkadaşlarıma nasip etsinn.......beni sorucak olursanız ii olmaya çalışıyorum biraz hastalandım ama atlattım allahıma şükür bu sefer annem rahatsızlandıı rahmi alınacak babam anju olduu hastalıklarla ugraşıyorum bilgisayarımızda bozuldu bugün geldii......eşimde cuma günü sperm testi vericek 3 ay doluyo bakalım nolucak nasıl çıkıcak sonuçlar merakla bekliyorum..

guzel haberllerle gel kuzum ınsssssssss

sende hayırlı haberler alırsın ıns canım benımmmmmmmm

1)panık yok herzaman sakın olacaksın kuzummmmmmm
2)ne ogrenmek ıstıyorsun kı ?[/QUOTE]

sakin olmaya çalışıyorum ama yinede heyecanlıyım. öğrenmek istediğim şey şu aslında nasıl beslenmeliyim özellikle tüketmem gereken bişeyler varmı nebileyim işte aslında ne öğrenmek istediğimi bende bilmiyorum:)

hb canım sağol gerçekten değişik bi psikoloji içindeyim umutlanmak istemiyorum 2,5 senedir her ay hayal kırıklığı yaşadım inşallah bu son olur

merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım ve mayıs ayında kent hastanesinde tedaviye başladım;önce israel bey'in muayehanesine gidiyordum.Biosteron ve folik asit kullanarak başladım şimdide iğneleri vuruluyorum.Bu forumda bu ay tedavi yaptıracakları merak ettim ve size rastladım.İnşallah bu sefer anne oluruz.

Yaa sizi dikizlemek bile güzelll..
Hamişlerii bebişlerii çıtırlarıı hamiş kalamayanları heppsi buradayızz ne güsell yaaa..
Öpüyorumm kucaklıyorum hepinizii

Nazlı çiçeğimm slmmm..Kaç zamandır dicem unutuyorum.. devammı tamammı merak ettim
bende senii kucaklıyorummm öpüyorummdewamm dewammsenn tamam mı dewam mıı

işşallah kendii gelirr meleğinn yaaasen her türtü seksisindirrfıstık gibi hatunsunnn walla

Ay maşallah senin oğluna ben de haftaya Pazartesi Off nasıl uzu. Geliyor alıştım yaa herhafta görmeye leylikom sen ne kadar sıklıkta gidiyorsun görmeye bebeğini hiç gorusemiyoruz seninle artik

Seninn prensesine de maşallah.... ben ayda bir gidiyorum canım.... yarınnn görecemm kuzucuğumu...

bu arada nerde doğum yapacağıma hala karar veremedim... maddi olarak da çökmüş haldeyiz (

amin inşallahh canımm benimm.....

senii hem çok seviyorum hemde taktir ediyorum.......... idolümsün çıtır teyzoş...........

saol canım...
bende seni ve teyzoşu çok seviyorum
napalım anne olmak için bişiler yapmak lazım köşeme çekilip bunalım takılmaktansa harekete geçmek lazım...

canım sen 2,5 senede 4 kere denemiisin ben 11 ayda 4 kere denedimben napayım vücutt pert oldu walla

hoşgeldin...... artık ciddi ciddi endişelenmeye başlamıştım senin için.... anne ve babana rabbim acil şifalar versin...........

Özledım sızı yahuuuu.. mısafırlerım vardı.Kars tan.. Sımdı onları gezmeye gonderdım kocısle bende arkalarında oleeeee baktım mazlum mazlummm.. Ecem dıyor kı anne sende arkadaslarına gıt(sızlerden bahsedıyor) Sızede cooook slm varıs.coook opuyormus sızı...Sızler nasılsınızzz...Guldenım sen nasılsın bıtanemmm aklım hep sendeydı Ankarada yasasam senı gormeye gelırdım kuzum yaaaa..Ama sen ıst gelırsen beklerımm..

ecrin_mert kullanıcısından alıntı

sen sımdı anne olma yolunda devam edıyon ondan bekle aaaaaaaaaaaaaaa sonra yapppp

TAMAM CANIM TAMAM.. ŞUAN BEKLEMEDEYİM ( HER KONUDA) . ZATEN ANNE OLURSAM İYİCE SALACAĞIM KESİN

ÖNCE İYİCE ŞİŞİYİM Kİ ZAYIFLAMAK İÇİN TER DÖKEYİM. TABİ KİLO VEREMEMEK TE VAR

demek çoook çalışcan kuzummm.ben bu mj ı beğenirim işteeee.hemde yerim seniiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…