hoşgeldin...... artık ciddi ciddi endişelenmeye başlamıştım senin için.... anne ve babana rabbim acil şifalar versin...........
canım arkadaşlarım geç oldu ama geldim ben akasyadan alıyodum haberleri ama bugün çok üzüldüm agladım allahım hepimize sabır versin pes etmek yok yola devamm hemile haberide aldım çokk sev,ndim allahım bana tüm arkadaşlarıma nasip etsinn.......beni sorucak olursanız ii olmaya çalışıyorum biraz hastalandım ama atlattım allahıma şükür bu sefer annem rahatsızlandıı rahmi alınacak babam anju olduu hastalıklarla ugraşıyorum bilgisayarımızda bozuldu bugün geldii......eşimde cuma günü sperm testi vericek 3 ay doluyo bakalım nolucak nasıl çıkıcak sonuçlar merakla bekliyorum..
geçmiş olsun canım yaa sana annene babanaeşinnde sperm sonucu işşallah güzel çıkarr...
benim hafif agrilarim var,akintimda,kazimda var sizce normalmi korkuyorum:18::18:
Tedavin hayırlı olsun canım..Kaç yaşındasın..Biesteron neden verdi doktorun?? Bende kullanıyorumda..merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım ve mayıs ayında kent hastanesinde tedaviye başladım;önce israel bey'in muayehanesine gidiyordum.Biosteron ve folik asit kullanarak başladım şimdide iğneleri vuruluyorum.Bu forumda bu ay tedavi yaptıracakları merak ettim ve size rastladım.İnşallah bu sefer anne oluruz.
devam maalesefffbende senii kucaklıyorummm öpüyorummdewamm dewamm senn tamam mı dewam mıı
Ayy ecemii yesin teyzoşlarıı çok tatlı zaten maşallahÖzledım sızı yahuuuu.. mısafırlerım vardı.Kars tan.. Sımdı onları gezmeye gonderdım kocısle bende arkalarında oleeeee baktım mazlum mazlummm.. Ecem dıyor kı anne sende arkadaslarına gıt(sızlerden bahsedıyor) Sızede cooook slm varıs.coook opuyormus sızı...Sızler nasılsınızzz...Guldenım sen nasılsın bıtanemmm aklım hep sendeydı Ankarada yasasam senı gormeye gelırdım kuzum yaaaa..Ama sen ıst gelırsen beklerımm..
Ayyyyyyyyy suuuuuuu teşekkürler inş iyi haberler duyarım ama hiiç sanmıyor gibiyimm..pikoco sen bizim herşeyimizsin pikoco sen bizim herşeyimizsin pikoco sen bizim herşeyimizsin
arkadaşlar dün transferim gerçekleşti ve artık bekleme sürecine girmiş bulunuyorum mayıs 16 sı yani haftaya çarşamba günü büyük gün bu beşinci denemem belkide son denemem dualarınıza ihtihacım var ne olur dualarınızda benide unutmayım
selam kızlar size bişe soracam ben tüp bebeğe başlayacam dr adetin 2 nci günü gel dedi perşembe günü çok az bir kanamam oldu ve bi daha gelmedi dün tekrar çok az bir kanamam oldu ve suan sadece lavaboya gitiiğimde gördüğüm pembemsi bir kanama var acaba normal kanama başlayıncamı gidiliyo dr a bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim strese girmeye başladım
senii hem çok seviyorum hemde taktir ediyorum.......... idolümsün çıtır teyzoş...........
sagolasın canımm inşallah herşey çok güzelolur sen nasılsınn..
arkadaşlar dün transferim gerçekleşti ve artık bekleme sürecine girmiş bulunuyorum mayıs 16 sı yani haftaya çarşamba günü büyük gün bu beşinci denemem belkide son denemem dualarınıza ihtihacım var ne olur dualarınızda benide unutmayım
canım arkadaşlarım geç oldu ama geldim ben akasyadan alıyodum haberleri ama bugün çok üzüldüm agladım allahım hepimize sabır versin pes etmek yok yola devamm hemile haberide aldım çokk sev,ndim allahım bana tüm arkadaşlarıma nasip etsinn.......beni sorucak olursanız ii olmaya çalışıyorum biraz hastalandım ama atlattım allahıma şükür bu sefer annem rahatsızlandıı rahmi alınacak babam anju olduu hastalıklarla ugraşıyorum bilgisayarımızda bozuldu bugün geldii......eşimde cuma günü sperm testi vericek 3 ay doluyo bakalım nolucak nasıl çıkıcak sonuçlar merakla bekliyorum..
canım ama doğum çixelgesi yapmısn anlamdım dualarımız seninlearkadaşlar dün transferim gerçekleşti ve artık bekleme sürecine girmiş bulunuyorum mayıs 16 sı yani haftaya çarşamba günü büyük gün bu beşinci denemem belkide son denemem dualarınıza ihtihacım var ne olur dualarınızda benide unutmayım
bende senii kucaklıyorummm öpüyorummdewamm dewamm senn tamam mı dewam mıı
işşallah kendii gelirr meleğinn yaaasen her türtü seksisindirr fıstık gibi hatunsunnn walla
Özledım sızı yahuuuu.. mısafırlerım vardı.Kars tan.. Sımdı onları gezmeye gonderdım kocısle bende arkalarında oleeeee baktım mazlum mazlummm.. Ecem dıyor kı anne sende arkadaslarına gıt(sızlerden bahsedıyor) Sızede cooook slm varıs.coook opuyormus sızı...Sızler nasılsınızzz...Guldenım sen nasılsın bıtanemmm aklım hep sendeydı Ankarada yasasam senı gormeye gelırdım kuzum yaaaa..Ama sen ıst gelırsen beklerımm..
demek çoook çalışcan kuzummm.ben bu mj ı beğenirim işteeee.hemde yerim seniiii.
saol canım...
bende seni ve teyzoşu çok seviyorum
napalım anne olmak için bişiler yapmak lazım köşeme çekilip bunalım takılmaktansa harekete geçmek lazım...
Canım bugün salı sen fazla bekleme git doktor bir baksınn derim ben..
canım çok geçmiş olsun rabbim rabbim güç kuvvet ve anneni babanı başından eksik etmesincanım arkadaşlarım geç oldu ama geldim ben akasyadan alıyodum haberleri ama bugün çok üzüldüm agladım allahım hepimize sabır versin pes etmek yok yola devamm hemile haberide aldım çokk sev,ndim allahım bana tüm arkadaşlarıma nasip etsinn.......beni sorucak olursanız ii olmaya çalışıyorum biraz hastalandım ama atlattım allahıma şükür bu sefer annem rahatsızlandıı rahmi alınacak babam anju olduu hastalıklarla ugraşıyorum bilgisayarımızda bozuldu bugün geldii......eşimde cuma günü sperm testi vericek 3 ay doluyo bakalım nolucak nasıl çıkıcak sonuçlar merakla bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?